Лесбийски съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121444)
 Любов и изневяра (29769)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лесбийски съвет
преди: 6 месеца, 1 ден, прочетена 1958 пъти
Дайте малко лесбийски съвети как се намирате или какъвто и съвет да е защото явно съм леш. На 21г. доста съм кариерно ориентиране обаче разбрах, че ми липсва любовта.
Пробвах онлайн дейт - тиндър, греда е. На живо почти не излизам, заради фултайм работа и уча редовно, не знам къде да намеря обратни и да придобия някъв опит. За онлайн нещата:
първо мацката си мислеше, че пиша грубо или така и звучало, а не е. И осъзнах да не пиша чил, защото я изнервяло.
Бях на среща - джентълменски от моя страна, изведох я на кафе, роза ау, ноо нямаше такъв интерес от нейна страна сякаш още има чувства към бившата и очакваше за предишният ми опит да съм била изневерила... тцтц явно си пада по лоши момичета или ддз. Като цяло след срещата ме гостна и нямам отговор, но вече няма значение толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: baff798eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Какво означават "тцтц" и "ддз"?

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 часа
hash: 13e9afcea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Това да бъдеш с човек от твоя пол е тежък грях и мерзост пред Господа!

Затова съветът ми е да се вразумиш и осъзнаеш! И да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква, като първо принесеш покаяние за това!

Поговори с опитен православен свещеник по този въпрос и следвай съветите и указанията му!

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 часа
hash: baff798eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Трети, защо така се вживяваш?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: ec720d2990
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това е фейк тема, хора!

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: 7bcdae60a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На мен ми е интересно лесбийките успяват ли да се задоволят напълно само с пипане без да им го набива някой?

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 1 час
hash: 23598d2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Съветвам те да посетиш психиатър и да се лекуваш!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: de1ffe8139
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам как да се въздържа към критика към неприятния ти начин на изразяване, но...
Нещата се случват когато има взаимно привличане и се надгражда, когато имате сходна ценностна система, нужди, желания. Не е лесно дори за тези с хетеросексуална ориентация, вероятно ще ти отнеме повече време.
Направило ми е впечатление, че когато нечие присъствие и личност искрено ме радват, възниква интерес и от тяхна страна към мен. Когато обаче подхода ми е бил, че искам да задоволя някаква своя нужда чрез опонента, всичко се е разпадало.
Попитай себе си от какво точно имаш нужда и какво предлагаш, и там където го предлагаш имат ли нужда от него.
Щом не е проявила интерес към теб, чудесно опитваш със следващата, тук няма нищо задължително и да не те хареса някой не е обидно. Ти всички ли харесваш?
Можеш да срещнеш жена навсякъде, на мен ми се е случвало да ме заговори Тя на улицата и последва нещо много хубаво.
Разкажи повече за себе си?

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: a2ab63efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До авторката-какво си учила, какво работиш? Написала си, че си кариерно ориентирана и ми стана любопитно с какво се занимаваш? Каква музика слушаш?
Любопитно ми стана и как си се изразявала, че момичето се е стреснало и е казало, че си доста груба. Дай пример в 2-3 изречения...

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: c188a791ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си жена, която търси жена, но мисли и се държи като мъж.
Неприятно

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 4b83754303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От автора - не е фейк тема, наистина ми е проблем изразяването явно и над това трябва да работя,
10. Бачкам цял ден пред компютър, поддръжка на една пейрол система и може би от работата се дължи и доста си взима.
За музика: pop, techno, rock
Не знам колко е било грубо да не пращам емоджита или че съм написала 'споко' просто 11. прав е, че мисля кат мъж, така се нося и не разбирам, че писането ми е било една идея грубо ала бала, а ти каква музика харесваш 10?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 0211c4af85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От н. 10 до н. 12, слушам Гръндж-любимата ми група е НИРВАНА:))), Рок, Инди-музика(примерно песните на Джули Круз), поп-рок, метъл, латино, денс, пънк-рок, като цяло харесвам почти всички жанрове БЕЗ чалга и джаз, народна музика-също НЕ мога да търпя, рап-не.
Колкото до начинът на изразяване, не те познавам лично, но мисля, че не си чак толкова зле... Просто има доста деликатни хора, които много лесно се възмущават...
Например -аз, както съм си нежна и миловидна, и доста женствена, и както мога да говоря изискано и със стил, със същата интензивност и лекота - мога да говоря така - все едно съм расла на улицата:) Като съм гневна заради нещо или някой, буквално начинът ми на изразяване е като на някой хамалин, ха ха ха. Забавното е, че често ми се е случвало -аз съм ядосана за нещо и редя там възмутено разни неща... и ми казват-като си ядосана си много сладка ха ха ха.
Имам отличен баланс на мъжка и женска енергия в характера си, което е добре...
Преди време и аз бях писала пост за сайтове за запознанства на хора от един пол, но хората ми заявиха, че в тази държава -много трудно... , особено за лесбийки... Народът, като цяло е доста хомофобски настроен и няма свестни сайтове за запознанства. Ако има някакви сайтове, те са на 99, 99 процента срещи за секс, не за нормална връзка.

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: cb90000593
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До н. 12 от н. 10, снощи писах един коментар-виждам, че още не е публикуван, но се сетих още нещо-реално и моето мислене е някак мъжко, защото откакто се помня, ми е адски противна идеята за бременност , раждания на деца и други подобни... никога не съм си мечтала да имам големи гърди (както някои са тотално вманиачени по това) ха ха ха, и като капак -цял живот НЕ можах да преодолея срама от купуването на дамски превръзки, особено пък, ако зад мен на опашката на касата в магазина, е някой мъж. И не стига това, ами задължително слагам купените дамски превръзки между други покупки, за да не се виждат през стените на найлоновата торбичка, срам-голям ха ха.
Ноктите си ги лакирам постоянно, но НИКОГА в червено или розово, обожавам синият цвят, всички нюанси на синьото, черен, лилав, сиво-бял металик, но нормална дължина на ноктите, не някакви дълги маникюри или ноктопластики разни.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: 901739178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   от автора: за 13-14т. хубав вкус за музика имаш, и аз хар инди-музика, поп-пънк. Нирвана са топ, няма др като тях. Дам трудно си е, тиндър не ми допадна или са само за секс или ботове, пък и не ми допада, че някак се възприемат хората вече като опции, твърде повърхностно. На колко си иначе? А това с криенето на дамски превръзки, преди и аз бях така. Но като се замислиш, ти си просто клиент, не са наркотици или нещо брутално да кажеш. Нормални биолгични нещица и срамът е излишен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: a2ab63efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От н. 13 и н. 14 до н. 15, за годините... хората наоколо още ме бъркат за ученичка, че уча в Гимназията, което си е прекрасен комплимент, то реално си се чувствам на 17 г. :))) Неофициално съм на 17 г., официално и по документи ха ха, родена съм 1988 г., ти смятай на колко съм:) Уникално е това с годините, защото факт, че трудно някой може да определи чуждата възраст, ако външно и в маниерите не му личи на човек. Имаше дори един фрапантен случай на морето, преди 3 години, някакво момче на 22г. и почнахме нещо да говорим, по едно време го видях как се пробва да ме сваля... викам си-ся как да му успокоя мераците по-деликатно, без да го обидя, и му викам -малък си и той-Е, как съм малък, ти пък да не би да си по-голяма от мен, на една възраст сме... И аз му изръсих на колко съм, и той буквално помисли, че съм изръсила някаква шега. Викам му-сериозно ти говоря, за какво ми е да лъжа и да се изкарвам по-голяма? И той-Неее, абсурд, въобще не ти вярвам, лъжеш и т. н. И аз само се усмихвам, защото наистина не ми се случва за пръв път да ми объркат годините, но случаят беше много забавен, защото момчето буквално на 100 процента беше убедено, че го будалкам нещо и още повече, че доста по-малък от мен и беше убеден, че съм най-много на негова възраст ха ха. Накрая му викам-ще ти покажа личната си карта да видиш рождена дата, началото на ЕГН -то, тогава ще повярваш ли? И той-да ще повярвам и продължава да се усмихва с недоверие... Показвам му аз картата.. ох още ми е пред очите и ми става смешно, като се сетя... ченето му увисна, очите ококорени и ту картата гледа, ту мен, взе да си търка очите, челото ха ха и ми вика-лелеее, НЕ мога да повярвам и продължава със зяпнала уста да ме гледа... Една моя приятелка беше с мен на морето и стои до мен по време на тази сцена и само се подхилква отстрани ха ха. Накрая момчето -пак ме поглежда и почна да ми говори с бавен глас още под влияние на шока -ТРЯБВА да ми кажеш каква е тайната на младостта ти! Ха ха, викам му-тайната е гледаш и слушаш интервюта на прекрасният ангел Кърт Кобейн и слушаш постоянно песните на неговата група НИРВАНА:))) Почти, като в някоя реклама му го казах и му се ухилих накрая:) И той-все още с отворена уста от шок казва- определено така ще направя... вика ми-аз по принцип чалга слушам, но щом това е тайната на младостта ти, от днес започвам да слушам НИРВАНА...
Казах му -и много рядко се гримирам от дъжд на вятър - само сенки за очи и червило, но много рядко.. И той-ама то Не ти и трябвааа, толкова нежно ти изглежда лицето, красива си и без грим... Е, направо си бях засипана с комплименти, даже бях почнала да викам пу пу да НЕ ме урочасаш сега, че много комплименти.. нали да не ми е на уроки. И той-няма да те урочасам, просто ти се възхищавам.. хаха. Така, че не забравяй НИРВАНА да слушаш и ти ще си останеш млад като мен, ха ха ха. И той-не, няма да забравя и заотстъпва на заден ход да си тръгва вече. После се прибирам след няколко часа... минавам покрай това момче, а той с някакъв негов приятел и го сръга набързо докато минавах покрай тях и вика на приятелят си-Виж, за тая ти говорих, можеш ли да си представиш, че е на толкова години, хич не й личи.. ха ха и ме поздрави пак, сигурно с надеждата да забавя ход, че приятелят му хубаво да ме види, но аз си продължих нататък:)
Доста забавни случки съм преживяла от подобно естество. И определено не е свързано с гените нещо, защото сестра ми е с 3 години по-малка от мен, но изглежда като възрастна лелка, още на 20 години си изглеждаше като възрастна лелка, но тя винаги си е слагала купища пластове грим по лицето, преди време имаше и страшно много пъпки по лицето, докато при мен да чукам на дърво -никога не съм имала проблеми с кожата, бяла и гладка кожа имам, разни роднини все ми казват-бяла си като сирене и мислят, че ще се обидя нещо, защото те всички са бая мургави ха ха ха, но аз си се кефя, защото обожавам това, че съм със снежнобяла кожа(да си направя и аз един комплимент ха ха)... и да си довърша мисълта за сестра ми-тя хем бая мургава и като сложи няколко пласта фондьотен на лицето си(като мазилка за някоя стена все едно) и като почне с тоя черен грим -черна спирала, черен молив, накрая буквално с лекота може да я сбъркат с египетския сфинкс, ха ха. И характерът на някой, какъвто е и нейния, като е такъв един заядлив, злобен, завистлив, а и все начумерена и критикуваща-накрая реално емоциите са се отразили и на физиономията й и е заприличала на стара лелка, все едно е на 49 години. Като добавим и факта, че е върл фен на чалгата още от детската градина и с годините слушаше все по-мазна и отвратителна чалга.... Даааа, музиката също може да влияе на външният вид ха ха ха.
Основното е Душевността и характера на човек... , а и хората със силна Скорпионова енергия, като мен-си остават младолики и млади :) Може би и това, че съм слаба, с малки гърди(няма нищо увиснало по тялото ми ха ха) и това допълнително да заблуждава хората за годините ми. Висока съм 171 см. тежа 51 кг. и понеже съм стройна и с миловидно лице и ме мислят още за ученичка ха ха.
Принципно съм тиха, мълчалива и сериозна като характер, когато съм заобиколена от повече хора, но в същото време си имам и много силно чувство за хумор, саркастично и дори черно чувство за хумор. И в същото време -забавен характер, изключително толерантна и либерална. А онези, които вечно критикуват, съдят животът на другите, точно те цял живот не само се държат като свадливи старци, но и външно приличат на такива :)
Балансът е важен-има хора, които са природно Мъдри... точно, като Кърт и в същото време забавни, чаровни, магнетични, които са някак извън времето и пространството, извън всякакви рамки, етикети, квалификации, извън обществени стандарти какъв точно трябва да си на определена възраст и т. н. ; Непокорни, бунтари, свободолюбиви, буквално привличат като магнит и са истинско Вдъхновение, а Кърт Кобейн е точно такъв:)
Благодаря ти за красивите думи по повод групата на Кърт-НИРВАНА:)
Накратко-важно е човек да има този фин баланс в себе си, защото не възрастта е от значение, а начинът на държане, характерът, поведението. Много нелепа гледка е възрастни да се държат като бебета и също толкова нелепа гледка-млади да се държат, като закостенели старци.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 8c6d689733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Привет от автора, към 16т. Хахахаха не мога какви истории само, забавни са доста, как ги описа само... опасна. Права си, че доста неща влияят и с годините лицето се променя, имаше едно разчитане на характера по лице. Не мисля че, годините са голям фактор, важното е как се чувства човек. Доста от на младите им липсва енергичност, лъчезарност. Да всичко е до баланса, хмм приятно ми е че писа.
Коя ти е любимата песен на НИРВАНА

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: a2ab63efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От н. 16 до авторката-в интерес на истината това е най-трудният въпрос -да питаш фен на НИРВАНА коя песен му е най-любима:) Всичко, което Кърт е изпял ми е любимо... , но ако трябва да кажа една песен, която ми е мъъъничко по-любима от останалите, това е All apologies, основно заради самата мелодия, особено в началото... някак магично е все едно те пренася в друг свят. Вероятно правя малко странно сравнение, но по магичност ми напомня на мелодията от песента на Куин The show must go on, усеща се болката... дори в самата мелодия, дори преди думите... Между другото, щом и ти си фен на Кърт, можеш да посетиш американския Ютюб канал Americanspyfox, там са единствените по рода си видеа свързани с убийството на Кърт, всички замесени... просто много драма и болка... видеата са от края на 2019 г. до сега... в раздел плейлисти можел да видиш по категории различните теми... Преди броени дни ютюбъра, беше в Абърдийн, посети чичото на Кърт, след почти 30 години едва сега външен човек успя някак да се добере до... Божеее много болезнена тема наистина, но накратко доклад оригиналната аутопсия.. имало е дълбоки физ. рани и осакатявания на тялото. Просто ще спра дотук, защото пак ще се разплача... адски обезверяващо е че при БУКВАЛНО стотиците и стотици доказателства за убийство, оная долнопробна вещица и убийца и слугите й в това злодеяние, се разкарват 30 години на свобода и харчейки парите от труда на Кърт.
Гадната корумпирана полиция в Сиатъл за пореден път не прие подписка от стотици хиляди подписа събрани от хора от цял свят за да бъде отворено делото наново. Толкова много доказателства за убийство и накрая нищо... Посети канала в Гугъл го напиши и ще видиш видеата, статиите, всичко това са доста неща...
Колкото до песните -все пак мога една мъъъничко по-любима групичка да спомена-например-jesus doesn't want me for a sunbeam-знам, че не е негова песен, но той я пее безброй пъти по-добре от т. нар. оригинал, също и песента Son of a gun, както и The man who sold the world- звукът на китарата на Кърт по време на песента, гласът му... -Истинско вдъхновение... Разбира се и Smells like teen spirit -имам една уникално забавна история как буквално подлудих една моя съквартирантка, защото алармата и когато някой ми звъни по телефона, веднага започва гръмко директно от припева и на максимално усилен звук песента Smells like teen spirit, умрял да е някой ще се вдигне, направо ще подскочи... , а представи си някой е заспал и... ха ха ха. Между другото, видях в една тема, че модераторът е одобрил коментара на някакъв, който си е създал някаква ел. поща специално, ако някой от сайта иска да му пише... други пък пишат как може отдолу подписът под коментара да е име някакво и реалната поща е същото име но с латински букви и че това е начин, който иска да си пише с друг извън този сайт... , ако имаш желание..
Друга моя любима песен е Something in the way-много трогателна и за Кърт винаги бе много по-лична от останалите... Кърт е неповторим!

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: e123d4d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   От "някаквия, с обявената ел. поща"

До 18

Здравей!

След като въпросната друга тема приключи, в породилото се свободно време последните два дни хвърлих едно око по останалите раздели и теми. Четейки коментарите те разпознах в някои от тях. Разбрах, че си любител астролог, така ли? :)

Знам, че не ми се кефиш изобщо, но ми е интересно дали ти се занимава да разшифроваш информацията от наталната ми карта, а след това да получа обратна връзка с информация от теб затова как ти тълкуваш позиционирането на звездите и планетите в момента на моето идване на бял свят? И съответно, ако се съгласиш да го направиш - да ме посъветваш с хора от кои зодиакални знаци да се сприятелявам и кои да избягвам.

Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: a537a007b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Привет от автора
Както каза ще разгледам случаят и ютуб канала, да проуча повече.
Да приятно ми е да си пишем, не знам на какво се дължи, но наистина стила ти на говорене, в случаят писане е със стил, изискано елегантно.
Не знам, защо не са ми качили коментара от снощи, пробвах и дори не си дадох личните данни, а линк само към песен и коментар от мен.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: a2ab63efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От н. 18 до н. 21(авторката) - може модераторът да е изтрил погрешка коментара ти, аз се научих понякога да правя копие на коментарите ми в Уорд. Но последните месеци -нещо не мога от лаптопа да влизам в сайта и пиша от телефона само, което ми действа доста изнервящо с тези дребни буквички ха ха, не съм от поколението израснало с телефон в ръка. Гледах на компютъра някаква отметка някъде да не би да съм сложила и затова да не мога да влизам в сайта оттам, но ми действа изнервящо да се ровя из разни настройки. Дори, на мои познати казвам-пишете ми по ел. поща имам цели три ел. пощи в абв, че с тоя Вайбър се побърках. Месинджър имам инсталиран на телефона, но предпочитам от компютъра на нормална клавиатура, ха ха. Благодаря ти и за комплимента за начинът на изразяване... обожавам четенето, вероятно оттам.... Също пиша доста, предимно Поезия, разни хора все ми казват-издай някоя книга. За написването -бих се постарала, но издаване на книга в тази държава -трудна работа...
А ти какво точно си учила, нещо с компютри ли? Иначе, въобще не се притеснявай от чуждото мнение, че някои ти казват, че грубо се изразяваш и т. н. Убедена съм, че всеки може да говори изискано и противоположното на него, ха ха. Имала съм няколко случая, запознанство с момичета и двете говореха хм. как да го кажа... едната все на - па, това, па онова ха ха, другата бая грубичко, но като виждаха, че аз си продължавам с моят си начин на писане и говорене, без грам да им се ядосвам нещо или критикувам, или да се дразня, защото съм изключително либерална и считам, че всеки има правото да се изразява по свой си начин и както му е удобно. Обаче, интересното беше и в двата случая, че те самички по някое време, в процеса на общуване с мен, си изменяха стила на писане и изразяване, и то съвсем естествено, без натиск, без забележки, просто по своя воля.... и на мен ми направи впечатление това:)
До номера преди твоя коментар -извинявай, но нещо си се объркал-значи, аз говорех за един тип, който си направи нова ел. поща заради сексуалните си мании по едно момиче от темата как сама е успяла да се изчисти от наркотици. Колкото до Астрологията, бъркаш сериозно, защото не съм някакъв си любител, а професионален Астролог:))) Мога да ти напиша името на астрологичната ми страница и статиите, които сама съм писала. За толкова години - с гордост и радост мога да кажа, че нямам дори един недоволен клиент, но н. 20, модераторът няма да публикува името на страницата ми, защото сайта е анонимен. Не те знам дали си т. нар. , , кифлоприземител " или си онзи натегач, който користно се опита да излъже момичето от онази тема и то момиче, което е преживяло изнасилване, а ти да й говориш такива мръсни и гадни, долнопробни неща... наистина не те знам кой си и още повече да пишеш, че имам нещо лично към теб? ! И как да стане това, като сайта е анонимен и не те познавам? ! Колкото до въпроса за Кърт-честно, попадала съм на някакви коментари на някой, който копира части от мои изказвания в други теми и ги сглобява в негов си коментар с допълнителни украси, но как мога да поискам сметка за това, след като дори и модераторите не могат да хванат дубльорката, преписвачка и т. н., понеже сайта е анонимен? Представа си нямаш колко глупости съм прочела, но не мога да се ядосвам за всяко нещо... Освен това, изглежда нямаш уважение към труда на астролозите, понеже очакваш, че някой ще седне, проучва и пише, обяснява и т. н. по Наталната ти карта, безплатно? ! В интерес на Истината, доста пъти съм работила и правила безплатни анализи, само за да се убедя за пореден път, че повечето българи, уважение реално-нямат. А на мен лицемерните комплименти -не ми влияят:))) Факт, че са идвали при мен хора, които са казвали доста известни имена, при които са били, като Хули Леонис, Мира Кунева и доста други все известни и популярни и ми заявяват как-бая са се изръсили за услугите им, а накрая са получили общи приказки и разтягане на локуми. При мен, цените били 3 пъти по-ниски, а качество 3-пъти по-високо, заради конкретните неща, които им пиша и посочването и тълкуването на всяка астрологична позиция, което известните Астролози-НЕ правят, не посочват астрологични позиции, защото все едно разкриват тайната на рецептата. А на мен -не ми пука, раздавам си щедро знанията... просто се научих да ценя повече времето и труда си. Предполагам, няма да ти е приятно да дойда при теб и да ти заповядам, наредя-ся, като си Астролог давай предскажи ми, кажи ми или нещо от сорта... Не съм длъжна да го правя! И тук като съм Индивидуалист до мозъка на костите си и много повече, ха ха, познай как, , обичам" да ми нареждат;) Но виж, ако си с идеята, че трудът се заплаща... ок нямам против да ти погледна картата, но по-добре проучи за някой мой колега, предвид че няма как да стане в анонимен сайт това. Колкото до въпроса ти-за романтични връзки -се прави Синастрия, никой не е само своята Зодия. Затова виж в интернет за Синастрия. Пак ти казвам -НЕ се заяждам с теб, не го приемай лично. Нито искам да споря с теб, нито да дискутираме излишно, още повече, че в последно време съм започнала нова дейност и не съм така вманиачена по Астрологията, както преди.
До н. 21-И на мен ми е приятно да си пишем:) Предполагам си доста наясно с компютрите, а аз понякога такива глупости правя, последно в опита ми да си създам нов профил в Гугъл, че в стария не можех да вляза, заради забравена парола и невъзможност да я оправя, че се наложи наново профил, парола, не знам си какво и то основно заради американския канал в ютюб, за да мога да пиша коментари, бива ме за лидер и да вдъхновявам хората да се задействат, но съм отчаяна и обезверена, че още никакъв напредък няма във връзка с убийството на Кърт и убийците да си получат заслуженото, макар че малко ще им е, дори да загинат брутално, пак ще им е малко. Та, накрая, докато правех нови регистрации, как стана, не знам, но огромният списък с предпочитани, отметките, изчезна. Накрая, като се разрових в настройките -успях да възстановя част от тях, но само едно 15-20 процента, отделно някакви два профила се създадоха хаха като дете обяснявам и се смееш сигурно на обясненията ми, но като включа компютъра и ми излизат две иконки, два профила в Гугъл хром. Но това са дребни кахъри. Дори напоследък рядко пиша в Месинджър, основно на пощите ми в абв. И за да не ме копира там онази, която си вади изречения от мои коментари и се представя за мен в някои теми, ще почна и аз да се подписвам като онзи т. нар. кифлоприземител и оня десантчик, само че моят подпис е Красив;)
Kurt Cobain

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: e123d4d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От 20

До 25

Здравей, отново!

Виж, поисках да ми разчетеш наталната карта не толкова за моя информация, колкото ти да имаш представа с какъв типаж човек комуникираш, с каква орисия от Звездите и планетите е заредена личността ми. Предложих ти, защото от малко повечко свободно време - поразрових актуалните теми и така в някои от тях случайно забелязах отличителния ти стил на писане. Стана ми интересно що за човек си и днес следобед вече целенасочено се поразрових за теб. Видях, че и преди време е имало други като мен, на които си направила впечатление, че чак са създавали теми за теб. Аз съм онзи с обявения емайл, по-късно изтрит от модераторите - навярно след многократно твое настояване. В интерес на истината - ти ми стана интересна - възможно е за част от коментарите, които прочетох, да съм се припознал, но общо взето ми стана ясно, че си имала тегаво/тежко детство. Тренирала си волейбол, нали? Затова си стройна и с приличните 171 см за жена? Владееш няколко езика, преводач - браво, за което. Мен езиците никога не са ми се отдавали. Имала си много близък приятел, за който признавам - не разбрах убит ли е бил (при катастрофа) или е бил наркозависим и някой алчен дилър му е продал подсилен с добавки наркотик... Болезнено голям фен си на Кобейн, до дъното на костите мразиш неговата вдовица, съжаляваш че си била в детската градина, когато той е починал, зодия рак си (като мен), но за разлика от мен - си с асцендент скорпион. Почти мой набор си и също като мен имаш младежко външно излъчване. Имаш по-малка с 3 години и по твой думи по-мургава сестра, докато ти си със светло бял тен. Презираш родителите си, за начина по който са се държали с вас, докато сте растяли, но вероятно все пак сестра ти е била фаворитката в семейството. Може би си от малък град, а дори от някое китно село и въпреки че харесваш необвързаността - в чести моменти ти се иска да не си имала "късмета" да се появиш точно в това семейство, точно в това село. Не искаш да имаш деца, не се определяш като човек, който може да ги дари с любов и подобаващи грижи, да ги отгледа, възпита, направи стойностни човеци. Нервира те и факта, че си родена в женско тяло, с всички съпровождащи го недостатъци като: всекимесечна болезнена менструация, по-дребни размери, сила и издръжливост. В допълнение и тези хормонални смущения, които рефлектират в промяна на емоциите и възприятията. Предполагам ти се е искало да си просто устроена като мъжете - физически силни, лесни за поддръжка и обслужване тела. И тази самота... Това малко населено място, в което ти сигурно си сред малкото останали млади хора... И да ме обиждаш, и да ме плюеш за коментарите ми в другата тема - да, те бяха написани от мен, но същината им се свежда единствено до: 1) мои фантазии, които реално никога не ще се случат, не и в този живот, а честно - някои от тях, въпреки че съм си ги фантазирал - дори да имам реална възможност да ги извърша - поради моята съвест, морално-етични норми и писано законодателство - то не ще извърша никога и 2) разпит на жена, чиято вълнуваща история ме заплени и исках да опозная още малко като човек. И да - беше ми интересно и как изглежда тя, не отричам. Така, че - моля, приеми, че не ти мисля злото. Ясно е, че и ти си преживяла нещо травмиращо в детството си, в резултат на което сега си това, което си.

Колкото до мен - както написах по-горе ще ти предоставя данните от наталната ми карта (вече дешифрирана чрез компютърен софтуер - за да не се налага да подавам рожденното си място, датата и часа на раждане). Аз общо взето съм изчел как ме определят звездите и планените като душевност и характер. Дори ChatGPT е в състояние при подадени дата, час и родно място да ти изготви обобщен и подробен доклад, но отново - предоставям позициите на звездите и планетите, когато съм се появил на бял свят, така че ти, при проявен интерес, да определиш на база астрологичните си познания, що за човек съм:


Astrological Data used for Short Report - Personal Portrait
for Анонимен (male)



Planetary positions

planet sign degree motion

Sun Cancer 22 21'30 end of house 12 direct

Moon Libra 26 04'58 in house 4 direct

Mercury Leo 5 20'24 in house 1 retrograde

Venus Virgo 3 54'39 end of house 2 direct

Mars Capricorn 16 15'12 in house 6 retrograde

Jupiter Pisces 22 50'51 in house 9 stationary (R)

Saturn Sagittarius 3 29'01 in house 5 retrograde

Uranus Sagittarius 19 06'28 end of house 5 retrograde

Neptune Capricorn 3 56'08 in house 6 retrograde

Pluto Scorpio 4 32'11 in house 4 stationary (D)

True Node Aries 25 40'57 in house 10 retrograde



House positions (Placidus)

Ascendant Cancer 22 57'42

2nd House Leo 12 04'37

3rd House Virgo 4 41'47

Imum Coeli Libra 3 48'47

5th House Scorpio 10 42'09

6th House Sagittarius 19 47'57

Descendant Capricorn 22 57'42

8th House Aquarius 12 04'37

9th House Pisces 4 41'47

Medium Coeli Aries 3 48'47

11th House Taurus 10 42'09

12th House Gemini 19 47'57



Major aspects

Sun Square Moon 3 43

Sun Opposition Mars 6 06

Sun Trine Jupiter 0 29

Sun Conjunction Ascendant 0 36

Moon Sextile Venus 7 50

Moon Sextile Uranus 6 58

Moon Sextile Neptune 7 51

Moon Square Ascendant 3 07

Mercury Trine Saturn 1 51

Mercury Quincunx Neptune 1 24

Mercury Square Pluto 0 48

Venus Square Saturn 0 26

Venus Trine Neptune 0 01

Venus Sextile Pluto 0 38

Jupiter Square Uranus 3 44

Jupiter Trine Ascendant 0 07

Neptune Sextile Pluto 0 36

Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: a2ab63efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От. н25 до н. 26-Лелее, честно... такива глупости НЕ бях чела за себе си до сега... такава каша.. прочети коментарът ми от снощи и ще ти се изяснят нещата. Ще не извиняваш, защото очевидно бая си се озорил докато напишеш този коментар, но го прочетох по диагонал, за да не се нервя... прочетох глупости от рода на, , обичала съм волейбол?? !!! , Човече-аз мразя волейбол. Не съм искала деца, защото не мога с обич да ги даря? ! Лелеее, прощавам ти всички глупости, защото първо не ме познаваш, второ- си чел фалшивите неща, от някаква моя фенка, която преписва части от реално мои коментари и си досъчинява останалото... прочети моят коментар над твоя, че нямам време да ти се обяснявам излишно.... Обичам децата, страшно обичлива и изключително грижовна съм, бих осиновила, но не и да раждам. Не знам какъв точно ти е проблема, но има добри психиатри, които може да се опитат поне да ти помогнат. Колкото до темата за момичето и наркотиците, там не съм писала, но четох по едно време, после я зарязах, и за протокола също като момичето, което те постави на място, също като нея съм на мнение, че не си наред, как може да говориш на изнасилено момиче, за порнографските си болни мечти, как си искал да гледаш как група мъже изнасилват някое момиче в тоалетна, докато е дрогирана? ! Болен си-лекувай се! А, и още нещо, макар да живеем в селска чалгарска държава, НЕ всички слушат мазна чалга, като теб и Повярвай в тази държава има много хора, които обичат Кърт и неговата музика:)
Като те е яд.. знаеш какво да направиш....

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 829ddbd177
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До н. 26-писах един коментар вече, все още не е публикуван, но пък се сетих, че пропуснах да ти изясня още няколко неща, от шизофреничните глупости, които си избълвал по мой адрес.
За протокола, ОТКЪДЕ ти хрумна, че асцендент а ми е скорпион? ! Та, ти дори не знаеш какво е Асцендент. Моят е в Овен, господарят на Асцендента ми е в Риби, и повярвай-в мен няма нищо рачешко, буквално съм Скорпион до мозъка на костите си и благодари се, че в момента изхождам от влиянието на моят Марс в Риби, защото ако усетиш влиянието на Скорпионската ми природа, библейският ад, ще ти се стори прохладна градина:) Нарочно се старая да съм убрана в думите ми, защото искам коментарите ми да бъдат публикувани, но на живо щях да те разкостя с парцалите! Адски си нагъл и злобен. Защо не пиеш билкови чайове и не вземеш да се успокоиш? ! Не си падам по групови спортни дейности... въобще... единственото, което е вярно от коментара ти за мен е, че харесвам музиката на Кърт и че съм с мъжка психика по въпроса за раждане на деца. Обаче ТОТАЛНАТА ГЛУПОСТ, че съм ревяла и искала да се родя в мъжко тяло? ! Ха ха ха, ще падна от смях, както съм седнала... Адски женствена съм, обичам факта, че съм жена, НЕ мъж, харесва ми да нося къси и дълги разкроени поли и рокли, гримирам се, лакирам си ноктите, имам фибички, ластички, диадеми, ленти за коса, винаги съм носела косата си дълга до кръста или почти до кръста, обичам естествените къдрици на косата ми, харесвам блестящи камъчета, дрънкулки, шаренийки. Шия гоблени, бродирам, готвя, рисувам и т. н. това ли ти е представата да съм с мания да бъда мъж? ! ХА ХА. Да, нося и сутиени и бикини, ако се чудиш, ха ха ха. Признавам, че мразя това с месечен цикъл, предменструални симптоми и т. н., НО това не значи, че не обичам факта, че имам красиво, фино и прекрасно женско тяло:) Обаче, това че ти тотално си изтрещял от мъка, че не можеш да си реализираш болните сексуални фантазии -това е само твой проблем.


Няма нужда да обвиняваш Модератора че ти бил изтрил пощата. Като си умрял за секс, стани жиголо, хем ще припечелваш пари за сеансите при психолога или психиатъра;) И още нещо н. 26-зле съм с езиците, НЕ съм полиглот, може да съм на много добро ниво.. но не съм професионалист, не съм Преводач. Ако те дразни факта, че жените не могат да те търпят, намери си мъж. Обаче ти си и Хомофоб, нали така? !
И още нещо-това, че аз съм ти интересна, както си написал, НЕ значи, че аз имам интерес към теб:) Обаче, ти си от онези, които побесняват, ако някой ги отхвърли, нали така.... Виж, реално истината е, че съм много по-добър Психолог, отколкото преводач. Ако реално искаш да си кажа мнението за теб-после наистина ще минеш на антидепресанти, ако в момента не ползваш...
И последно -нямам никакви познати употребяващи, още по -малко пък дилъри на наркотици, ако ти трябва нещо за успокоение-купи си чай от жълт кантарион:)
Ще кажа още нещо, мислех да ти го спестя, защото предвид, че си Хомофоб, вероятно ще ти се прииска да си прережеш вените от яд, но харесвам мъжкарани, момичета, които се обличат с не толкова женствени дрехи и имат мъжки маниери. Повярвай-с твоят охлювски характер и изказвания и сто хороскопа и анализа да ти направи някой Астролог, пак гаранция ти давам, че с това поведение няма да привлечеш никого към себе си. За мен ти си трол от ниска категория, от троловете-охлюви.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: e123d4d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   От 26

До 27 и 28

Писал съм бил глупости за теб... Дрън-дрън та пляс. За да го напиша - значи съм го видял и прочел. Мога да ти линкна темите и коментарите, но разбира се ти след това ще отречеш и ще отговориш, че тук си имала успешни "двойници", които те били имитирали. Само като го пиша това горното и се чудя, и се мая колко безумно звучи.. Голяма част от написаното в моя предишен коментар се базира на твои коментари от преди 6-8 месеца. Редовните четящи сигурно ще се сетят. По отношение волейбола - написах, че си го тренирала, а не че си го обичала. Даже в темата ти от преди 8-9 години упрекваш родителите си, че са те били записали, въпреки че ти силно си негодувала... О, да, забравих - коментарът не е написан от теб, а от имитаторите ти, които вероятно са се зародили като форумни герои тук, години преди ти официално да се появиш, нали? Те са ти копирали стила на писане още преди да си написала своя пръв коментар? Тинтири-минтири. Не на мен тия глупости. И не знам съзнанието ти в кой свят живее, но специално в този - в онази друга тема, за която споменахме в коментарите по-горе, ти и още двама ми скочихте, а накрая дори (поне на мен) ми се стори, че авторката ме защити от вашия неоснован пуч. Както и да е. Отнесох се с добро към теб. Опитах се да бъда добронамерен, но явно по нататъчни усилия не си заслужават и не възнамерявам да губя повече време.

Завършвам с пожелание към теб за телесно и душевно здраве. Едното със сигурност ти е от голяма необходимост.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 752bdefac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Здравей от автора. До 26т. май наисти не знаеш кога да спреш да спамиш излишни неща, нито са по темата нито ме интересува глупостите, които изписа. Не е тук мястото да се правиш на детектив или психолог. Всичкото това дето изля е безсмислено, неуважително, погледни себе си първо вместо да се оправдаваш с зодии, планети тн. Нит е мъжко, нит е забавно, подходът ти е изцяло отблъскващ. Не е това начина, стига се напъва. Толкова ниска емоционална интелигентност да имаш, че да не се усещаш кога да спреш... търси помощ др, ако изобщо го осъзнаваш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: a236f2060a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   От н. 27 до н. 29- Ама ти сериозно ли? ! Тренирала съм волейбол? ! Родителите ми да ме били записали? ! Е, сега вече наистина се убедих, че хлопащата ти дъска, съвсем се е откачила... Спирам да ти отвръщам на простотиите, защото тролчетата като теб-се хранят с чуждото внимание. Скочи, като бълха на друга тема и както Авторката на поста ти е казала-спри да спамиш! И потърси професионална помощ!
Последно да те просветя -ако знаеш колко глупости се пишат ежедневно, предполагам за жълтини, жълта преса си чувал? Не забравяй да си пиеш хапчетата и спри с алкохола, че не е добре... така и последната мозъчна клетка може да умре!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: e123d4d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Къде изчезна фенката на Коблейн? Живо се интересувам! Не се срещат често тук такива клинични случаи и същата представлява интересен обект, подходящ за изследване, изучаване и даване за пример на студентите по психология и психотерапия. :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: f9ae669126
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Н. 33-Даваш ярък пример -какво се случва при хора страдащи от параноидна Шизофрения, когато не си пият препоръчаните от Психиатрите хапчета:)
Толкова ли си отчаян и отблъснат от обществото, че единственото, което е останало в жалкото ти съществуване е-да се заяждаш с хора в анонимен сайт, с тотално отчаяната надежда, някой да ти обърне грам внимание? ! :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker