Каква трябва да бъде жената днес ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква трябва да бъде жената днес ?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3168 пъти
Как да споделя и от къде най напред да започна не ми е ясно, седя си й така сама, а така искам да поплача на нечие рамо. Всички ли са такива използвачи и в началото са едни а се оказват други, после ние жените сме им виновни.

Вече имам втора дълга връзка и каква е всъщност тя, аз съм грижовната, не лъжещатата, откритата и честната. А те милите мъже като те надушат с такъв нрав са като пиявици, душичката ти изпиват, а после мрънкали ми тя такава, тя онакава.

Не крия, че не съм разочарована, но пък се чудя вече каква жена да бъда от тук нататъка, за да не съм вече потърпевша, но знам едно май на мъжете им харесват лошите момичета, които да ги стягат яко в кръста, но защо няма такъв предмет в едно училище... Да ни учат как се става мъжко кураво девойчее, че джентълмените не си падат по, добрите момичета!

Щи ми обясни ли някой каква трябва да една жена за да се чувства добре в кожата си, без да и се налага непрекъснати корекции, от мъжкият пол. Предварително благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: ab3299bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди такава каквато си... просто когато влезеш във връзка с някой... изчакай няколко месеца преди да разкриеш чувствата си напълно, за да разбереш дали наистина си струва и дали си попаднала на точен човек.
Предполагам си попаднала на грешните хора... не се отчайвай.

Аз съм на момче на 20 години... и допреди година бях в твоето положение... но разбира се спрямо жените. Чувствах се неоценен и си мислих че трябва да променя нещо в себе си и да стана просто поредното гъзарче "еднодневка"....

От 11 месеца вече съм във връзка с момиче което оценя истинската ми същност и не мога да съм по-щастлив.

Казвам това за да ти покажа, че винаги може да намериш правилния човек... само трябва да потърсиш...

И най-важното..... НИКОГА не се променяй...!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 12a6f46af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, аз също мисля, че няма смисъл да влизаш в тази игра, кой над кого. Истински стойностните хора не те използват и не си го изкарват на теб. И това няма общо с това дали си мъж или жена. Просто се научи да ги различаваш, по жестовете, по приказките, по очите има толкова начини да познаеш един човек какъв е. Друг е въпроса, ако умишлено ти харесват лошите момчета и с тях се чувстваш по сигурна и защитена?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 18a6a762ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Очевидно е, че ти привличаш такива хора, а след като установиш какви са, просто се примиряваш, вместо да преустановиш връзката. И така в теб се затвърждава усещането, че всички мъже са такива и продължаващ да се съобразяваш, а като намериш някой подобен (или като те намери той), просто се завърта поредния цикъл.

Повярвай ми, има много свестни мъже. Разбира се и ние не сме идеални и не можем да търсим идеалното. Недей да правиш компромиси с това, с което очевидно не можеш да си примириш. Прави компромиси с неща, които не са толкова важни за теб, или чието значение си надраснала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0706ec1265
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди себе си, така ако се влюбят в теб наистина ще е в ТЕБ, а не в измисления ти образ.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: abe1bdeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А те милите мъже като те надушат с такъв нрав са като пиявици, душичката ти изпиват, а после мрънкали ми тя такава, тя онакава. - Авторке, това е жестоката истина. Всеки "смуче" от добрия човек каквото може и го захвърля като обелка от банан. И с мен го направиха 2 пъти тоя номер във връзки, а колко "приятели" са го правили да не споменавам..
Днешната жена за съжаление трябва да е "мъж" - безскрупулна, амбициозна егоистка, използвачка и това е..
Те искат да сме съвършени, но разбира се за тях това не важи. Те може да са боклуци, но искат ВСИЧКО от нас.. шибани лицемерни егоисти :)
Тони, 20 г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3ba9585adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Само да попитам коментиращите, ако си егоист или пък лицемерничиш това означава ли, че трябва да продължаваш да бъдеш себе си и да останеш такъв какъвто си?

Ако трябваше да остана себе си трябваше да си умра сама тъй като не можех да премълчавам истината и я казвах по доста неправилен и груб начин. И хората страняха от мен, съвсем разбираемо. Избягах от себе си и се научих понякога да премълчавам, когато виждам, че човека не може да я приеме или ще го нараня. Това е просто един аспект и не е единствения. Друг е, че бях много студен човек, лишен от емоции. И това промених с течение на годините. Днес съм много по-различно Аз от преди примерно 2-3 години. Т. е в много моменти не съм била себе си.

За мен една жена трябва да умее да се променя, да е гъвкава, да може да влезе във всякакви роли според различни хора и ситуации. И най-вече една жена трябва да е добра и нежна. Да се стреми да е по-добра, да се развива във всяко едно отношение, но за себе си, не за другите.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f9afcac0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Къде са тези свестни мъже за които говорите? Не съм новобранец във връзките ама през целия си живот до сега един свестен не съм срещнала. Винаги започва с познатия репертоар-много мил, много възпитан, добър, грижовен и накрая постъпва като простак, плюейки на всичкото време и емоции, които си инвестирала в него, даже открито ти се подиграва. Не искам да обидя никого, но до това заключение ме е довел моят опит. Всеки един паун умее да бъде свестен и всеки свестен знае как да бъде простак стига да иска. Няма две категории, всички са просто мъже, които се държат различните жени както им изнася. Има мацки, които никога не ги изоставят, уважават ги, влюбват се, правят им мили жестове, женят се за тях и никога не им омръзва. Едва ли са късметлийки, които по някаква случайност попадат само на т. нар свестни мъже. Те някакси карат мъжете да стават свестни за тях, дори и онези които до вчера те използваха днес тичат след нея с букет цветя. Как го правят незнам, но повярвай ми, не става само с красота. Аз съм тази дето им чисти, не изневерява и им удисва. Просто съм си такава, обичам да давам сигурност и да угаждам на любимия човек. С това си поведение съм или магнит за буклуци, или ги правя такива. Това не е правилния подход, определено.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a5daf39403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами аз съм мъж на 21 едва ли съм достатъ4но зрял за да ти дам съвет, но аз оби4ам естествените жени(моми4ета)
тоест ако мислиш 4е това не си ти, преоткрии себе си и се дръж както би се държала ако нищо не те измъ4ва и не се опитваш да впе4атлиш никои, но ако си ти искам да знаеш 4е просто не си намерила 4овека за теб. и няма смисъл да виниш мъжете има всякакви хора. И аз като теб мога да кажа 4е жените са такива или... все тая защото и аз не съм намерил подходящата за мен и никога не съм се прецаквал с дълги взаимоотношения с 4овек които не ми допада, така 4е другото е да се нау4иш да преценяваш хората с сърцето си.
едно от първите неща които ме нау4иха на това е първата ми връзка с моми4е и разбира се уж я оби4ах(просто я харесвах на външен вид а оби4ах представата си за перфектното моми4е разбира се и тя спомагаше за това с лъжливото си поведение) но в сърцето си знаех 4е тя е кофти 4овек, 4е спи с много мом4ета и т. н
пожелавам ти успех и мисля 4е ще успееш да си намериш някои.
П. С: някои мъже харесват добрите моми4ета, други (комбинация от двете ) и съответно лошите :)
аз съм от втория тип

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3b0ab00091
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласна съм с горните коментари, мисля, че хората са ти дали добри съвети, но ми се струва, че правиш грешката да поставяш чуждите нужди над своите и да се съобразяваш прекалено много с другите. 3 е прав, но аз мисля, че голяма част от хората, не само някои, няма да те уважават за това поведение и ще се възползват. Мисли и за себе си и се старай да си намериш партньор, а не някой на който да угаждаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8936b31fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да ти кажа, каква ТРЯБВА да бъдела една жена, но знам, каква НЕ ТРЯБВА да бъде - като авторката

„седя си й така сама, а така искам да поплача на нечие рамо“

Съжалявам, мила авторке, но мъжете не искат жени, които да им плачат на рамото, да чакат на тях и т. н. - мъжете искат жена, с която просто могат да си прекарват добре, да се разтоварват, да споделят, да си правят общи планове, да има чудесен секс - жена, която е независима и способна да се грижи сама за себе си, но и да съумява да ги кара да се чувстват необходими, без да им овисва на шията, да мрънка за проблеми и проблемчета.
Поне точните и готините мъже търсят такава жена. Мижитурките и използвачите се правят в началото, че те били разбирали, след като им омръзваш си показват истинското лице.

Ако не съумееш да си щастлива и без мъж, никога няма да намериш мъж, с когото да бъдеш щастлива!

Успех
А.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 568299bbf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вие, момичетата, скивате само лошите момчета. Ония, дет' винаги се правят на "ГОЛЕМАТА РАБОТА". Готините, тарикатите. Без коментар..

А ако не бях прочел историята, коментирайки само заглавието:

Ако трябва да мисля само с главата, и какви би трябвало да сте, вие, дет' сами ще си умрете. Все на големо, тарикати, гъзари, а самотни ще си мрете, трябва да сте: "УМНИ, - Всяка жена е красива. Специалната красота е само +..

А ако трябва да разсъждавам с останалото си тяло, като пренабрегна ума си, който е изключително малък, то тогава:

Умни, и много тъпи.

Разбира се, че с второто се шегувам, не съм перверник.

Но какво да ви кажа, мацки, вие сте си свикнали все да ви нараняват, да попадате на неподходящи. Демек все на "вие си знаете коИ". Да не се повтарям.

Ае, със здраве :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e02c567ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каква трябва да е една жена, за да се хареса на мъжа си? Такава, каквато е... В момента, в които сте се взели, той е харесал личността срещу себе си, а в момента, в който тръгнеш да се променяш, защото той искал да си не знам си каква, променяш самата себе си и личността, която му е харесала в началото липсва и той те оставя. Истината е, че хората никога не знаем точно какво искаме, само си мислим, че знаем и в момента, в който го получим, не ни харесва. Не зависимо от това, че си във връзка, не губи себе си, защото ти ще си със себе си винаги, до края на живота ти, а този срещу теб може да не е вече там.
Лоша, да казваш истината не е лошо качество, как и на кого я казваш е важо. Аз също съм страшно директна, но не си хабя дирекността за всеки срщнат, а само за най-близките си. Хубаво е, че си намерила начин да промениш това. Колкото до студенината, аз също не съм фен на емоциите и хората, които на ме познават или леко ме познават, казват че съм недоближима и студена. Но аз не мисля, че същността ми трябва да е достъпна за всички. Жената трябва да е гъвкава и да влиза в различни роли, но трябва да не губи себе си, защото както казах, със себе си живее цял живот.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a1e07740e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Една съвременна жена следва да бъде образована, професионалистка, самостоятелна, независеща от мъже, винаги добре изглеждаща (независимо какво ти е дала природата, човек може да се нагласи и поддържа)... На една жена не трябвада йп ука дали я харесват или не, достатъчно е сама да харесва себе си и да го показва на всички... Вземи си образованието, грабвай хубава работа, заживей самостоятелно и... тогава като ти се лепнат - само остава да избираш! Успех! И не се променяй под никого! Бъди си ти! Не се занимавай с мъже, работи върху себе си,мъжете сами ще те намерят!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ecfa8567c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Бъди кучка и никога не се съобразявай с мъжете. Те трябва да се съобразяват с теб!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7af10755f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря на всички за коментарите ви, рзлични и интересни, всеки със своята си гледна точка. Щ е си взема забележка и някоя поука, и както някой писаха няма да се промням, поне ще опитам, въпреки, че нямя да ми бъде лесно, но нещо вътре в мен ми подсказва, че така е най правилно! Лека вечер!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 21d8b4593d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако някой ти намира кусури и е недоволен от теб, значи просто не те обича истински... Когато човек обича, приема половинката си, че дори и 200 кила да е, разбираш ли? Който е недоволен, той да си търси други... Това мисля, в живота всичко е дали си пасваш с някого не само на външен вид, а и вътрешно... Ако гледаш цял живот опаковката, никога няма да усетиш вкуса на шоколада!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d0583d16cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Без да чета темата. ще ви отговоря само по заглавието!

Моето мнение като мъж е:

1-Трябва да изглежда добре, ида се грижи за външния си вид
2-Да не задава глупави и пластмасови въпроси, само и само да се направи на интересна (това разочарова, а не впечатлява мъжете)
3-Да съчетава дрехите с който излиза навън (а не луд на шарено се радва)
4-Да бъде себе си, преди всичко и всички, а не да подръжава на някоя! "От ЕЛИТА-така да се каже"
5-Да има чувство за хумор, и да знае как да се весели
6-Нещо много ВАЖНО да има ДОСТОЙНСТВО и ЧЕСТ-а не да си ляга с всеки срещнат за да получи, поредния парцал, кола, имот или каквото там ви роди главата!
7-Да не си простира краката, . повече от колкото и е чергата (както правят повечето)
8-Да има мозачен багаж, кухи лейки колкото искате...
9-Да има уважение към себе си.. (при повечето липсва)
10-Да не се напива като свиня, при всеки повод (мажете наи мразим да гледаме пияни жени)
Мога да ви дам куп примери още, но е безмислено, ЖЕНИ бъдете себи си! Има един тънък момент, който не ви е ясен! Няма да сте се млади (говоря за матерялистките, да знам, има и всестни, но те са малко, а и те това си го знаят)Няма да сте все млади, ОСЪЗНАИТЕ се... Мъжете с пари си играят с вас, лошото е че вие не го осъзнавате, вие сте ИГРАЧКИ и то лесно заменими заменими... (пак говоря за матерялистките) не се чудете, защо след като си легнат с вас, бивате изхваарлени така да се каже! Чудите се, защо един добре изглеждаш мъж, си е хванал скромно момиче! Ще ви кажа той я харесва заради това което е отватре, а нне заради това което изглежда от вън! Радвам се че, макар и малко има свестни момичета, който оценяват, и малкото което им даваш! За разлика от тия, каде нямат задоволяване. :(((

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f29a9cc841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей! Хората се държат с нас така, както ние се държим със себе си, и ако ти нямаш себеуважение няма кой друг да ти го демонстрира. А напротив - ще се намират хора, които да ти покажат пропуските в теб, да ги онагледят, така че да работиш над себе си. Затова сме различни от животните - имаме разум и не е случайно. Не знам каква точно е ситуацията, но има една книга 'Параноя на страстта', в която е описано защо ние жените се вкопчваме в мъже, които ни нараняват. Не знаейки какво да правим с живота си го 'осмисляме' с безперспективни и нараняващи ни връзки. Съвременната жена има много по-голям шанс да е себе си и само трябва да разбере какво има в нея.
Успех!
Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7af10755f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Добър ден на всички, които допринесохте за тази тема написана от мен! Искам да започна с това, че нещата които изброи №17 са много на място и са качества които всяка една жена трябва да съхрани у себе си, включвайки себе си в това число. Макар стремежа ми да угодя на полувинката си аз създавам неговия образ а не собсвения и така във времето изгубих същноста си мога да пиша много но това мисля, че е достатъчно за да се разбере позицията ми. Всеки един е наясно че хората сме различни, кой по знаещ, кой по можещ, , но пустата властност на някой им идва в повече. Това непрекъснато надпреварване и величие, че всичко ни е известно на някой им идва в повече, а да тръгнеш да се обясняваш на по умен от тебе, че не е прав е недопустимо. №18 не винаги се оглеждат в тебе когато човек носреща се задоволява единствено със своя си образ, и това на някой им е достатъчно. Благодаря и на теб за коментара и времето което си му отделила кокто и на всички останали. Като цяло аз възприемам живота и хората около себе си такива каквито са си, и им се наслаждавам от цялото си сърце, от типа: и малката радост ми носи щастие. Колкото и пресилено да звучи е така, има случаи които нищо не зависи от мен. Всеки един човек отговаря за постъпките и действията си, , нещо което според мен е излишно да се налагаш. Свободата над това да уважаваш отсрещния и да го разбираш, и единствено ако ми се поиска съвет, чак тогава мога да се присаиденя и да дам мнение. Това грешно ли е, макар, че живеем в 21 век... С пожелание на всички един усмихнат ден и една красива зима!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker