Мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже
преди: 5 месеца, 5 дни, прочетена 1640 пъти
Как се държите с жените, угаждате ли им, ако искат нещо?
Да ходите на ресторант например, на почивка.
Ако на вас не ви се ходи?
На рождения ми ден исках да отидем на ресторант, но на мъжа ми не му се ходеше, аз отидох без него, но ми стана обидно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 7d365ba401
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Извинявайте ЖЕНИ, обаче никой не ви е длъжен за КАКВОТО И ДА Е. Спрете да се отнасяте с мъжете си като с роби и слуги. И после да хулите и плюете, и най-вече да мрънкотите, ако мъжа ви не направи еди какво си за вас. Да, вие също не сте длъжни за каквото и да е на мъжете. Мъжа ти не е пожелал да отидете на ресторант на рождения ти ден и ти си решила да отидеш сама и ти било станало обидно? Нормална ли си въобще? Какъв е тоя театър? Мъжа ти може да е бил уморен и да е искал просто да останете вкъщи и да не ядете в ресторант. И ти, естествено, се тръшкаш. И сега тук всички следва да ти съчувстват, което навярно и ще стане

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 1302031899
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Разбира се, че им угаждаме - то за това се женим, за да можем да правим жените си щастливи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От бг мъж не чакай угаждане, броят си стотинките и си записват в тефтер всеки разход.
Т. н ти мъж не е човек. Вместо да ти купи подарък, да ти поднесе голям букет и да те изведе на вечеря, той се е покрил, за да не се овътря. Ей толкова те уважава. Ти си му готви, чисти, спи с него.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 7ae443d7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ако този човек не идва с тебе на ресторант НА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН, вие връзка нямате. Ще те оставя във всичко да се оправяш сама. Включително ако имате деца един ден.

М 45

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: f67da22e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Естествено, че бих си поглезил момичето. Точно на рождения ти ден да не дойде... егати дебила, честно. Зарязвай.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 6e284c064d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз в рамките на нормалното - да! Угаждам на съпругата си за важните неща, а понякога и за дребните.

Нали затова сме семейство - да се обичаме и уважаваме!

Тя също винаги се съобразява с мен и ме слуша.

Примерно такова нещо, тя да отиде сама на ресторант, когато има повод и трябва да сме заедно - не сме допускали досега и се надявам да няма никога такова нещо!

Така, че за мен това, което разказваш не е нормално и е един червен флаг!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 5ddd558a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Това са мъжете! Грам уважение нямат! Свидливи скъперници!
Н 1 извинявай ама когато станете съпрузи всеки има задължения към другия! И тя ако като съпруга ходи след него като насрано бебе то заслужава поне малко уважение и да й се сбъдне желание! И тук говорим че има повод! Една жена не трябва да си проси уважението!
Ако един мъж от сърце обича жена си дори няма да е нужно да му се напомнят такива неща!
Скъпа авторке направи си сметката какво си то за него и колко значиш колко се сеща за твоята радост щом ме те е уважил на рожденият ти ден! Казвам го от личен опит! Наистина е обидно - обърнах му гръб!

Жена на 26

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 67db2f2f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами такъв си си го избрала. На мен такова нещо, ако ми се случи, този мъж ще изчезне от живота ми завинаги. По-скоро такъв нямаше и да допусна да влезе в живота ми, защото най-вероятно преди това си действие е имало много други, с които е показал отношението си към теб. В крайна сметка ние допускаме в живота си хората и според това кого допускаме, така се и отнасят. Задай си въпроса защо си го допуснала въобще.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 5d5cf63252
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ами като мъж ти го казвам, изобщо не е нормално да не дойде на ресторант на рождения ти ден. Но за всичко останало номер 1 е абсолютно прав.

НИКОЙ НЕ ТИ Е ДЛЪЖЕН С НИЩО! Колкото гнусно и долно се отнасяте с нас мъжете, толкова гнусно и долно отношение заслужавате. Никой не ви е длъжен да ви дава пари, да ви прави подаръци и да ви мисли дали сте добре, дали сте здрави и имате ли какво да ядете. Ако искате деца - РАЖДАЙТЕ, ако не - айде у лево! Но вие ще си го гледате. Ние по бащинство ще ходиме по к*рви. Никой не ви бръсне за нищо повече от просто една цепка! Използвана, употребена цепка! Като ми дойдеш с 10 плюс ебача преди мене, сама си си подписала присъдата.

Ако не знаеш, пешкирът се използва за бърсане.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: bc8ea623f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Научи се да си угаждаш сама, . Добре си направила че си отишла сама. И аз съм така. Февруари отивам сама на ски ваканция, тоест с приятелки. Бунакът да дреме вкъщи. На мен хич не ми е обидно, даже без него ще ми е по-добре. От мъж не чакам и не искам нищо. Ако зависи от него ще седим в апартамента му пред телевизора.
ж, 27

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 86a231b545
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Угаждането е взаимно. Важно е и как ще бъде поднесено желанието. Правил съм неща за които съм казал никога, не и аз. Стойка Ф, тропане с краче или рязка маневра кръгом със съскане, само влошават нещата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 4575e2288e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Сигурно за много от представителки на прекрасният пол и аз съм нещо като "ганьовец", ами сигурно съм такъв. Както казва както обичната ми съпруга, така и колежките от института, в който работих като млад, всички ме смятаха за голям инат. Понякога ми казваха, "но защо бе Алекс, си такъв инат, не виждаш ли, че първо и най-много вредиш на себе си". Ами такъв съм, какво да го правя и аз не го искам, но то е по-силно от мен. Като всеки нормален мъж и аз харесвам и обичам жените и без тях около мен, всичко ми изглежда сиво и мрачно. Далеч съм от образцовият съпруг, притежавам почни всички отрицателни черти, които ненавиждат жените. Имам малко положителни черти, примерно честен съм във всичко, което не засяга интимният ми живот, тогава лъжа като изпечен лъжец, не съм алчен, имам високи изисквания за личната хигиена както към жените, така и към мен. Казват ми, че съм умен, начетен и забавен. Бил съм с мек характер, възможно е. Слушам какво ми казва съпругата ми и колежките ми, не се правя на велик. Не съм претенциозен към дрехите, но почти всички пуловери и жилетки ми е купила дъщеря ми /Тя робува на марките-цените нямат за нея значение/, някои са от съпругата ми и тук там някой пуловер от балдъзата ми. Кожените ми якета, купувам основно аз и съпругата ми, по точно аз го пробвам, тя плаща-било подарък-защо го прави загадка. Козметиката купува дъщеря ни /най-вече от фри шоповете по летищата, когато се върща от командировки/ и аз. Боксерки, тениски, ризи, блузи- основно съпругата ми, но и аз. Обувките основно аз и съпругата ми, тоест аз пробвам тя плаща. Книгите си купувам само аз, както и писалките /обичам писалки/. Уискито основно аз и много рядко дъщеря ни, харесвам малцовото на Чивас, Гленливет, Мънки шоулдър и т. н.. Аз не пия, само много рядко, когато някой много личен спомен оживее в съзнанието ми под влияние на някое парче на Форинър, Алфавил, Бони Тейлър, Пинк Флойд и т. н. Както се вижда, типичен ганьовец и нищо ганьовско не ми е чуждо, но жълтите зъби, лекьосаните дрехи, некъпането, мазната коса и секненето с пръсти са ми отвратителни. Смятам за отвратителна постъпката, която се насажда от американогейският, демократичен, феминизъм, че мъжът и жената трябва си делят сметката в ресторант или друго заведение. Винаги мъжът трябва да плаща сметката и за тази своя постъпка не трябва да очаква някакво по-специално отношение. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 89ac9a16a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Много ясно, че им угаждаме, за това се женим за тях.
Но когато отсреща не оценява нищо, не да ни угажда, а дори да не вижда какво правим за тях и мрънка, следва по лесното и простото - бием и шута и живота ни става прекрасен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 0f987d446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Уважаеми дами, крайно време е да престанете да гледате на мъжете като такси, банкомат и хотел (по възможност и да го командвате/мачкате). Никой не ви е длъжен за нищо, нали непрекъснато пледирате за равнопоставеност, мениджърски позиции и т. н. Разбира се, че е редно мъжете да уважават жените си, да им правят подаръци (но само когато мъжът го почувства вътрешно, а не по настояване на дамата). Най-удачно е, когато и двамата партньори допринасят почти равностойно (доколкото може) за семейния бюджет, да съществува взаимно уважение и подкрепа. Освен любовта, която е задължителна за всяка връзка. Бракът и връзките не са сделка, крайно време е жените да го разберат.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   9, то и никоя не ще омърсен от 50-60 жени, ама търпим от глупост.
Авторке, това е просто обидно. Никакъв мъж не ти е.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 261626dc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Както ти не си длъжна да му пускаш секс, когато не искаш, така и той не е длъжен да прави каквото и да е, когато той не иска. Поредната манипулаторка си ти. Била обидена….. От какво си обидена, че те е пуснал сама на ресторант да си вееш байрака ли….? Той трябва да е обиден, че си излязла сама да си вееш байрака, до като той явно има някакви проблеми. Ако беше жена на някой такъв като мен, щеше да затвориш вратата от външната страна за винаги, при подобна постъпка. Да те взима някой путьо и да ти огажда колкото си иска.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: a7c4c2e3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Еми не угаждам много, щото никога не ме питат за разходите

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: ea053aad6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До 18.
После жените не били курви. Ти секса като разменна монета ли го ползваш? Секс само срещу материални придобивки? Не щото се харесвате и се желаете... Кои жени правя така, сещаш ли се?

А по темата - не знаем нищо повече от това което една жена ни казва. Може да са скарани, може да е изневерила, може да го е обидила, може много неща. Информацията тенденциозно е поднесена така, че питащия да получи конкретен отговор - ТОЙ Е ВИНОВЕН! ТОЙ Е ЛОШ!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 часа
hash: d14d399636
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Жената е напълно права и чак ми стана тъжно, че дори и това, което е поискала, за много мъже е "угаждане"... Това, все пак, е рожденият ѝ ден. Има 4-5 важни повода в годината за всяка двойка и дори и тогава да не се отбележат, е... не знам и аз как да квалифицирам.

Мога да разбера умора, безпаричие, интровертност, здравословни проблеми и т. н., хора сме. Ако се е паднал празникът в работен ден и не е удобно, пак е уважителна причина. Но ще намериш начин да си зарадваш половинката по някакъв начин. Ако я обичаш, разбира се.

Не са нужни нито купища пари, нито курорти, нито лукс, а само желание. Жена съм и винаги намирам начин да зарадвам мъжа си. Поръчваш храна отвън, купуваш нещо, което би зарадвало - какво сложно има? Или не ти се откъсва от сърцето нищо, само ти си важен?

В друга тема тук мъж се жалва, че жена му вкъщи ходела раздърпана, а навън нагласена и там мъжете ѝ правели комплименти. Е, ако една жена с години не излиза с мъжа си, ако само рутина и битовизми вижда, за кого да се гласи?

Що за връзка е това и това ли заслужаваш? Губиш партньора си от глупост, мързел и егоизъм.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 часа
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   18, жената е имала Повод. Четеш ли с разбиране?
Нормално е да иска да отиде с Уж любимия някъде, да отпразнуват.
На рожденният си ден една жена трябва да красива, щастлива и обичана. А не да занимава с нацупен Ганьо, чиито задни части са се отпечатали на дивана, и само сумти.
Авторке, бг мъжете ги зарязвай. Не са хора.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 часа
hash: e079600ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   А вие жените угаждате ли на мъжете си, глезите ли ги с вкусна, топла, домашно приготвена от вас мусака, прясно извадена от фурната, глезите ли ги с биричка, салатка, ракийка, водите ли ги на футболни мачове за ваша сметка, купувате ли им подаръци, дрехи, обувки, чисто нови коли, апартаменти, водите ли ги всеки ден на почивки на Малдивите, давате ли им редовно секс без да мрънкате, да пуфтите, сумтите и да си измисляте всякакви оправдания (оффф, боли мЪ главЪтааа... ", само и само да се отървете от съпружеските си задължения, а? Ако отговорът е НЕ, значи НЯМАТЕ право на каквито и да било претенции към нас, мъжете!!!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: ec5dea6d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   до 21 от автора на "Нагласена навън, раздърпана в къщи.

Ами представи си, че тя не иска да излиза с мъжа си на всички неща които той и предлага, защото все е уморена. И какво точно да вижда в един брак с 4 деца освен рутина и битовизми, защото ако я няма рутината не може да свършиш и 20% от задълженията за деня.
И толкова ли е трудно да облечеш клинче в къщи (което също е удобна дреха както разбрахме от мнения на жени) за да си секси за мъжа си, а трябва да си с абсолютно несексапилния 40 годишен анцуг. И как очакваш да получиш комплимент от мъжа си, а после да се жалваш защо не го прави.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   24, а ти вкъщи как ходиш? Марково, ухаещ на готино? Излъчваш ли сексапил? Горката жена, която се е излъгала да се обрече с теб.
23, имай връзки с мъже. Спаси жените от себе си. Ако някога имаш деца, пак ще искаш нещо за нещо. Мила родна картинка. Бездушни индивиди от мъжки пол имитират отношения за секс, манджи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 5ddd558a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   24 - не съм ч ла темата ти но тук от 2 думи разбрах за какво става въпрос. Знаеш ли? Абсолютно си прав и съм съгласна с теб! Аз щом ще обичам мъжа си ще се старая най вече неговото внимание да привличаме! Най малко да го съблазнявам като негова съпруга! Ще ми доставя удоволствие да ми се възхищава да не отлепя поглед от мен да съм му приятна за гледане да ме желае!
Жените които не се стараят според мен не обичат мъжете си и не ги желаят! Не знам в нейното сърц какво е но... аз по принцип както навън така и вкъщи поддържам някакъв стил. Бог ме е дарил с изключителен чар и сексапил и трябва да се поддържа подчертава. Затова ти е даден!

26- Ами същото е както ти би искала мъжа ти да поддържа хигиена! Ако той не се къпе грижи за себе си би ли ти бил симпатичен и ще събужда ли някакво желание в теб всяка вечер да си лягаш с него? !
Малко от малко се иска старание а не изисква много! Както човек си купува нови дрехи за навън така може и за вкъщи! Вс пак на човек му омръзва да те гледа всеки ден с едно и също облечен! Връзваш една елементарна лесна и бърза прическа и... Колко му е? ! Ама то на една ж на трябва да й идва отвътре! Да има усет и... Чувства и желание към съпруга си! Затова и мъжете изневеряват... ( Една от многото причини )! Та после някои мацки се чудят? ! Емисии...
Ако една жена не се старае и не привлича вниманието на мъжа си у дома, то той ще бъде привлечен от чуждото което помага старание!
Това е един съвет мили дами!


Която има акъл и разум ще разбере! Която не - те ще си проличат!


Жена на 26

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e079600ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От 23 до 26 Имай ти връзки с мъже, личи ти, че отдавна не си имала, и това се отразява пагубно на психиката и нервната ти система. То бива, бива женска злоба, ма чак пък толкоз не бива, да му се доповръща на човек.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: d14d399636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Може би е добре авторката, ако пожелае, да даде повече детайли - винаги ли е бил такъв, или напоследък е в лош период; прави ли други изненади по принцип; излизат ли често навън; ако не му се излиза, компенсира ли я по някакъв начин. За рождения ден подари ли нещо, или мина с номера, че не било важно?

Историята ѝ прозвуча доста тъжно, като да ѝ e преляла чашата на търпението с този рожден ден, а може да е временно състояние..

Празниците са много важни и трябва да се отбелязват. Човек сам трябва да си създаде положителни емоции, не може да чакаш от небето да ти падне настроение да празнуваш. А и животът е толкова кратък и отлита неусетно. Какво ще запомниш от него - сметките и "Какво име за ядене? " ли?

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: cf8c460773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Вероятно вече ти самият не си така атрактивен за нея и за това и тя не се старае...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 565e0efd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   29 Почти не излизаме никъде, освен на парка, имаме деца, има на кой да ги оставим за час, два. Подаръци ми прави за Коледа и за рождения ми ден.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   28, имай връзки с мъже, като мразиш жените.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 03dad088cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   И аз глезих моята, защото ми беше приятно да и угаждам, умерено, не прекалено често и го правих не за да получа нещо насреща, а просто защото виждах, че малките, и големи жестове и въздействат. Но, след 6 години съвместен живот и планове, реши, че не я обичам защото не съм и пишел любовни поеми и не съм се обяснявал в любов по график. Забавно, нали? Та в крайна сметка, колкото и да бъдат глезени, ухажвани и им се угажда, никога няма да е достатъчно след като вече си и омръзнал, или минавате през кофти период от взаимоотношенията ви.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 93bed8de90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Целта на жените е да си осигурят безхарактерен плащач. Излезеш ли от тази категория започваш да имаш проблеми в сериозните връзки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 12af960afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   32, няма да имам връзки с мъже пък, ще имам връзки само с жени. Живея си живота и си поркам различни жени всяка вечер. В момента имам връзка с 3 жени едновременно, като нито една не знае за другите две. Яд ли те е, дърта бабо?

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, и се събуди отвит, нали? Хубаво нещо е въображението.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 12af960afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36, знам, че ми завиждаш, но това е само твой проблем, не мой. Вместо да злобееш и завиждаш се радвай за мен, тази женска злоба ви разяжда отвътре, и ще ви погуби в буквалния смисъл.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: e9bdbfcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   37, радвам се. Радвам се, че си вярваш какъв бохем сваляч си.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 0184d8aa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Авторке, ти добре ли си? Ще излизаш сама на ресторант, щото си имала рожден ден!? Ти да не си мъж, че да вършиш такива неща. Мъж жена не пита, а жената не трябва да излиза никъде без разрешение на мъжа. Явно не си яла шамари и за това си позволяваш този произвол. Къде се намираш ти бе, за такова женско деяние, което е равно на най-голямо престъпление в ислямския свят жената умира веднага и на място, без съд и присъда. Баща, брат и съпруг произнасят присъдата. Все някога и нашите мъже ще станат отново истински мъже и ще сложат жените където им е мястото. Има от къде да вземат пример.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker