Нещата са много явни и мъжете сами си показват истинското лице - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещата са много явни и мъжете сами си показват истинското лице
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 4913 пъти
Много "мъже" се чудят защо жените вече не искат да са майки, не искат да се женят, не искат да си стоят вкъщи, а да бъдат самостоятелни. Стоях си на стола тази сутрин и като по чудо ми дойде просветление.

Огледах се наоколо, навсякъде мъжете ни наричат глуп@ви, присмиват ни се, наричат ни безполезни, низши, смешни, вярват, че е окей да ни изневеряват и да ни лъжат, само защото са мъже, и така нататък... И се ядосват страшно много на независимостта ни. И жените ВИЖДАТ това... Те вждат явно неуважението ви и резултатът от това някой да се грижи за животни.

"Мъжът" от векове наред се е смятал за висшестоящ особено благодарение на някои религии с изключение на хиндуизм@.

Но силният мъж никога не си го изкарва върху жени, нито желае слугиня! Той не търси да смачка някого!

И знаете ли слаби "мъже" какво постигнахте? Като във всеки сайт ни обиждате и малтретирате, и изоставяте децата си и ни вините за всичко?

Показахте ни ИСТИНСКОТО си лице! Резултатът е веднъж щом пожелаем грижа и за себе си, да ни стъпчете.

Всичко в природата еволюира, само слабият мъж е заклещен в миналото и е готов да изтреби всичко наред.

Решихте не да разпространявате любов, грижа и достойнство, а насилие и подигравки! Да ни насилвате да слугуваме. Това е което вече ЯВНО ни набивате в лицата...

Като гледаме коментарите ви и подигравките, чрез болката вие ни СЪБУЖДАТЕ. За да не иска повече да слугува, нещо събужда жената да кривне от пътя на веригите... Вашето лошо отношение!

Божественото в нас ни напомня, че това робството не е истината! Че това не е истинската любов... Че и жената заслужава грижа и много почивка, щастие! Някой и на нея да помогне.

Сега такива мъжки същества могат само да лепнат етикети на ИСТИНАТА! Те ще отклонят темата... Те са си такива.

Аз съм сертифициран психолог и знаете ли първият човек, който се бори за превъзходство над останалите? Нарцисиста! :/ Само той желае превъзходство, а за съжаление това създава едно чудовище.

Колкото повече ни вините и обиждате за всичко, толкова повече жени ще пробуждате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 52eba6db73
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   истината е че и мъже, и жени се държат гадно =]

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 9f06903b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не се напъвай, мила. Голяма част от мъжете няма да разберат никога. Можеш да им изпишеш романи, дебели колкото "Война и мир" и пак няма да разберат.

Мъжете си мислят, че след като са физически по - силни, те трябва да командват. Те били "главата на семейството". Хора, които се определят така, обикновено се търкалят с една минимална заплата (говорейки чисто финансово), но те са "главата". Разбира се, виновни са "еврогейските ценности", "малоумният феминизъм", "извратените закони" и т. н. Никога те! Масово, мъжете обичат да се оправдават с този и онзи, но никога те не са застанали да кажат "Знаеш ли, мисля, че сгреших". Тези думи никога не съм ги чувала от мъж.

Аз също не съм безгрешна. Избрах двама мъже да станат бащи. Сега съм самотна майка. Съжалявам, че не мога да дам на децата си цяло семейство. Но съм си добре и така. Мъж не ми трябва. Особено такива, които пишат в сайта. Хора, които мислят, че жената е боклук и парцал. Хора, които смятат жената за слугиня. Хора, за които е ок да ударят жена. Такива - далеч от мен.

На доста голям част от мъжете им липсват първите 7. Виновни са родители им, а не "малоумният феминизъм".

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 21dd622f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Наскоро четох, че в САЩ 63 процента от мъжете не са във връзка, докато този процент бил около 30 за жените. Едва ли в България положението е много по-различно - ако при голям избор налитате на най-токсичните мъже и после се оплаквате, че не се държат добре с вас, сами сте си виновни. И как няма да ви изневеряват, когато налитате на 1/3 от мъжете? Както вие веднага можете да замените мъжа, така и тези предпочитани мъже имат опции (които са по-малко от тези на дори една грозна жена, но пак ги има, ахах).

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 56f9eea856
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

4.   Дори не прочетох тая лигава повърня, само заглавието и край. Да, отговорът на въпроса ти е - ДА, разбира се, че имаш нужда от лечение, може и с хапчета, но най-препоръчително на място в професионална клиника.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 6a079fa882
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

5.   От мъж на близо 60г. - щастливо женен.

Авторке, така като те чета, разбирам, защо много хора си мислят, че и психолозите са си малко психо!

Ще ти кажа само едно изречение: заблудена жена си!

Това, което пишеш не е вярно!

Напротив има много мъже като мен, които се държат с любов и уважение към всички хора!

Да, има някои мъже, които имат подобни разбирания, но те далеч не са толкова много, че да обобщаваш!

Като правиш обобщения - отговори си първо на въпроса, че и съвременните жени масово не сте читави и "не сте стока"!

Така, че в съвременното общество - вече има много хора, които не са читави(и мъже и жени - полът в случая няма значение)!

Защо?

Аз ще ти отговоря: защото съвременните хора масово се отдалечиха от Бога и живеят греховно, и не спазват Божиите заповеди!


От това произтичат почти всички проблеми в живота на съвременния човек!

Така, че гледай себе си и се старай ти да си "читава"! Защото човек носи отговорност само за себе си: за своите действия и мисли, и за тях ще дава отчет пред Бог на Страшния съд!

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: d8d0c89227
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

6.   Лично аз не искам слугиня - мога да си готвя, пера, подреждам и дори да си шия сам.

Това, което искам е нормална жена, ОПРАВНА, а не повлекана, която да се чуди на пий врат да се провеси.

Дайте да не се лъжем, колкото свестни жени има, поне още толкова(ако не и повече), са тия които смятат, че само защото са се родили жени някой(всъщност целият свят) им е длъжен.

Никой не е длъжен да ти осигурява собствен дом, пари да давате за прически и маникюри, екскурзии няколко пъти в годината.

Аз като мъж се чувствам длъжен да осигуря нормално съществуване на детето ми/децата ми, а не да задоволявам безкрайните претенции на разни кифли.

Хората като цяло, но особено жените страшно много се разглезиха, ако преди 100 години са били 'робини' дето са стояли вкъщи и са прали гащи, сега в момента всяка втора смята, че си й длъжен, че трябва да й осигуряваш дом, кола, рокли, гримове, ресторанти.

Претенции до небесата и то от жени, дето от 15-16 годишни пушат, правят секс, прости са, говорят на 'брат', нон-стоп мечтаят да пътуват и да си купуват дрешки и други глупости(тоест да харчат пари)

Та в този ред на мисли ако мъжете били слабаци и жените не са цвете за мирисане, разбира се не говоря за всички, но огромна част са тотално разглезени, летят в облаците и въобще не им идва акъла в главата, докато не остареят(вече да не са толкова привлекателни), или да започнат да работят за по 1000 лв да се мъчат, май само тогава им идва акъла в главата? @

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 2ae50c036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

7.   Ааа! Психоложката пак се е активизирала. Моме, изчакай още малко и ще видиш как европейката ще бъде превърната в слугиня на мюсюлманина от Азия и на чернилката от Африка. Още малко потърпи. Тука в БГ-то циганите ще започнат да ви изнасилват по улиците. На запад мюсюлмани и негри. Но и тука не малка част от нашенките ще се сблъскате с възпитанието на турската армия. Така че ще имате възможност да опитате от благодатта, от която са кусали вашите пра-прабаби. Тогава особеностите и желанията на Ганьо ще ти се сторят като манна небесна!

Изчакай само още малко и твоите чакри ще бъдат добре наместени от резняците. Не се отчайвай само! Благодатта и свободата, за която мечтаеш тепърва ще те огреят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 84d31d8f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

8.   До Авторката:

Ох на мама "сертифицирания психолог"! :)

Аз съм IT специалист с над 10 години опит, над 30 сертификата, работил по над 30 проекта, включително и като ръководител на екипи и архитект, кандидат-доктор на науките на тема "Приложение на изкуствения интелект в Киберсигурността", автор на публикации, и пишещ книга... и пак не мога да кажа, че съм добър IT специалист. :D

Но ти си "сертифицирана"... евала! :D

Сега моето можеш да го изкараш "нарцисизъм", ама ще ти съобщя един интересен факт. Всеки човек проявява нарцистични качества. И даже един физик доказа, че "понеже Вселената се разширява", на всяка точка от Вселената може да се гледа като на НЕИН ЦЕНТЪР.

Т. е. наистина всеки човек си е център на неговата Вселена. :D

А сега по тамата ти.

Айде да си говорим с факти, а не с чувства.

Колко и какви са постиженията на жените през годините, и ги сравни с тея на мъжете!?

Ще кажеш - ама това е защото мъжете са репресирали жените през вековете. Еми сега нали ви дадохме свободи и се отнасяме преференциално с вас (поне така правят в "западните държави").

И какво се оказва, че "феминистичните общества" водят до либеращина, педеращина, интегриране на "социални групи" дето е редно да бъдат подтиснати, щото дадеш ли им пръст ще ти отхапят ръката (цигани, негри, мюсюлмани и др. ).

Много жени решиха, че ще "стават мъже" - градят кариера, изкарват си парите сами. Минат 30 години и изведнъж - няма мъже дето да ги искат (освен за ебане чат пат).

Голяма изненада - мъжете изначално търсят млади и женствени жени, щото от чисто биологична гледна точка, те могат да отгледат по-добро поколение. Не търсят кариеристки на по 40.

Еми ето - имате независимост сега, имате шанс да "гоните любовта" и какво... епидемия от самотни мъже и жени, и демографски кризи в "западните държави".

А патриархалните източни общества СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА!

Що ли? Ще ти кажа.

Щото "любовта" е химичен процес, чиято биологична цел е да задържи мъж и жена докато отгледат дето до някаква възраст в която то не е беззащитно. Затова трае от 3 до 5 години.

Затова "чувствата изстиват", затова "вече я няма истинската любов" и т. н. И жените бягат от 1 любов, на 2-ра, на 3-та и докато се осъзнаят, минат 30 и мъжете почната да не ги искат.

А в патриархалните общества фокусът е СЕМЕЙСТВОТО, а не ЛЮБОВТА и затова там има съпрузи, които подкрепят съпругите си, има деца, има стабилност.

Един комик, Дейв Чапъл казва:

"Кавалерството е мъртво... защото жените го убиха! "

Като гледаш навсякъде курви дето търсят "истинската любов", какъв кавалер да бъдеш?

И впрочем, аз не съм от мъжете, които се чудят защо жените не искат да стават майки, да се женят и т. н.

По-скоро наблюдавам с интерес как мексиканците лека полека стават най-голямото население в Щатите (определно са най-младото), а мюсюлманите стават все повече и повече в Европа.

Благодарение на "социални политики". Зад които стоят не малко жени. :)

Поздрави!

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: e3c5830461
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

9.   Мани ги тия, те са раждани от мъже затова мразят жените

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: ea388d94e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   Читалите хора не делят другите по полове!!!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 7a3aaab7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

11.   Това са бг мъжете. Мама ги я възхвалявала до 20-30-годишни и затова са такива. Злобни, невзрачни, но със самочувствие на божества.
Извън нашата страна, извън Ивточна Европа сигурно е друго.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 37f32f9146
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

13.   Самичка след време няма да си по-щастлива. Повярвай ми! Мисли докато е време и контролирай подобни "просветения", защото подобно поведение е много пагубно за жените последните няколко години и тепърва ще виждаме отражението.

Дано подобни промивания на мозъка на младите жени бъдат прекратени лека полека с времето, защото самите жени си нямат на идея какво нещастие ги чака.

Колкото повече се "пробуждате", толкова по-нещастни ще бъдете.

Една много щастлива и хрисима жена никога няма да седне и да говори в анонимен сайт колко е щастлива. А ще си гледа щастието. Докато мъжете, които коментират подобни теми, го правят не за да ви правят слигини, а защото не искат жените да са курви и боклуци. В каквито се превръщате в последно време.

И истината е, че мъжете стават все по-добри и по-добри, защото откровени таласъми от женски пол са с мега нереални изисквания и стандарти. Наскоро една дебела и грозна ме сваляше във фейса и след като разбра какво работя, спря да пише. Явно професията ми не и говореше нищо и за това. Пък не изкарвам малко пари.

В резултат на подобни страхотни и просветителски теми, жените ще имат все повече психически отклонения.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: a99936d713
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

14.   Факт. Ниската раждаемост, високият процент разводи са заради мъже боклуци. Коя иска женомразец.? Дори да се отнася добре с мен не понасям мразещи мъже. Такива които мразят жените, мразят хората с различна сексуална ориентация, мразят възрастните, мразят животните, мразят по-успелите, мразят хората със скъпи коли - просто нямат място в живота ми. Такива са като злобни псета лаят, плюят, храчат. Жената с поддържан външен вид е кифла, баби и дядовци нямат работа навъм, живтоните са мръсни, децата не трябва да вдигат шум, успелите хора с хубави коли са мафиоти - само едно от това да чуя и не искам да се занимавам повече. Дали от липса на секс или на финанси но масовео мъжете са изтъкани от злоба.
Иначе майка ще стана, но в клиника. Изобщо не искам мъж в дома и в живота ми.
ж, 27

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: ff604b6d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

15.   Отвори Instagram. Като видиш как почти всяка жена там (включително и повечето непълнолетни) редовно си показва разголеното деколте и нарочно изпъчения към камерата задник, ще ти дойде просветлението що са стока е преобладаващата част от твоя пол.

За патешките джуки и сама знаеш, защото се виждат дори на улицата. Представителките на твоя пол започват още от ученички с тези "похвати". Също от училище проявяват и скритата си природа да се стремят към най-долнопробните момчета, които са грубияни, побойници, двойкаджии, пияндета, наркомани, не уважават женския пол и въпреки това точно те се радват на най-голям интерес от тези, носещи същия като твоя полов орган.

Нито си първата, нито ще си последната удостоверена (certified) неграмотна психоложка, която родния си език не знае, но като кобила с капаци на очите да обобщава за целия мъжки пол, вместо да има безпристрастна преценка и да е наясно как стоят нещата в нашето общество.

Тези, които редовно изневеряват, бият и лъжат жените не са мнозинството мъже - обикновените такива, а само най-пропадналите измежду всички мъже, които ти и тези като теб си избирате! Разберете го най-после. Тупането в гърдите, че ИЗРИЧНО ВАШ Е ИЗБОРЪТ пред кого да се разкрачите, пред кого да се нагъзите, на кого да лапате и гълтате и кой да се празни във вас, го ползвате със самодоволна усмивка само когато ви е угодно; в другото време обаче се правите на горките онеправдани жертви, сякаш някой друг ви е стоварил най-долнопробните типове с леглото ви, а оттам и в живота ви. Нито майка ти, нито стринка ти са ти вкарвали тези убитаци в леглото ти. Ти си ги подбирала измежду всичките си възможни кандидати.

ЖЕНАТА ИЗБИРА С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН. Съвсем съзнателно и целенасочено, с обстойно претегляне на ползите и минусите. И си мисли, че ползите към настоящия момент винаги ще надделяват над минусите, които дебнат зад ъгъла; поне докато последните не започнат да я удрят жестоко и да се чуди: "Къде ми беше умът, когато трябваше да разсъждавам с него като зрял човек? ! ". Много добре знаеш за какво иде реч, така че не се прави на неразбрала! Не си чак толкова тъпа, че да не си наясно. Къде ги виждаш тези нормални и добри момичета и жени, които не са с навъртян километраж и които си търсят нормални и добри момчета? Една на сто е такава, още 5-6 други са получитави (но също с някои нетърпими личностни проявления), а голяма част от останалите не са стока.

Това, че не само средно хубавите, но дори и повечето дебели и грозни жени получават неоправдано голямо внимание, не бива да те залъгва, че въпросните жени преливат от качества и са стойностни! Напротив, единствената причина мъж да има интерес към някоя жена е това, че природно е заложено мъжът да иска да клати жената редовно и да изхвърля в нея семенната си течност. Нито една друга причина не е по-голяма от тази, за да те поиска един мъж изначално! Нито е заради блестящия ти ум, нито е заради развяваните от теб дипломи, нито е заради хобитата ти. Проявява интерес към теб, защо имаш полов орган и иска да ти го набива там редовно! Едва на по-късен етап се появява желанието - наред с редовното изчукване - да общува с теб (ако изобщо притежаваш добра душа и си приятен събеседник) и (в най-честия случай) да те търпи с всичките ти трудно търпими поведенчески недостатъци, но дори и това е заради ебането. Представи си колко по-нетърпима би била, ако не предлагаш полов живот, а си със стиснати крака още от самото начало? ! Никой няма да те иска. И точно това показва истинската ти стойност като човек. Ако се пробваш да задържиш мъж до себе си за съвместен живот за 6-12 месеца след като сте започнали да живеете заедно, ще установиш лесно за какво пиша. Но едва ли ще ти стане по-добре от осъзнаването, че качествата ти жестоко бледнеят през това, че половият ти орган, който - искаш ли не - си получила по рождение, е единственото, което може да привлече мъжа към теб.
Изключваме редките случаи на заможна жена (или наследничка с богати родители), пред която някой лицемер се преструва, че я иска, докато всъщност иска да се облажи от нейните пари и условията на живот, които те осигуряват. Между другото, това пък е най-честата форма на ЖЕНСКО ЛИЦЕМЕРИЕ, която тези от твоя пол насочват към мъжкия пол. И за това също не се прави на паднала от небето!

Най-тъпите жени са тези, които бъркат "Каквато съм нагримирана/замаскирана и нагласена с предизвикателни дрехи, много мъже искат да ме изчукат набързо! " с "Охоо, имам невероятни душевни качества и затова много мъже ме искат за съпруга и биха ме търпели ежедневно в най-лошата ми физическа форма и с най-грубото ми поведение! ". Хубавото все пак е, че има и умни, разсъдливи жени, които не се надценяват и имат правилна преценка за себе си. Намирането им обаче става все по-трудно в последните 20-ина години на интернет присъствие в живота ни и отговорът защо е така ще го намериш в първите два абзаца на настоящото мнение, но също и по-надолу в текста.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 6106a923a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (58 гласа)

16.   За да ви нарича някой глуповати, бездарни, комплексирани, некадърни и т. н. явно сте такива. Аз имам страшно много уважение към жените от поколението на майка ми, която е родена 1951г. Но тя ходеше на две работи бременна, въртеше къща, образована с професия, няма, джуки, цици и в същото време беше красива и със самочуствие. Към баба ми също имам уважение. Бачкаше на полето по цял ден, раждаше на полето в обедната почивка. Като се прибере, я чакат дечурлиги, овце, коне, кокошки да нахрани и да им изчисти. Омъжила се е девствена за дядо ми. И дядо ми я уважаваше. Ти колко от норматива на баба ми или майка ми можеш да покриеш. Уважението се заслужава, то не може просто ей така да го искаш, защото си се родила с чифт цици и две дупки и защото можеш да раждаш. Че тя и овцата може да ражда и има име и две дупки. Истината за сегашното поколение жени е такова и, ако не се промените, ще се налага да осиновявате котки, кучета или да влачите някой путьо.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f96bdb3401
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

17.   Алилуя

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 18a813d700
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

18.   Жена съм, антимъжки се настроена. В състояние на крайно отричане сте. Има и свестни мъже. Балансирайте си позицията

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 9a57730695
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

19.   Стигнах до "да бъдат самостоятелни" и спрях. Признавам, че останалото не съм го чел.

Общувам професионално изключително с жени. Буквално стотици всеки месец. Естествено не всички мога да опозная добре. Въпреки това как досега една (1) не видях да иска да е "бъде самостоятелна". Жена над 30, която не иска да е майка, също не съм срещал. При по-малките има единични екземпляри, но са с честотата на бели лястовици. При тези над 40, останали без деца, това им е най-сериозното съжаление и постоянен стрес.

С други думи - На кой свят живее авторът на този текст? Очевидно не е на планетата земя.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

20.   Аз не знам, слабите мъже, нека ми отговорят, жените така като гледат тези обвинения и обиди във всеки пост, и подигравки, които пишете,

дали ще искат да продължават да го търпят това? Дали ще искат да продължават да ви робуват? За какво?

Да робуваме, за награда да получаваме вашия присмех и вашето долно отношение ли? Аре бегай!

От вас има къде по- истински мъже и хубави, тези другите шайка к7к7та където търсите превъзходство сте Н думата... Не се държите като хора. Жените виждат отношението ви и много от тях си правят заключенията...
Спрете докато му е време или не се ядосвайте, че жената вече предпочита свободата.

А

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 65c0d5c524
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

22.   До Номер 14, абсолютно доказано в световен мащаб е, че жените са инициатори на 80% от разделите и браковете и можеш да го видиш във всякакви статистики. На теб може да ти прави впечатление, че при теб всички са инициатори, но това е защото даваш шанс само на топ батковците. А те имат огромен избор и винаги имат по няколко жени. На 27 си и тепърва ще се молиш за какъвто и да е мъж. Или поне такъв на средно ниво.

Цялата гадост дойде от социалните мрежи, които ви промиха мозъка, че да си курва и да си боклук е щастие и свобода.

Само ще ти кажа и една последна статистика, и тя е че при лесбийките в Америка и в Западните държави, процента за разводи скача главоломно. Затова мъжете ли също са виновни? !? !?

Няма как ние да сме виновен и за всичко, защото днешния обикновен мъж иска семейство, а обикновената жена е вечно объркана и депреисрана заради многото сексуални партньори. Хората идея си нямат с колко много мъже спят днешните жени и това ги унищожава и физически и психически. Депреисите и паник атаките при жените също са с огромен ръст заради социалните мрежи и спането с много мъже и това и много жени психоложки го казаха.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 65c0d5c524
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

23.   До Номер 2, дала си шанс на мъже, които явно излгеждат добре по обясними причини и е трябвало да ти е ясно, че днешния хубав мъж, който спада в графата добре изглеждащ или и това, и с пари, никога няма да е само с една. Сега предстои да търсиш някой мухльо или балък да ти гледа детето. И понеже нещата не работят по този начин, влизаш да ревеш и да манипулираш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 65c0d5c524
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

24.   Психоложке, влез и виж модерната, еманципирана и независима жена какви ги върши в Тикток, Инстаграм и социалните мрежи като цяло до 30-35 годишна възраст. Ще ти подскажа - на такива гадости за последователи и малко слава е способна само една жена. Чак ми е гнусно.

Бившата ми толкова я обичах и и повтарях постоянно че искам семейство и деца, а сега спи с кой ли не и е инфлуесърка разбираш ли. И получава огромно внимание от всякакви мъже... И защо? За какво? Вместо да стане млада майка (на 25г) и да си имаме семейство. И тия случаи са хиляди...

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 56f9eea856
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   Кифлоприземител, можеше да напишеш направо "мъжете не ви искат заради интелекта и парите ви, а заради путката ви", а не да се разтегляш така. Когато пишеш толкова дълго и разтеглено, жените не могат да асимилират какво им казваш. Колкото по-кратък, точен и сбит текст, толкова по-ясно е посланието за тях.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

27.   Абе вие верно сте лекомислени и з@блудени :Д Колко сте повърхностни. Има истински мъже, ама не сте ВИЕ н@рцисисти!

Авторката си има МЪЖ, само че и двамата си помагат и никой не използва другия. Обичаме се човешки, а не заради битовизми. Поделяме си, и той не ме използва да правя всичко сама за 20 лева!

"Мъжемразката" си има МЪЖ. И много го обича. Ама разликата е само, че си помагат и дори нещата като не са перфектни, не е н@рцисист. Не търси превъзходство или слугиня. Не плямпа за "патриархия", а за ЛЮБОВ.

Майко :Д Абе има чудесни разкошни мъже бе! Ама помагат на жените! Просто не сте вие!

А

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: a3c81888ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

28.   Казват че до към 2050г ще се раждат хора по изкуствен начин. Засега се експирементира с животни. Има успешни опити с овце и мишки. Дори не е нужен генетичен материал от жени. Има изкуствено създадени яйцеклетки от мъжки хромозоми успешно оплодени със сперматозоиди. И понеже мъжете имат и двете Х и Y хромозоми, те могат да създадат и мъж и жена ако искат.
Та полека лека жените стават излишни. Дори и аз взех да се чудя как да разкарам моята че ми писна от нея.
Най- добре да не се правят на много велики понеже лесно могат да изчезнат.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 5517977778
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

29.   До Авторката, Здравейте позволявам си да Ви репликирам на някои от Вашите твърдения, които се извели като постулати. Не съм Фройд, не съм Юнг, нищо не разбирам от теорията на Роршах, някога доста внимателно прочетох на "Половият Въпрос" на Август Форел. Ще се опитам на ваше твърдение да отговоря с мои наблюдения, и мои отношения към тези твърдения.
Цитат:" Огледах се наоколо, навсякъде мъжете ни наричат глуп@ви, присмиват ни се, наричат ни безполезни, низши, смешни, вярват, че е окей да ни изневеряват и да ни лъжат, само защото са мъже, и така нататък. "" Ама Вие в какви среди се движите и с какви мъже контактувате, да не са такива, които току що са паднали от клона при последните ветрове. Лично аз винаги съм твърдял, че в много отношения жените в интелектуално отношение не отстъпват на мъжете. Съпругата ми е отлична математичка на инженерно ниво-нека не се обаждат тези, които не правят разлика между инженерна и теоретична математика. Да си трайкат в кочината. Същото или почти същото се отнася до дъщеря ни и балдъзата ми. Институтът, в който бях научен сътрудник, колежките ми бяха умни, културни, четящи момичета и жени, някои със свое хоби, някои спортуваха най-вече плуване, аеробика и ски. С тях можеше да се води разговор на всяка тема и на тях не им беше нужно да правят справка за всеки въпрос, просто те знаеха и свободно говореха по темата независимо дали по история, география, секс, политология, математика. Ако една от тези колежки, противопоставя на огромна група момичета продукт на американгейският, неолиберализъм и перверзен феминизъм, ами те знаят в пъти повече от всички тях взети заедно. Историята изобилства с такива умни жени през вековете.
Цитат:"" "Мъжът" от векове наред се е смятал за висшестоящ особено благодарение на някои религии с изключение на хиндуизм@. "" Ама това от къде го взехте, поне мъжете, които аз познавам не страдат от такива комплекси. Не случайно има поговорка, която не е българска, в която се твърди, че до всеки успял мъж стои умна жена. Мъжете, които познавам не са безказарменици, служили са войници в различни родове войски от десантчици, танкисти, граничари, артилеристи, свързочници, моряци Не са "мекокитковци", някои от тях имат втори дан джудо, други са добри скиори, има и боксьори, борец и т. н. Всички те харесват жените и не само ги харесват, а ги обичат. Цитат:""И знаете ли слаби "мъже" какво постигнахте? Като във всеки сайт ни обиждате и малтретирате, и изоставяте децата си и ни вините за всичко? "" Лично аз не знам какъв съм. Във физическо отношение, когато бях млад бях доста силен, то и до сега ми личи. Не съм висок, едвам добутах височина към 182-183см. Спортни травми, травми от казармата, от катастрофа, счупвания на ръка, на пръсти по всички крайници, на раменните стави, скъсвания, на коленна -дясна, да глезенна -дясна, спукване на ребра и прешлени и т. н. На комсомолска бригада в строителството с един друг товарехме ЗИЛ, "осмак " с 120торби цимент по 50кг всяка, след това го разтоварвахме. Сутрин един, следобед още един, като всичко е свързано с ходене с торба в ръце. Обичах да нося на ръце приятелките си до третият етаж, по случайност почти всички живееха на третият етаж, но най -обичах да нося съпругата си когато късно вечер се връщахме от кино или театър. Та тя тежеше към 50кг, с чанта дрехи най-много 55-58кг, което е по-малко от нищо, особено когато я обичаш.. Никога не съм малтретирал физически жена, но не мога да кажа обратното
Цитат:"Решихте не да разпространявате любов, грижа и достойнство, а насилие и подигравки! Да ни насилвате да слугуваме. Това е което вече ЯВНО ни набивате в лицата... "" Няма такова нещо, Вие визирате лумпените и дегенератите. Нормалните мъже не правят така. Те могат да убият жена в момент на много тежък емоционален шок, , когато я заловят в момент на изневяра, но не и системен тормоз. Едни от най-ценните ми постъпки спрямо жените е когато спасих от удавяне на "Отманли" едно момиче, бях 10-ти за 11-ти клас, а като студент, на Витоша носих на гръб едно момиче в дълбок сняг защото си беше счупила крачето, но това беше по време на соца. Винаги съм защитавал и пазил жените и нещо за Вас, което ще ми навлече присмеха на лумпените


Автор :Златина Великова



Силните жени са като птици

и често те се реят в самота.

Гори сълза във гордите зеници

и капва тихо някъде в прахта.

Любов даряват, но любов не просят.

Оглеждат се в очите им звезди.

В сърцата женски мъжка сила носят,

следа оставят, гдето са били.

Сами притихват вечер, уморени

от дългата заблуда на деня.

Леглата им са празни и студени,

но пълен с нежна обич е сънят.

Силните жени са като птици!!! …

Приятелски съвет. Преориентирайте вашите виждания към мъжете, те са различни

//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: a99936d713
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

31.   Забавни са тук как мъжете се мъчат да убедят жените, че ако имат мъж ще им е по-добре. Голямо молене да приютош някой. Наживо има и по-жалки индивиди, търсещи запознанства по у;лиците.
Аз вече лъжа, че съм обвързана, но мъжът ми е междунарорен шофьор и го няма по половин година. Така разкарвам навлеците.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: f01d7c9652
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

32.   20, ами не знам...
Едно е ясно със сигурност: Който не успее да се възпроизведе (независимо дали е сакат по рождение, или е чукнат в главата от феминизъм) отпада от човешката еволюция и съществуване нататък. С което признава, че гените са му били дефектни и, следователно, е грешка на Природата!

ТОВА Е!

Запишете си го с големи червени букви на челата!
Не успеете ли да намерите общ език с другия пол. Не успеете ли да се сработите, да родите и да отгледате деца - КРАЙ С ВАС И С ВАШИЯ РОД! Ялова издънка на рода си...

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 4849e01c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

33.   Момичета, карайте мъжът да ви помага, оставете кофата и престилката. Сложете край на робията, защото това не е любов!

Иначе рискувате да ви обиждат и накрая да ви замени за по- младо и безгрижно момиче! И ще се чудите "Ама аз му слугувам, той все ядосан и гледа п0рно, , пише с млади". Ще ви изостави и с дете!

Слушате обществото за 20 лева от него, после сте сами и изоставени. Даже ще ви нарече дърта и гр0зна. Защото сте му майка, а никой син не намира за с3кси майките си! Той трябва да помага и заедно да се уважавате, никой да не е изморен!

Предупреждавам ви! Ще ви изневери и ще ви обиди за отплата на слугията

А

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3822851589
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

34.   Колкото повече опознавам младите жени и колкото повече чета такива текстове толкова повече се радвам, че нямам нищо общо с тях. Наистина живота е много по-хубав и по-свободен без такива енергийни вампири.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 24865af835
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

35.   Огромни удовлетворение у мен предизвиква фактът, че само след 1-2 поколения, всичките многознайки като тебе вече няма да ви има...
Просто няма да сте супели да се размножите, понеже "лошите мъже ви пречат! " :)
Много ви здраве и тури му пепел!

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 4849e01c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

36.   Щом аз мога да си намеря добро момче, с което си помагаме и не търси власт, значи можете и вие!

В моя си живот аз съм победител, за вас може само да ми е мъчно. Ще се чувствате сами и изоставени, а слугуването никога няма да свърши. И ще го намирате в тайни чатове с непълнолетни. Защото те са безгрижни, а вие ще сте майките, които изведнъж са му скучни.
Те няма да си го признаят, защото са мързеливи, слугиня им трябва за из къщи!

Предупредих. Съвестта ми е чиста. За щастие все повече жени се осъзнават. Но после, ако игнорирате съобщението сега, не се питайте защо с децата ви сте сами и изоставени. Или защо прави странни неща.

Любовта не търси власт и не тъпче!

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 8e83e3c4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

38.   Българския мъж е ударил дъното и да си стои при маминка най-добре. Маминка ще го търпи такъв, какъвто е -мързелив, бездарен, неподдържан, да пие, да играе игри, комар. Като мама няма да намерите. Да ви пере осраните гащи и да ви сервира, докато лочите.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 9f06903b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

39.   28, това важи за жените. Всъщност, жените можем да си родим и от донорски материал. Отиваш, задаваш критерий, дават ти нужният материал и си готова. Много е готино. Може да са самотни майки, но поне няма да са с разни търтеи, които чакат да им переш осраните гащи и миризливи чорапи, докато те си пият ракията.

Да, добре е да разкараш жена си. На нея сигурно ще ѝ олекне, че се отървала от такъв човек.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 387ae83708
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   Има и коректни хора, личат по това което внасят в живота на партньора си, когато ти се развиваш, значи си с готин партньор, нещата са прости, винаги личат.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 242c72bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

42.   Аз ще се въздържа от коментар по тази изтъркана и като цяло - негативна тема. Само ще изтъкна един малък детайл из писанията на номер 2 - тя не обичала мъже, още повече такива дето пишели в този сайт. Иронията е двойна защото дори не осъзнава колко нелепо стои това до простичкия факт, че тъкмо тя е тази която всъщност "пише в този сайт", при това с един отчетливо злобен тон който на повечето сериозни мъже ни е малко неприятен.

"Тя избрала двама мъже". Забележете, ТЯ ги е избрала, не те нея. И въпреки това и двамата са избрали вече да не са до нея. Що ли? Сигурно шото "тя не е безгрешна". Понякога "червените лампички" са толкова ярки, че се чудиш хората толкова ли са слепи....

"На нея й било добре така". А дали на децата ти им е добре, как мислиш? Не мислиш. Особено по този въпрос. Твърде си заета да се грижиш на теб да ти е добре, преди всичко. А знаеш ли след време какво ще мислят децата ти за теб? Малко жокерче - няма да ти хареса. Знам, че си напълно убедена в противното ама не забравяй простичкия факт, че ти и за други неща си била сигурна през живота си, ама нещата не са се развили така както си си ги мислила, нали? Е, и този случай ще е такъв.

Весели празници :)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 56f9eea856
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

43.   38, а българската жена пък да не би да е ударила върха? На 50 още при мама и тати седи и виси на техните пенсии, мързелива, занемарена, дебела, грозна, сбръчкана, целулитна, знае само да плюска, пие, пуши, псува, злобее, клюкари и да гледа тъпи турски и индийски бълвочи до втръсване. Инфантилна с мозък буквално на 5 годишно дете, даже по-малко и от 5, направо бебешка възраст. Мързелива повлекана, мързи я и 1 яйце да опържи, какво остава да наготви цяла тенджера супа/мусака/гювеч за мъжа си и децата си, да са щастливи и да не стоят гладни (все пак това е женско задължение, а не мъжко). Не ще да работи, не, че няма работа, има, и то много, ма тя просто не ще и се оправдава с всякакви глупости, щото мама от малка я научила на мързел и "да си намери богат мъж да не й се налага да работи", щото и тя самата е същата меркантилна разпоретина със същия курвенски, използвачески манталитет, който го предава на дъщеря си. Търси мъж, който да я издържа, да й се подчинява, да й угажда, слугува, робува, да изпълнява всичките й заповеди, да я мъкне по почивки, молове и ресторанти, да търпи всякакви изневери и гаври от нейна страна, да й гледа децата от батките като свои, да НЕ иска свои, да й козирува по команда пред вратата всеки път, когато се върне в 2 посреднощ пияна като смок от чалготеката, и да й търпи 24/7 нонстоп скандалите, истериите, крясъците и писъците безмълвно, без да й каже гък. Хммм, така като се замисли човек, може би жените не сте чак толкова добрички, безобидни и невинни ангелчета, за каквито лицемерно се представяте пред обществото?

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: f3a44bb0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

44.   Гледайте номер 16 и вижте какво пише - това е чист садист. Изпитвал възхищение към жени като майка си и баба си, които са се мъчили и едва ли са били щастливи. Майка му се гърчила бременна на две работи, под стрес е била, можела е да пометне, но това било за възхищение. Баба му пък раждала на полето в мръсотията и после се прибирала да гледа овце и кокошки. Божеее не мога да повярвам как още има такива мъже. ЗНачи вместо да изпита съчувствие към кофти животите на майка си и баба си, той ги дава за пример. Е това не е ли садист? Значи една жена трябва да се мъчи, да се гърчи, да работи на сто места и да ражда по 10 деца едва ли не, за да му заслужила уважението на тоя измисленяк. Знаеш ли какво ще ти кажа- майка ти и баба ти не са били щастливи в тия условия и това, че са си мълчали и са се примирявали с положението си не значи, че са били щастливи. И моите баби са живели тежък живот и цял живот ги гледам колко са неудовлетворени и нещастни, как са искали и те малко щастие, но не са го получили. И много от днешните жени, гледайки такива баби и майки, не са искали да бъдат като тях, а да имат по-хубав живот. И някакъв такъв като теб ще ми идва и ще изисква жената да живее в мъчение за да му заслужила уважението. Нямам нужда от твоето уважение. Тук включвам и всички мъже, които пак дават бабаите си за пример - как родили 10 деца и вътрели къщи- едва ли сте говорили с тези жени, за да раберете колко са били нещастни. И едва ли не ще пробутват на днешните жени да се връщат към най-първобитните времена, за да им заслужите уважението. Ходете да копете на нивата и раждайте в обедната почивка, нищо че хората са измислили да се ражда в болница, пореди ред причини. Важно е да им заслужите уважението на такива садисти. Аз искам да си живея хубав и уреден живот, да не ходя бременна на работа, да раждам в болница на удобно и изобщо не ми пука за твоето уважение.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 213cec3197
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

45.   Жена съм. И да, и не. Истината е, че има простовати и ограничени мъже, има и свестни и разбрани. Това няма връзка с консервативните или либерални възгледи.

Ако един мъж уважава жените, той и традиционалист да е, това ще си проличи - кавалер е, иска да се грижи за жената, уважава ѝ труда вкъщи, възпитава и синовете си да се отнасят така. Либералните мъже, които уважават жените, пък ни най-малко не се дразнят на умните, способни и амбициозни жени, напротив - сами ще я стимулират да върви напред.

Ако е простак, веднага ще се наложи грубо - ето, има ги и тук - ще те обиди на външен вид, на интелект, на морал, на феминизъм, на мързел, каквото му изнася. Но те имат по правило нещастна съдба и даже и някоя заблудена жена да се заеме да им покаже колко грешат, да ги превъзпитава и спасява, накрая си остават сами. Аз лично ги съжалявам, нито ги мразя, нито се чувствам длъжна да ги просветлявам вече. Ако сам не се вижда и усеща колко е ограничен, никой не може да му помогне. Не жените и парите са му виновни, в него е причината да е сам и нежелан.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 720f8d5da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

48.   45 - Липсата на пари не била фактор за самотата при мъжете? Правилно ли чух? Хахахаха

Моме, и ти не си правилно центрована като авторката. Мечти, мечтиии. Пеевски що не е сам? Хахахаха
**************************

Сега ще ти кажа защо е така. ЗАЩОТО БЪЛГАРКИТЕ МАСОВО СЕ ПРОДАВАТЕ!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: f57e916aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

49.   42, изключително смешни са ми подобни изтъркани изразчета "ама вижте я, тя също пише в този сайт".

"Забележете, ТЯ ги е избрала, не те нея. "
Да, аз ги избрах. Теб това ли те дразни?
Що се отнася защо не са до мен - единият е два метра под земята, а другият - незнайно къде. Сигурно работи да си изплати дълговете към казината. Ти наистина ли смяташ, че трябва да остана с такъв човек само, за да не съм сама? Моля ти се.

"А дали на децата ти им е добре, как мислиш? "
На децата им е много добре. И двете си дъщери съм ги научила да са работливи, да са силни и да си избират внимателно партньорите, за да не станат като мен. Момичетата ми оценят колко труд съм вложила в това да им дам най - доброто. Твоите напъни за психоанализа не струват и бих ти препоръчала да се заемеш с нещо друго.

Весели празници и на теб. Пожелавам ти да се отървеш от тази злоба през новата година. :)

От номер 2.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

50.   44, те това искат- За тях жената е робиня, те са си с@ъдисти и в жената не виждат човек, за тях тя е работник.

Естествено ще имат носталгия към миналото, защото тогава са избивали жени и изгаряли на кладата. Тогава жената в нищо не е имала глас, безгласна буква и слугиня, която е търпяла всичко.

Всеки н@рцисист иска да се върне там където е имал власт- Той не еволюира, той е заклещен в клетките на миналото.

Не забравяйте първият клиничен симптом на н@рцисиста- Желанието за власт.

А

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 21eb74ad14
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

51.   Само една жена може да каже, че мъжете са калпави, щото майките им не са ги възпитали или са ги глезили и с пълна убеденост да твърди че това е проблем на мъжете.
Един вид - проблема е женски, но мъжете са виновни!

Какво, вие деца момчета няма ли да раждате? Как ще ги възпитате?

Досега в историята на свалките не е имало случай жена да предпочете добър мъж пред мачо сваляч.
След това му ражда дете, напуска го и реве как нямало качествени мъже. След което търси по-истински мъж и повтаря всичко отначало.
Накрая се оказва с две или три деца от различни мъже, които не искат да имат нищо общо нито с тях нито с майка им. Съответно жената реве как не й трябва мъж и мъжете са виновни за всичко. Децата виждат това и сигурно си казват - ей какъв добър пример!
Чудя се, какви ли семейства ще създадат...?
Аз като мъж, поемам цялата отговорност за женските решения. Дано някоя жена ме оцени (едва ли).
Хахаха :D. Айде със здраве. Дано пък на самотните майки, дето нямате нужда от мъж, да ви се наредят нещата...

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 21eb74ad14
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   Дами, в историята на проблемните връзки, имало ли е някога случай жената да е виновна?

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 56f9eea856
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

54.   44, няма какво да го гледаме номер 16 и изобщо не е садист, а реалист. Стига с това женско женско хленчене, циврене и рев, жена да си върши домакинската работа не е нито "робство", нито "слугуване", а нормално женско задължение, което всяка жена е ДЛЪЖНА да прави. И да, естествено, че ще искаме нормални, свестни, земни, скромни, срамежливи, добрички, традиционни женички, отгледани и закърмени в семейни патриархални ценности, в пълното си право сме да изискваме от жените ни да са такива. Никой нормален мъж не иска дърта разпоретина на 40 с километраж над 100, с три деца от трима различни мъже, дебела, грозна, с татуировки и обици, пиеща, пушеща и дрогираща се, хранеща се нездравословно и неискаща да отслабне, чекнеща се на долни чалгии, бясна и озлобена, псуваща, кълняща и ръмжаща като подивяло говедо и сексуално извратена - и не е длъжен да иска такава, разберете го най-после. Не можете да очаквате от нас да искаме ненормални неща, противоречащи на всички природни принципи и закони, а в същото време да не предлагате абсолютно НИЩО насреща, даже и преупотребената си путка, бъкаща от бактерии и зарази.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 21 часа
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

55.   51, млъкни, тук не става въпрос за мъжеТЕ като цяло, тук става въпрос само за животниТЕ, които търсят власт и правят света по- лошо място.

А

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 часа
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

56.   И да жените са виновни, когато търпят разни животни да диктуват живота им и да тъпчат тях и децата им.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 часа
hash: 3d6372cc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

58.   Кифлоприземител, спри се с тая злоба най-сетне!
Дори това, че уж най-накрая си намери приятелка, не е в състояние да те направи щастлив и приятен за общуване човек.
Продължаваш да бъдеш същото отвратително озлобено комплексирано чудовище.
Дори без подпис под мненията ти, от първото изречение се познава озлобеният ти почерк.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 часа
hash: 2bb3794f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

59.   Ако не си промените мнението за българския мъж, ще страдате много. Някаква по-горе млада, права, фертилна, вероятно и не лошо изглеждаща пък щяла да ражда от донори на сперма - абсолютен изрод и болен мозък. И ако не е мъж, който да дари спермата, как ще те одонорят? Егати промития мозък. Знаеш ли го човека, който е дарил спермата какъв е? И дали всичката сперма в тези клиники е от качествени, красиви, страхотни и високи мъже? Съмнявам се! Ми ако има наследствени болести. Ако е грозен? От къде си сигурна, че данните за него са реални и наистина докторите ще са взели всякакви Ами ако е нисък и грозен, ако е от произход, който няма да ти хареса? Подобна идея може да роди само болния и изроден мозък на една модерна жена. Ето затова за да се избегне описаното от мен, са нужни традиционни отношения мъж - жена.

Единственото лошо, което съвременния мъж може да направи е да спи с много жени или да изневерява на жена си и приятелката си. И то далеч не всеки, а много малък процент от мъжете. Другия процент мъже пък правят какво ли не за да си задържат приятелките.

Мъжете не търсим слугиня, а кооперативна и подкрепяща жена, а не днешните еманципирани изроди от женски пол. Все някой трябва да сготви. Все някой трябва да почисти. Ако не е жената, трябва да е мъжа. Поделяне на домакинските задължения няма как да има и при най-озверялата феминистка, защото дори и тя иска традиционен и работещ и ако иска да е с такъв мъж, ще трябва да приеме, че той ще ги иска тия ценности.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: ef30b297a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

60.   59, явно живееш под камък, И жената работи. Ако само си стои вкъщи- разбирам. Но при положение, че и тя се бъхти, естествено има нужда от почивка.

Мъжът всичко ще направи, но не иска да сготви или изпере дрехите СИ. Своите собствени. Повръща ми се от такива!

Защо жената е търпяла това насилие с векове наред? Защо, защо обществото я е заставило да е саможертвеница? От страх...

За това вече разводът е в полза на жената- Тя се отърва от едно недорасло дете, което не иска да почисти собствените си л@йна. То не я обича.
Какво по- хубаво от това да се прибереш и да си починеш, и да няма някой сърдит да ти се кани вечер?

Аз съм била сама с години, и свободата не ми е тежала. Сега имам приятел, но домакинствата правим заедно. Така искрата никога не изчезна. Не ме третира като саможертвеница.

Разводът е нещо много хубаво, когато те освободи от един голям товар на още едно дете и имаш време да си щастлива. Вместо да търпиш обиди и сърдити физиономии на някой от дивана, можеш да идеш на спа. Това е моето мнение и никой не може никога да го промени :)

Стига жената да се издържа сама, винаги има избор да е свободна, ако някой я тормози. Защото саможертвата постоянно никога не е любов!

Парите не топлят- Взаимната помощ и истинската обич- да. Човек като се освободи от страховете си, вече не е роб на никой!

А

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker