Къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде бъркам?
преди: 4 месеца, 28 дни, прочетена 862 пъти
Здравейте!

Къде бъркам?

Мъжът ми не ме забелязва, а доста непознати мъже се обръщат след мен на улицата, те се обръщат откакто станах на 16-17, и то съм облечена винаги във вечните си дънки и риза, нищо разголващо никога, дори и през лятото съм с любимите ми тениски без деколте и с ръкави, и поли до коляното. Уточнявам, че мразя разголването, мразя това внимание, което някой би ти дал, все едно си парче месо, затова не се обличам така.

Рядко се гримирам, и когато се гримирам използвам само фон дьо тен така че да не си личи. Спирала на миглите-безцветна, пак за да не си личи. Нямам червила, само блясък за устни.

Ходя на фризьор 2-3 пъти в годината, защото ме постригват така както не искам и свикнах вкъщи сама да си подрязвам краищата, с дълга коса не си личи колко некадърен "фризьор" съм всъщност.

Трябва ли да се гримирам тежко, за да получа внимание от мъжа си? Трябва ли да се разголвам, което ми е адски противно и откакто съм станала тийнейджър ми е противно?? Не искам твърде много внимание, тъй като съм интроверт и нашата порода хора не обичат твърде много вниманието, особено пък от чужди хора.

Но мъжът ми наистина ме пренебрегва. Обикновено обличам за излизане вечер рокли за 1000 евро едната - подарък от него, изключително елегантни и красиви рокли, и той обикновено забелязва роклята, но нищо повече. След това не сме интимни. Държи се с мен все едно съм му сестра - грижовен е, но внимава да не ме докосва. Среща погледа ми, но ме гледа, както гледа и майка си. На масата от време навреме сяда далеч от мен. Приятелите му също сядат далеч от жените си, но той преди няколко години поне сядаше до мен.

Имам дълга коса, винаги съм имала, с която той преди си играеше от време на време, и аз бях доволна, никога не съм искала всеки ден да ми обръща внимание, за мен това е задушаващо! Сега от години не ме е докосвал, а съм на 35, не съм на 100 години все пак.

Толкова ли много искам???


Сега за характерът ми.
Вдигам му скандали понякога. Ревнувам го когато се възхищава на красотата на други жени. Когато ми казва, че не е виждал по-красива жена от еди коя си... когато ми казва, че харесва жени, които са различен тип от мен самата. Ревнувам го, откакто ми изневери. Преди това не.

Понякога съм needy, но много по-често съм независима. Може би това го отблъсква - моята независимост, защото хобитата ми са си само мои. Няма да казвам какви са ми хобитата, защото може някой да ме разпознае, но той си има съвсем различни хобита от моите.

Не му звъня често по телефона, той по-често ми звъни, отколкото аз. Просто имам какво да правя по цял ден, а и не съм от тези, които досаждат, защото и аз не обичам да ми досаждат.

В работата съм също независима. Работя в независима от него фирма, парите ми са няколко хиляди лева, а той си има собствени фирми, десетки фирми. От скоро, защото той искаше, работя на половин работен ден и за него. Може би това го дразни? Моята независимост. Че продължава.

Че винаги съм била човек, който е правил нещо самостоятелно, така съм от малка. Че дори и да се разведе с мен, аз пак ще се оправя. Не знам. НЕ знам хора.

Той понякога ми е казвал, че обича когато жената е needy и го обсебва. Може би това му липсва. Когато жената го задушава, а аз само понякога съм такава.
Всеки ден му казвам, че го обичам. Всеки ден го посрещам от работа с целувка. Можа би му идва твърде много?? Може би дъхът ми е неприятен? Или може би не съм жената за него и той има нужда от съвсем различен тип жена за него???


Благодаря, че ми изслушахте. Страхотни сте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 28 дни
hash: b6fb81a102
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Някаква скалъпена история. И все пак, ми люти на очите от сълзите в така описаната ситуация.
Казали са го, където играят кинтите и щом си направила такъв избор, седиш, мълчиш и се надяваш да не те изхвърли и да те замени с по-млада.
Каквото си търсила, това си намерила.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: a621070e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Омръзнала си му отдавна, за него чуждото е по-привлекателно, а това че разни мъже те оглеждат може и да е фантазия в твоето въображение, напомня ми на тъпите клипчета в нета, където разни кретени се снимат как ходят по улицата и само в техните глави някой ги забелязва.
(На младини може и да са те оглеждали момчетата, но сега - едва ли. Казвам го, защото специално съм наблюдавал дали мъжете по фитнесите оглеждат разголените момичета, които се дупят и т. н и никой реално не им обръща внимание. На улицата е още по-зле положението, дори са ми се оплаквали хубавки познати момичета, че когато обличат къси поли пак не получават никакви реакции навън - става дума за град София).

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 6df7e23d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Прекалено си скромна за тукашните стандарти. Трябва да си чалгакифла, че да хващаш окото. Грим 5 тона, дрехи като за магистрала. Това се харесва тук. Да искаш постояно пари, да ревеш и хленчиш всеки ден. Да изневеряваш.
Не си за тая държава, а за някое цивилизовано място.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: e1dede33af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Имам чувството, че доста мъже стават така в години връзки, само че не е нормално да не сте правили секс от години и да не сте имали разговор на тази тема? Ти всичко това сама си си обяснила защо мъжът ти е такъв, може и след изневярата да е станал, само че си позволила нещата да отидат твърде далеч. Във вашата ситуация хората са седнали на масата и обсъдили, че ще си живеят само като другарчета, приятели, но при вас този разговор го е нямало, а и надали искаш това. Казваш, че мразиш вниманието и ето някак подсъзнателно нямаш вече вниманието на мъжа си, което е отишло към други жени. Все казваш какво искаш той и как те искал: Ами какво искаш ти? Не ви аги е важно само той какво иска, а какво искат и двамата. Да търчиш след него като кученце е много погрешна стратегия и дори той да я обича, ще си изгърмиш всички патрони в любовта с нея.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: c394ce88d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имате ли деца?

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 802e87aeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мъжът ти не те приема такава, каквато си — това, дори и на челна стойка да застанеш, няма как да се промени. Впечатляват го друг тип жени, вече абсолютно безсрамно не само ти го е казал, но и доказал чрез изневяра.

Разделете се — това е решението. Ти ще си намериш човек, който наистина да те оцени и да гледа на теб като на съкровище, а той — ще се повъргаля още 5-6 месеца с поредните и ще заскимти за миналото, за онази жена, която го е гледала като писано яйце. Но нея вече няма да я има. Ценен урок, а? За съжаление, този тип уроци единствено по този начин се научават — всеки останал опит е загубена кауза.

Имай достойнство и не стой там, където си нежелана. Заслужаваш много повече!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 3b65b4c64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Хм. богатите финансово-също имат проблеми....

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 63b03d08b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами, вероятно сте отдавна заедно. Вероятно сте се променили. Вероятно вече не изглеждате както преди. Мъжете искат разнообразие, не всички но доста от тях. А тези с възможностите могат да си го позволят.
Ако сте повече от 7 години заедно, тръпката вероятно я няма вече. Особено с твоя инат да не се разголваш и да не се показваш. Една жена трябра да се променя от време на време, за да бъде интересна на мъжа. Мъжа трябва да е стабилен, жената - красива/интересна. На сила не стават нещата.
Пробвай да си облечеш хубаво качествено секси стегнато клинче някой път. За него, вкъщи. И си прави там някакви си твои си работи (ама не. да чистиш и да готвиш). И виж какво ще стане. Но това само ако си се поддържала и все пак има какво да покажеш с този начин на обличане. Ако си отпуснала нещата, не го прави - може да има обратния ефект.
Ако държиш да се криеш зад начина си на обличане и липсата на грижа за себе си, вероятно няма да ти се получат нещата.
Между другото, защо искаш мъжът ти да сяда близо до теб на събирания? Скучно ли ти е? Искаш да ти прави компания? Това няма. ли да отнеме от неговото време за социални контакти? Не са ли тия събирания именно да се видите с други хора, вместо да си досаждате допълнително един на друг?
Самостоятелните жени обикновено са такива от нужда, не защото им харесва (има и изключения). Замисли се. Не знам не ви познавам и имаме само твоята гледна точка. Няма как да дам по-конкретно мнение.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 44252aa0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ми не знам къде бъркаш, но докато те четох ми беше доста неприятно... "Това имам.. , онова имам.. , самостоятелна съм, занимавам се, ала-бала.. " - звучиш като някакъв идеален робот, който изпълнява всичко перфектно, само че без да го разбира и усеща. Вероятно не си достатъчно човечна, или достатъчно женствена...
Знаеш ли, и аз бях тръгнал по твоя път навремето - бях (пре-)успял в материално отношение, но не разбирах хората. Имах фирма, 15-ина служителя, луксозно жилище, нещо като "идеалното семейство" и т. н.
Промяната не стана бързо, нито безболезнено.. първо майка ми си отиде без време, след това уволних един човек, който месеци наред ми се явяваше на сън. Жената, с която живеех си отиде, заради "по-добра партия".. Започнах да се срещам с (духовни) хора, които иначе не бих и погледнал. Постепенно започнах да осъзнавам, че да експлоатираш другите носи кофти карма, че парите изобщо не ти трябват, ако нямаш с кого да ги харчиш, че да живееш в мраморен мавзолей не си струва ако си сам, или още по-лошо - уж с някого, но самотен...
Сега живея като средностатистически човек, в спретнато, но обикновено жилище. До мен е най-прекрасната арт-жена, която (уж) не е нищо особено, а всъщност е всичко най-, а най-важното е, че се обичаме, уважаваме, зачитаме и ни пука един за друг (ама наистина, а не според протокола, или защото така трябва да изглеждаме в обществото! ). Така съм си подредил нещата, че не експлоатирам никого, сам си поработвам или с приятели/партньори, а парите си се трупат на някакви сметки, за които никой не знае. Карам стандартна кола. Ходя с обикновени дрехи. Имам си приказка с всекиго. Никой нищо не подозира - нито ми завиждат, нито ме мислят за надувка или за голямата работа. Просто от време-на време някой приятел (а с възрастта все по-често - децата им) получава по някакъв неразбираемо щедър подарък, или правя изненада-екскурзия до другия край на Земята.
Доволен съм от живота си, на всекиго гледам да помогна, и изобщо не се питам повече дали и къде бъркам... Бърках, и то страшно много, когато се мислех за нещо много специално, за нещо повече от другите - в материално, морално, класово, интелектуално и в каквото се сетиш още отношение...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: e1f3d243ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторке всяка жена сама обучава мъжът си как той да се държи с нея, и ти сама си го обучила че не искаш внимание мразиш комплименти, независима си от него и му натрапваш това в очите, показваш му че не искаш да си досадна и той се старае да бъде такъв към теб, затова и човекът се държи по-дръпнато от колкото е бил в началото на връзката ви.
Мъжете се възпитават цял живот и ти си възпитала твоя да се държи по този начин с теб, а сега се оплакваш от резултата.
Съветът ми е първо сама за себе си да решиш какво искаш, не става да искаш двете ккрайности и той да трябва да гадае в кой момент в какава крайност си. Или искаш внимание или не, или си ревнива или не, или си независима или не, или си досадна или не, не става да си толкова объркана самата ти и да искаш той да налучква в даден момент ти в коя крайност си.
Мъжете са като кученца или го пускаш на дивата да се гушка в теб или му забраняваш да се качва на дивана за да не пуска косми там, не може да очакваш от куче да чете мислите ти кога му е позволено да се качи на дивана и кога не, още по малко пък да си недоволна от тов аче не е уцелил какво си мислиш!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 4677f6b7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Омръзнала си му това е повече от ясно, гледа на теб като тази която му дава уют и сигурност вкъщи, но иска да прави секс с други. Казвам го от личен опит и от познанствтото ми с други мъже. Един мъж спре ли да те желае сексуално, явно го получава от другаде

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 5b3c19121c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   1 - Омъжих се по любов. Той също. Да мълчиш и да се надяваш да не те изхвърли - ти го казваш номер 1. Аз не мълча. И ако се разведа ще бъде цивилизовано, както винаги сме се държали.

Що за жена трябва да си само да мълчиш и да се страхуваш да не те зарежат?? Ако бях мъж щях да зарежа на мига такава жена.

2- Това е твоята гледна точка. Сигурно знаеш, че има различни типове мъже. Но Явно теб също те вълнуват добре облечените дами като мен, а не разголените. Браво!

3- Да, скромна съм и се гордея с това. Върнах рокля за 14000 евро, която мъжа ми ми подари наскоро, защото този тип рокли нямат нищо общо с мен, не само като кройка, ами и като безмислена скъпотия.

4-Не търча след мъжа ми. Никога не съм търчала след мъж, обратното е. Винаги мъжете ме преследват, и то пак ще подчертая - нямам дрехи с деколтета, нито къси Поли и панталони, и никога не съм имала, освен когато съм била на 5 годинки или нещо такова.

За вниманието - да, искам от време на време внимание от него, например един път в седмица да сме по близки. Но както казах, имам чувството, че той ме има за сестра.

Какво искам аз ли? Искам той да е щастлив и здрав. Същото искам и за себе си.

5 - Не искам да кажа, защото държа личният си живот да остане точно такъв. Той обожава деца, така че едва ли е там проблемът.

6- Раздялата е най-лесното нещо. Разводите май траят 10 минути. Ами после? Ок, времето лекува знам го. Просто не е толкова лесно.

7-Да, каква изненада нали :) Богатите… какво значи богатите? Ние сме същите хора, аз лично не се възприемам като богата, аз съм си аз. И мисля, че повечето богати хора са си просто те- да имат стотици милиони и какво от това? Пак трябва да живееш със себе си нали? :) И където и да отидеш на света, ако щеш в най-скъпия хотел, пак проблемите ти са си с теб. Така че това богатите е доста преекспонирано.

8-Променям се. Но не във външния си вид. Чета ужасно много - политика, наука, психология и какво ли не, мога да говоря на всякакви теми с интерес в продължение на часове.

Обаче това съм си аз - с дългата си небрежна коса, висок дух и позитивизъм, мъжът ми е по скоро песимист, така че имаме разминаване тук.

Не мога да се откажа от себе си. Не мога да бъда твърде различна. Мразя лъжата, така че си казвам всичко. Това предполагам също ме прави скучна. Но да се върна на промяната. Та аз работя във фирмата му по няколко часа на ден само за него. Само за него научих доста неща за да му бъда полезна в неговите бизнеси. Това не е ли промяна?

Другото е гадно и пошло. Обичам косата си и начина си на обличане. Нямам никакви корекции също. Харесвам се и се обичам такава. То затова и на него давам толкова любов, защото аз самата се обичам.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 5b3c19121c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   8- При нас, мъжете обикновено са в единият край на масата, а ние жените в другия. Част от Неговите приятели мислят да се развеждат с жените си, защото отдавна жените им не ги обичали или и те не ги обичат вече.

Интровертните хора сме така, доста независими. Така съм родена, темперамента не се променя. Странно, че с близки хора съм съвсем нормална и даже екстровертна. Но сърцевината ми е на заклет интроверт.

Не чистя и не готвя, други хора го правят. Мъжът ми, когато ме види да чистя, а аз много обичам да чистя и подреждам, той откача. Той смята, че аз не трябва да чистя и да готвя. Тайно готвя понякога, защото искам да науча нещо ново.

9-Аз далеч не съм перфектна. Няма такива хора. За бога, аз съм такъм проклет интроверт! Малко се дразня на себе си понякога заради това. А и не аз съм умната и богатата, а мъжът ми.
И за мен доста хора също не подозират., че съм жена на такъв рядък вид мъж. Нарочно ходя с една и съща чанта от години, за да не ме питат колко струва новата ми. Защото хората все това питат, сякаш една чанта отвън е много интересна няма що :) Това, което е вътре в една чанта, то е интересното, или поне малко повече време е интересно, зависи от съдържанието.

10- Мисля много различно в това отношение. Мъжете са си мъже, а кучетата са си кучета!

11- Тогава защо не се развежда? Защо ме преследва около година и веднага искаше семейство и брак?

Аз ако бях мъж, сигурно нямаше да се оженя. Не знам, сигурно и на моя му е трудно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker