Връзка с бивша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с бивша?
преди: 6 месеца, 27 дни, прочетена 1108 пъти
Има ли смисъл това? Скарали ли сте се с бившата си, но след (дълго да кажем) време отново сте във връзка. Има ли начин да е успешна, след като преди не се е получило?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 2d3fefea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ние от къде да знаем, всеки случай не е твоят случай.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: f9d67faa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не. Лично аз спирам напъни за приятелства, връщаници и прочие. Не търся повече, и очаквам същото от другата страна. Не се получава винаги, правят напъни.
Не бих могла да гледам човек, който се е отказал от мен, нагрубил ме е, наранил ме е, и да се правя, че не помня. Ще ми се връщат стари разговори, дразги.
Може да е евентуално успешна, ако си изтриеш паметта и не помниш кой какво е направил и казал.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 3293b9db23
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да бих пробвал при определени обстоятелства, да мразя общия знаменател и изказвания от рода не, за каквото и да е. Ако искаш пробвай, няма гаранции за нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 599427a18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен има. Но при условия. Зависи какво е станало след връзката. Ако сте скъсали и бившата ти директно или месец-два-три след това е отишла при друг, ти си искал тогава да се съберете, но тя е отказала, то няма никакъв смисъл да се връщаш. Тя самата ако реши да се върне при теб, ще е защото си резерва и по всяка вероятност ще си тръгне като намери пак някой друг.

Бившата също по всяка вероятност не би те приела, ако след скъсването се е свързала с теб, а ти си и отказал и си тръгнал с друга.

Ако сте скъсали, не сте се чували изобщо, може да имате шанс, ако двамата се съгласите да се съберете.
М31

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: aef8f812c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има, да, но всичко зависи от конкретните хора!

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 045c728d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Има, ако има истинска любов. Ако просто искаш да боднеш и нямаш желание да работиш върху проблемите, които са ви разделили - определено няма смисъл. Но от опит - понякога тези връзки са особено здрави. Просто, защото са закрепени и с любов е градено с желание, за да оцелее във времето. Животът е шибан и понякога се случват какви ли не тъпи неща - нормално е хората да се разделят и да има неразбирателства, нежеланието да се работи върху тях е проблем. Затова - ако си сигурен, че искаш тази жена, ако знаеш какво ви е провалило отношенията и я е отблъснало, то или трябва да работиш здраво и да ѝ докажеш, че си струва да е с теб и нещата няма да се повторят, или просто си стой сам или с някоя друга.
Трябва да го изговорите просто, всеки да поеме отговорност за своето и да видите дали искате да имате връзка. Това е.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: a94628ebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз имам такъв опит и беше голяма грешка. Още не мога да си простя, че се излъгах да дам шанс на мъж, който ме предаде за втори път. Възобновяването на връзката си случи десетина години след като се бяхме разделили. Той през целия този период е гледал да напомня за себе си. Пишеше отвреме навреме, честитене на празници, някой път звънене. Аз бях на друга вълна и не ми е било важно, че ме търси, както се казва не го отразявах. За това е добре след край да се прекъсва изцяло контакт, защото като минат години, мозъкът има функцията да забравя лошото и да изпада в заблуди и носталгия.. В един момент ме нацели в емоционална дупка и аз погрешно реших, че след като толкова години не ме е забравил, явно става въпрос за някакво осъзнаване от опит, от годините и че си е научил уроците на живота. Нищо подобно не се оказа, очевидно се е сещал за мен когато е бил на сухо и е гледал да тъче на сто стана за да си има резерви. А какво по-лесно да се пробваш на утъпкани пътеки. При втория път, освен че беше по-стар и обременен с емоционален багаж, си извъртя същите номера, каквито при първия път. Този път сложих край завинаги. Мисълта ми е, че всяко връщане в миналото не е здравословно, щом си се разделил с някой е имало защо, не можеш да отработиш грешките си със същия човек, само с нов. Не прави тази грешка. Аз си платих прескъпо с цената на много наранено его, чувства и разочарование.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 8fd40b6c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зависи защо сте се разделили. Причината е съществена. Има и успешни подобни връзки, но в много от случаите отново се провалят. Особено при сериозна причина за първоначалната раздяла или неизчистване на предишните (дребни) проблеми. Ако причината за раздялата не е твърде сериозна и е настъпила промяна в нея и обстоятелствата, то тогава има шанс. Ако не - отново ще се стигне до раздяла или до това да сте нещастни заедно. Но ако човек има желание да пробва, може би е добре да го направи, за да не съжалява после. Успех и щастие и на двама ви - каквото и да стане.
Ж

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 6b82d5ec12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Според мен, когато една бивша иска да се върне при теб, то е защото тя осъзнава, че не ѝ върви сега с мъжете и не може да срещне "правилния". Под правилен разбирай мекотелото, което плаща за всичко.
Много е болезнено за жените, които се приемат за умни и красиви да си лягат сами вкъщи повече от 1 месец. Затова те търсят- искат някаква емоция да ги облее в сивия им самотен живот.
Съберете ли се отново бъди нащрек този правилен да не изскочи от нищото, с който са имали небрежна комуникация последните 1-2 месеца.
Появи ли се този правилен ще те забравят на секундата.
Но тука казвам честито на новичкия. Да си я гледа вкъщи и след време ще разбере защо е била бивша на някой и са се разделили по такъв неприемлив начин.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 599427a18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От 5 до 10. Това зависи от причината за раздялата и кой е инициаторът на раздялата. По принцип една жена, която обича мъжа си, може с месеци да не се откаже от него и да не търси друг мъж. Особено ако той е инициаторът на раздялата, тя ще седи сама известно време и няма да може да погледне друг. Срещал съм такива жени и то немалко. Една моя позната беше до такава степен влюбена в мъжа си, че го търсеше постоянно след раздялата, търсеше и негови приятели. Друга стоеше и чакаше 2-3 месеца да види дали нещата ще се оправят. Трета срещнах, която дори от известно време се бе разделила с бившия си, а говореше много за него и искаше да се върне при него (така и стана накрая при нея). Четвърта се виждаше с бившия си, надяваше се известно време да се съберат пак, не искаше да ходи при други.

Но ако тя самата е инициаторка на раздялата или не е обичала мъжа до себе си, тогава се получава това, което казваш. Като цяло дори това, което описваш съм го срещал доста по-рядко, особено ако инициативата за раздялата не е дошла от жената.
М31

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: bbe6c02184
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Според мен пробвай, пък каквото стане. Едни мои познати скъсаха, дадоха си втори шанс и сега са щастливо женени от 15 години и наскоро им се роди детенце

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 36c4d42944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Няма смисъл с бивши, ясни са нещата.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 5e7411e3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Дали ще е успешна, само ти можеш да си дадеш отговора, като направиш нужното действие за да задействаш връзката. Иначе тук всеки със своя опит и мислене, и да си останеш с дерзанието-защо не си опитал поне?

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 4a86e4b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ние се разделихме и след три месеца се събрахме. Декември правим 1 г. от сватбата ни. :)

Скоро и бебе.

Без да опиташ няма как да знаеш. Но ние бяхме многи глупави, когато се разделихме.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 07d7163f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ние се разделихме и след 6 месеца се събрахме отново.
Причината за раздялата беше раздразнение от моя страна. Аз скъсах с него, защото твърде много ми мърмореше за дребни неща. Намерих начин да го отуча от мърморенето.
Вече 22 години сме заедно, щастливо женени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker