Ами не сме хубави като скандинавците! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ами не сме хубави като скандинавците!
преди: 5 месеца, 11 дни, прочетена 2083 пъти
Темата ми не е оплюване на българския мъж или жена, но не знам какво Ганьо толкова държи да вземе Ганьовица, нищо, че плюва вместо да попътува и вземе нещо по-читаво. Може би, щото се изисква да свали егото, да остави простотията. Принципно от всеки народ има и свестно, но в България освен заради семейството си, никой няма да седи. Говоря за родители и прочие. Имам любов към родината, но хората са изключително дразнещи, а 90% с годините не улягат, а стават по-откачени и изпростяват. Не е ли така? Особено в бивши балкански комунистически страни цари простотия, не знам от какво идва. България, Македония, Сърбия, Хърватия са като диваци, като българите като че ли сме най-зле. В пъти по-зле от турци и гърци. Само албанците и румънците ни бият.
Реших магистратура да запиша в Швеция (говоря английски и немски). Даже в България имах доходоносна и сравнително престижна работа, да вметна - жена на 24 съм. И независимо каква е средата ти на хора, не става просто. Нито съм ходила по долнопробни барове, нито съм ходила по срещи. Първият ми приятел и интимен партньор беше хубавичък и манипулативен сръбски Ганьо, мой набор (99), който направи впечатление уж на много умен, ходеше на турнири по шах. Но в последствие за 3 години се показа какъв е - не му се работи, не му се учи, плюе по българите, ама живее в България, плюе по сърбите, когато му изнася. Висок 1. 75 на добър ден, хубава физика и поне тъмна коса, правилни черти и зелени очи. Та не съм била с грозил макар и по-дребен. Обаче този характер не се търпеше, пък и накрая се уля, стигна да е продавач в табак в Италия, която величаеше, а пък после тръгна да я плюе. И както плюва хърватки, само с хърватки след мене остана в Италия, пък и албанки. Не българин, но сърбин, даже италианките не го искаха! От тогава съвсем си научих урока. Не се занимавах и стоях на сухо с години, до преместването ми в Швеция.
Като дойдох бях смаяна, защото изобщо не е рядкост за деня да срещнеш мъже по 2 метра тип Долф Лундгрен поне веднъж. Руси, красиви, с правилни черти. Стройни. И жените са им в пъти по-хубави! Норвежците и датчаните също. Редовно и някакви копия на Брад Пит. Докато в Америка само във филмите са красавците, в Швеция са масата. Аз си признавам, давам си оценка 6 или 7/10. Висока 1. 70 съм, тоест средна, за скандинавците ниска направо. Тъмна коса също и зелени очи, средна към слаба, имам гърди. На Ганьо дай гъз и цици, той така определя красотата на жената. Шведите обаче ми обърнаха много внимание и вече имам приятел. Много висок (над 2 метра), знае да комуникира, възпитан. Една година по-голям. В леглото не се учим от порното, а комуникираме какво искаме да се прави и какво не. Между ученето се скъсахме от пътувания из Европа, а не по барове. Ами как да ги оплюе човек? Защо други българи не се класират примерно мъжете при шведките? Защо балканците се дразнят толкова, че са ниски, не е срамно, ама си кажи, нисък съм. И аз казах, че 1. 70 е средно, ниско, а съм жена. С този ръст и модел няма как да съм. Само дето от балканците (и жените) по-голямо самочувствие няма. Естествено и аз съм вложила. Втори сексуален партньор, това е похвално за жена. Разходите ги делим 50 на 50. Даже аз по-често черпя. Отношението е кавалер на макс. Не е зяпач на всяка фуста, той също очаква отношение, за да бъде впечатлен. Нали не мислите, че с визия на фона на тия шведки само съм го впечатлила? Комуникацията ни е на английски език.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 10 дни
hash: ee3f6501dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Щом е опрял до теб на фона на високи красавици, не го хвали. Отделно си показа комплексите в темата. Ти сама си избирала да общуваш с простовати, може и по външен вид да си ги избирала, кой знае, жените са понякога доста повърхностни. Между другото, мъжете не харесват обикновено жени по-ниски от 8-10 сантиметра, но дребосъците с бащин комплекс умират за гиганти в сравнение с тях... Дори и високите жени искат да се чувстват petite, нищо че са като динозаври, не е ли смешно това?

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: a6987c5b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Вярно е, българите на 99% са боклуци и само гледат да те използват. Приятелството е изгода, любовта е с цел грабеж, държавата отсъства, съседите са врагове, близките мислят само за себе си. И аз мразя тази скапана държава и хората в нея!

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 1596bde45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Не разбирам, защо мислиш, че е похвално за жена на 24 години да е имала само двама партньори! Това само показва, че си грозноватичка, с кофти характер, и никой не те е пожелал!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 5f9c0a1ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Моето момиче, това се нарича културна политика. Ако си се занимавала с рисуване, знаеш колко определящи са пропорциите на лицето например, които артистът ще избере за героят на творбата си, било то живопис от 16ти век или манга анимация. Когато от няколко века Западната цивилизация е еталон за култура - когато поколения и поколения артисти, писатели, в по-ново време - 100та години и актьори - определят "Красивото", еталона, е нормално да решиш, че на север са по-красиви. Е, ако отидеш в Италия, ще откриеш същото - дори по-стар еталон за "Мъж".

Това, че в момента тези народности са избрани, е крайно относително. Представата за човешка красота се променя, спрямо господстващата култура. Когато всичко - филмите, рекламите, дори дрехите и пропорциите им - са определени от тези хора, е нормално.

В азия защо като отиде някой европеец, и хората започват да се снимат къс него по улиците? Понеже за тях, които консумират същите културни продукти, еталонът също е западноевропейски... Неслучайно в Корея продават по аптеките лепило за... очи, да си залепиш очите, че да изглеждат по-големи, като западните...

Дай си сметка моля те, в каква заблуда живеем всички. И не, не е лошо да им се кефиш на хората - и аз им се кефя, но си давай сметка защо е това. Че те не са по-красиви от теб или от някоя африканка, ами че ги възприемаме като красиви заради господстващата култура, която сме приели и на която се кланяме (не без извество право).

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 9efe33ab8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   От мъж на близо 60г. - щастливо женен,

Авторке, много си повърхностна и елементарна!
Външния вид не е най-важен, а е второстепенен! Много по-важна е духовната връзка между мъжът и жената за създаването на добро и благочестиво семейство!

Идва ли ти на ума първо - че България е православна държава и ние сме православни християни - а тия скандинавци, са еретици!

Второ - не си права за българите! В България има достатъчно много стойностни, добри и свестни хора!
Явно си се движила в неподходящи среди!

Така, че осъзнай се, докато не е станало късно и се замисли повече за духовните неща, за Бога!

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: c869ba0729
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Нещо, май ти е чоглаво.
Е, случва се.
Въпреки рая с купища Брад Пит - ове.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: dcfcde0f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   Е, каква е целта на темата? Много сте ми интересни такива като тебе. Заминали, заминали - много важно. Ама защо се врете в такива форуми сред нас "гадните" българи? Нямате ли си други интереси там сред прекрасния, вълшебен, охолен живот в прекрасни държави с прекрасни хора, които ви обожават? Защо считате за нужно да влизате в български форуми? ... "но в България освен заради семейството си, никой няма да седи. " - анкетирала си 6 милиона души и си достигнала до този извод ли? Толкова е плитко и говори колко куха си с това обобщаване, че не осъзнаваш колко си смешна.
Такива разминавания имаш в цялата тема, че е излишно да се задълбочава човек в глупостите ти. Съжалявам хората като теб. Приземяването ти ще е страшно.
ж, 26

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 8377fda745
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   От Източна Европа мъж не ти трябва. Само от цивилизована държава.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 4825042149
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Добре и като си разказа историята какво спечели? В смисъл сайтът е предимно, за да си помагаме и съвети да се търсят, а твоето малко като хвалба и с назидателен тон звучи?

Скандинавците са съвсем друг расов тип хора. Генетично различни са, няма как да искаш масово да виждаш българи и скандинавци, то и изглежда нелепо примерно българин 1. 75 до 1. 80 руса и синеока скандинавка.

Всяка жаба да си знае гьола. Има пък много българи с испанци, французи, рускини и т н. Какъв е проблемът?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 00ddbbdbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Ти си много младичка още, като начало: впечатленията ти от българския манталитет са правилни. Не се казва "плюва", а "плюе". Българинът, остави ръста, това е второстепенно и ще го разбереш с годините, но има едни особени хора българи, които се гордеят (не всички с къща и двор), че седят целогодишно в къщата и двора, мислят, че като отглеждат домати или поливат цветя, другите, в апартаменти седят на меко столче с възглавничка по цял ден и нищичко не подхващат и се гордеят, че не надигат глава от градината (че дори и да прочетат някоя книга), а оплюват хората, които пътуват или имат желание да пътуват. Мили хора, колкото повече пътувате, толкова повече ще разберете какви коне с капаци сме българите, лежим на стари лаври с историята си, манталитета ни е под всякаква критика, в свободното време се седи да се клюкари по кафенетата, нямаме пари, но сме с марковите дрешки и 4 коли на семейство: по една за всеки. Тук много е важен външният вид, но дори той търпи промяна след 30 колкото и маркови дрешки да се сложат или да се ходи по процедури: по физиономията си проличава кой каква злоба таи, която в България е масова.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 117e53b449
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Навремето имах връзка с една норвежка...
Яд ме е че, не я възприемах сериозно, а само за секс....
Ама млад, исках само да чукам руси мадами....

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 13eff779fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

12.   От темата ти лъха комплекси и ниско самочуствие и е с цел оплюване на българина, нищо, че си хванала див комплексиран сърбин и говориш на тая база. Хм кавалер бил шведа, ама деляли 50 на 50 даже и по често тя черпала…… ще падна мъко моя. Тоя те използва яката за секс и за сметки, ама нали е два метра висок и ти отваря вратата. Като му поомръзнеш и по увиснеш ще ти бие шута и ще си хване друга наивница като теб. 20 години съм в Нидерландия им им гледах съира на много такива като теб. Сега са на по 40 години самотни майки с увиснали месища, защото и, , ниския Ганьо, , не ги иска вече.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: e35650127c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Ами браво на теб, че си попаднала на такъв! Само че мен като жена лично много ме дразни как чужденците се издигат на пиедестал. Все едно само ако е чужденец и автоматично става някакъв полу-бог, дето всичко му е наред - и визия и държание, абе всичко. Или пък само ако е българин, автоматично е някакъв селяк бай Ганьо. Казвам, защото имам опит с чужденци, покрай работата ми и съм общувала с доста националности. Ами и те си имат недостатъците и те са хора като хора, и те не са перфектни. А тук в България само да се каже чужденец и всички аууу уууу, колко е прекрасен без дори да го познават. Както казах познавам чужденци и мога да кажа, че и те си имат най-различни недостатъци от всякакъв характер. А ти на база на двамата ти партньора си вадиш изводи за всички мъже, което е глупаво. Лично аз бих те посъветвала да не летиш много в облаците и да се стремиш да опознаеш човека какъв е, независимо от каква народност е. Тогава си вади изводите, а недей да го гледаш през розови очила, само защото бил от Швеция. Вярвай ми знам какво говоря и просто ти давам приятелски съвет, за да не останеш неприятно изненадана след време.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: e46b4ab604
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Знаем ги скандинавците, от петима - един си пада по жени, а другите четирима харесват мъже. Не, мерси.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 5ece228c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Без значение с какво си го впечатлила - посредствена си и няма да е за много дълго. Толкова внимание обръщаш на незначителни неща като външния вид и ръста на един човек, че според мен просто се забавлява с теб - за него за момента си екзотика и изобщо не го интересува какво има под обвивката ти. А иначе си права - красиви хора са скандинавците. Както отвътре, така и отвън.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 02ffa5306c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Българите сме хубава нация, това е положението.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 42a1d1119c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Браво на авторката!

Сега очакваме до 2-3 години вече да е с поне едно дете от снажния викинг, а до 4-5 да е самотна майка и да цъкли очи по нови мъже. С две думи - Антоанет Пепе. Само дето тя се бе хванала с датчанин, който романтично я дари с две деца, а след това установиха несъвместимост в характерите. Те и шведите са либерални - разводът го нямат за нищо. Днес те обичам, утре - не и айде чао. А това децата кой как ще гледа - не ги интересува. Затова в Скандинавието агенциите за социално подпомагане и грижи са им толкова добре развити. Деца се пръкват, ама на родителите им се живее и копеленцата после държавата ги гледа.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 04640a5884
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Авторката: Защо пиша ли? Защото чета и български форуми, както и американски например. И виждам всяка втора история тук каква порнография е, какви посредствени и просташки неща вълнуват средностатистическия българин. И естествено, той не отстъпва на егото си - балканецът. Второ, похвално е да не се въргаляш с всеки, ама не пари, не пари - добрата генетика и възпитание са важни. Говори и за самоконтрол. Общувала съм явно с българи и съм видяла за какво става дума. Не че никой не ме е искал, а аз не съм вързала! Ами както българинът е маниак за секс и да му се слугува, така наречете ме повърхностна, щото искам добра генетика. И харесвам главно руси и високи. Самата аз съм далеч от грозна, имам правилни черти на лице и съм натурална, но казах, че се имам за обикновена. С него сме прекарали срещи в говорене, с това сме си допаднали явно и естествено визия. Аз нямам черти на циганка, че да не му допадна. Което си е така е така! А и ниският Ганьо или бедната Ганка, мен не ме вълнуват. Идвам от заможно семейство на адвокати и не съм опряла до парите на мъжа. Няма да остана на улицата. Даже бих вложила в да е перфектният за мен мъжки модел, който не налага доминация. Той само с външния си вид доминира. И да, той харесва ниски жени, даже по-ниски от мен, това пък си е негов вкус. Просто давам за пример от кои хора може да се учат нашите и защо всъщност вместо да пищят, не попътуват, учат, да се развиват. По-лесно е да си Андрешко, който дори с пари си е Андрешко.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 04640a5884
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Авторката: И очевидно пред него не говоря "посредствените ми възгледи", а явно споделям с хора, с които съм преценила, с него какво ли не друго е говорено. Също така и домакинските задължения са ни 50 на 50. Живее в кампус, не с родителите си, точно както и аз. След това ще търсим жилище под наем, живи и здрави ако останем. Аз не бих имала против да го доведа в България, макар че на мен в Швеция ми е по-уютно. Викат, жените по външен вид ги избират мъжете. А мъжете да не би жените по IQ? Неповърхностните. И буквално пък споделям, че той харесва ниски и азиатки, даже на мен ми казва - "не си ниска", а аз съм 35 см по-ниска. Той гледа разбира се и да учи жената, да е амбициозна, да работи. А приятелят сърбин защо го дадох за пример? Мислех си, че той е най-лошото тогава, после общувах с българи и видях, че разлика няма, да не говорим, че съм обиколила всички балкански страни, за да давам тези мнения. То пътуването разширява и избора, ама друго е да не станеш от дивана и да се сдобиеш с жена/мъж.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: c95aaa9afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Северняците са масово педерасти. А шведките ги ебат истинските мъже - негрите и арабите. Нежните гиганти като твоя приятел стават само за къкове, да гледат от гардероба.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 3300eb4b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Твоят манталитет е точно бай ганьовски. Ако беше много читава, нямаше да се хванеш с мързеливец, заминал долнопробен бачкатор в чужбина. Интелигентните български мъже си ги имала за безинтересни, защото не са го раздавали тежко. Ами, да ти кажа шведските мъже са добряци, възпитани, свестни като хора. Именно такива няма да ти харесат. Ще се хванеш с някой сомалиец или афганистанец, живеещ на помощи в Швеция. Аз съм мъж, който неколкократно е ходил в Швеция по служебни ангажименти за дълги периоди от време. За шведите мога да кажа единствено и само хубави думи. Рядко биха допуснали комплексар и злобар до себе си - било то мъж или жена.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 026b6e9267
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Не те разбраха повечето, асторке- типично.
От много години живея в чужбина и доста и пътувам, разликата...
Гледай си живота, мечтите и щастието, няма смисъл да си губиш времето да обясняваш иначе елементарни неща. Няма спасение, не искат да растат, по- добре им е да дърпат някого надолу и да си копаят заедно ако може и под дъното.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 2092b8f2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Авторке, прочети пак 12 и 13 коментар.

Още си малка и неопитна. Летиш в облаците, както се казва. Нямаш достатъчно правилна преценка.

Ако тука в БГ си делеше всички сметки с някой българин 50/50, щеше да кажеш, че е пълен мухльо, който не те цени и уважава достатъчно. Но шведа е друга бира. Бил над 2 метра! Това говори за твоите комплекси. Мъжете над 1. 90м. стоят много дървено, ходят леко флегматично и си имат своите изкривявания. Кой колко е висок не го определяш ти. Не виждам защо един мъж 1. 75 висок да трябва да се притеснява от височината си? Масово жените са под 1. 70 нали? Тогава какъв е проблемът? Можеш ли да се обосновеш защо 1. 75 е малко за мъж, защото аз не се сещам за някаква логика? Май не ти се отдава да мислиш, нали?

Западните народи са поробители. Във вековната си история са експлоатирали много други народи, крали са и затова са по-богати, докато ние българите никого не сме поробвали. Даже напротив. Освобождавали сме. Чий нрав тогава е по-добър - на българина или на западноевропееца? Което автоматично изключва да са по-добри от нас! - За втори път те хващам, че не можеш да мислиш задълбочено!

Плюеш българите въз основа на един изеб*н сърбин от теб и един двуметров швед! - Страшна обективност имаш, няма що! Логика - никаква! - Пак те хващам, че не разсъждаваш нещо логично.

Били сме ниски, диваци и какви още ни нарече... , но намираш за по-цивилизовани някакви западняци. Това говори, че не изпитваш обич към близките си, към рода си, към народа.

Ганьо бил харесвал само "гъз и цици". Но от приказките ти излиза, че и ти се влияеш изключително много от външния вид на мъжете. Виниш Ганьо за проблемите, които имаш самата ти! Къде е логиката?

От думите ти излиза, че ние БГ мъжете се учим от порното и не разбираме от секс и любов. Първо, грешно съждение и второ, това говори лошо за теб и хората, с които си се ограждала.

Българинът не може да се класира при шведките и при по-красиви те западнячки или рускини, защото за тази цел трябва да е милионер по западен стандарт - т. е. поне няколко милиона в евро. Ние сме една от ограбените нации. А най-много са ни крали немци, англичани, американци, турци, французи, евреи.

*************

Такива млади, неопитни и незнаещи момичета с прекомерни амбиции е имало много преди тебе. Виждали сме всякакви. Преценката ти не е правилна и по никакъв начин обективна.

Съдбата на тези западняци никак няма да е розова. И да ти кажа какво предстои, няма да ми повярваш. След не много дълго време ще даваш мило и драго да можеш да се прибереш в България и ще си доволна на един Ганьо, на който да му дундуркаш децата и да му правиш манджичка. Помни ми думата! 2-3 годинки само изчакай!

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 8f8fb52b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Айде сега, оставете я да се похвали момата, ударила е джакпота според нея. Че то в някой шведски форум кой ще се впечатли, че се е чукала със швед?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: a00f0f8ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Аз живея в Германия и скандинавците, които тук познавам изглеждат като викинги. Мъжете и жените са много красиви. Забелязала съм, че мъжете скандинавците харесват испанки и източноевропейски жени. Не знам защо е така, но предполагам, че е защото изглеждат различно от техните жени.
За мен обаче над 2 метра е твърде висок мъж. Аз съм 1, 67, според мен е достатъпно за мен 1, 80. И аз съм като теб със зелени очи и тъмна коса. Правя я тъмна, по принцип е тъмно руса. Германките в моето обкръжение не се гримират или обличат елегантно. Дъки и тениска се носят дори в офиса. Затова немските мъже са толкова захласнати по италянки, испанки, рускини и полякини. Защото имат друг стил на обличане.
За мен не е важно мъжът да е Брат Пит, може да изглежда съвсем обикновено, но е важно да се държи като мъж. Тук в Германия има много самотни мъже, не знам защо е така. Има красиви и добри мъже, които си търсят приятелка, но не могат да си намерят. Това не мога да си го обясня. В България обаче съм виждала също много красиви мъже, така че не може да се обобщава... Но е факт, че скандинавците са по-високи. Така както китайците са по-дребни. Италианците по принцип също са по-ниски.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 844f0711f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Нещо не се връзва в излиянието - сърбите са изключително високи на ръст, твоят бивш приятел е бил някакво изключение.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 861ca8395d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Нормален български мъж съм.

Писах го и в друга тема. Всички жени от Европа, ще си легнат с най-долния афеиканец, но с българин не искат. И в същото време най-долните и гадни същества в Западна Европа от женски пол са рускини, укрианки, молдовки, сръбкини и българки. Не знам защо, но всичко това е така.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 2cde9787bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Беше ми интересно и занимателно да прочета пространните излияния на един ренегат. Лошо няма, момичето има такива виждания, получила е такова възпитание, предполагам, че има провинциален произход и оттам съответните комплекси така, че това е донякъде разбираема реакция. Само не разбрах как до 24 възраст с неизвестна степен на образование е постигнала "престижна и добре платена работа". Щом на 24-ри годишна възраст, започнала магистратура в областта на изкуството, то до този момент е имала нещо като бакалавърска степен, което е по-малко от нищо. От друга страна от прочетеното получих потвърждение на мнението на майка ми, че съм нисък. Ами какво да правя такъв съм, не успях да зарадвам ""маман, да достигна така желаната от нея височина от 195 см. За всичко това тя обвиняваше мен и джудото, което тренирах, защото, ако съм тренирал тенис на корт или баскетбол съм щял да порасна повече. Останах нисък някъде, към 182-183, теглото 96-98кг, врат 46-47, гръдна обиколка при вдишване 126- 128см, бицепси към 44- 45см, талия към 77-79см, ханш 100-103 см, очи кафяви или както казваше една полурускиня-полуузбечка " Алекс, какие у тебя теплые и карие глаза "Колежките в института, в който бях като млад научен сътрудник, както и "гедерейските" и чешки момичета на "Златните пясъци " /някога като студент/ са ме намирали за привлекателен. Сега коса къса 2-4 сме, сиво -бяла, относително гъста, не съм плешив. Някога едно латвийско момиче на международна студентска бригада в Бакьово, , не ме намираше за нисък и това, че нямам сини очи нея смущаваше да ме гушка. Вярно, че нейните очи бяха с един екзотичен цвят, като лилави теменужки, много красиви. Въпреки, че беше "севернячка", беше малко под 170см е не съм я мерил със шивашки метър. Когато съм бил на специализация в "Алкател", италианският клон на "Сименс", "Ериксон" или пък в "Серагон", не съм забелязал да ме гледат, като някакъв първобитен човек, най-вероятно добре са се прикривали и са били лицемерно възпитани. Дъщеря ни беше на специализация за три години в "белият" запад, където и направи докторат в областта на на енергийното натоварвана на честотният спектър на безжичните мрежи и тя ни е споменавала, че усещала нещо като прикрито високомерие, а тя е тъмно руса, но с кафяви очи. Вярно, че не е висока, а някъде към 166см, но както и майка И, че даже и аз всички сме с много добри познания по инженерна математика, а другите аспиранти не били на нейното ниво. Момичето има някакви комплекси, които проектира върху целият народ. Не казвам, че сме идеален народ, не отричам, че на голяма част от народа липсва както култура, така и възпитание, но това беше отгледано с влагане на много средства, за да се постигне висока степен на лумпенизация на народа във всички аспекти. Лумпена много по-лесно се манипулира и управлява от културния и възпитан човек, лумпена има елементарни първични желания за своето съществуване-дай му чалга, шльокавица, чесън и всичко ще е прекрасно. Този елементарен вкус беше също целенасочено отгледан. Няма да слуша Шуберт, Албинони, Шопен, или вариациите на Кладерман, Пол Мориа или пък Дорс, Битълз, Пинк Флойд и т. н. Темата е много по-пространна и няма как да бъде изчерпана в тези коментари. Плъзгаме се по повърхността. Трябват дълбоки социологически проучвания, но най-елементарното, което се вижда на прима-виста, това са възпитание, образование, семейна, обществена среда. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: b342446d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Простовата и елементарна си!
С теб да се общува е депресиращо, така си те представям.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: b7b2ac240f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   , , Живеем в кампус, , превеждам живеем в бунгало. И тука в Нидерландия ги има. Тия кампуси са ваканционни паркове забити по горите извън населените места. Там няма ни спирка за автобус ни каквато и да е връзка с цивилизацията. Там живеят предимно най-бедните емигранти както и нидерландци. Момеее момеее от прост мързелив сръбски бачкатор се хвърли на прост мързелив швед. Ама хубав и висок…….. Швеция е една от страните с най-добро качество на живот в цял свят и да си швед роден там и да живееш по бунгалата няма такова падение. Всеки Ганьо с наследствена панелка и къща на село е светлинни години пред тоя швед.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: b93e62321f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   И аз не харесвам и не се занимавам с българи. Много са ми обсебващи, досадни, тарикати. Всъщност с чужденец ми е по - забавно, приятно и спокойно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 32c62b4a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Авторке много си тъпа

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 5f9c0a1ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Егаси комплексите. "Аз нямам черти на циганка, че да не му допадна". Ами какво ще стане, ако той се влюби тъкмо в циганка? Знаеш ли че има красиви цигани, или не го допуска съзнанието ти? Но ако той се влюби в такава - какво ще се случи с мирогледа ти

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 22f97eb93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Аз пък съм на другия полюс-не харесвам руси мъже. Пък ако е и със сини очи, абсурд. А пък скандинавец-хептен. Отвратни са ми и пари да ми дава, никога не мога да харесам РУС МЪЖ, пък бил той и Брад Пит.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 04640a5884
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Авторката: Ето всеки ползва мотива за парите - какво има като наследство, а аз съм наречена комплексарка. Първо, има хора, които искат да се обогатят, да пътуват и да срещнат това, което търсят. Първата ми връзка беше между 18 и 21. После пътувах доста време. Всеки има наследствен дом, ако става дума точно от София съм и нашите освен къща, имат апартамент само за мен. Винаги са ме стимулирали да уча, да пътувам, а не да се пробутам. Излишно е да пиша, но ето на историите с изневерите ги поздравявате. Веднага ми се пробутва мотива за домакиня, като че ли не подчертах, че и двамата ми родители са от съвсем друг слой. Не исках да обиждам никого, а да бутна хората към развитие на кръгозора. И не обиждах ниските, аз съм била с такъв. Просто лично харесвам високи. Защо човек да не се бори затова което иска? Национализмът е много грешен, малко като чужденците моят сърбин примерно отишъл в Италия и очакващ те да се приспособяват към него докато той си вее балканския байряк. Черта, които повечето българи имат. И каква е тази мания за деца? Дете ако си с правилен човек, както в моя случай. А не цял живот да обиждаш мъжа или жената. И смесването е хубаво, когато е с красиви хора, да не забравяме, че българите не сме най-чистата нация. И да, визията има значение, което означава съвместими и взаимно харесващи се хора, а не определяне по задник или цици. Да не би да съм говорила за члена или задника му? И да, по-бавен е, нормално, аз не харесвам хора, държащи се като маймуни, а умерени и спокойни. Ако българите не обиждаха всичко живо, може би и аз нямаше да обиждам. Това е съпоставка, че с промяна и код на държание се вписваш и биваш приет, а например сърбинът не може. И после същите тези хора реват, че са самотни.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 8d1103f326
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   България може да се води в континентът Европа, но най-малко 90% от българите не са европейци. Те външно не приличат на европейци, не се държат като европейци, не ги влече нищо европейско. Влече ги простотията, чалгата, тарикатлъка. Какво европейско има в един остриган като за влизане в казарма, брадат, мургаляв, ходещ с анцуг и маратонки, първичен, прост, нагъл и токсичен, плюещ по улиците гнусен балкански примат? Те са по-скоро турци с набивано непрекъснато канче от различните им господари през историята за което и са толкова пасивни като народ, но са долни. Те не могат да изградят просперираща държава със самоподдържащ се ред. Нямат толкова акъл. Как изобщо може да ги сравняваш с Елфите от скандинавието. Това е съвсем друга раса.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 8377fda745
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Как съскат българските мъже! Изтърваха една жена, която да тормозят и скапят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 117e53b449
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Навремето, в Германия,
няколко месеца бях с една норвежка...
Много красива руса мацка.... обаче беше много куха лейка...
И в секса беше лед... все едно съм с кукла...
Та само красотата и.... не стигаше, зарязах я след няколко месеца....

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 5d16566b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Като хванеш приятеля си Ханс на калъп с Гунар, друга песен ще запееш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 00ddbbdbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Не лъхат толкова комплекси в темата. Огледайте се: до 23-24 г. повечето млади седят по кафенетата и търкат подметки не работят, българинът много се очаква и клюкари, докато не признаем националните си кофти черти и не ги променим: наникъде. Не щат това, не щат онова, деца рядко някой гледа, щото го мързи и не искал и т. н.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: cae419e318
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Щом знаеш кой е Долф Лундгрен, надали си на 24 години, "девойко"...

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 355118d4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Много има изписано по темата в сайта. Само да има кой да чете!
Виж примерно тази тема:
http://spodeli. net/9/story-18710. html
и по-специално коментар 16 на "чичо ти Ray", както и цялата тема, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 8c6d09facb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Авторке, разбрахме, че ти плащаш сметката в заведенията, но я кажи, тоя швед мие ли чиниите? Нали уж е голям кавалер, а ще се окаже, че ти го издържаш и му слугуваш. Интересно, нали уж бай Ганьо го правеше това?
А сега да питам онази която каза, че шведите били висша раса, а ганьовците са балкански маймуни. Госпожо, защо тогава шведките ги чукат негри и араби, а шведите или са гейове или чакат някоя заблудена българка да им падне на колене? Няма българи в Швеция, иначе съм сигурен, че и Ганьо щеше да ги мине Елфите от Скандинавието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker