Кога да си тръгнеш? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога да си тръгнеш?
преди: 5 месеца, 28 дни, прочетена 1043 пъти
Това е нещо, което винаги съм се чудил и някак си не съм можел през годините да напаравя, а именно кога да си тръгна при неуспех в някакви отношения? Кога е момента, в който трябва да си кажа - стига. Трудно ми е защото винаги ми стоят въпроси като - ами ако бях опитал още един път, ами ако й пиша пак след някво време, може би тоя път може да пробваме на чисто. Как се преглъща факта, че човекът за когото мислиш постоянно просто вече е студен и някак нищо не можеш да направиш да го запалиш отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 5bd29d5586
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма теореми кога, няма място за съвети за тези неща, знач че за избор после плащаш, ско бе ти пък, значи си взела правилното решение, ако е обратното, значи по-скоро грешиш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 6cc22ebd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами докато мислиш и умуваш тя ще се вледени. Действай пък каквото стане, може и тя да очаква шанса да се поднови.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 1ba5e22e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Когато изневеряват. Когато псуват и бият. Това е лично за мен, но съм жена. Мъжете по мои наблюдения прощават изневери, ако жената се раздава на макс в кревата и е кифла. Прощават цоцане на пари и всичко. Ама това е за богоизбраните жени. Нормалните жени ги биват пропъдени след първия конфликт. Ако е кифла, я търпят с години, нищо че е минала половината град през това време и го е издоила финансово.
Ако пишеш след време, какво очакваш? Да е развила амнезия? Да умре от кеф, че на някой са необходими месеци, година-две, че да се сети за нея и да си я връща? Че най-накрая е оценена? Че е резерва?
Преглъща се като поемеш отговорност за действия и думи. Като гледаш напред.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 290c6095fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Каква е причината за раздялата? Ти или тя е взела решението да се разделите? Това също играе роля... но в крайна сметка, нищо не губиш, ако наистина искаш пак да пробвате да опиташ да я approach-неш по някакъв начин. Няма как да си сигурен как стоят нещата, ако не я потърсиш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 947036624b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лесно е, ако е точен с теб си с него, иначе ако не е няма смисъл да оставаш.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 5e7d6d57d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторе, такава ситуация означава само едно - че тази жена не е за теб!

Това просто не е твоята съпруга, разбираш ли!

Като осъзнаеш това, повече няма да се тормозиш за нещо, което не го е имало!

И ще продължаваш напред, докато срещнеш подходящата за теб жена, и се ожените и си създадете семейство!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 6588b09b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Само с клетви от типа "Ама много те обичам, само за теб мисля" работата не става. По-ефикасно е да кажеш "Аз си карам живота колкото може по-разнообразно, ако искаш бъди покрай мен".

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 022ffbfa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз точно това се питам. Заедно сме от 5 години, от 3 живеем заедно. Пораснахме заедно - учихме заедно, изградихме кариери. Той е най-близкият ми човек и го обичам заради всички изпитания, които сме преминали заедно. В началото беше изключително мил, грижовен. Правеше всичко за мен. За жалост усещам, че започваме да вървим по различни пътища. Връзката ни стана скучна. Жестовете на любов са рядко, секса също. По-важно му е да играе видео игри или да прекарва време с приятели, отколкото да обърне внимание на мен. Ако излизаме някъде предпочита да не сме сами, винаги трябва да е с друга двойка или негови приятели. Не правим нищо заедно само двамата, като изключим гледането на филми. Аз съответно се чувствам пренебрегната, нежелана, незабелязана, необичана и доста нещастна в тази връзка. И не знам какво да правя. Не искам да захвърля всичко, през което сме преминали през последните 5 години просто ей така. Не искам и тази агония да продължава по същия начин. Искам пак да ме желае, искам да сме си самодостатъчни, искам да правим различни неща заедно... И все още го обичам.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 40b476bff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зависи за какво сте се разделили, но все пак се опитай да проведеш разговор, за да я мислиш толкова има какво да си кажете но без сърдене и отдръпване. Бъди смел и настойчив, но като и пишеш наблегни, че си готов на чисто да започнеш и градиш с нея. Това дали ще я твоя жена или не- развитието на връзката по нататък ще покаже най добре. Следвай чувствата си и собствената интуиция. Някой път огъня тлее и от подадена най малка искра се разпалва. Стискам Палци!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: e7d419a168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ами ти не си обяснил какво се е случило по-точно и прочие ама моят опит е след 2 път в който се случи нещо което да предизвика раздяла. Първият път винаги се прощава нормално но щом и втори значи ще последват и още още. Пък като тя е студено към теб и няма чувства, а ти си правил и правил опити мога да кажа че само се нараняваш. По добре използвай времето което губиш за да страдаш за да я преодолееш а не за да си я върнеш. Аз така с моят бивш приятел една година все се борех за него след като е охладнял все се закърпва положението ама е временно и накрая пак си се стига до раздялата. Много са сложни отношенията между двама души понеже никога не зависят само теб. Ако човека отсреща не те обича и не иска да е с теб каквото ида правиш на него няма да му е достатъчно и да и да му е добре. И ти постоянно ще се чувстваш зле ме си някакъв недостатъчен и ще се комплексираш. По добре си дай време да я забравиш и после потърси нова любов която да е взаимна.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: d66b8d2d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   8 - Един от най-ясните признаци, че настъпва края на връзката е липсата на секс. Ти може да го обичаш, но той теб не. Когато той те напусне, ще се чувстваш много по-зле, отколкото ако ти го оставиш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 0d9b42df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   6 и 7 сигурно са вечните ергени. Не ги слушай тях. Такива хора се хранят от чуждото нещастие и на всеки свой приятел дават съвети как да не се занимават с жени просто, защото те не могат да изпитват любов или някоя ги е разочаровала в миналото и искат всеки около тях да има нещастна история. А това въобще не е нужно.

Пиши на момичето, потърси я. Както казват и други в темата ти - докато не знаеш със сигурност каква е ситуацията с нея, няма как да знаеш дали не може да се получи. Нищо сбъркано ти няма - всеки влюбен човек е така и се радвам, че има мъже като теб, които не се отказват от жената до себе си.

Ако знаеш, че си заслужава и още повече - ако знаеш, че си сбъркал много в поведението си и си я обидил с нещо, просто действай. Не слушай никого и нищо, защото това си е между вас двамата и никой няма право да се бърка в тези отношения.

И да те отреже, поне ще знаеш и ще си насочиш вниманието другаде.
Уважи ѝ границите, но и опитай.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 33dc8e7c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 3,
"Когато изневеряват. Когато псуват и бият. "
- това само при теб. Рядко някоя си тръгва за такива работи.
"Мъжете по мои наблюдения прощават изневери, ако жената се раздава на макс в кревата... "
- почвате да стопляте как стоят нещата. Аз моята я давам и на приятели. Не съм егоист. Но като е при мен- всичко на МАКС.
"Прощават цоцане на пари и всичко. "
- че тия пари няма ги носим в гроба.
"Ама това е за богоизбраните жени. "
- Завиждаш ли? Стани и ти.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 7e35011c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След като говориш за писане пак, вероятно не живеете заедно. Един човек най&добре разбираш какъв е, когато поживееш с него. Иначе мъжете обичат да изневеряват и харчат пари по евтини жени, а от собствените си семейства да пестят, дори да не подаряват на жените си подаръци за техни лични празници.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: a3dd85fdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Важно е да си тръгнеш навреме. Преди да стане непоносимо. Но обикновено се пънем до последно, за да знаем, че сме опитали всичко. Навреме - ако ви излъжат 2 пъти, ако ви обиждат и това е нормалното във връзката, ако се чувствате използвани - само давате, ако сте само удобна опция, ако нямат достатъчно време за вас, тоест, ако не сте нищо специално в живота им. Ми откажете се, има хора, които ще ви ценят и обичат. То насила няма да стане. Тръгни си, дай си шанс, не стой, за да не си сам. Остави връзката, за която само ти се бориш да умре. Това не е игра за победители или победени, това е твоя живот и твоето щастие.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 58052303f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към 8 Ако искаш да си с него явно трябва да приемеш реалността и да не очакваш кой знае какво. Връзката ви е минала в рутина, както обичайно се случва. Въпрос на преценка дали можеш да свикнеш с това. Ако не, напускаш и си търсиш късмета другаде. Ако си млада, според мен няма смисъл от сега да се заробваш с такива компромиси, нито сте женени, нито имате деца. Аз като бях на 20 изкарах една връзка от 4 г. и накрая осъзнах, че ми е рано да се съобразявам с неща, които не ме правят щастлива. И въобще не съжалявам, направих стъпката с мъж и дете на 30 , много по осъзната и знаеща какво търся.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: b59796bb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Когато виждаш, че не гледате с партньора ти в една посока.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 1ba5e22e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   13, ако повече жени си тръгваха след изневяра, насилие, нямаше да са толкова нещастни. Същото е и за мъжете.
Пласирай я на други "твоята", щом те кефи да ги усещаш по нея. Какъвто рев надавате мъжете за всяка стотинка, ми е странно твоето изказване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker