Защо е толкова трудно да открия истинска любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е толкова трудно да открия истинска любов?
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 1083 пъти
Не искам нищо друго освен да обичам и да бъда обичана. Вярно, че има условия, но според мен те са нормални и самата аз ще ги спазвам с удоволствие.
Искам нормалност, а не някой, който да ми сваля звезди и да ми казва как съм невероятна, прекрасна и т. н. единствена... Аз ще разбера, ако съм единствената, след време във връзката.
Искам да бъде честен човек, да казва всичко, което мисли на момента в ситуация, а не само когато се ядоса и после да ми обяснява как бил ядосан, и всъщност не мислиш тия лоши неща за мен.
Искам да не лъже. Не е нормално да знам, че ме лъже и да ме гледа в очите казвайки, че си въобразявам. Изтощително е да искаш истината от човек, който до последно отрича и признава само когато вече те изкара извън нерви.
Искам мъж, който да ме уважава. Да разговаря с мен, да иска мнението ми и дори позволението ми за важни неща засягащи и двама ни. Огромно неуважение е да предприемаш действия на своя глава след като знаеш, че жената до теб ще бъде наранена.
Искам мъж, който да не бяга от отговорност и когато каже нещо, да го направи, че дори и сам да предложи, а не да знае, че трябва да се викне водопроводчик, но да не го прави и да чака аз да го викна, за да не плаща той... или пък да съм болна и да го помоля, да иде до аптеката, и да отиде след 7 часа.
Искам мъж, за когото семейството е важно и се грижи за майка си, баща си, сестра/брат, баба и дядо ако има такива, а не да се чува по телефона с техните, и то с досада или да изостави болните си роднини, или пък да си стиска парите, защото били малко и не иска да им даде.
Да не изневерява. Да не сваля други жени. Да не ми обяснява как след време човек свиква и му става "спокойно", тоест безинтересно в една връзка.
Да не обвинява само мен когато не се разбираме, а да погледне и своето поведение, винаги двама са отговорни в една връзка.


И така-нататък... разочарована съм от този мъж, вероятно се разбира, че става дума за конкретен човек, който притежава всички качества, които не харесвам в един мъж/човек. Няма да крия, че го усетих в началото, но му дадох шанс, въпреки това и въпреки, че дори не го харесах (да не каже някой, че съм дала шанс, защото бил висок, богат и т. н. ) нищо подобно. 170 см. нормално изглеждащ, работещ работа за 1500 лв. заплата, живее под наем. Но тези неща, не са от особено значение за мен, просто ме излъга с постоянното си "досаждане" и думи... да, ако някой ти повтаря по 100 пъти на ден колко те обича, накрая всеки би се поддал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7bdfb4deea
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Авторке, много искаш. А ти какво даваш? Ако си някакво мрънкяло, всеки ще поиска да ти изневери или поне да си разнообрази сексуалния живот с някоя проститутка.

Вие жените сте с големи претенции без покритие. Не мисля, че заслужаваш да имаш мъж, с качествата, които описа. Подобното привлича подобно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: bd54e25cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Изля си душата. Пий повече вода и се разхождах на въздух. В един момент може мозъкът ти да се проветри и да се отърсиш от предразсъдъците си и високите критерии, което не значи да даваш шанс на всеки срещнат. Не казвам, че е лесно да си намериш партньор в живота. Не търси идеалния, защото се обричаш на самота. Радвай се на живота, защото всеки търси усмихната жена, която не е потънала в самосъжаление. Грижи се за външния си вид, защото мъжа обича с очите си. Спортувай и не унивай. Той ще дойде. Само не го изпускай.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 70894a5dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Не, всеки, авторке! Ти си се поддала - защото нямаш твърди принципи и позиции!

Относно въпроса ти в заглавието - защото по принцип това не е лесно! Трябва упоритост и търпение!

Преди време четох една страхотна тема по въпроса тук и съм си я запазил. Тя е в този раздел и се казва"

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

Махни интервалите във връзката(този сайт ги поставя автоматично), защото иначе няма да се отвори!
Но и само заглавието й да напишеш в Гугъла - пак ще ти излезе като първи резултат.

Прочети я внимателно и се надявам, че ще ти помогне!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: d5bbe87967
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Вземи си куче. То ще те обича истински.
Господата не са готови. Не им се ангажира и поема отговорност. За семейство и деца и дума не може да става.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 024058e0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Добре де, излъгала си се и сега имаш неуспешна връзка зад гърба си, чудо голямо, случва се на милони хора по света всеки ден. Продължаваш напред, научаваш си урока и повече не правиш компромис със себе си само защото някой "досажда".

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 213d66d06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Търси си чужденец. 96% от мъжете на възраст годни за семейство (20-35) не стават. Дай им да дремят по барове, да играят хазарт или компютърни игри, да думкат балони и да пиянстват. Просто лош човешки материал. Мъчих се с двама ганьовци и се отказах. От 6 години съм с италианец - няма база за сравнение. Сега да ме убиеш няма шанс да съм с Ганьо. По-добре сама с кучета, котки, хамстери, гущери отколкото с Ганчо.
ж, 29

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: ee99f1f2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Като чета списъка с изисквания/очаквания към мъжа, на много правилен път си, авторке. Вече съм зает, но ти пожелавам скоро да срещнеш мъж с такива качества и да си щастлива с него!

Само имай предвид, че искрените мъже сме нож с две остриета, понеже много жени твърдят, че искат искреност от мъжа... до момента, в който я получат и после трудно издържат на истината.

Също важно е и да не се обвързваш с някой лесно избухлив батка, защото прекалено много жени си падат по такива ръбове и после се чудят откъде им е дошло; често отнасят и бой от тях. Ако усетиш, че с мъжа се пораждат чести свади, значи нямате общо бъдеще. Мъжът на място ще е достатъчно умерен в изказа си и ще предпочете да се пошегува и умело да потуши в зародиш напрежението, вместо да задълбавате в спорове и да се изпокарате. Глупаво би било да ти посяга словесно или физически, след като може просто да те плесне игриво по дупето и да се забавлявате. Добро решение е в такъв напрегнат момент да те излюби едно хубаво. После изтощени и задоволени ще се смеете как някои други хора си създават проблеми от нищото, а всъщност има такова лесно и работещо решение!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 0d147f1db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Докато тръгваш с изискванията напред - все сама ще седиш или връзки за по 1 ден.
Любовта не е да искаш и да вземаш, любовта е да даваш - помисли си ти какво ще даваш на човека до теб и си избери такъв, който го заслужава. Пък какво той ще дава насреща - зависи какво е в неговото сърце.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: a5073151dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   От български мъж не чакай всичко това. Даже не чакай и минимална част от това.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: b33986ad30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   До №5 """Господата не са готови. Не им се ангажира и поема отговорност. За семейство и деца и дума не може да става. "" Ама наистина ли е толкова тежко положението. Някак ми е неудобно да говоря с дъщеря ни на тази тема. По някога и ТЯ има негативни изказвания и тя се беше обявила за самодостатъчна. Тя е софтуерен инженер, специализирала и докторат в чужбина, сравнително добре платена, направи си апартамент не далеч от нас, в тихите улички на квартал Гео Милев. Лошото, че когато се обяви за самодостатъчна настанаха тежки времена за мен. Водеше ме в събота по разни магазини за дамско облекло или бельо, а аз вътре няма какво да правя. Крайно конфузно, ако е хубаво времето стърча пред врата като просяк, ако е лошо влизам вътре и се залепвам за нея и като монах не вдигам поглед от пода. Много е негативно натоварващо, а като допълнителна екстра съм и срамежлив. Лошото е, че ако влезнем в заведение и тя спре пред него, а тя тогава караше БМВ645 -кабрио, чувах тихи коментари за "спонсора"-не е приятно. Последното обикновено бяха млади мъже. Сега има мъж, по-точно безказарменик, но поне я слуша. Държи се уважително. Ние по-възрастните ли сме различни, времената ли са някакви "перверзни", нямам представа. Говоря с млад мъж разбираме се за нещо и след това започват едни обяснения в условно наклонение. Не вярвам двете години казарма по време на "най-тъмните" години така да са ни формирали, по -скоро го отдавам на семейната среда. Учен съм когато обещаеш нещо, трябва да го изпълниш, особено, ако ангажимента е към момиче или жена. То аз, към момичета не съм поемал ангажимент, защото до казармата не бях целувал момиче, освен едно чехкинче, но ако сме точни, то ме целуна, аз нямах тази смелост. Живота ми като на всяко средностатистическо момче, при това пъпчиво. :Училище, учене уроците, тренировки по джудо, четени на книги, сън-кратко и ясно, ден след ден, като вадени под индиго. Сега е по-различно, но аз съм Фройд нито пък Юнг, какво е то, загадка, поне за мен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 14 часа
hash: 9022bdf940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Хахаха, Десантчик, не ти е лесно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 458070c566
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Тези неща, които искаш са ОК, и вероятно огромна част от мъжете могат да ти ги дадат без да се замислят или натоварват особено.
Само че, ти не се вълнуваш ат тая част от мъжете, а от другата част, която привлича вниманието на всички жени.
Няма как хем да си с популярен мъж, хем той да отговаря на тия изисквания. Самия факт че е популярен, означава че ти ако не искаш, има още 5 дето ще искат. Мъжете не са толкова глупави по отношение на жените, колкото ти се иска. Разбират кога са популярни и не им се налага да си дават зор.
В социалните мрежи съществува термина "алфа вдовица". Жена, която е свикнала да получава вниманието на най-вървежните мъже, но иска те да се държат като обикновени такива. Съответно в даден момент попада в собствения си капан и не може да си намери мъж (осоцено след дадена възраст... ), просто защото мъжете от които е привлечена не я смятат за подходяща за обвързване.
Ако искаш мъж да отговори на "тези ти критерии", просто трябва да смъкнеш "другите критерии" (тези, за които не споменаваш нищо) и да се насочиш към по обикновени мъже.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: dbf0c3cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 13
Бъркаш за мен.
Моя е тази тема http://spodeli. net/15/story-171638. html
прочети и може да разбереш, че грам не се вълнувам от външност, въпреки че темата там е точно за външността на хората.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: a07bc43480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   много тъпо, но аз съм точно такъя и сигурно няма и да ме забележиш в реалния живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker