Това вариант ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това вариант ли е?
преди: 6 месеца, 2 дни, прочетена 1177 пъти
Здравейте. Следя сайтът още от тийнейджърските си години. Вече съм на 30+. Мъж съм. Писал съм и друг път. Не ми върви с жените. В тема със заглавие "Лошо възпитание, комплекси и ниско самочувствие" съм описал защо. Наведе ме на мисълта друго нещо. Забелязвам, че когато съм съсредоточен в работата си, когато върша допълнителни задачи, когато сядам вкъщи и чета научна литература и се развивам професионално, напълно забравям за тези мои комплекси, че съм сам, че нямам приятелка/жена и т. н. Някак си в такъв момент се мотивирам и се чувствам добре. Професията ми винаги ми е била интересна. Имам възможности да излизам в чужбина. На скоро бях в Дания, където срещнах невероятни експерти в областта. Получих огромни познания, споделяхме опит. Поканиха ме отново за много по-дълъг период. Знам, че за много от вас ще прозвучи тъпо и безсмислено, но на мен всичко това ми дава мотивация, това е нещо, което обичам да правя. Когато съм мотивиран, ставам доста по-организиран, намирам време за спорт и други дейности същевременно. Да, ще си остана сам, нямам да имам деца, ще стоя сам на семейните празници пред компютъра, но пък намирам нещо, с което съм полезен за обществото, нещо, което ми харесва и нещо, което ме прави спокоен и щастлив.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 1b7337990f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Авторе, специално за такива като теб, (с такъв проблем) бях пуснал тема тук, в този радел, преди няколко месеца.

Казва се: За хората, които са сами, но искат да си мамерят съпруг/а.

http://spodeli. net/4/story-172076. html

Внимавай, че сайтът автоматично създава 1-2 интервала във връзките, и за да я отвориш от връзката - трябва да ги махнеш!

Ако не успееш - напиши заглавието на темата ми в интернет търсачката си - и ще я откриеш!

Прочети я внимателно! Там има много ценни съвети за хора в твоето положение!

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: ce35e25eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мотивирай се да имаш жена и деца, нормално е.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: b64bf8aea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е. Хубаво е, че си намерил нещо, с което да се разсейваш. А и спокойно като станеш на 40 ще свикнеш и няма да ти прави впечатление самотата. Това е може би и съдба и нищо не може да се направи и казвал съм го и на други никога да не се хващаш като удавник за сламка за някоя само и само, за да не останеш сам.
И да имаш деца не е гаранция, че ще ти бъде хубаво. То ако беше така нямаше да има старчески домове, където хората да умират в самота, забравени, а там повярвай ми няма ергени и моми.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: bda8a092a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много е важно да си щастлив. Не е задължително да си семеен и с деца. Но да си щастлив: това рядко някой го постига дълготрайно, така че се радвам за теб.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе,
липсата на успех с жените можеш да компенсираш с успехи в други области, най- добре в кариерата. Гледам че не се оплакваш, а по- скоро искаш да се похвалиш че ще отиваш в Дания. Относно жените, мильони мъже са като теб. Всеки знае за стаистиката дето преди време сочеше че към 30% от мъжете са самотни и на практика не правят секс. Тренда беше нарастващ, така че сега може да са станали повече. Отделно доста мъже не са били с жена до доста напреднала възраст- някои дори докъм 25- 30 г. Има и доста които съзнателно не искат да влизат във взаимоотношения със жени- погледни за MGTOW.
Моята история е подобна на твоята. Но аз по случайност се обвързах на 25 и после ожених на 30. На 30 заминах за Швейцаря. Някъде между 30 и 40 забелязах някакъв интерес на жени към мен. Преди товаа бях невидим за тях. Казват че между 30 и 40 мъжът е най- атрактивен.
Затова не ми се вярва че ще осанеш сам. Аз дори съжалявам че се ожених на времето. Можех да си поживея малко и да си намеря по- добра жена. Спомням си случаи жени да са флиртували с мен когато съм ходил на тренировки и езикови курсове, понякога и при командироеки извън страната.
Кой знае, може пък в Дания да ти излезе късмета. Аз съм бил веднъж в Копенхаген. Повечето жени там са много хубави. Струва ми се че българките не могат да се мерят с датчанките.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 65317d0ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ама то това е идеята бе приятел, да работиш над себе си.
Жените искат такъв мъж, който е фокусиран върху себе си, върху развитието си. Даже сигурно не си забелязал жени, които те харесват през това време. Най-голям успех имам и имах, когато не се интересувах от жените.
Ако се появи жена вече трябва да действаш, но иначе не ги преследвай, не трябва да са фокусът ти в живота.
Щом имаш професия, която обичаш развивай се, пътувай, учи.
Виж аз съм ти набор и нямам такава професия. Фокусът ми е разпилян къде ли не. Жени, работа, приятели, семейство. Искам всичко да оправя, а всичко е пълна 0. Понякога усещам как не знам къде съм от лавиране във всички посоки, а в същото време нищо не върви и това е огромна моя грешка. Имах проблеми през годините, разочаровах се страшно много от хората. Изневери, предателства и се затворих тотално. А имах огромни компании от хора, излизах нон стоп, имах пари. Когато учех и мислех как да изкарам пари и изкарвах доста добри такива, буквално сами ми се лепяха и ме търсеха. Излизал съм с по 2-3 наведнъж на ден, а дори не тренирах тогава, даже си бях леко дебел, щото обичах да похапвам всичко, но грам не ми дремеше.
Сега не знам къде съм, жените ме усещат, че съм лабилен и по-слаб психически и не ги привличам, а външно изглеждам много по-добре. Но нямам цел, нервирам се за доста неща и това се усеща от жените. Така че двйствай си по твойте неща и не го мисли. Най-важното е да имаш цел и посока, а като си вървиш по пътя всичко друго започва да се намества. Спрете да се оплаквате, защото не сте толкова зле, колкото мислите. Аз карам абсолютно всички празници сам, рожден ден, коледа, каквото се сетиш. Никакви приятели, никакво гадже, скучна, еднообразна работа за не много пари, но поне никой не ми виси на главата. Да се гръмна ли при това положение? Еми не, стиснал съм зъби и се опитвам нешо да променям, не се оплаквам на абсолютно никой. Който и да ме пита казвам, че съм перфектно и това е. Животът ми до 30 е на два периода.
До 25 нон стоп излизания, много хора около мен, имах пари, излизах по срещи с различни жени и т. н. от 25 до 30 нищо общо, сам напълно, постоянно проблеми с парите, жените не ме отразяват, разкарах всички след 3 изневери и брутални предателства от приятели скучна работа. Ти си първият на който казвам всичко това, за да те мотивирам и да мотивирам себе си може би. Така че стягайте се.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b4de665b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еми, за тези, които самотата ни е орисия, вариант си е. Всеки трябва да си търси свой вариант да се радва на живота, който има.
На твое място не бих изключил напълно варианта да си намеря жена. Тоест все пак бих се пооглеждал, като се запозная с някоя не бих отсичал веднага, че няма какво да се случи и т. н. Но не бих се и натягал много. На сила хубост не става.
Много от пренапрегнатите да не останат сами в крайна сметка взимат първия възможен вариант, който обаче се оказва супер лошо решение. Няма смисъл да водиш сътресения в живота си.
Така че да, прави това, което ти доставя удоволствие. Не я мисли много самотата. Ако ти е писано, ще си намериш своя човек. Ако ли не, колкото и да се депресираш, няма да видиш такова чудо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 200de10803
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Я си полезен на обществото, я не. Като гледам в каква комерсиална и безчовечна чалга се превърна съвременнната наука, определено вредите, които нанася, са много повече от ползите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 211a655dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ще си намериш съпруга около работата си. Повече от ясно е.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   ".... ще стоя сам на семейните празници пред компютъра... "
- авторе, ама че тъпотия измисли.
Хващаш самолета за тайланд и там чукаш нонстоп 1- 2 седмици.
Или за канарите и разни други места дето всичките датски, шведски, немски, холандски и други шаврантии пият и ебът като за последно.
Зимата на ски в Австрия- по някои места гледам същата работа. Например в Sölden след като спрат лифтовете баровете се тъпчат до пръсване. Сами пички- колкото щеш.
По някои места е такъв секс купон, че слънчака прилича на детска градина. Виж там датчаните какво правят по въпроса. Все са измислили нещо.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b6f0454bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Бил съм в твоята ситуация, а сега съм с жена и с дете. Да супер е детето, и на пръв поглед всичко е Ок. Ама не точно... Когато си сам, си господар на живота си, ти си свободен. Когато времето ти принадлежи на други хора, се появяват и доста проблеми, търкания. Една връзка или брак, си е закотвяне и съвсем не ти остава време за развитие. Някои хора силно страдат за свободата си, за което и се разделят рано или късно. В интерес на истината, начина по който се чувстваш сега, едва ли можеш да го постигнеш чрез връзка или семейство, освен ако не си споделено влюбен, или да си ударил джакпота със някой с който си пасвате перфектно и ви е твърде хубаво и интересно заедно. Най добре съм се чувствал, когато съм бил необвързан, когато съм пътувал по нови за мен дестинации и съм откривал красотата и достолепността на на приорадат. Мисля че нямаш проблеми, другото са просто инстинкти за възпроизводство :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b248feef69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Аз съм в подобно положение. Че дори и за деца вече ми е късно. Над 40. Не изглеждам зле, има къде да живея, имам имот, нямам финансови драми, но не съм мачо в никакъв случай. Има нещо детско във външния ми вид. Та на това отдавам липсата на внимание. А пък липсата на успех отдавам на пълната ми неспособност да забавлявам жените. Обикновен разговор с някаква определена цел не е проблем за мен. Но празни приказки и зарибяване - пълна излагация. Която и да подхвана, после почва да ме отбягва, дори преди това да ме е загледала.
Без деца, колкото и да се развиваш, в един момент нещата почват да изглеждат безсмислени. Нямам собствено семейство, виждам как оставам последен в стаята и накрая аз трябва да изгася лампите (метафорично). Доста тегава мисъл. Но на там отиват нещата. Та и мотивацията за развитие вече я няма никаква. Затова до голяма степен помогнаха и ниското заплащане и последиците от ковида (загубих роднина само за три дни в болницата... ). Та след това се замислих за всички цели които имах преди това и изведнъж всичко се оказа безсмислено. Заради кого да го правя? Аз мога да си кретам и така.
Иначе за хората казват развивай се, тренирай.... Професионално се развивам, бавно, но постепенно трупам знания (доста специфични). Тренировките не ми се отдават, нямат ефект. А и се изморявам бързо, нямам енергия и с тях съвсем се скапвам. Гледах едно видео, където обясниха че 1/3 от хората нямат никаква полза от тренировки (визуална). Просто генетично не са предразположени да образуват мускулна маса.
За чужбина или София изобщо не ми се мисли. Засега се налага да съм в родния град. А и тепърва да създавам социален кръг ми се струва непосилна задача. Макар че наскоро имах среща с хора от бранша, неформална, и те дори ми се обадиха след това да повторим. Съгласих се, но въпреки това ми се струва натоварващо упражнение. Още повече че в някакъв момент интересните теми свършват и винаги нещата се насочват към семействата, а аз нямам такова и става тегаво.
Та така. И аз не знам накъде.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   11 е мъдър човек.
По- точно нещо отдавна не бях чел.
Жените обикновенно са посредствени и са голяма спирачка в развитието на мъжа. Искат мъжете си когато не са на работа да са в кухнята, около мивката, готварската печка, пералнята или с прахосмукачка в ръка. Ако няма работа ще измислят някаква. И с тях на глава не може да се излезе, спора е излишен. Считат че щом мъжът прави нещо дето не могат да разберат какво е но взима висока заплата, това е предостатъчно и ще трае вечно. Моята много години работи като продавачка в магазин за дрехи, после аз я уредих като оператор в една от фирмите в които работех. Началника имаше планове да я обучават за тест- инженер но тя не прояви желание. Иначе мечтаеше да стане пощаджийка понеже е лесно и добре платено. По едно време дори и полицайка дето глобява паркираните коли понеже много обичала да носи униформа.
Един приятел попадна на умна жена. Остави го да прави каквото намери за добре. Той завърши второ висше дистанционно и се издигна до висока позиция в една фирма. Отделно постоянно се занимава с разни неща като ски през зимата и сърф през лятото, туризъм, фитнес. Жена му не ходи него, но го оставя да си релаксира както му харесва. И деца също отгледаха. А и жена му се хвана в един университет, дори я водят нещо като научен сътрудник. Жените на другите приятели не са такива. Като се съберат почват да я плюят- колко била тъпа, пък и вървяло.
Авторе, най- вероятно накоя ще те докопа в даден момент. Най- вероятно няма да е свясна. Засега се радвай на свободата си че един ден може и да свърши.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 8,
"Като гледам в каква комерсиална и безчовечна чалга се превърна съвременнната наука, ... "
- Ти пък какво разбираш от тези неща?
Мобилния телефон и компютъра да не са сътворени от господ?
"... определено вредите, които нанася, са много повече от ползите.... "
- иди на село да копаш картофите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 3805b0f680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да, разбира се!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   12
"Тренировките не ми се отдават, нямат ефект. "
- не тренираш и не се храниш правилно. Винаги имат ефект. Дори аз качих малко мускулна маса и изчистих с кикбокс на над 50г. Ако бухах фитнес на 40г. щях да напомпя много повече.
"А и се изморявам бързо, нямам енергия и с тях съвсем се скапвам. "
- на психическа основа е. И аз понякога се уморявам от нищо като съм в депресия. Гледай да повдигнеш настроението с нещо, най добре с някякъв дребен успех.
"За чужбина или София изобщо не ми се мисли. "
"тепърва да създавам социален кръг ми се струва непосилна задача. "
- не е така. Това може да те пораздвижи малко. Трябва ти промяна в живота. Ето автора отива в Дания. Това пак е някакъв успех който не всеки го може.
Не 40 не е късно да създадеш семейство. Един приятел се ожени на 50 за много по- млада жена и сега имат и дете. И той беше като теб.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Май живота не трябва да се взима много насериозно. Квот- такова.
Никой още не е излязъл жив от него.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 часа
hash: 8a4bde1059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Щом на теб ти харесва какво те интересува какво мислят другите. И на мен ми подмятат да си намеря мъж и да раждам, ама от едното ухо влязло от другото излязло. Харесва ми да съм сама и това е. Аз съм в по-добрата позиция, защото вече ще ми е трудно да родя, така че не съм привлекателна за мъжката част. Радвам се че скоро ще спрат да ми говорят глупости и ще се примирят с решението ми. Както се казва при мен мандалото ще хлопне, ако вече не е хлопнало. Отсега нататък знам че ще съм сама и никой няма да ми се меси за нищо. Кеф ми да съм тук, кеф ми на другия край на света. Но сама ще правя изборите в живота, както винаги съм искала.
ж, 35

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19,
Не теб ти харесва така и си е твой избор. Все пак си имала мъже през живота си които навярно не са покрили твоите изисквания.
Автора обаче е така по принуда- просто не го харесват жените.
Нищо чудно и да не е спал с жена изобшо или да му се е случило 2- 3 пъти по случайност или с проститутка.
"Щом на теб ти харесва какво те интересува какво мислят другите. "
- май не си чела темата и не си разбрала за какво става дума.
Все пак не е много лесно да си мъж.
Имаше една люта феминиска, журнналиска, редакторка на ЛГБТ списание Нора Винсент дето живя 18 месеца дегизирана като мъж. Наумила се да докаже колко е лесен живота на мъжете, но после изпаднала в депресия и се самоубила. Но преди да се самоубие успява да напише книга. Поуката е че жена много трудно може да живее в мъжкия свят- тя просто няма нужните качества за там.
Излиза че и най- смотания мъж е по- добър от стедностатистическа жена.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: bc7fe0c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   до 19,
"мен мандалото ще хлопне, ако вече не е хлопнало. "
"ж, 35"
Още не е хлопнало, имаш още 4- 5 години.
При автора ще хлопне след 20- тина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker