Как продължихте напред след тежка раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как продължихте напред след тежка раздяла
преди: 5 месеца, 8 дни, прочетена 956 пъти
Здравейте мили хора. Можеби има много истории като моята, но не успях да открия в момента за това пиша своята. Опитвам се да преживея изключително тежка раздяла. Наложи се да приключа отношения с човек, който исках да остане в живота ми и вярвах, че ще се случи. Направих всичко възможно да спася нашата връзка, минах през какво ли не, опитах всичко което можах, карах се с него, после пак се връщах. В един момент просто нещата тръгнаха само надолу той се отдръпваше все повече и повече и явно нямаше никакъв интерес да прави каквото и да било, не взе на сериозно нито един наш разговор, даже не мисля че успях да проведа истински разговор, в повечето случай отговорите му бяха с по една дума. В крайна сметка не издържах на това и се принудих да сложа край на всичко. В момента се чувставам като същински парцал, не мога да ви опиша тъгата която изпитвам, надеждата все още я има, живота ми сякаш спря и е абсолютно празен. Нямам никаква идея как ще продължа напред и дали това ще се случи някога. Изживявам същински кошмар, съсипана съм. Моля хора които са преминавали или преминават в момента през това да споделят как се случиха при вас нещата, кое е нещото, което ви помогна и колко време ви отне. Благодаря ви, бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 8 дни
hash: d97728076e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами няма какво да направиш... Ще го преболедуваш за година-две (първите 3-4 месеца са най-болезнени), ще си направиш разни изводи, поуки. След което пак ще се съвземеш и ще опиташ отново...
Този път, да се надяваме, с много по-подходящ и разбиращ те човек.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: b68d8f4a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Преживях подобно нещо, много тежко, защото ставаше въпрос не за връзка, а за брака ни и за семейството ни.
И аз направих всичко, което зависеше от мен, за да спася и възстановя нещата, направих и много компромиси, но бившата ми жена не искаше... А за да се спаси едно семейство - трябва и двамата да го искат и да положат усилия за това...

На мен ми помогна това, че осъзнах суетата на този живот се обърнах от цялата си душа и сърце към Бога, и постепенно се въцъркових в православната църква.

Животът ми се промени тотално и се осмисли! Мога много да разказвам, но ще стане много дълго.

Само ще ти кажа, че животът не свършва с една раздяла!

След години започнах отново да си търся жена за своя втора съпруга, мина много време(повече от 10г. ) но аз не се отчайвах и не се отказвах, въпреки че вече бях над 40г.. Твърдо вярвах, че ако е полезно за душата ми - Бог ще ми даде нова възможност, и слава Богу това се случи!

Но този път търсих жена с близки до моите възгледи, цели, приоритети, и виждания за най-важните неща в живота - и естествено необходимо условие беше и да е въцърковена православна християнка(защото не исках да рискувам с отношения с невъцърковена жена).

И слава Богу, намерих я! Преодоляхме много трудности и проблеми, докато се оженим, защото сме от различни градове, но се справихме с Божията помощ.

И вече няколко години сме заедно и си създадохме едно добро, сговорно, задружно православно семейство, и живем в мир, разбирателство и любов!

Така, че не се отчайвай! Вярвай и се уповавай на Бога!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: cba93b6220
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей. Съвета, който аз съм получавала от психолог за подобна ситуация е да се оставиш да страдаш, докато в един момент не спреш. Това се прави с цел да изкараш всички емоции, а не да ги потискаш, да бягаш от тях и да очакваш, че ще ти мине за 2 дни. Хората, най-често мъжете, които след раздяла почти веднага тръгват по срещи, излизания, купони, след това има шанс да изпаднат в тежки депресии, именно защото потиснатата тъга се насъбира и за съжаление няма магически трик, с който да преживееш нещата по-малко гадно. Ти в момента един вид скърбиш, с разликата, че човека е още жив. Има си едни пет фази на скръбта, но не ги поглеждай, за да не започнеш съзнателно да ги предизвикваш. Сега може би си в първата, а именно отрицанието. Не си осъзнала напълно какво се е случило. Плачи, страдай и с времето ще видиш как ще боли все по-малко. Но при всички положения ще страдаш, от това бягане няма. Но както се казва само смъртта не се преживява. Напомняй си защо си се разделила с него, защото това е само и единствено за твое добро. Ще го разбереш след време. С този човек явно нямаш бъдеще и си взела правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 260b754206
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Като си повтаряш, че не те е искал достатъчно. Ако те искаше, щеше да се пъне. Да прави нещо. Друг път чакай мъжа да прави крачка към помирение, той да започва разговора, той да обещава и да се моли. В тази позиция си, защото си слаба и зависима. А това е пагубно за жена.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 5ff1e8de46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Около две години за да ми мине напълно. Ако срещнеш друг, може и по- бързо. Времето лекува, след това се чудиш защо си го искала.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 2f15de44aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Минала съм по тоя път, времето лекува само и да се обкръжиш се нещата които обичаш. Знам, че е клише, но се дръж нон-стоп заета с нещо ако седнеш сама със свободното си време, просто става нетърпимо. Душевната болка е все едно физическа, така се чувствах аз.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 4e4e92e581
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   колко време сте били заедно и защо сте се разделили?

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 0260e22807
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   След като си осъзнала, че се е отдръпнал, значи, че не те е обичал вече и е било въпрос на време да ти го каже, но все още е нямал смелостта. Отдай се на нещата, които обичаш да правиш, излизай с приятелки и си мисли, че не сте били един за друг.

Ж 46

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 1adaf8ea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Знам много добре какво имаш предвид.. това което ми помогна бе да махна всичко което ми напомня на този човек, просто един ден събрах всичко в една торба и го хвърлих. Блокирах го, и спрях всяка възможност този човек да е в живота ми. Мина някакво време и осъзнах, че този човек е с нищо по-специално от всички други. Започнах да се разхождам и да виждам колко хубави/привлекателни и интелигентни хора има и тогава осъзнах, че мамка му всичко е в главата ми и че не е единствен. Малко след това започнах и нова връзка и тогава вече можех да кажа, че всичко което имах изчезна. След това всичко е история, минаха 5 години и не съм поглеждал назад, видях я преди няколко месеца и реших да й драсна в линкдин, че съм й простил и това беше.. не изпитваш нищо като я видя, даже като й видя снимките нищо не тръпва в мен, все едно гледам прости рандъм човек, който не познавам.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: c57e747500
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До номер 7
2 години. Разделихме се защото от няколко месеца все едно бях с коренно различен човек. Никога преди това не съм се чуствала зле в тази връзка, винаги ме е карал да се чуствам ценна и обичана. В един момент обаче нещата се промениха - едно по едно започнаха да изчезват вниманието, грижата, спря да ме изслушва, усещах как вече не съм никакъв приоритет за него, това много ме нарани. При всеки опит от моя страна да разговаряме и да разбера какъв е проблема насреща нито веднъж не успях да получа дори едно обясние той ми казваше, че няма проблеми и си внушавам. Положението накрая вече стана дъното-с мен без мен все тая...

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 144df50542
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това все едно го е писала жена ми! Едно ще ти кажа, след всеки скандал, другияъ ти става или по-любим, или по-антипатичен. И когато вече нищо не ви интересува заедно, по-добе сам със себе си, отколкото сам с друг. Имаше една песен, че вълната се смалява, когато идва другата вълна. Винаги след дъжд изгрява слънце! Ще изгрее и на твоята улица!

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: a3ee0c6022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз също до скоро бях в такава ситуация. Намерих нов човек който ме уважава и се държи много добре с мен. Не мога да кажа че съм влюбена, но поне не мисля за бившият си(поне не постоянно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker