Не се чувствам добре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121579)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не се чувствам добре
преди: 5 месеца, 18 дни, прочетена 578 пъти
Здравейте, момиче на 23 години съм.

2021 година се ваксинирах от ковид (с Файзер)
От тогава до сега чувствам организма си различен.
Сложих си три васкини при последните 2 бях г/д добре, но първата беше ужасна..
Лекарите казаха да изчакам 15 мин след поставянето, обаче майка ми настояваше да се приберем тя беше я поставила предварително, и беше добре мислейки си че аз ще съм добре също се съгласих с нея и тръгнахме веднага, когато слязох от колата и тя си тръгна оставяйки ме сама, не можех да изчака стълбите до апартамента, ръцете ми бяха като парализирани, не можех да си остваря чантата, за да си изкарам ключа, да отворя вратата, за де се прибера, с нокат лека по лека избутвах ципа на чантата, до като успях и си дадох силна воля, за да отворя вратата, затичах се към леглото си в стаята падайки върху него, усещах как това лекарство се разпространява из органима ми усетих пулсиране във врата, сърцето ми започна да бие многооо бързо, разплаках се и реших да се обадя на сестра ми за да и кажа как се чувствам и че сигурно умирам, за да се сбогувам с нея, тя ми каза недей мисли негативни неща, стани и започни да чистищ в къщи да правиш нещо, което да те разсейва и да си в джижение като цяло така и направих, имах болка в едната си ръка, но ми излязоха и някакви жълти петна, на двете ръце, на слеващият ден…
Това състояние го определям като паник атака защото хората, говореха много нееща, от сорта на че ще имаш гаранция най-много 5 години, за да живеш казваха, че няма да мога да забременя, но аз забременях няколко месеца след това, направих спонтатен аборт.. по принцип аз се ваксинирах не защото вярвам в тази глупост, че съществува тази болест или грип Ковид, направих го заради мама и сестра ми, защото те го направиха първи, и си казах ако нещо се случи с тях няма да мога да го понеса и ще поема тази отговорноста и аз да го напарвия пък и от работата ми ме задължаваха, имаше избор да даваме пари на всеки 2 дни за тест, обаче аз избрах ваксинацията, направих още 2, защото не живеея в България, а тук където се намирам тогава казаха че ако не се ваксинираш с 3-та ваксина, първите 2 ще ги направят невалдини, така че нямаше как да рисукавм да направя още нови 3 ваксини. Няколко месеци след това започах да получвам най-различни болки имах силно главоболие, сърцебиене не можех да спя спокойно всяка вечер си мисех че ще умра, ходих по доктори, напривих си основи анализи, първо имах нисак хемоглобин, примах витамини, но отново се чувствах зле, нерволог не един а два, единият ми преписа някъде околко 5 кути хапчета които трябаше да приемам и аз го направих реших да ги спра за празниците понеже щях да употребявам алкохол, но се чувствах многооо по-зле и оконталено ги спрях тези лекарства те бяха за нервите ми и успокойтелни, защото ми казаха че имам депресия, отдох при личния си лекар, той тогава ме прати при друг невролог, защото лекарства които примех не са били за възраста ми и изобщо не е трябвало да ги пия при другият нерволог ми каза нямаш физически проблем, а писихически, ходих на психолог, и там не ми се помогна особено, започах да гледам в youtube, хора които говориха за паник атаки, за психично разстойно, депресия и т. н, и каквото и да правех за себе си добре все още не съм из цяло, по мина няколко години по-късно, научих се да живея с това краката ми да трепеят да ми притавнява през час два или половин понякога, да не мога да заспя спокойно усещайки нещо като вибраци из цялото ми тяло, пълен ужас зравословна храна пиемам, спортувам, но не водя начина си на живот като преди.. преди лягам си спокойна, събуждам се нормално, ходя си на работа прибирам се, готвя, чистя излизам с приятели, с половинката си също време за семейството си, но не се чувствам по същят начин вече, какво да правя изморена съм искам да заспивам нормално, да се събуждам и да бъда щястлива и да не мисля че нещо ми има ако някой е минал през цеееляя този филм през които аз преминавам много моля помогнете!!!
Мисля че всичко започна от тази проклета васкина, но ако някой е бил като мен заради ваксината и се е въстановил помогнете!
Искам отново да водя пълноценен начин на живот и разбира се щастлив, Благодаря ви!
Съжелявам че не скасих историята си, просто нямаше как да опиша всичко това по най кратият начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 18 дни
hash: e731bc9ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторке, с този Ковид объркаха хората, аз съм твърдо против тези ваксини за него, защото са вредни и недоизпробвани, правени от днес за утре!

Ако смяташ, че ситуацията при теб е свързана с депресия - тук, в раздела Здраве има две теми, в които сме разсъждавали над това:

Депресия, има ли изход?
http://spodeli. net/5/story-175507. html

Депресия
http://spodeli. net/5/story-175421. html

Има мъдри и добри коментари - прочети ги!

(Махни интервалите от връзките, защото иначе няма да се отворят! - сайтът автоматично създава два интервала във всяка връзка)

----------

Надявам се, че съм бил полезен!

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 97d99d2d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   При всяка една ваксина можеш да имаш (дори смъртоносни) странични ефекти. Ковид е вариант на... настинка, така че вероятно си направила грешка, защото не си във възрастовата група, за която е опасен. Дано се оправиш. Ако успееш да докажеш, че състоянието ти е в следствие на ваксините, можеш да съдиш компанията производител, но лекарите те изкарват с нервно разстройство, така че едва ли ще стане...

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 24061e449f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами, много си се филмирала заради ваксината. Опитай със цинк и селен, виж какви са дневните дози. Но да са самостоятелни таблетки, а не в мултивитамини. Друго, трябва да си лекуваш психиката. Ако работата ти не е много тежка физически, наблягай на движения на открито- разходки, дори и да е по-хладно. Избягвай негативна информация, конспирации и подобни натоварващи. Просто, освен специализирана помощ отвън, трябва да имаш желание и сама да си помогнеш.
Успех! Надявам се да можеш да си върнеш енергията и да имаш щастлив живот.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: d977e3eeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   П/Файзера нещо ти е повлиял на ковида, това ще да е, иначе нямаше да си толкова неграмотна, в буквален и преносен смисъл... тия ваксини ошашавиха народа...

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 43c1a2cdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Какво очакваш, като са ти инжектирали ЧИСТА ОТРОВА -от няколко различни вида силна отрова, тежки метали и т. н.? ! И то няколко пъти...
Избрала си, като овцете в стадото да следваш тъпата си майка. Избрала си тъпата си работа и парите, пред здравето си! Избрала си да вярваш на шибани лекари шарлатани и златотърсачи, които допълнително са ти съсипали здравето.

Сори, че малко грубо ти описах картинката, но повярвай-често мокрия парцал в лицето, помага повече, от това някой да те тупа по рамото и да ти подава носни кърпички.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: ebff006128
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Потърси из страницата на СЗО. До колкото знам при определени условия подлежиш на обезщетение. Преди 2 години имаше над 1 милион души (информация на СЗО) с усложнения от ваксините и мисля че имаха право на някакви обезщетения.
Това обаче няма да подобри здравното ти състояние. По-добре върви на лекар и си направи някакви изследвания.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 7d54179032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ами приеми факта, че едни хорица (от ранга на Мърсула фон дер Лайнен) направиха милиарди за сметка на здравето и живота на половината европейци. Който им се вързал на глупостите - вързал! Не е луд този, който яде баницата!
Правиш си съответните изводи, и през следващия си живот го раздаваш по-умно и по-уверено в себе си, и в 4-те милиарда години еволюция, които стоят преди тебе...
А през този си живот, за съжаление, ще страдаш...

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 2388afce36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спонтанните аборти след Пфайзер зачестиха. Той действа именно на захвашането на плода с плацентата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker