Девствена или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена или не
преди: 5 месеца, 9 дни, прочетена 1800 пъти
Много ми е интересно, някой мъже казват че ги е гнус да го правят с момиче което е било с друг мъж. Ами тогава пък и момичето трябва да го е гнус да го прави с момче което не е девствено. А и още един въпрос момичето трябва да е девствено ама момчето няма проблем да е било със 200. Нас жените също ни е гнус някой които е бил с други момиче да го прави после с нас… така че изисквай това което можеш и ти самият да дадеш. Трябва всяка жаба да си знае гьола. Като и ти не си девствен заслужаваш момиче което и то не е девствено, ако си е друга тема тогава да. Но не може ти да си бил с не знам колко си жени и да искаш честно момиче!!!! Не трябва ти точно такава да ти се падне като тебе самия! Смешно ми е даже трагично, вие мъжете искате честни момичета пък какво давате в замяна има два варианти:
1. Изневерявате ама искате честна жена
2. Ако не изневерявате, тогава ще сте мързеливи
И трябва да се избира между двете ама иначе претенции до шия, да е красива, да е девствена, да е умна ама това че вие мъжете изглеждате като смачкана жаба с едно око няма проблем ние трябва да сме доволни, че не можете да ходите на работа, че ви мързи да гледате, направо все едно си осиновяваме дете. И после чак сте и не благодарни. Ами не вие всъщност трябвате само за едно да се създаде дете пък после хващайте пътя и без това, в това най-добре ви бива. Добре че сме 21 век и вече даже не сте и нужни за създаването на дете, има донори. Да вярно плащаш си, но като си направиш сметката: не ти трови нервите, не го познаваш, не ти мрънка( като не може да се погледне какъв мързеливец е и даже мрънка), не ти продънва кревата от спане, не си рови в носа по цел ден и накрая ти скапана от работа се прибираш пък той пита защо не си му изпрала чорапите, не пие бира на стомах и да си чеша оная работя гледайки новините. Ето може би казах мен пък ето от тези неща ме е гнус и да по добре принципно сегашното време, защо ли? Ами много просто, сега си във връзка виждаш го че чорапите не може да си обуе и такъв търтей си остава сам цял живот обвинявайки жените че са курви. По добре от колкото да сме миналия век и да се омъжиш да дадеш девствеността си на такъв търтей който просто ти идва да го убиеш и да му извадиш червата. По ще е безболезнено от колкото да седиш и да го гледаш цял ден. И същевремнно такъв търтей да ти обяснява за майка си колко била честна и била жена на место ама по голяма развратница и от проститутките по магистралата. Не могла да си седи на гъза ами развежда мъж и жена. Е такава почтеност няма никъде и съвременно да казваш мама тя е толкова честна жена, ще падна от смях просто. Отгледала и възпитала нещо( не мога да кажа мъж) защото за мен това не е мъж, това нито е дете, нито мъж, нито жена нищо не е и гей даже не е. Познавам гейове който са десет пъти повече мъже от това нещо и това нещо същевремнно да има претенции, че жената трябва да е девствена. Та това нещо трябва да се благодари ако поне една му обърне някакво внимание и се излъже да бъде с него. Бай Ганьо и претенциите, лошо ми става само такива, , мъже “ останаха в днешно време. И седнали да ми разправят как на еди си кои са щели да му шибнат шамар, абе какво да кажа отрепка биеща се с вятърните мелници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 9863efc8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Те не искат девствени. Искат разработени, с 50-100-200 бройки, да усещат чужди течности. Искат изневери, искат някоя да ги лъже.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: bd37b0f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Нещо не си схванала. Изискването за девственост е когато някой си търси жена за женене. За чукане никой не се оплаква, че не е девствена, дори обратното - ако е значи само ще се мъчи. Друг въпрос е за женитба колко смислени са претенциите. Едно време са държали на девственост не заради друго, а като гаранция, че няма да ти роди чуждо дете.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 94698b31cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Мъжете често лъжат, че са спали с повече жени, да не изглеждат смотани и невървежни. Жените масово се чукат с едни и същи типове, които не ги искат за нищо сериозно, защото имат предостатъчно други разтварящи краката си. Бройката на жените е в пъти по-голяма, тъй като водят полов живот от 15-16 годишна възраст, към 1/3та от мъжете почват да водят такъв към 30, когато някоя използвана от играчи реши да се задоволи със смотан, но стабилен...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 47dc6b1659
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Е кажи как се казва де. Ясно е, че си си го избрала грешно, ама пък като искаш да се оплачеш от него, не ни приписвай неговите недостатъци.
Като си искала честен, умен, работлив и чист - да си си избрала такъв. Не да си вземеш най-личната батка у село и да разправяш как мъжете така, онака... Или ще ти завиждат и ще се хвалиш на приятелките колко як е мъжа ти и ще търпиш свинщина у вас или си намери скромен, но все пак читав мъж. Няма друга възможност. Като го видиш как се държи с другите, очаквай да се държи така и с теб след време (не много далечно).
Но какво ти говоря, важното е да е вълнуващ и да чувстваш тръпката край него. Той ще те пази от опасностите и ще бъде коренно различен към теб! Освен това същия тоя че готви, ще чисти и ще те люби ненаситно...
Както се казва - ти си си то избрала. Следващия и той пак ще е същия, щото и него по същите критерии ще си го избереш.
Реално кофти мъжете не са чак толкова много, но жените с претенции безотказно ги намирате!

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 47dc6b1659
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   А, относно девствеността.
Явно за теб не съществуват хора, които създават дългосрочни връзки. Или са девствени, или са спали с 200 . Помисли над тоя въпрос.
Ако смяташ че съществуването на неколцина мъже, чукащи всяка дупка пред взора им, ще оправдае твоето леко поведение - бъркаш. Ти си отговаряш за твоите действия и хоората ще те преценят по тях. Не по наличието или липсата на разни мъже с много бройки. Които между другото не са чак толкова много, колкото ги изкарваш.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 9f974715fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   До автора

И сега какво - аз като съм на 37 години, девствен съм, дори не съм целувал момиче/жена по устата? Предимно съм асексуален, но на моменти - не. Някои дни, когато съм по свободен (работя хоум-офис) гледам порно и не е необичайно на ден да правя по около 4 ръкохватки. Горе-долу по толкова правех и когато бях 15-16 годишен. Но е имало периоди, в които нямам желание да гледам порно, нямам и сексуален апетит. Рекордът ми без нито една ръкохватка е близо 2 месеца. Иначе съм си твърдо хетеро. Харесват ми жени - с малки или големи гърди. Но с огромни - те не ми допадат. Кефят ме млади жени (от 18 годишни до моя възраст) - добре сложени и красиви. По-специален интерес представляват онези с повечко пиърсинг по ушите (но не и ония с флешовете - флешовете ми се струват отвратителни). Примерно индъстриъл ме кефи. Обеци по носа не харесвам, ама ако случайно видя, че някоя има на езика - размечтавам се. Мнооого се кефя на жени с обеца на езика. Ако е със зелена/синя/червена/платинено руса коса - също много се кефя. А също, ако има няколко татуировки, но да не е цялата в такива. Да има добра спортна форма, да е издръжлива за дълги преходи, примерно из планина, но да не е някаква културистка. Както се вижда - имам високи критерии. Рядко някоя, засечена по улицата, ще ги мачне. А дори и да се случи - нищо не предприемам. Не съм готов за обвързване и отговорност към друг човек. Към настоящия момент сам ми е идеално и по тази причина дори не търся по тиндери и тем подобни. Не те знам - мъж ли си, жена ли си. Но да - има българи, девствени на по 35 години и нагоре. И както е тръгнало - все повече ще ставаме. Въпросът е в това, дали повечето не се бъгват психически. Трябва си голямо себепознание и себеусещане, че човек да е в състояние да не чувства депресивни мисли от самотата.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 77c63e9cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   На мен и 3 те жени, от които имам деца бяха девствени...

Не бих правил деца на жена.. всеки който е поиска да се е плюс в нея...

М 31

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 06aa5d940d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Много нападки много нещо!

Значи недей да слагаш всички под общ знаменател. Не всички сме мързеливи търтеи и мамини синчета. Не всички сме 'смачкани жаби' - тренираме, четем, развиваме се както можем!

ФАКТ е, че сред българските мъже има много мързеливци и готованци, но за това пак са виновни жените - в случая майките.

Те си ги сундуркат и гледат като бебета до 40 . После като си затвърди характера такъв човек като възрастен - оправия няма.

Аз не живея от 16 годишен с майка ми и се оправям сам. Пера си чорапите, готвя си, даже хляб си меся сам. Така че не слагай на всички общ знаменател.

Все едно аз да кажа 'аман от кифли, вече една жена да може яйца да прави няма, сакън маникюра да не си развали'

Това с девствеността даже няма да го коментирам. Предполагам, че някой те е отрязал понеже не си девствена?

Т. Т.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 355e65a573
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Браво авторке, подкрепям те напълно, много точно си го казала!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 0fd9b7a354
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Отговорът е да бъдат девствени, другата част на въпроса е нонсенс. Темата е смешна и бих казал жалка провокацийка. Аз не виждам причина жените да се сравняват с мъжете в емоционално-семейната среда. Не знам защо жените, забравят една основна причина, че ако се вярва на телегонията, жените могат да променят с това, че не са девствени, генетичният код на рода, в които влизат. Мъжете могат да бъдат с повече жени, мъжете могат да не са девствени, но жените това не могат да го правят без последствия. Това е осъзнато още от древните народи. В последните десетилетия под въздействие на американогейският, неолиберален феминизъм много от жените съвсем се заблудиха и се взеха за някакви полукастрирани, имагинерни мъже. Жените забравиха, че са ценни и желани от мъжете именно защото са жени и нищо не може да промени или замени, тази тяхна ценност. Не всички мъже ходят по проститутки или по точно много малка част от мъжете ходят по проститутки. Не всички мъже обичат да се пъхат в различни полови канали, където са бродили десетки или стотици клиенти преди него с различни хигиенни навици и полови привички. Това е все едно да се храниш с прибори, където между зъбите на вилицате има засъхнала храна от употребата им от предишни клиенти. Лично аз ще пропусна, гнуслив съм. За мъжете като правило са запазени най -неприятните професии, едва ли има жени, които горят да се завирят в градските канализации и да играят на гоненица с пълчища плъхове сред фекални, отпадъчни води. Нещо няма жени, да се завират на половин километър под земята в различни мини, а над тях да има милиони тонове скали. До момента не съм видял жени да са гробокопачки. Да мъжете не са идеални и аз не съм идеален, може би съм и мързелив, но обичам съпругата си, аз мога и съм го правил преди години да кача сам пералня "Перла -04 Вариант", която тежи към 94 кг, много неудобна и стъпалата бяха само седем. Не, че някоя жена изпаднала в такова положение не може да си наеме двама носача да свършат работата. Мъжете са нежни емоционално и душевно, и лесно раними. Физическите травми мъжете лесно забравят, защо са свикнали с тях, но емоционалните, трудно прощават. Така, че не мога да разбера защо е тази драма и това епистоларно изложение, изпълнено с омраза към мъжете. Лично аз не виждам причина за тази омраза, от това, че човекът ощастливил някоя жена, не виждам никакъв проблем. Съпругата му има всички основания за радост и задоволство, че и друга жена е харесала съпругът И, че го оценила по достойнство. Може и в негативен вариант, но съпругата пак има основание за радост, че и друга госпожа се е "минала" да "прекара" няколко полови акта със съпругът И. Той не може да забременее и да донесе в семейството чуждо дете за отглеждане. Нека направим един свръх кратък исторически преглед в прастари времена. Времената, когато древно-българските конници бродили из при-каспийските, приволжки степи. Нима българките, които остават в юртата мислят, че техният съпруг не ощастливява, някоя ромейка, или римлянка, или славянка, или германка, или викингша, когато превземат някое населено място. При походите на запад, независимо дали българските конници са в състава на тюрккият хаганат или в пълчищата на Атила, те бродят из Европа, рискуват си живота да осигурят на съпругите си по -добър живот. Така, че тези конници се нуждаят от женска ласка, малко топлинка, била тя франкска жена, или келтска, или маджарка, или хелветка или друга, все нашичките диви конници колкото и да са тъпи, ще понаучат някоя и друга нова техника в секса, а това ще е радост и щастие за българките останали в юртите. Даже когато Аспарух идва на днешната територия, започват набези на територията на империята, започва отвличане на бели ромейки, облечени в пъстри дрехи, изкъпани нежни, ухаещи, ами те също показват нови техники в любовта на дивите конници, а това помага и българските жени да са доволни и щастливи. Освен това ромейките може да са оказали и влияние освен в секса, но и върху хигиенните навици на прашасалите и потни, вмирисани конници, а това също трябва да радва българските жени. Ето, как и чуждите жени са оказали благотворно влияние върху дивите конници. Така, че българките трябва да се радват, когато съпругът им прави секс с други жени, това е голям комплимент за тях, че съпругът им е харесан. Така, че мъжете винаги ще харесват истинските жени и са им безкрайно благодарни за тяхното търпение и имат само едно изискване, да са девствени когато се омъжват. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: abd75a0951
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Проблема при вас жените е, че на 24 вече сте минати от 100-тина и сте се превърнали в обществени тоалетни за мъжките атрибути. Принципно вие не подбирате мъжа с колко е бил, защото гледате само и основно парите. Мъжете (поне нормалните) не желаем да се целуваме с употребена стократно обществена тоалетна. Сори, ама това е истината за 99% от вас - жените. Другите 1% са кадърни и са зад граница, а не по магистралите и в нечии богаташки домове на местните батки, които май редовно ви бият и изневеряват. После ревете по форумите и пускате теми защо така се отнасяли мъжете към вас.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: c80a9a6447
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   От мъж на близо 60г. -щастливо женен.

Авторке, много негативна жена си!
Много злоба има в теб! А това е дяволско качество - много вредно за човека, така че осъзнай се и се изправи, докато е време!

Ако така разсъждаваш, няма да си намериш добър и свестен мъж!

За да се отгледат нормално деца - трябва хората да създадат семейство, защото детето се нуждае от двама родители: баща и майка!

В България, слава Богу, все още има достатъчно стойностни хора - и мъже и жени! Така, че както казва Божия Син Господ Иисус Христос: който търси - намира!

Но ти се замисли върху себе си и се изправи!

Замисли се повече за духовните неща в живота, за Бога!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 638368829f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Нагледно "еманципацията" и "феминизма" в действие.... "Девствеността" не я е измислил Ганьо, а пък още по-малко Ганьо е "измисли", че жените трябва да се пазят (това по-принцип, нали, че сега е разврат )... Това е от хилядолетия, ама чак сега като се появи тоя "феминизъм" ни стана ясно, че нямало значение дали ще си мъж с 100 бройки или жена с 200.... Явно няма смисъл да ти се обяснява каква е разликата, така че, точка!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 98d1572701
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Кога ще разберете, че мъжете и жените не са еднакви? Когато разбереш, че едно момиче на 22-23 е девствено, това прави добро впечатление, говори че е човек с ценостти и морал, не се ебе с всеки срещнат, би била добра потенциална майка на децата ти, абе с две думи не е пропаднала курва..

Но когато видите девствен мъж, там нещата стоят съвсем различно.. казвате си ха, глей го пък тоя загубеняк, нито една не му е вързала, сигурно е много смотан.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: eeedbb4c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Изобщо не им вярвай, че искали девствени. Искат на приказки. Аз точно с първият ми приятел когато бях девствена, непрекъснато слушах за бившата му, която му беше изневерила с шефа си. Изглежда не можеше да я забрави и само там му беше ума, което беше и причината да го зарежа. Да ходи да си я чака пак да му обърне внимание и да му изневери на тъпака прост. Също така имах един познат на който приятелката му беше изневерила с 2-3 души, той си хвана едно друго скромно момиче, но пак само за предишната говореше. Имам и една съседка, която сама си се хвали през колко мъже била минала, как имала опит. Хвана си нов мъж и той и купи кола, води я по почивки в чужбина и т. н. Така че достатъчно случаи знам, че вътрешно си искат най-големите курви, а ако им изневери направо започват да я обожават. Иначе да - ние ценим естествените, скромни девствени момичета. Хахаха смях.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 9863efc8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   16, точно така, девствени на думи искат. Иначе си бленуват и сънуват разпасаните си бивши. Един мъж, за да го заплениш- откъртвай го от секс, спи с други и той да знае за това. Така започва да те цени, твой роб е до живот. Роб е на това, че спиш с и с други, че ги усеща по теб. Мечтае си да му изневеряваш всеки ден. Ни вярност ценят, ни девственост.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 8afeff2dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Авторке, авторке. В едни други времена за думите си щеше да ядеш шамари. А сега? Слободия!

Ганьо, не Ганьо, ама като гледам добре те е прекарал през леглото си, нали? Уж ти си го избирала! Явно не се различаваш чак пък толкова много от него, както се опитваш тука да го изкараш.

Ние мъжете разбира се, че искаме ДЕВСТВЕНИЦА ЗА ЖЕНА И МАЙКА НА ДЕЦАТА НИ! Но, уви! Вече момичетата от 11-годишни започват да си играят с приятелчетата си. И от тази гледна точка за какви девственици ни говориш? Къде ги видя? Ти на колко години си и докога стоя девствена? С този твой приятел защо не сте говорили за семейство, ако си била девствена допреди да тръгнете?

А и предвид това как се изразяваш и пишеш, определено не влизаш в графата "умно" момиче.

Жената трябва да е девствена! Прочети за телегонията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 62205d1b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Мъжете и с 200 различни жени да са били, не се износват. Това е като ръката и ръкавицата - след всяко използване ръкавицата се износва повече и повече, докато в даден момент се къса и не става за нищо. Бройката при жените сигнализира износване, амортизация. Също така жената е като плювалник - след всяко сношение някой се изпразва в или по нея. Ти би ли пила вода от плювалник?

Като оставим амортизацията настрана, как аз да се доверя на такава жена? Как да ѝ имам доверие? Щом вече няколко пъти е сменила партньора, каква е гаранцията, че пак няма да го направи? Има го и момента с баджанаците - никой мъж не иска да е партньора на жена, мината от познати лица. Това е унизително. Докато при мъжете не е така - жените даже се гордеят, че накрая той се е спрял на нея, което един вид означава, че тя е по-красива или по-добра от тези преди нея.

Има и едно други жени, които ходят на дискотека и след всяко ходене приключват вечерта в леглото на някой произволен анонимник. И после викат "живее ми се". Тия са директно за скрап.

Ако трябва да обобщим - на недевствената жена, особено с бройка повече от 2-3, не може да се има доверие, половите ѝ органи са износени и най-вероятно все още носи част от течността на друг мъж в себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 9863efc8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   20, износват се мъжете.
Хич не се гордея, че женкар се е спрял на мен. Гнус ме е, че ще се докосвам до нещо, което се е оттъркало до сумати жени. Те го изстискали, амортизирали и ми се предлага още по-грохнал.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 3a4eb04a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До номер 2 и пак е имало случай където жената ражда чуждо дете, въпроса е че науката не е била толкова напреднала и не е могло да се докаже. Така до номер 1 голяма ирония, добре взимаш си девствено момиче ( първо и това не може да се докаже има операции, пък и още сто неща които можеш да намериш в нета да заблудиш, да ли ще е да го правиш по време на цикъл или нещо друго ще сложиш, за да си помисли че ти е първи, както казват тарикътлъкт не е от вчера а от както свят светува…) така а иначе по другия въпрос добре бил си и първия и каква ти е гаранцията, че няма да ти изневери. Пак казвам и изневерите не са от вчера, даже знам за случки където момичето си е дало девствеността и е десет пъти по разкрепостена от някое момиче на което не си първо. Пък и какво като е девствена( от пред). Познавам арабки, туркини които са видя повече от едно не девствено момиче и го правят от зад. Така че води си сам извода.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: ab9a2c8f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До номер 10, благодаря за романа. Първо какво да ти кажа и какво имам аз от това че някаква си е харесала моя мъж, същото като някой да хареса твоята жена. Бъди щастлив ако му се отдаде. Все пак значи е искано момиче, по другия въпрос за преди години: първо той като ходи на походи извинявам се да не мислиш че жената също чака търпеливо мъжът си, разсмя ме. През това време тя може да роди да остави бебето за да не разбере мъжът и и готово. Второ аборт не съществува от днес просто днес е по напреднала медицината, чела съм какво ли не, че са правили за да направят аборт. Пък все пак забременяваш знаеш как ако това не се случи няма как, трето след като мъжът не е честен в брака, заслужава жената която е до него да му го върне по 200 пъти. Просто какво да ти кажа преди години е имало железни гащи ужким жената няма да го направи с друг, тя ако иска пак ще намери начин и пак ще го направи не е там въпроса, както и мъжът. Аз съм против изневерите да ли от жени да ли от мъже, щом мъжът ми ще си има любовнички прав му път и да какво имам като ми качва пералнята пък спи с още 1 или 2 или колкото и ще да са. По добре да си я кача сама и да не си тровя нервите с мухльо който няма достатъчно самочувствие и му трябват жени за да му вдигнат самочувствието

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 6811120255
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Най-вероятно си чувала за ключа и ключалката...

Все пак на мен лично не ми пука особено дали жената е била с доста мъже. Ако трябва да бъдем честни това е някаква мода от няколко години всички да се правят на консервативни и да искат девственици. Никой мъж няма да откаже на жена която му обърне внимание, дори и тя да е била с 1000 мъже преди това. Просто мъжа в случая се преструва, че има някаква тежка дума във връзката като знаем, че обикновено не е така. И тази мода ще мине, след някоя друга година ще почне да се говори, че жената трябва да е спала с минимум 50 мъже така че караме напред.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 7bc8306aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До №24. Радвам се, че така съм Ви зарадвал. Също така са ми забавни вашите, махленски анализи.. изглежда, че не сте разбрали това, което съм написал и разсъждавате типично за средно статистическа домакиня. Не разбрахте, че мъжът може и има правото да спи с много жени, за съжаление, жените, нямат това право и възможности. Колкото до моята съпруга не се кахърете, попаднах да девствено момиче с добро образование, добра математичка, отлична ученичка и студентка и сериозно семейство. Родителите и на двамата ни са от средното управленческо ниво по време на тоталитаризма. По една случайност, апартамента на нейните родители е в ж. к. "Изток ", а на моите в ж. к. "Яворов/бивш Ленин/. Пералнята я, купих като извинение, че на симпозиума четири нощи, правех страхотен секс с една колежка. Колкото и да е добра гимнастичка , тя не може да носи 94 кг пералня, просто не може. Да не смятате, че ще се хваля с това. Съпругата ми е патологично ревнива, много вярна и асексуална. Освен това знае, че като десантчик съм минал две години тежко обучение, включващо боравенето с хладно оръжие ръкопашен бой базиран на бойното самбо, а освен това зае, че съм тренирал и девет години джудо започвайки 3-4 години преди казармата, даже съм я водил в залата. Так, че не проектирайте вашите съкровени желания върху нас. Всеки му своето, знаете къде е написана тази сентенция край Ваймар. И по-малко мислете за чуждите мъже, гледайте и обичайте своят.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker