Не мога да спра да изневерявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121494)
 Любов и изневяра (29785)
 Секс и интимност (14404)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4712)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18600)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да изневерявам
преди: 6 месеца, 8 дни, прочетена 1923 пъти
Какво да ви кажа, просто реших да напиша няколко реда, ей така, без особена цел. На дали на някой изобщо му пука, но какво пък, анонимността предразполага. Историята е проста и тривиална. Изневерявам на жена си. Имаме деца на 8 и 4 г. Преди да се роди малкото правехме секс редовно. След това обаче нещо в нея се промени. Може би и в мен. Със сигурност вината е и в двамата. Все така готина си е, но просто няма желание за секс. Е аз търпях, търпях, но идва онзи момент, в който при дадено стечение на обстоятелствата нещата просто се случват. Колежка. Приятелка. Позната... Първо една, с която нещата са малко по-сериозни, но има и друга, с която е просто "за спорта". Не знам какъв съм, но и в момента ако имам възможност, бих го направил. Знам, че не съм прав и ще ме съдите (и в момента ми се разтуптява сърцето), но какво да направя. Мъж на 45, харесван и желан... как да е по дяволите? !? Ако някой мъж или жена иска да сподели нещо, нека ми пише при желание. Чудя се дали съм някакъв *урвар. Постоянно се заглеждам по хубави глезени, китки и пръстите на жените. Слабост са ми. След това минавам на дупето, гърдите, раменете и т. н. Изваяните женски форми ме подлудяват. Романтик съм и умея да боравя с думите, когато става въпрос за жени, а и не само. Сладкодумен и приказлив, но явно... и еблив. Сигурно не заслужавам жена си. Не знам.
Колкото да платената любов... доста често се случва. Пътувам командировки, почти всяка седмица. Ако отсъствам за 2-3 вечери едната задължително съм с жена. 150 лв. и всичко е ясно. Бил съм с толкова много... че вече не се знае. Това се случва през последните поне 15 години. Всякакви жени... безспирно. Има случаи дори, в които спирам на пътя. Не е като да няма жени по пътищата. Има и доста добри попадения. На някои дори имам контакти. Абе... мога да напиша книга за безбройните си изневери.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 7 дни
hash: f454a5820a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Чакай бе човек, аз имам едно дете и нямам време да се обръсна ти си тръснал две на жената и се чудиш защо я няма старата “тръпка”. Стой да си гледаш децата, остави младите да се натискат по командировки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: ab3e098787
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Че остави я тая жена. Ама няма коя да ти готви, да ти пере вмирисаните дрехи, и да ти слугува.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: e03d5d5461
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Жалки за жена ти, какво да ти напишем. Никоя жена не заслужава подобен екземпляр, докато тя прекарва времето си с децата.
Явно предчувства всичко, за това не те и иска. Как да искаш подобен.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: cac61261b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Добре, че си си нанерил глупава жена, която не се усеща.
Горката, дано скоро да те хване и да те изрита като мръсно коте.
Големият мъж на 45 г., та ти вече си в категория "чичка. "

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: c3a53a180d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И след всичко написано се чудиш дали не си курвар? ! Такъв си, и би трябвало да си я караш самосиндикално, а не да губиш времето на жена си. Но както повечето мъже искаш хем душата в рая, хем кура до края. Щом това ти е начин на живот и повод за повишаване на егото, въпрос на време е тя да разбере, даже е доста чудно как за 15 г. вече не се е усетила, или е много наивна, или може и да знае, но заради деца или някакво друго да си мълчи. Въпросът е ти заради какво го споделяш това на нас? Нито ще изкупиш лъжите си и изневерите, изповядвайки се като на поп, нито ще спреш да го правиш, както сам казваш това си ти е нещо като спорт. Тъпа работа, но за съжаление доста мъже се водят по долната си глава, която за разлика от горната мозък няма. Да не стане обаче накрая "Кур глава затрива".

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: e463c483f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Жена ти те е предала преди ти нея, като ти е отказвала секс с години без да й пука за последствията. Това е егоизъм. При жените винаги става въпрос само за тях. Аз, аз, аз. За тях ние мъжете сме някакъв безмозъчен добитък само за разплод и за финансови дивиденти. Хич да не ти пука. Живей си живота на макс, че е кратък. И между другото статистически жените изневеряват повече от мъжете. Кой знае дали тя не ти е сложила първа рогата, а ти се терзаеш ли терзаеш. При жените обаче го няма това. Ако изневерят - мъжа бил виновен и затова го правили. Абе мъжа за всичко е виновен :) Затова никога не взимай жените на сериозно. Майка ти е единствената жена която може да те обича. Никоя друга жена не те обича, каквото и да ти разправят :)

Сърцеразбивача

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: b8e5823f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторе, добре послъга! Толкова си харесван от жените, че пишеш за подвизите си в Сподели. Сигурно от 15 години си на ръчна, та вече издивяваш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 6b18c345e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Измислена история. :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: e40917b6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не е луд тоя дето яде баницата.... Така е било откак свят светува. Нищо ново.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 555a700c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жена съм. Прав си принципно, че редовният секс е много важен в една връзка и е ужасно да се чувстваш нежелан. А и не сте на по 70-80 години, все пак, ако сега не сте активни, то кога?

Но.. запита ли се преди да изневеряваш, защо жена ти няма желание (или сили? ) за секс? Поговори ли с нея открито? Или просто се примири, че тя "не иска" и не се поинтересува изобщо какво преживява, как се чувства, през какво преминава? С 2 деца няма как да е същото. Ако цялата грижа по децата е паднала само върху нея, то как да има сили и за нещо друго?

Работи ли тази жена? Има ли време за себе си? Излиза ли често?

Понякога уж банални неща стават причина за такива кризи, а мъжът се цупи, че нямало секс и не било същото.

Защо не предложиш да оставите децата на бабите и да отидете някъде само двамата? Дали няма да се промени?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Спокойно, не се притеснявайте и жените го правят също, но не признават. Трябва да се отбележи, че те са значително по-добри и креативни манипулаторки. Както казваше една колежка, та нейната баба я съветвала, как до постъпи:"" Ако милят те хване в леглото с чужд мъж ще ми казваш. Ти на очите си ли ще вярваш или на мен. """Прикачвам Ви една изповед на жена, но според мен тя е нещо като нимфоманка и има някакви емоционални отклонение, може и да е нещо като социопат. """Има много причини, поради които жените изневеряват и нито една от тях не е за пренебрегване. Може би фактът, че ще им се размине, ги кара да го правят по-често, отколкото когато и да е било друг път в историята. Обикновено признаците за изневяра включват стоене до късно вечер или сама в другата стая на телефона или онлайн. Може да забележите промяна в стила ѝ на обличане, парфюма ѝ, как излиза на конференция, липсата на докосване и цялостно дистанциране. Ако се чудите защо има толкова много неверни жени, ние ще се опитаме да канализираме причините за това. 1. Търсят отмъщение/Ако мъжът изневери, след това жената може също да го направи, дори да не иска - за да му отмъсти. Жените постъпват така често, за да покажат на половинките си болката, която те са изпитали от предателството. В този случай жените гледат на изневярата като възможност да изравнят резултата. 2. / Заради тръпката /Много често жените го правят, заради тръпката от това дали ще бъдат хванати. Обикновено разчитат, че това няма да се случи. Искат да се спуснат в приключение, без да губят това, което вече имат в лицето на половинката си. 3. /Да си погалят еготоИзневярата се случва много често, когато жената спира да се чувства емоционално обвързана с мъжа си. Когато изневерява, тя си почесва егото, защото чуждите мъже и правят комплименти и я ласкаят по много начини, нещо което не се случва във връзката им. 4. /Търси любовна връзкаАко отношенията ви са стигнали момент, в който приличате повече на съквартиранти, отколкото на влюбени, нищо чудно жена ви скоро да ви изневери. На нея и липсва близостта и отношението от началото на връзката ви. 5. / Искат да бъдат хванати Жената много често не иска да бъде виновна за раздялата, затова изневерява с цел да бъде хваната. Това е един вид спасителен изход за нея. 6. /Отегчени са от сексуалния си живот. Когато сексът стане предсказуем или липсва, жената започва да търси разнообразие в чужди чаршафи. 7. /Чувстват се самотни8. Живото-застрашаваща ситуация. Ако скоро жената е преживяла инцидент, травма, болест или нещо, което я е поставило на косъм от смъртта, започва да преосмисля нещата. Започва да гледа на живота си в по-голяма дълбочина, осъзнавайки смъртността си. Когато разбере важността на всеки момент или това, че е ограничена във времето, не изпуска възможност да се възползва максимално от ситуацията на мига. """
//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: be7341b7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На 45? Още малко и ще ти остане само мерака. На платено не се брои. Друсай мръсниците и да не ти пука. Щом си имаш домашна прислужница. Хвърляй й по една пачка месечно и повече ангажименти й вменявай да не мисли за глупости. Тя е щастлива майка все пак. Поживей си, че както писах на края остава само мерака.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Не мога да разбера защо е тази драма. Добре, човекът ощастливил някоя жена, не виждам никакъв проблем. Съпругата му има всички основания за радост и задоволство, че и друга жена е харесала съпругът И, че го оценила по достойнство. Може и в негативен вариант, но съпругата пак има основание за радост, че и друга госпожа се е минала да прекара няколко акта със съпругът И. Той не може да забременее и да донесе в семейството чуждо дете за отглеждане. Нека направим един свръх кратък исторически преглед в прастари времена. Времената когато българските конници бродили из прикаспийските, приволжки степи. Нима българките, които остават в юртата мислят, че техният съпруг не ощастливява, някоя ромейка, или римлянка, или славянка, или германка, или викингша, когато превземат някое населено място. При походите на запад, независимо дали българските конници са в тюрккият хаганат или в пълчищата на Атила, те бродят из Европа, рискуват си живота да осигурят на съпругите си по -добър живот и тези конници се нуждаят от женска ласка, била тя франкска жена, или келтска, или маджарка, или хелветка или друга, все нашичките диви конници ще понаучат някоя и друга нова техника в секса, а това ще е радост и за българките останали в юртите.. Идва Аспарух на днешната територия, започват набези на територията на империята, отвличане на бели ромейки, облечени в пъстри дрехи, изкъпани нежни, ами те също показват нови техники в любовта на дивите конници, а това помага и българските жени да са доволни и щастливи. Освен това ромейките може да са оказали и влияние върху хигиенните навици на прашасалите и потни, вмирисани конници, а това също трябва да радва българските жени. Ето, как и чуждите жени са оказали благотворно влияние върху дивите конници. Така, че българките трябва да се радват, когато съпругът им прави секс с други жени, това е голям комплимент за тях, че съпругът им е харесан. Така, че мъжете винаги ще харесват истинските жени и са им безкрайно благодарни за тяхното търпение. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 179cb4f779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ако те познавах авторе, щях да ти наглася един здрав тупаник. Никакъв мъж не си, а двунога маймуна, която се влияе от животинския нагон.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 568cbf7584
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Някои от коментиращите четат, четат и не разбират. Той не е тръгнал да изневерява след като жена му му е отказала секс. Той изневерява от 15 години. Децата са на 8 и 4, на него му се отказва от както малкото се е родило, значи от що годе 4 години. Повтарям: той изневеява от 15!!!

И съм сигурна, че жена му знае, но търпи, я заради децата, я заради коментарите, които биха последвали от типа: ми такъв си си го избрала, ми сигурно е батка и има много пари, ми тебе сега с 2 деца, никой няма да те вземе, ми (моля поставте всеки отвратителен аргумент към жените в тоя саит).

Да ти имам нагона, пич. То не е само до това да си владееш най-ниските страсти, явно има някакъв психически проблем. 3 дни да не можеш да изтраеш без секс, брутално е. Представи си само колко неща би свършил, ако влагаше енергията си някъде другаде. Не съм психолог и не ме интересува къде е проблема. Просто е гадно, гадно е от където и да го погледнеш.

До Десантчика: Последният коментар звучи като реклама на цигари: Няма значение е че е вредно, ние знаем, че предизвиква рак, но изглежда чудесно. С този коментар карате и самия Дон Дрейпър да пожелае да стане Ваш ученик.

Лола

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 060f2cf196
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Хахахах жените държат по принцип да се омъжат, да се грижат за дом, да имат общ семеен бюджет и тн и тн. И като се ожените, ставате нежелана прислужница плащачка на сметки и после мъжете от общите ви пари да дават по 150 лв на седмица за платена, да водят разни в поддържания от вас дом докато ви няма. Тарикати... вместо да покрият 100% от семейните разходи и да си харчат каквото им остане след това, ако остане, делят 50/50 с жената и спестения дял покрит за сметка на доходите на жената го пилеят по други жени ощетявайки семейството. На фона, че жената гледа деца и върши всичко вкъщи. Уважение, обич или благодарност - 0

Не знам защо мъжете все още се чудят защо се увеличавало количеството самотни майки....

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: b2243aca09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Може ни жена ти знае за изневерите ти със всякаква паплач, затова не иска да прави секс с теб. Умно, кой знае какви зарази имаш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: e94c94f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Човек, ти си с тотално сбъркана ценностна система!

И не стига, че ти си потънал до шия в лайната, ами искаш и други хора да повлечеш със себе си!

Първият ми съвет към теб е да отидеш да се прегледаш на психиатър(и на кожно-венерически лекар също)!

А вторият ми съвет е да се замислиш повече за духовните неща в живота, защото те са много по-важни от материалните и да се покаеш и обърнеш към Бога!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: e845573d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   После разни моралисти и романтици ни лъжат, че човекът бил моногамен. ХА ХА ХА. Авторе, еби ги колкото си искаш, но е справедливо и жена ти да има същата възможност (ако вече не го прави и не се изповядва и тя в Споделито). Цялата тая история с брака е една огромна лъжа, един фарс.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   До № 18 Лола. Ще си позволя един цитат от филма "Новите съседи", когато героят Хави беше забравил за рожденият ден на съпругата си Лола, та написа едни стихчета. "Ох Лола, Лола искам те гола". Шегувам се, вече не съм състезател, а и никога не съм се смятал за такъв, кротко слушам съпругата си. Някой път мъжът или бил той пораснало момче прави, прави такива постъпки, които се коментират, но много често тези постъпки са обусловени от условия, при които единственият правилен и полезен ход, да не наруши достойнството на жената е да прави секс с нея. Вярно е, че понякога той не е еднократен, двукратен, а продължава продължителен период, месеци или година-две. Като правило жените водят до пристрастяване, те са нещо като наркотик или цигари. Искаш да спреш, но нещо де кара да продължиш. Понякога това се случва толкова внезапно, че нямаш време за реакция. Дали се е случило на симпозиум в МДУ, дали спонтанно на нечий рожден ден, то те връхлита. Никога не е на празно място, партньорката в много от случаите е колежка, с която заедно сте пили кафе от много месеци, споделяли сте си най-различни неща, някои свързани със семейството, спомени, някои съвсем делнични, отивали сте често заедно към института, връщали сте се заедно от института, където сте научни сътрудници, почувствали сте, че се разбирате и неща се случват. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Извън темата и скритете желания на жените. Може и да греша, но оставам с впечатлени е, бе жените винага са искали да доминират над мъжът. Не да са равни, а да доминират, но аз не разбирам това. "На публикуваните кадри се вижда как руски военни внимателно се насочват към войник от украинските въоръжени сили, предлагайки му да се предаде. Докато се приближават, разбират, че пред тях седи плачеща жена - войник с вдигнати ръце.

„Само не ме удряйте, бременна съм! “ - говори на руски уплашената украинка.

Слисани от изненада, руските военни попитаха изненадано: „А ти какво си забравила тук, бременната? “

„Бях изоставена“, отговори момичето.

По-рано американското издание на The New York Times публикува статия, в която се говори за недостига на личен състав в украинската армия и затова за стимулирането на набирането на жени на военна служба.

Както отбелязва изданието, сега украински жени участват във военните действия в Югоизточна Украйна. Ограниченията, които не позволяваха на жените да заемат длъжности като картечар, командир на танк и снайперист, бяха премахнати, правилата, забраняващи на жените да шофират камиони, също бяха премахнати, а възрастовата граница за новобранците беше повишена от предишните 40 години, на 60, тоест същата като за мъже. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: b936434303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Чадърбабаит,
"Съпругата му има всички основания за радост и задоволство, че и друга жена е харесала съпругът... "
- твойта съпруга има някакъв дефект щом е искала да те коли с нож и отвертка вместо да се радва.
Все пак сигурен ли си и че тя не е била на обучение при друг мъж, подобно на теб? Обикновенно и те го правят когато разберът че мъжът им кара секс курсове при друга жена.
Смешното в случая е че не казват на мъжа си, пазят го за себе си. Та отмъщението в случая изглежда съвсем безмислено, особено ако жената е бързала да се излашка с някой случаен, без много да подбира.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: a618d0969f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мъжът, който е гордо уверен в собствената си стойност, би искал най-възвишения тип жена, достъпна за него. Жената, на която се възхищава — най-силното, най-трудното завоевание, защото усещането за постижение може да получи само от притежаването на героиня, а не на празноглава уличница…

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До №27 Вашите предположения са много далеч от истината. Бях И показал няколко техники, а тя си има силата защото като ученичка е тренирала спортна гимнастика. Отлична математичка на инженерно ниво. Между другото, не че е ваша работа, бях И първият, тя е силно асексуална. Има изявени, но ненатрапчиви лидерски възможности, та затова е технически директор на иновативна компания и ръководи над 300 мъже, а веднъж на един каза, нещо от сорта "аз не съм дама, нямам маникюр, не мога да се лигавя и превземам, да бъда очарователно безпомощна, аз съм инженер и ръководител, който много държи на своите хора и техните нужди. "Много е организирана, работохоличка, направо плашещо. От къде взема тази енергия и аз се чудя, съмнявам се да е не е киборг, ама не е. Има белези, които не лъжат. На всичкото отгоре на младини, че даже и сега е много ревнива и много подозрителна, и мнителна. Обича "срещният бой", предполагам, че знаете какво Е, или сте безказарменик, или служил след 1988г.?? //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 6da92d3f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не заслужаваш да имаш нито семейство, нито жена!
Как все още се питаш, дали си к*рвар?
Как имаш наглостта да се прибираш вкъщи, да я гледаш в очите и да си целуваш децата, след като знаеш какви си ги вършил малко преди това?
Явно не знаеш какво представляват семейните ценности. Хората затова са семейство, за да преминават през трудностите заедно, а не да се предават един друг. Ако жена ти разбере, според теб ще ти има ли доверие, както преди?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: fb79081eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторът правилно отбелязва, че когато човек влезни в този режим, спирането е много трудно. В повечето случаи, мъжете не го смятат за изневяра и не виждам драма в това. Някой задава въпроса, как целува децата си, отговорът е -с лекота. Защото и аз мога да задам въпрос, как позната или по-точно колежка, която само преди половин час ми е правила фелацио, целува малкото си момиченце за лека нощ. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 105264084d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   За хора без ценности и морал всичко става с лекота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker