Как бихте постъпили Вие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как бихте постъпили Вие?
преди: 5 месеца, 29 дни, прочетена 1333 пъти
Аз съм жена на 38 г разведена с дете. Имам връзка /поне така се води/ с мъж също разведен на 43 г с дете. Заедно сме от 5 г, но всеки си живее отделно. Той с баща му, а аз с детето. Всяка вечер е във вкъщи до към 22 -23 ч и после си тръгва. Предлага съм му доста пъти да остане, но винаги отказва защото в 23, 30 ч всяка вечер задължително говори с дъщеря си.
Уж работи, но по цял ден си стой у тях взима някаква заплата от порядъка на 1200 лв. Аз работя на пълен работен ден и иска постоянно в обедната почивка да се виждаме, колегите дори започнаха да ме подиграват за това тъй като ме канят на обяд и аз все отказвам.
Ако го помоля да вземе детето от училище, че ще закъснея винаги има работа и да се обадя на родителите ми.
Уж спекулира, че няма пари а постоянно си купува нови неща да не кажа всеки ден.
Ако поискам да отидем някъде за уикенда винаги отказва, че няма пари и когато е трябвало той е ходил сега не може.
Чашата преля в събота тъй като попитах мислили къде ще празнуваме Нова година. Отговора беше, че навсякъде е много скъпо и нямам да "пълни гушите на тези оберджий" във вкъщи!
Ядосах се тъй като излизаме всяка събота и ходим с долнопробни кръчми /където е най евтино/ с двама негови уж приятели ергени, които се чудят как да се надцакат един на друг.
Няма приятели семейни с които да излезем и до си проведа нормален разговор тъй като всички го избягват.
Аз живея под наем и плащам винаги когато мога в заведението, получавам ваучери от работа и винаги взимам и за него и баща му неща.
Постоянно се оправдава тъй като има апартамент на морето, че цяло лято /събота и неделя/ съм ходила без пари.
Това лято с триста зора се съгласи да взема и малката за 3 дни с нас, предложих му да платя за апартамента за 7 дни - не може!
Тъпо ми е че дъщеря му, която е на 14г /нищо лично към детето/ не може да носи други дрехи освен маркови, последната придобивка е айфон 15. При всеки сопол или счупен нокът тати трябва да е до нея или казано 24/7.
Има забрана от бившата си жена аз да не се срещам с дъщеря му!
На семейни събирания въпреки, че ме познават аз не присъствам тъй като детето се разстройвало.
От майте родители е приет като член от семейството и винаги за всички поводи е канен.
Тъй като се занимавам с финанси му предложих тъй като има 2 апартамента да ги постегне малко и пусне под наем - изкара ме едва ли не че искам да му ги взема.
Не е лош човек беше до мен в най-трудния ми период от живота /здравословно/, но някак си с всеки изминал ден се променя неузнаваемо за мен. Оставил се е тотално на течението.
Затова взех макар и трудно решението да се разделя в този човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 29 дни
hash: e4b41e42ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Като теб, така ще постъпя.
Нещата са приключили.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 6552cf8cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пренебрегва те, наистина неглижиращо и немарливо се държи. Не е толкова зле финансово щом общо има няколко апартамента. Просто е стиснат и явно не иска да похарчи дори и малко пари за нещо свързано с теб. Правилно постъпваш, че ще се разделиш с него, даже не е трябвало въобще да се обвързваш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 4c3d36a707
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От мъж близо на 60г. - щастливо женен.

Подкрепям решението ти!

Смятам, че си постъпила правилно, защото ако човекът беше сериозен - отдавна да ти е предложил да създадете заедно ново семейство, да се ожените, да си имате и свои деца...

А какъв е смисъла да сте заедно? Като няма да сте семейство!

Търси си сериозен човек(вдовец или разведен - но без такива условия!), който да иска да създаде семейство с вас!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 6552cf8cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Предполагам знаеш, че при почти всички от разводите, инициатор е жената. Тя за да го разкара едва ли е читав. От хубавото никой не бяга. Веднага и на теб трябва да ти светва червена лампичка.
На тези години и щом си също с дете, нямаш толкова голям избор както преди, но има нелоши мъже, които не са обвързани и нямат деца, защото са по-необщителни например, но имат стабилни доходи. По-добре опитвай само с такива. Ясно е, че за мъжете, които имат деца винаги те ще са приоритет за тях, което прави връзките с тях неприятни.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: caffe47b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   "По-добре сама, отколкото зле придружена", тук хората ще ти кажат същото, което вече сама знаеш, трябва да го оставиш. Гледам с години как жени около мен правят жертви, излизат с разни страшни мухльовци, само защото са разведени и имат дете, да не са самички нали.
Ами по-добре сама, защото ако утре нещо стане с теб, тоя човек така и така няма да ти помогне, нали го знаеш това.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: d8ec707000
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не знам какво не разбра за 5 години "връзка" с този и как още трябва да те унижи, за да си отвориш очите. Прочети си историята пак и сама си отговори какво хубаво си видяла от този мъж и защо смяташ, че това е най-доброто, което заслужаваш.

Детето му не е виновно с нищо и ако могат да си позволят родителите, ще му осигурят най-доброто, разбира се, включително и маркови дрехи. За това, че си общуват често - браво, така трябва, другото не е баща, а донор на материал. Има право майката да не иска други жени да общуват с детето ѝ, причини много.

Но.. за всичко останало такъв мъж не трябва да търпи никоя жена, особено пък с години. Това са 5 години заедно и ако те е ценял достатъчно, щеше да намери начин и по заведения да ходите, и по почивки, и подаръци да ти прави, и доходи да има. Но преди всичко отдавна щяхте да живеете заедно. Не може да искаш да имаш жена до себе си и само позитивите да получаваш, без да си мръднеш пръста за нея. Много мъже се научиха на лесното, докато има жени да им се връзват на оправданията, така ще е.

Не те прави щастлива този.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 46af0c8d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Жена съм, само не разбрах, какво правиш още с този индивид?

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 59c4b60a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Бе забелязвам прилагателните, тоест твоите желания и не съм особено очарован.
Значи ти искаш по-чести излизания, почивки, при това на елитни места. Казваш че той не прави нищо като хората и не си доволна от това. В същото време излизате всяка седмица по няколко пъти, той идва на обяд при теб, което си е вид излизане, обаче всъщност ти е неудобно да му кажеш, че не го искаш на обяд, искаш да си айляк с колегите. Едвам сте починали 7 дена някъде, едвам станало, което реално не е малка почивка спрямо цените и бг стандарта.
Така че реално си противоречиш във всичко, което казваш.
От описаното виждам че едва ли не за теб той е смотаняк, взима малка заплата, ама то пък ако всички мъже можеха да взимат 20К на месец, щеше да е идеално, ама то пък тогава играчките са други и пак не стигат парите-от личен опит.

Както се казва в поговорката: ако бъдеш до мъж в най-трудните му периоди, ще ти е верен и благодарен до гроб, ако обаче бъдеш в най-трудните моменти до жена, то тя непременно ще ти излезе през носа.

За мен си стандартна средностатистическа самотна майка. Това включва големи очаквания и желания, без капка покритие. На 38, даваща всичките си пари за дрешки и излизания, почивки и глезотии. Нямаш нищо настрани, разчиташ на вашите и други да ти покриват разликите, а в същото време вече си на години, когато би следвало да заделяш, да не се интересуваш толкова от почивки и заведения и да помръднеше, да разбереш кои са наистина важните неща. Отделно като типична представила на своята прослойка, вероятно си зарязала мъжа ти, при удобен случай ще зарежеш и тоя, разбира след като намериш “подходящия”, който да ти осигури живота за който парадираш. Но вероятно дори тогава пак няма да си изцяло отдадена, пак ще има неща, които ще те дразнят и ще те карст да пускаш нови теми с това, каква жертва си и колко ти е тежък живота.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 3cfe732aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Номер8: Излизаме и делим сметката. Имам си заделени пари живея под наем и винаги се съобразява. Не съм поискала дори една стотинка от родителите ми От както съм се развела единствената ми глезотия е да си боядисвам косата всеки месец.
Бившия ме преби пред детето ми и го напуснах.
Като дойде на обяд трябва аз да платя обяда или кафето!
Лекувах се от рак и не ми е помогнал финансово дори с лев. На последната химиотерапия дори ме остави сама да се прибера, че принцесата си ударила пръста и трябвало да я вземе от училище.
Животът толкова ме е учукал, че не живея за почивка в чужбина или глезотии, а за ДЕТЕТО ми.
Просто се надявах, че това е човекът който да ми е опора в живота е явно съм сгрешила.
Не слагайте всички под общ знаменател! Не съм се изкарала жертва! Аз за себе си съм си взела решение да прекратят взаимоотношения с този човек.
Това че съм разведена и имам дете не е престъпление. Ние сме семейство и го приехме с дъщеря ми като част от него, но той нас не.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 57d788d103
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз съм дете на разведени родители и майка ми и баща ми не са ме крили от гаджетата, с които са били. И какво, да не би да не съм станала човек или да съм изпаднала в истерия. Това да се създава изкуствена действителност на децата, че след като са се разделили родителите едва ли не трябва да си умрат сами, създава много изкривена представа за нещата и като пораснат се чудят защо нещата не стоят точно така. Не е казано детето да бъде запознавано с всяка мимолетна връзка, но вие ходите от 5 години, и е доста обидно да те крие като скелет в гардероба. Ако обичаш истински някого ще намериш начин да балансираш нещата. А не да ти идва като на столова вечер и да си тръгва всеки път под час. Аз лично не бих издържала на такова отношение, просто лошо си го свикнала и той го приема за даденост, удобна си му. Ако действително си го зарязала, правилно си постъпила.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: b2526c0cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До 9 авторката, от 8.

Бившия ти те биел, този бил нехранимайко, не усещаш ли? Все някой виновен за нещо, а в същото време си живяла години с тях и си имала избор както по време на връзката, така и сега. Те не са станали такива сега, ако ме разбираш и все пак, това е бил твой съзнателен избор.
От другата страна не знам мен ли лъжеш или себе си, защото в темата ти основния акцент е върху това, че искаш друг живот, не този който имаш. Казваш че искаш излизания на по-елитни места, почивки за по-дълго време и това са ти основните проблеми от описаното. Сега изведнъж казваш че не било това, а че не можеш да разчиташ на него, което е съвсем различно и си противоречи с първия ти пост, в който твърдиш че въпреки болестта ти, той е бил до теб през цялото време.

Всичко това разбира се е за оправдание и фактически си търсиш причина за някакви решения. В момента нямаш проблеми, минало е тежката болест (слава богу, пожелавам ти да си здрава дълги години), имаш нови колеги, сменила си обстановката и си решила, че искаш да вдигнеш нивото, спрямо новото ниво ти трябва нов мъж. Чудесно, прекрасно, няма лошо, само недей обвинява доскорошния в прегрешения, защото той си е бил така 7 години, пък до скоро не си пускала теми. После пак Ганьо виновен, боклук, не става, пък ти перфектната, неоправданата, без грешни избори, ама видиш ли Ганьо виновен за всичко.
Лъжеш себе си най-вече, ако не е този Ганьо, ще е следващия и той ще е виновен като предишните двама, или повече, може да е имало още петима по същия сценарий.
Най-тъжното е, че никъде не пишеш за емоции, не чужди, твои лични, пишеш за плюсове и минуси, но не за зависимостта и свързването с този другия, което е много по-важно от всички твои изброени битовизми, тъй като не се знае знае ли се, днес с пари, утре не, днес здрав, утре кой знае.
По това разчетох че си средностатистическата …. Която гледа ситуацията и най-изгодното в нея и че този е бил само инструмент за теб, не партньор, не човек избран по емоции.
До 38 си действала на този принцип, би било нелепо да ти кажа, да смениш отношението и мислите, не заради следващия Ганьо, заради себе си. Принц да намериш, да ти дава всичко, пак няма да си доволна.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 2e7130e539
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Махай го тоя. Чудя се как си издържала на такива издевателства. Не е за тебе.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: bc3de9e1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако това е действителна ситуация и всичко е така, както е описано, то решението за раздяла е най-правилното.
Ж35

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 416eecd1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това за забраната и дъщеря му си е чисто техен въпрос с бившата му, колкото и да е тъпо и нелепо, но факт. Вече за роднините му е друг въпрос, където той ако е искал другите роднини, е щял да оправи нещата. На такива мъже им изнася да си в никакви отношения с хората около тях. За мен той е скръндза. Мъж да не заведе никъде жена си ей така, си е чиста скръндза. Дъщеря му по това, което описваш е разглезена.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 29d0bc8d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тази стомна е счупена, тичаме за друга. Тези прояви на загубилия доверие, мъж, би трябвало да си ги забелязала изначално. Казваш бил по течението, а дали някога е бил деен във връзка? В крайна сметка по- добре без връзка от колкото пародия на връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: aec544db53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ех жени, жени - мъжът ако е влюбен във вас ще се ожени за вас. Останалото е флирт и използване.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: a39649ee12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   до № 11
Нужда от психологически съвети нямам. Представата Ви е много грешна.
Пак казвам аз решение съм си взела за себе си, а как биха постъпили други на моя място просто информативно.
Вашите статистически самотни майки не ме интересуват.
Никъде не съм писала колко време съм живяла с бившия си, или че съм сменила работното си място, или пък че харча парите си за глезотии и скъпи почивки и т. н.
Ако съм търсила изгода можех много неща да направя, но за мен това не е важно.
Дали аз ще съм доволна от 3, 4 или 5 на Вас не ви влиза в работата. или какво търся в един мъж.
Отворете си един кабимет и практикувайте там, а не тук!!

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 2b49adb83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До №8 ЦИТАТ::""Ядосах се тъй като излизаме всяка събота и ходим с долнопробни кръчми /където е най евтино/ с двама негови уж приятели ергени, ... """ Авторката никъде не казва, че иска елитни заведения, а нормални. Между долнопробни и нормални има цяла палитра различни категории, които не се посещават от лумпен-дегенерати. Всеки нормален човек ще иска да е в такова, и като обстановка, и като кухня, и като клиентела. Най-добре е авторката да остави този мизерник, агати плазмодия, някакъв гол охлюв, отвратителен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 5e8c2bf64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   11, не съм авторката, но ще ти отговоя, поне от части.
Ако не беше създала семейство, а го беве отхвърлила, щеше да напишеш, че се цели в топ 10% от мъжете и вместо да е взела добро момче (ха ха), си е пропиляла живота (моля погледни темите за лелките над 30 и съжалявате ли, че сте лелка на 35 и нямате семейство). Като е създала семейство, се започва с обвиненията, че тя си ги била избирала и все се оправдавала, макар че често в този сайт, мъжете пишат, че жените си ги били избирали за секс, а мъжете за връзка. Та да обобщим: както е било винаги, жената все е виновна, каквато и крачка да направи, на 38 и с дете е заминала стока и изобщо, какво се прави на жертва.

До авторката: съжалявам за опита, който си придобила. Смятам, че е имало няколко възлови моменти, в които си видяла, че не можеш да разчиташ на него. Трябвало е още тогава да си тругнеш. Разбирам, че всеки има нужда от другарче в живота, но понякога, най-добрите другарчета на себе си, сме самите ние. Направи си услуга и си тръгни от този индивид. Гледай себе си, дъщеря си, пък ако е писано, ще намериш твоя човек, ако не, може би порсто трябва да научиш някакъв урок, не знам.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: b0fd87ce13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Интересна история.
Мнение на много потребители тук и моето също е че ако ще се събират 2ма да са в идентично положение, както в случая тук 2ма разведени родители с деца.
Но ето един пример как нещата не вървят и така.
Хареса ми израза -Оставил се по течениет- ами има такива моменти, в които на човек му писва от всичко, когато нещата много пъти не са се случвали така както се желае.
На мен ми прави лошо впечатлени, че този човек прекалено глези дъщеря си вместо да я учи на благодетели той си хвърля парите просто ей така айфон 15 на 14г дете никак не е най доброто а крайна форма на дивашки и първобитен материализъм!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 6aa397084b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Отново до авторката.
Мило момиче, както казах проблемът си е изцяло твой, казваш че всичко си е твой проблем, че си взела решенията и все пак ето те тук, пишеща във форум. Защо написа всичко това като си взела решения и нямаш драми? Отговори си пред теб самата, не на мен.
Отделно прекалено агресивен отговор за човек който е пуснал тема, без нужда от това.
Замисли се защо реагираш така, за себе си, аз съм лесен.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 3258840f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Като го е виждала какъв е, защо е била 5 години при него? Живеели си отделно, тоест правели си срещички като гаджета, обаче авторката има претенции към бившата и дъщеря му и дава акъли за жилищата му. Купувал си бил неща, на дъщеря си и на себе си, не я вземал на семейни събирания? Тоест, не може да го накара да изпълнява нейните желания. Ей това е зорът, труден за манипулиране и подчинение.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 4d080ce735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От опит - човека просто още не е готов за обвързваща връзка.

Ти, разбира се не си длъжна да го чакаш да се промени ако изобщо стане някога. Щом не се чувстваш щастлива - търси си щастието другаде.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 7b18cf274d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 20-десантчик, от 8.

Не знам до колко си запознат със заведенията, май очевидно не си. През 90-те имаше долнопробни заведения имаше тогава, трафопостове с наливна ракия и хората седяха на макари от кабели. Сега за стандарт се покрива критерий и ти гарантирам че няма такива в големите градове, тъй като биват затворени веднага, не е като преди да си бачкаш без лиценз. Така че ти гарантирам че за някои долнопробно заведение в най-лошия случай е прилична квартална кръчма. Имах една подобна, за която нормални заведения бяха хипер луксозни барове с водка по над 100 лева малкото, всичко отдолу е шит.
Отделно описаното от нея по никакъв начин не се връзва. Тоя боклук, предишния такъв, този преди тях и той. Да възможно е, но само ако и се връзват само такива и нищо отгоре, толкова си може просто.
Чисто от човешка гледна точка- Ако някой не отговаря на критериите ти, то той ще е такъв от самото начало и няма да има смисъл нещата да продължават дори година. НО когато съзнателно си имал връзка с някой 7 години, би следвало да имаш уважение към този човек, особено ако е бил до теб в трудни моменти, не ти е изневерявал и е правел каквото може. Тя няма това уважение, говори за него като последния пропадняк, което със сигурност е също толкова вярно, колкото за долнопробните заведения.
Тя знае че той има дете, както и тя има, съвсем логично той вероятно покрива някакъв минимум към детето си, от тези 1200 лева колко стават като му купи нещо, като си покрие разходите? Не може всички да са се изучили, да са образовани и да изкарват големите пари, ТЯ е знаела това от самото начало и както тя покрива някакви разходи, той също има такива. И нормално да иска да ходи на заведение което може да си позволи.
Съвсем трети е въпроса, че като нямат възможност би следвало да са създали отношения и да си седят в къщи. Аз взимам над 10 пъти повече от двамата взети заедно, но последното за което мисля е за заведения, почивки и глезотии. Със сигурност излизам много по-рядко от тях и това е свързано с начина ми на живот и отчасти с парите които взимам, нямам такова време, а и не мисля че честите излизания по заведения са градивно нещо. Да не кажа, че хората които го правят са откровенно безотговорни и нямат какво да правят със себе си, липса на хобита, от там и ниски заплати, като излизанията по заведения са чисто и просто компенсиране на всички недостатъци и надежда че там ще се случи нещо уникално, кой как се напил едва ли е критерия, по скоро кой ще ме види и колко време след това ще се квфим че някой пиян в кръчмата ни е погледнал с влажен поглед.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: adac2033f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке не ти е за първи път да казваш, че някои от мъжете с които си била са те пребивали. Ето и сега казваш в ком. 9, че бившия те пребил а също че си била болна от рак и сегашния ти приятел не ти обърнал никакво внимание. Защо не престанеш да пишеш фантастични истории. Наистина много неща ти липсват в главата.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: adac2033f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 20 десантчика
Десантчик ти си на зряла възраст и като ти чета коментара недоумявам защо вярваш на измислени истории. Не усещаш ли, че тази история е скроена с бели конци. Моля, мисли по-задълбочено.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 2b49adb83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До №26/№8/ и №28. Да Ви кажа не съм, особен любител на разни заведения. Годините преди необратимите американогейски и неолиберални промени, след получаване на хонорари по ТНТМ, а ние ги вземахме на тавана или пък по соц. блигадите, започваше една обиколка по заведенията. Като правило кръговете бяха два или. Колежките държаха да ходим във "Форум" на ъгъла на Витошка и Патриарха, по разни празници посещамахме някои от ресторантите в НДК, обичахме да ходим в "Москва", "Плиска", "Ропотамо". по различни поводи посещавахме "България", Старият "Берлин", новият "Берлин", "Сердика" "Севастопол", панорамата на "София", както и ресторанта. На мен лично ми са най-удобни "Ропотамо", "Плиска", "Москва", както и барчетата, защо на моите родители, които бяха живи тогава апартамента е на 300 метра от Ропотамо и Феята, там сме ходили като ученици, а апартамента на родителите на съпругата ми са близо до "Плиска" и "Москва". След това колежките придобиха вкус, да искат да посещаваме разни срещи "Троянска", Михайловградска, Лясковска, Мелнишка, но това бяха по -ниска категория, въпреки, че кухните бяха добри. Ведомствените клубове на различни министерства не ги споменавам, там не се допускаха външни. Някога като по-млади, разбира се с чужда компания и в интимен кръг ходехме на Шумака, Златна Рибка, Боянското Ханче, "Тополите", "Под липите", " щастливеца" но те бяха много емоционално натоварващи. Спомням си веднъж след "Златната рибка", съседа ни за малко на ни наниже на мантинелата в Панчарево, за малко да блъсне един от дежурните на караулката, спряха ни от караулката, показахме разни хартийки, те поеха ангажимент да пазят колата, спряха ни автобус на градски транспорт и се прибрахме. Той просто беше пиян като талпа / е, беше офицер/, ходехме често заедно със съпругите си на стрелба, да изпразним по няколко пълнителя в някой дол. Аз също съм офицер, но от запаса и тогава още бях към парашутните части. Случват се такива неща, е имали сме и други изпълнения. Но бяхме кротки. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker