Мъжете, които често сменят жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете, които често сменят жени
преди: 5 месеца, 16 дни, прочетена 1529 пъти
Питането ми е за така наречените играчи. Не, не тези, които се правят на интересни със скъпи коли, прически, татуировки и прочие и прочие и някой им е лепнал определения като играчи, мачовци, мъжкари и т. н. А в същност това са най-обикновени простовати комплексари. Не става на въпрос и за богаташи, които си плащат на държанки и златотърсачки. Става на въпрос за обикновени мъже с добра харизма, които редовно свалят различни жени. Тези мъже ходят на работа, имат си задачи, но за разлика от другите средностатистически мъже, имат жени около себе си. Тук ми изниква и въпросът в главата къде намират тези жени? На работа, в магазина, по улицата ли? Някакси не ми идва на идея, къде може да срещаш различни жени, че и да ги сваляш. Как точно се случва и къде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 0f6954736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ами да, подобно поведение се дължи или на някакъв психически проблем, или на крайна неосъзнатост на факта, че връзката се гради (с години), а не се намира на улицата.
Наистина "От всяко дърво свирка не става! " и човек има право на няколко опита, преди да попадне на дърво, от което може да направи свирка, но всичко останало си зависи от него и от "дървото" - партньорът му.
Това, че някой сменя често говори или за постоянни провали, или за страх от провал, или за някакви нереалистични очаквания (някой да му фитне идеално, без да се потрудят изобщо), или за... не знам, естествена тъпота, може би.
Но при всички положения говори за незрялост и неосъзнатост!
С честите смени много се рискува да изпуснеш читав човек, както разбира се и да попаднеш на такъв, но тогава пък трябва да спреш със смените... А и в края на краищата хората (жените) не са чак толкова космически по-различни една от друга. Ако умееш да общуваш с тях на някакво базово ниво, би трябвало да ти в почти все тая с коя си. От там-нататък можеш само да надграждаш! И накрая почти със сигурност ще се окаже, че с една по-неподходяща за тебе жена, с която обаче сте вложили достатъчно време и старания за да изградите връзка, с нея сте се сработили много по-добре, отколкото с една подходяща, с която обаче не сте градили нищо, а просто сте се срещнали случайно и за малко...
Така че градежът/дялкането е важното, а не толкова това какъв е първоначалният мат'рял! :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 8f1025bf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Въпросът би трябвало защо го правят и каква е психиката на тоя мъж след всички жени?
Ти виждаш само якото- вниманието и секса. Но не мислиш за полови болести и хигиената на тоя мъж и всички жени.
Не виждаш колко е прецакан в главата. Не виждаш, че това е инфантилност и признак за някаква травма. Представи си какво е да ти минат около 15-30 различни хора през емоциите. Да се мъчиш да запомниш дори и елементарните неща за тях като рожденни дни, хобита. Да се стараеш да не объркаш имена. Да се чудиш коя какво обичаше и какво не. Да имаш толкова спомени, дори и краткотрайни. Това е някакво извращение и се чудя кой нормален иска да си го причини.
Ако смяташ да тръгваш по тоя път, ще се прецакаш бързо. Не си мисли, че е супер готино през 2-3 месеца да започваш нещо с нов човек и да се стараеш. Ако си под 20 може да ти изглежда като як живот. Над 20 е вече травма. Не знам такива хора как създават семейства като са опустошени отвътре.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 8405e39cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами средата, в която живеят и работят не се състои само от мъже, а има и горе-долу по равно жени. Разликата между мъжете, които "намират" тези жени и ги свалят, както си се изразил и тези, които не "свалят" и не "намират" е, че свалящите мъже са привлекателни и най-вероятно с приятно излъчване, държание и умеят да общуват. Съвкупността от тези качества кара жените в обкръжението им да бъдат привлечени като мухи на мед и един мъж, който от младеж е бил обсипан с внимание от жени и момичета просто се научава от самосебеси как да ги " сваля" докато не срещне някоя, в която да се влюби. После или си продължава с нея или с нея и други, или приключва и продължава с други. Не е сложно. Не ги " намира".

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 1a6db0ca62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Какво да направя, като жените ме харесват :) Това, че съм хубавец, висок и с фигура на манекен също помага :)) Притежавам също хубав мъжки глас и дар слово. Уверен съм и самочувствието ми е до небето. Гледам ги право в очите и не свеждам поглед. И няма никакво значение какво им казваш, а как го казваш. Трябва да си добър артист и да не ти пука. Да излъчваш чар, сексапил, увереност, мистериозност. Всяка жена е крепост и трябва да намериш ключа за покоряването й. Как се научаваш? С практика. Свалял съм момичета на работното място, в училище, в университета, на улицата, в мола, на морето, на купони, на дискотеки, по барове, чрез приятели, познати, роднини. Навсякъде. Видя ли хубава жена я нападам като хищник :)) Без никакви задръжки. Млади, зрели, обвързани, необвързани, всякакви. Защо го правя? Харесва ми. Харесва ми да флиртувам с жените и да се забавлявам. Обичам вниманието. Обичам тръпката. Обичам секса. Никога не свалям през социални мрежи - това е място за симпове и бета мъже. Там жените търсят предимно валидация от разни отчаяни типове. В социални мрежи пиша на момиче най-много за да се уточним къде ще ни е срещата. Чатенето показва, че имаш прекалено много свободно време и че си отчаян за женско внимание. Мога да изпиша цяла книга със съвети. Въртя минимум по 2 жени наведнъж. А те някакси усещат и започват да се надпреварват коя да ме изцеди повече в леглото. :))) Правя ли нещо нелегално? Не. Комплексар ли съм? Не мисля. Просто си живея живота, така както аз искам. Успех на начинаещите! :)

Сърцеразбивача

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 451a26a725
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Щом са готини, няма защо да търсят жени. Жените ги намират сами и им се лепят.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: d244c4e67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Срещат ги навсякъде- сред колеги, съученици, съседи, случайни и т. н и непрекъснато свалят нещо. Какво пречи и да е в мрежата- сайтове, фейсбук, приложения и т. н. Явно, непрекъснато свалят и въртят по няколко. Което си иска доста енергия, освен мерак.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: fd9c9abd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти такъв ли искаш да станеш, че толкова се интересуваш от профила на такива? Имах връзка, кратка с такъв екземпляр, точно какъвто си го описал. Нито е хубав, нито е с пари, обигран лъжец и манипулатор, който се ошлайфал да омайва с приказки, пък където върже. А всъщност е пълен комплексар, включително и на тема размер. Споменавал е " На мен нали не ми е голям", а всъщност проблемът не беше в размера, нормален си му беше, а по-скоро в ерекцията, за което пък се правеше, че няма проблем. Обикновено цял живот е свалял по барове, от работа, купони, вероятно и по интернет. Също така най-любомито му е да си кътка и бивши, включително и мен, като я ще честити всевъзможни празници, я ще каже нещо емоционално, комплименти, как си любовта на живота му и т. н., за да ги държи като резерви в сушеви периоди. Доста жалка история, защото дори и някоя да се е заблудила, това не трае дълго време, максимум няколко месеца. А нали разбираш, че все пак годините си минават, кръгът се затваря и ако нямаш пари да си плащаш, малко ще се вържат на някой не добре изглеждащ чичак.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 94607cc796
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Що, такъв ли търсиш?

Аз съм от тези, простовати, без татуси, бицепси и много пари мъже. На всичко отгоре съм около 40, не съм 25 годишен келеш. Работя нормална работа, изкарвам 5-6К на месец, разчитам само на себе си. Вече колко да съм простоват не знам, имам висше и магистратура, търсен съм в професията си, знам какво правя. Висок съм 185, тежа 80 килограма.
Сега тук малко ще те разочаровам, защото жени не свалям, рядко казвам и здрасти, камо ли да залъгвам някоя за единия секс. Факта е че те ми се лепят. На въпросът ти къде, навсякъде. Магазини, заведения, при разминаване някой път, даже случайно спряла до мен кола. Карам що годе нова кола на 4-5 години, но не е висок клас и не е от топ 3 марките. Лепят ми се и 19-20 годишни, лигавят се, фръцкат се, после си го просят, имам и доста от по-висок възрастов диапазон примерно 30-40 годишни.
Чудил съм се защо така се получава и мисля че знам защо. Не съм от големите разтегачи на локуми, не раздавам комплименти ей така, в компания и като цяло съм по-скоро свит, не обичам да съм център на внимание, даже напротив, в страни от нещата наблюдавайки ми е най-удобно и комфортно. Отделно съм много спокоен и уравновесен, прибавям някаква що годе прилична визия и май това е. Откроявам се с факта, че съм непукист и към женски провокации съм непукист, не влизам в обяснения. Предполагам това някак ги пали и стават още по настървени, имам доста тежки случаи. Други мислят, че като мълча съм крайно простоват и се опитват да си правят иширети за моя сметка, но после ръко осъзнават реалността и че леко са се набили в собствения им капан.
Това е.
Между впрочем между редовете които си написала авторке прозира агресия, точно от тези които срещам, сякаш не можеш да се примириш със дадена ситуация спрямо някой, който отговаря на описанието което си задала. Дано ти мине бързо, тъй ксто съм почти сигурен че въпросния не дава 5 пари за теб.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 65be4f47f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   7, ти май знаеш най- много по въпроса.
Какви лъжи обикновенно казваше твоя човек на жените?
Какви бяха най- честите му манипулации.
Жените защо му вярват?
Откъде ги е научил всичките тези неща?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: ba482c0c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не са "играчи" а всеядни прасета. Наливат на всичко, търкалят се с която може, не с която искат. Досадното е, че наливат наистина на всички жени, включително на такива, които дори да са последните от мъжки пол на планетата, не бихме се "изцапали" с подобно.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: becb4983cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 4

Това съм го чел 10 пъти от 10 различни човека, включително и аз мога да го напиша.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: cd01f35ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не знам дали се брой защото не живея в България, но аз имам такъв познат. Музикат е, горе-долу известен. Ами сами му се лепят, то е писане по инстаграм, фейсбук, то е по концерти. Общо взето не ги търси, славата му си работи за него. Да си успешен рок музикат си е 100% формула да имаш колкото жена искаш, без да ги черпиш и да трябва ти да ги сваляш.
Друг е момента, че като се запраказвахме един път кой, как прекрва празниците, той каза, че си купува едно купчина книги, седи си сам вкъщи, чете и си говори с кучето си. А на Коледа чака сестра му да се прибера от САЩ с детето, за да ходят при родителите им. На мен ми се стори доста тъжно, той не знам как се чувства.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 3658a64b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 8. Авторът съм
Мъж съм. Не съм жена. Именно затова ми е интересно. Защото добре знам, кои мъже ги бива с жените. Затова споменавам, че това не са комплексарите, които го раздават тежко или разни богаташи, които хвълят луди пари по изкуствени жени.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: d7c913ef49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До автора

Почни да ходиш на фитнес, стегни си тялото, научи на изуст как се правят 100-200 различни коктейла, кандидатствай - стани барман в някой бар или нощен клуб, а като почнеш работа там, си сложи слим-фит риза, с дълги, но намотани ръкави, напръскай се с по-хубав, но силен парфюм (че да се усеща от метър разстояние) и отговаряй с усмивка, когато леко подпийнали и/или надрусани момичета/жени почнат да те заговарят. Подготви си твои лични визитки за контакт, които да им раздаваш, и чакай някоя от тях да те потърси в следващите дни..

Винаги носи презервативи и таблетка виагра/левитра. И е. и сякаш животът ти зависи от това. След време ще търсиш спасение и ще се чудиш как да отбиваш деликатно обажданията на разгонените жени.

^ това горното е на теория.

Реално - не знам. Аз съм на 37 г., чекиджия-домошар. :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: a6c08078be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На мен тези са ми противни. Мазни. То прозърта, та глава може да те заболи. Тъпи, заучени фрази. Вирнали нос. Красиви - да, но празни вътре.
И като го забодеш директно с въпроса: Какъв ти е интересът към мен? И запек!
Обожавам флирта. Леките шеги, двузначно фрази. Обаче с точно такива играчи - тц. Че после няма отърване

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: a6c08078be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До номер 8

Не, миличък. Не се лепят на теб.
Абсолютно съм убедена, че повечето са закъсали с кредити, обикновени, бедни момичета, които се лъжат, че имаш пари и ще им оправиш живота.
Жените не се влюбваме с очите. Не го разбрахте това и все попадате на някоя меркантилна, която после ви го такова четвъртит.

Ела ме провокирай мен с описаното. Никакъв шанс. Няма и да разбера, че си в стаята. Ще си бъбря с някой цветен, умен човек, с който е ценно човек да прекара време.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 098eb601bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 16 от 8.
Така е, нямам шанс с теб, ти не си заинтересована, няма да разбереш че сме в една стая и все пак пишеш точно до мен, нямам идея защо, пък аз не държа да го правиш. Отделно грешиш и в характеристиките на жените, но и това е без значение.
Аз не искам жените да се влюбват в мен, тъй като ми се е случвало нееднократно и е трудоемко, има мъже които се чувстват велики от това, големите “мъжкари”, а аз се чувствам неловко, това е отговорност да не нараниш, да запазиш, да постъпиш човешки, но е трудно когато не чувстваш подобно нещо, във всички възможни варианти ще нараниш отсрещния, което не ме кара да се чувствам щастлив.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: fd9c9abd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към 9 от 7 Да, смея да твърдя, че от този човек имам доста обстойни впечатления, тъй като не го познавам от вчера, а познанството ни е от години. Профилът на човека е почти същия като този, който е описал и Н 12. Също е музикант, но не е толкова популярен, даже е взимал и пари на заем, тъй като за да си поддържа имиджа на "човек на изкуството", няма постоянна работа. По мое мнение основната причина да реши да се занимава с това е, че е усетил, че това е начин да му се лепят по-лесно жени, предвид това, че както казах не е атрактивен на външен вид и има комплекси на тази тема. Винаги от разговорите ни съм усещала някаква фиксация на тема жени, но всъщност без да е способен да дава истинско отношение. Много коментира външен вид на жените, като някакъв пубертет, повърхностен е. Доста е егоцентричен, да не кажа, че отива към нарцисизъм, казва че обича флирта и съм усетила, че гледа на свалянето като на игра. Постоянно има нужда да валидира егото си, без да е способен на сериозни отношения. Казвал е, че започнал да лъже още от тинейджърските години, когато по негови думи бил комплексиран, че другите около него вече били правили секс, а той още не. Според мен обаче е нормално до някаква възраст такива неща да се преодолеят, а той дори и на средна възраст продължава в същия дух, така че подозирам че просто му е станало навик и прикрива курварството си с такива обяснения. Оттогава е свикнал да върти по две и повече наведнъж. Тук идва и важната подробност, че пие много и това доста е допринесло да стане още по-манипулативен, просто няма съвест и скрупули да говори и пише на една жена думи за любов, комплименти и като цяло да лъже и други хора. Нормалната връзка започва по-плавно, без някакви екстремни обаснения още преди да си се опознал с някой, докато при него е неистов love bombing, все едно си жената на живота му. В началото като че ли наистина си вярва, но това не му пречи в един момент да шизофренира и същото да прави и пише и на още други. Просто запълване на психически и душевни липси са това. Въпросът е че, никога не приключва връзката честно и открито, а просто изчезва за известно време, почва да те търси рядко, ако имаш нужда от разговор да се изясните, умело го избягва, за да си остави вратички, после отново се връща все едно нищо не е било. Вкарва някаква емоционална кукичка, припомня минали моменти, как ти си жената и бла бла. Във времето виждаш много ясно как се повтаря един и същи модел на поведение, даже използва и едни и същи думи, които е разбрал, че действат като бутон. Като мине известно време почваш да виждаш, че действията не се покриват с думите и че всичко е една бутафория. Човек, особено мъж сигурно ще му завиди на актьорските изпълнения, само че както каза и Н 12, всъщност той самият не е щастлив човек, защото това му поведение го обрича на самота. Вътрешно си знае, че това е една илюзия и се е оплаквал, че е самотен, но който се движи от егото си и си играе с чувствата на хората, не може да очаква друго. Даже и настроението му е предимно мрачно, озлобил се е към света и хората. На Коледа го хващат щръклиците, защото е сам и се събира с някои саможиви пияници като него и чуди с кой да се скара за да си излее негативизма. Ако ти си мъж, който иска да си събира pick up уроци, ще ти кажа две неща: първо това не става насила трябва човек да си е патологичен лъжец и да няма вътрешна съвест за да се държи така и да звучи достоверно и второ те съветвам, внимавай много тръгнеш ли по този път да си играеш с чувствата на хората, до какви последици можеш да ги докараш - има чувствителни хора, които не могат да се оправят от депресии, травми и омерзение с години, не могат да влезнат във връзка и да се доверят повече. Всичко се връща като бумеранг под една или друга форма.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: d7c913ef49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От 14

До авторката на коментар 16

Хм, изказът ти... Струва ми се познат. :) Имам чувството, че с теб сме общували близо месец в една друга тема. :)

Ако съм прав и не съм се припознал - радвам се, че посещаваш сайта все още. Притеснявах се, че ако прекратиш следенето му - spodeli. net ще загуби интересна личност в твое лице.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 4d8291acf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Които могат ги сменят.
Които не могат- не ги сменят.
Най- закъсалите дори се женят.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 2cf74a739a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 19 от 16

Не зная. :) за коя тема иде реч?
Иначе в сподели съм от повече от десет години. Писател съм и се вдъхновявам от живия живот. Търся си образи, идеи.
Вече рядко коментирам.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: d7c913ef49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От 19

До 21 (потенциалната авторка и на коментари 15 и 16)

Извинявам се - в такъв случай почти сигурно съм се припознал.

Иначе темата бе за момиче (вече жена), която на 15 или 16 г. е преживяла нещо много гадно, и което в последствие е нанесло емоционална травма за години напред. :(

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: ad2a162ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   22, да, объркал си се.
Дано твоята приятелка се появи и е добре.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: d7c913ef49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 22

До 23

Здравей!

Дано да е добре, да! Не, не ми е приятелка - всъщност е авторка на една много интересна тема, която привлече вниманието ми. А после поддържахме дискусия, като я засипвах с куп въпроси - кои по-интимни, кои - не. Беше ми приятно да следя темата ѝ и да общувам с нея. :)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 967b2576f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторе, така описаните от теб просто умеят да различават курвите и им налитат, е понякога имат успех и с дълго стояли на сухо жени, но умна жена с тях никога няма да се задържи.
На мен ми е по-интересно как се чувстват женкарите, когато им откажат?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: fd9c9abd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 25 Имам наблюдения как се държи женкар към бившите си, които " имат наглостта" да не му се връзват повече на манипулациите и опитите му да си ги кътка като резерви, когато му текне. Еми доста трудно им го понася на егото, почват да злобеят и да говорят колко бившата е най-черна на света, хем се опитват да я примамят с емоционални кукички, хем като не им връзва не могат да се поберат в кожата си, че не му минават номерата. Другото, което е, че ако бившата си е продължила живота и си има друг, новият бива оплют колко бил зле. Иронията е, че най-големите женкари са с най-развито чувство за собственост, за тях всичко е позволено, но жената трябва да е само с него.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: db4714ad8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 25. Авторът съм.
Не знам, дали са само разни курви. Мисля, че описаният от мен тип мъже имат успех с абсолютното всякакви жени. Също така на дали особено изживяват това, че някоя им е отказала. На тези мъже хиляди пъти им е отказвано. За тях това си е нещо нормално. Просто отиват при следващата. Отказът се изживява от разни по-свити мъже, както и от разни комплексари, които пък стават заядливи и агресивни.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: eb957c15c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Към 27 от 25 Еми този, за който говоря е от заядливите, не от скромните. Просто е комплексар и с високо его и не му е приятно като някоя, която държи на stand by докато сваля и други, се е усетила и му е спряла кранчето. Такива си мислят, че всичко трябва да става само когато и ако на тях самите им е скимнало. Най-добре е да има цял отбор безплатни проститутки, които да държи с евтини приказки за харесване, любов и т. н. манипулации, най-вече в писмен вид, за да не му лъснат лъжите.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 7b653c18b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Познавам двама такива. Фантазьори са. Имат си мисли каква да бъде ИДЕАЛНАТА и всяка нова е тя докато не мине тръпката им, защото са видели, че всъщност тя е обикновен човек като тях, с негативни черти като тях, с желания, с комплекси, с мнение и т. н. Просто, това са мъжете, които търсят образ, а не личност и не любовта, а влюбването са важни за тях, тръпката докато е нова и непозната, после им става скучна, досадна, луда...

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: e5591b716e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторке, много си права. Ще ти кажа за моят-работи като полицай, има си шкембе, не е висок-170 см, на 53 г. е, обаче има тренирана фигура, доста симпатичен е, изглежда на не повече от 45 г. и жените сами му се предлагат.
Сами му дават тел. си номер, аз съм в постоянен стрес, някоя да не ми го отнеме.
Не мога да живея така, честно ти казвам. Препочитам някой, който няма толкова много контакти с различни жени около работата си-напр. някой капитан на търговски кораб или ел-техник. Хем изкарват повече пари и ги няма сума ти време вкъщи, хем конатактуват само с мъже. Е, от време на време да си плащат на някоя проститутка на някое пристанище, но аз платените жени не ги смятам за конкуренция.
Или някой чужденец от малък град, аз говоря добре немски и английски език. Но с този пич, нещата ще приключат скоро. Защото не мога да треперя постоянно за нашата връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker