Най-тежката раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121487)
 Любов и изневяра (29783)
 Секс и интимност (14401)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18599)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-тежката раздяла
преди: 6 месеца, 3 дни, прочетена 1325 пъти
Имали ли сте връзка, която сте преодоляли най-трудно, в сравнение с всички останали? Колко време ви отне докато превъзмогнете напълно нещата? Вие ли сте били инициатор на раздялата или другия човек? Чудя се на какво се дължи това точно с даден човек раздялата да я определим като знакова, като сме били влюбени и сме имали и други връзки, но не са ни повлияли така. Дали когато сме обичали най-силно така се получава, или когато човек му е засегнато много сериозно егото от лъжи, предателства, или пък когато е имало голяма доза страст или някакви пречки? Предполагам, че всеки човек, особено с вече натрупан житейски опит, може да отличи една връзка, която най-тежко е преодолял.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 3 дни
hash: e7d6142a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да, отне ми десетилетия да я преодолея, можи да се каже, че още не съм. Ние бяхме млади тийнейджъри, но влюбването беше истинско и единствено. По инициатива на отсрещната страна беше раздялата, точно в момента, когато любовта ми беше най-силна. Кратка, млада, мъчителна и сърцераздирателна любов, съжалявам, че ми се случи...

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 0c42dae108
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всеки има такава, не се преодолява, свиква се със сивотата и положението.
При мен беше от глупост, бяхме млади под 30, очаквах той да бъде страшно сериозен към мен, ядосвах се за най-малкото с него, просто защото го обичах много, не се бях научила да обичам. Зарязах го като последния случайно срещнат, но не се издържаше и отново се събрахме. След това отново ме обзеха страхове и паника, винаги съм била ядосана покрай него, очаквах да ми прави повече комплименти, да ми заделя цялото внимание и време. Отново го оставих, макар никога да не ме е обиждал и да не се е държал недостойно с мен. Минах години, още съм му ядосана, че не ме спря, че не направи опит да ме върне.
С никой друг няма да се повтори това, просто се свиква.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: c341447987
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тя не ми беше първото гадже, но в продължение на четири години се чувствах най-желания и обичан мъж на света. Голяма любов, голямо нещо. Но връзката сякаш се изчерпа, тя охладня и ме заряза. Нужни ми бяха години за да преодолея раздялата. Първите месеци бях, като живите-мъртви. Дори не ми се ядеше. И всеки ден ревях, като идиот, а съм мъж. Абе ужас. Все едно се откачаш от хероинова зависимост. Но поне изживях нещо истинско, което е рядкост. Защо ме скъса и аз нe знам. Нямаше друг мъж. Каза, че иска нов живот. Тя също ме преодоляваше доста време. Нужни й бяха повече от две години за да се обвърже отново. И то с някакъв пич, който с нищо не ме превъзхожда. Женска му работа - ходи ги разбери. Но аз й бях голямата любов. Тя никога не ме забрави, даже ми помогна чрез нейна приятелка да си намеря работа, когато бях закъсал. Веднъж ми звънна, плачеше и ми се извиняваше, че е постъпила така с мен. Излизали сме на кафета просто ей така да се видим как сме. Сигурен съм, че още ме обича. Иначе чат-пат се виждам с жени, общо взето никога не съм страдал от женско вниманиe, но не се обвързвам от страх да не преживея отново подобна раздяла. Но мисля вече да се стягам.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 061bf75260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това твойто е мазохизъм. Ако си я преодолял защо я мислиш? Ако има нещо сбъркано ако може го поправяш с правилен подход. Ако ли не пътеката..

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 061bf75260
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Някой път бягаме от любовта която най силно е докоснало сърцето ни. Но затова се иска време докато го разберем и то по трудния за нас начин. Не минава ден да си задаваме въпроси -защо не се получи? Моя отговор е защото не сме били готови, узрели за тази си любов в момента когато ни връхлита. Но затова пък във време на пауза и размишления си даваме сметка на взаимоотношения и усещаме човека с който бихме продължили живота си.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 65bd10d664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имах, да, не бяхме много време заедно, 3, 5 години. Отне ми 8 години да се отърся. Много ме заболя като се разделихме, той пое инициативата за раздялата. От известно време беше връзка от разстояние и се бахме отдалечили. Чувсвах физическа болка, когато се разделихме, друг път не ми се е случвало. След това избягвах мъжете, не исках да усещам същото отново. Трудно го преработих и отне още време докато се доверя, за да създам връзка.

Болеше ме толкова, защото го обичах и виждах бъдеще с него, а това е трудно да се пресъздаде. Колко често се влюбва човек и едновременно с това вижда и бъдеще във връзката, след като са паднали розовите очила?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: e5ca2097c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Много псевдо гурута обясняват на мъжете, че една жена ще ги помни най-дълго и ще ги обича най-силно, ако ѝ наранят самочувствието. И мъжете си провалят масово отношенията с жените като се опитват да ги мачкат, да им изневеряват и да им раняват психиката.
Истината е, че нормалните жени, които сме наясно със себе си, просто бихме изрязали като тумор мъжете, които се държат зле с нас и не бихме погледнали повече към тях.
Може и в началото да ни е гадно, ако е имало силни чувства, но ги забравяме напълно и въобще не се сещаме за тях без да ги видим или чуем някъде директно. Тоест - за мен лично това с егото не работи и това не ми е била най-тежката раздяла.
Най-тежката ми раздяла беше, когато бившият ми приятел почина в катастрофа, а аз трябваше да продължа да живея без него.
Ето това не се забравя. Когато сте се обичали истински, а нещо отвъд твоя контрол ти е отнело човека до теб.
В този ред на мисли тук може би могат да се включат и други външни фактори извън нашия контрол - тежки болести, намеса на някой в отношенията и др.
Боли, когато раздялата се случва без да имаш обяснение и финално "сбогом", като цяло...

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 82a4810f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имах една много тежка, все още я помня, бях изпаднал в много тежко състояние, не знам какво беше ама станах мега лабилен. Може би защото беше ей така от нищото, може би защото изпаднах в тежко състояние ли беше какво беше, ама тая раздяла ми остави някаква тежка травма, която още не мога да преодолея. Замесиха се други хора, почна да се говори на ляво на дясно, имаше ебаси тъпните, които се случиха. Трябваше изцяло да се махна от ситуацията, че да се оправя. Пих антидепресанти някакво време, но не ми помогнаха. Всичко ми мина когато срещнах друга. Явно при мен така работят нещата. Честно да ти кажа, не помня връзката, но помня раздялата и от тая раздяла насам не съм същия някак си все едно доверието към жените изцяло ми изчезна ама кот такова.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 6ab6559b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мозъка свиква с хормона на щастието, които се отделя, когато допуснем близост с някого. Създава се нещо като навик при близостта тези хормони да се отделят. Доказано е, че любовта трае ок. две години, след това започва охладняване или стремеж тези хормони да бъдат активирани отново и от там идва тръпката към нов партньор
Биохимичния коктейл го има, но има и чувства и емоции, дълбоко свързване.
Обикновенно първите връзки са най -чисти и най -силни и се помнят дълго

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 7b3b68b87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Номер 2 описва днешната зверски токсична и прогнила от злоба жена. Иска всичко, иска сега, прави проблеми на мъжа за всяко нещо, къса с него и накрая той виновен, че не я спрял. Подобна жена е непоравима. Израснала в проблемно семейство и носи само проблеми.

Още при първия момент на подобно поведение, такива жени трябва да бъдат зарязвани.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 026897a97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всичките са били малко или много трагични... и до ден днешен не се доверявам и не искам връзка. Хората просто не стават, не обичат... поне тези, които съм познавала като се започне от семейството ми, та до последния лъжец, който и до днес се обяснява колко ме обича, а всъщност действията му показват друго... няма да навлизам в детайли, но това са лицемерни хора, само те използват за собствените си нужди.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: c0e73640d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Към 11 Разбирам те напълно какво имаш предвид. И аз слушах колко много ме обича, но бях лъгана без да му мигне окото и действията му показваха точно обратното. Чудя се как може да има толкова лицемерни хора, как живеят със себе си, може би всъщност без съвест се живее най-лесно. Понякога им заблазявам, не обичат истински, но и тъкмо поради това и не страдат.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 44bd7178e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Първата ми любов. Той ме заряза след двегодишна връзка, защото техните не ме приеха. Не бях от богато семейство, а те бяха сноби. Много страдах и чак след 3 години го забравих напълно. В последствие разбрах, че след като сме се разделили е спал с една моя приятелка. Това леко ме натъжи, но сега ми е все едно. Той случайно пак се появи в живота ми покрай работата, искаше да ме вкара в леглото си и ми обясняваше, че жена му не му давала.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 0811908822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 13 Така му се пада, всеки си получава заслуженото. Най-ценните неща не се купуват с пари, ето сега си има явно жена, каквато родителите му са искали, но тя пък не му пуска.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a98a386e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моята първа любов, тя ме свали, в началото не вярвах че такова красиво момиче иска връзка с мен, секса беше на MAX, загриженост, отношение, но когато дойде момента за семейство беше пълна катастрофа, след дълги мъки и агония се разделихме и остана омразата от причинените болки и страдания и от почти съсипаното детство на общото дете.... никой не е застрахован и не напразно хората са казали че любовта е сляпа

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker