Труден период - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Труден период
преди: 5 месеца, 27 дни, прочетена 991 пъти
Здравейте, реално не знам защо пиша тук, но няма къде другаде да излея сърцето си... Мъж на 26 г., скоро ще навърша 27 г.... Имам хубава работа с добро заплащане, няколко висши образования, имам годеница от 6 години, занимавам се с различни проекти извън работа и тренирам всеки ден, абе така написано и прочетено звучи добре, обаче аз не се чувствам добре. От 3-4 месеца насам имам страшни проблеми във връзката си. Ще разкажа съкратено, за да не изпадам в излишни подробности. Та, годеницата ми се виждаше с друг, аз разбрах малко късно, но все пак разбрах и проведохме много сериозни разговори, след което въпреки моята мъжка гордост просто преглътнах всичко (не ме мъчи това, което е още по-притеснително).... Да, ама не... От тогава нищо не е същото и за първи път от 8 години, аз погледнах друга жена... Малко по-голяма от мен с 2 деца и тя е в трудни отношения с мъжа си. Беше говорила пред "приятели", колко съм бил красив и прочие, та аз просто й писах.... Започнахме да си пишем и да се виждаме, абсолютно нищо не е станало между нас на физическо ниво, знам че вече съм изневерил в съзнанието си... Започнах да полудявам по мислите за нея, или просто по вниманието, с което ме заливаше.... Но тя изведнъж стана страшно дръпната, дори аз не знам защо, гледам и да не насилвам нещата и просто чакам. В същото време годеницата ми я чувствам като толкова далечен човек, имам я за съквартирант, просто нищо не е същото. И от 2 седмици ме избива на алкохолна терапия. Пия в работа от сутринта, винаги имаме алкохол, защото провеждаме различни срещи с партньори, и вечер правя тежки тренировки, за да избягам от реалността, но не се получава. Напротив, това се повтаря, повтаря и повтаря. Чувствам се толкова изгубен, а дори нямам толкова близък човек, на когото мога да споделя всичко това.... Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 6f040b8480
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   С годеницата ти всичко е приключило, няма смисъл да се мъчиш да продължаваш с нея. Просто не ти пука за нея, което е напълно разбираемо и правилно след като се е тряскала с друг.
Другата жена освен за секс, за друго няма да стане, а и както виждам и това може да ти се размине. Не се вкарвай в такива филми с омъжена, при това с две деца, ще се видиш в чудо накрая.
Разкарай и двете, и започни живота си от начало. На 26-27 живота ти тепърва предстои, а не си вече хлапе, супер време е това за ново начало. Не го пропускай.
М40

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: cef499ad77
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарязваш ги и двете, и почваш начисто. Бъди смел!

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: a0c0aee3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ще ти кажа нещо, но няма да ми се сърдиш — връзката ви с годеницата ти е била обречена. 6 години ки тя е все още със статут на „годеница“ (а не знаем и кога си предприел крачка да се превърне в такава; може да е било съвсем наскоро). Това говори не само за несигурност от твоя страна, но и за неизяснени емоции, предчувствие, ако щеш, че не е тя точният човек — от жената веднага се усеща на подсъзнателно ниво, колкото и да се стреми да се „стяга“ и да търси оправдания. Накрая просто е отишла при човек, който би ѝ обърнал по-сериозно внимание, а това от своя страна автоматично е свалило и твоя гард (или социално приемливата маска) и си решил да се огледаш за жена, за която ще си струва. Излязло е всичко, което всъщност винаги е съществувало. Нямало е любов там, просто заблуда, объркване, удобство…

Връзката ви е изчерпана — тя е абсолютно разочарована от теб, а ти също си разочарован от нея и вечно ще аргументираш търсенето на интимен партньор извън връзката ви чрез това, което тя е направила. Сам казваш, че нейните срещи не те мъчат, именно тук е и разковничето — на несъзнателно ниво винаги си се надявал тя да сгази лука, за да можеш да си го позволиш и ти.

Просто се разделете, докато е време.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: f39d85ce3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Шавлива годеница-простил и. После пък хукнал със семейна, по-стара, с две дечурлига. Сега пък пиел и той не знае защо.
Не е труден периода, а мисленето ти е сбъркано. Хукнал с по-старата за валидация и си си втълпил, че много се искате.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 7c0f18339b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е хейт, а ще те накарам да се замислиш върху нещата (за твое добро). Оплакваш се, че годеницата ти се вижда с друг (не я защитавам, и двамата сте еднакво виновни), ама в същото време и ти излизаш с друга..

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 17419e9837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, когато човек се чувства неудовлетворен духовно и чувства, че нещо му липсва - това обичайно означава, че за душата му има проблем!

А душата е духовна и се нуждае от своята духовна храна - връзката с Бога!

Затова, моят съвет е: да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 58a42f18ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пичага, махай ги и двете. Тренирай, работи здраво и се върни към нещата, които са те радвали, от преди връзката ти. Загубил си време, но си достатъчно млад за да си наредиш нещата около теб. Няма нищо драматично (никой няма да умре) и ако решиш ще бъдеш щастлив - щастието е личен избор! Правилният човек ще дойде само ако уважаваш собственото си спокойствие и интереси.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: ec4df2676f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нормалните мъже се сгодяват и след година или се женят или разделят...
Какво правиш шест години? Живееш си своя живот и държиш жената вързана за себе си.
Затова е погледнала встрани.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: cba4463071
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На 26 има "годеница" от 6 години. Малко смешно звучи. Кога ще напреднат нещата - след още 6 или 12 години. Ами тя чака чака и е решила, че с тебе няма да има развитие и трябва да се спасява сама.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: eb482b95da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Изненадва ме начина ви на мислене, значи годеницата изневерила затова е лоша, но онази която има мъж че спи с мъжа си докато я ограждаш не е проблем, това не е изневяра.
Да не говорим че ти е проблем че някой свалил заетата ти приятелка, в същото време не ти е проблем да се мъчиш да накараш омъжена жена да изневерява на мъжа си със теб?
Който не поняся изневри е моногамен и не участва в изневери, а който си е полигамен изневерите не са му проблем, ти авторе какъв си сам не знаеш.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 88047ef449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Една жена е точното решение за готина връзка

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: cf861db0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Зарежи и двете!
Едната вече не я обичаш. Ще се ожените и ще се разведете.
Другата е по-вероятно да избере мъжа си, а и… дори да бъдете заедно - има едни деца, един мъж. Ще си отровиш живота.
Остани сам. Сам! Наслади се на това.
Обикни пак себе си, виждах се с приятели, пътувай, чети. И твоята жена ще се появи

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 052e10d71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вижте, във връзката трябва да се случват хубави неща, за да има удовлетворяващо развивтие. Например, въодушевяващо начало, след това завършване на образование, работа, жилище, хубави моменти, деца. За 6 години хората си омръзват, чисто и просто. Та, е нормално и на нея да й е спаднал ентусиазма по теб. Уж, си простил, но пак няма развитие. Ти как смяташ да й покажеш, че си по-конкурентен от другите мераклии. Следва още по-тъпо нещо- влюбил с женена женааа с две деца? И тук не се знае какво искаш- ще я развеждаш ли, ще ставаш баща на 2 чужди деца ли, що ли? Едва ли. Ти, просто си се чудиш. Трето тъпо нещо- увеличаваш алкохола? ! И, на края, пак нищо не си измислил и пишеш в споделите. Аз единствено виждам мъж, с който не бих искала да бъда.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 6bd72a5283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Годеница може да бъде жена за няколко месеца, максимално 1 година, след това не стане ли съпруга, връзката се разоада.
В общи линии връзка 8 години хез брак е чиста загуба на време. Щом се е стигнало вече и до други, нвма място за прошка, а за трезва мисъл - омръзнали сте си, разделяйте се и всеки да поема по пътя си.
Но да търчиш по женена с деца или разведена с деца е много тжно и жалко. Издава липса на самочувствие и закъсалост.
А си само на 27!!!

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: e1e61419d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Проблеми имаш със себе си.
На т. н. ти годеница си загубил 6 години от младостта за да стигнеш до "чувствам я като толкова далечен човек, имам я за съквартирант". Очевидно и ти си същото за нея, ориентирала се е към друг, ако повече цени себе си вече щеше да те е зарязала.
Същите безсмислени и безперспективни отношения предлагаш и на омъжената. Какво ще и дадеш - ново семейство на нея и децата и, вечна любов? Един гол... може да получи от всеки. Правилно се е осъзнала и се е отдръпнала. Търсил си заместител на приятелката си, но на грешното място.
Следващият ти заместител е алкохолът. Също грешно решение. Да не мислиш, че ще те търпят да пиеш на работа и ще ти плащат за това?
Вземай се в ръце, ако можеш, прояви воля и характер, спирай пиенето, раздели се с момичето и с омъжената, вместо да драматизираш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 6b0cf1152b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Относно времето на "годежа". Първата ми братовчедка бяха сгодени със сегашния й съпруг 10 г, може и повече. От 18-19 годишни. Не са имали никакви изневери. Щастливо женени от 13 г с една дъщеря. Та това не е критерий.
Относно същинския проблем - гадно е да ти изневерят. Но може да се продължи - от вас двамата зависи. Само времето може да покаже.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 9568a17cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Заеби тва пиене и разкарай и двете. На 27 живота е пред тебе, не забивай в тъпотии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker