Хванах приятелката ми да си пише с друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах приятелката ми да си пише с друг
преди: 8 месеца, 26 дни, прочетена 4236 пъти
Здравейте! Тези дни приятелката ми беше вкъщи и докато се оправяше, бяхме заедно в стаята, тя си беше зарязала телефона на чат с едно момче, за което преди седмици ми беше казала, че и е писал и ми прати колко тъпо се е опитал да започне разговора. Аз хвърлих едно око само на това кой е писал, без да чета нищо, но видях неговото име, а тя в същия момент дойде и си заключи телефона. На мен ми се промени настроението и след малко повдигнах въпрос това не е ли същия, като тя започна в първия момент да отрича. Аз исках в такъв случай да ми покаже чата, а тя го обърна към мен, че това било много гадно да караш някой да си показва чатовете. И аз съм на това мнение, но случаят тук е различен и го изисква. На следващия ден имахме разговор отново за цялата ситуация, като ми обясни, че наистина си пишела с него, но просто защото той се бил направил, че не я знае, а в следващия момент говорил с подробности за снимки, които тя е била изтрила и съответно на нея и станало странно. Аз отново казах, че в този случай искам просто да ми покаже, да си подкрепи думите, че това е всичко и да приключим темата, но тя каза, че това в случая нямало да помогне и че така не се гради доверие. Дълго водихме тоя спор, като в крайна сметка така и не поиска да покаже. Аз вече си имам едно на ум и като цяло май нещата се счупиха доста. Защо на хората винаги им липсва внимание и все търсят валидации от другаде, дори и когато имат връзка, в която всичко е наред... Опитва ли се да ме манипулира според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 8d1804f5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Спрямо разсъжденията ти, мисля съвсем филосовски, че заслужаваш всичко което ти се случва. Ти прост на поразия, тя развързана на макс, един за друг сте.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b614211e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ти си и приятел, не робовладелец. Ревността, която проявяваш ще те убие. Не знам дали ще остане при теб, но за сърцето и тялото и трябва да се състезаваш.

Представи си, че тя се вижда с мъже всеки ден в работата си... не можеш да я спреш!

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 7111de9223
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не ти трябва такава, повярвай ми. Колкото по-скоро я разкараш, толкова повече проблеми ще си спестиш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 1508f5dbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Да, опитва се. Ако всичко е редно, ще ти покаже чата. Или флиртуват, или тя говори за гърба ти, или и двете. Не й вярвай. От опит говоря!

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: bc54242b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 1, с радост бух чул защо така смяташ.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6a8ca04424
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ау, приятелката ти има някакви граници и не ти дава да ѝ гледаш комуникацията с други хора? ! Какъв кошмар. Виж сега - това е личното ѝ пространство. След като тя не ти рови в телефона и не те кара да ѝ докладваш, така и тя не е длъжна да докладва на теб. Щом е с теб, значи е избрала да е с теб. Спи ли с теб? Живее ли с теб? Какво точно ти липсва и защо си мислиш, че има нещо с този човек? Много мъже са ревниви до болка и съсипват отношенията си - точно такива отношения, в които всичко е наред. Не бъди от тях.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a059e18bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Такава си си избрал.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 676a02dbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 3, ако я разкара, ще си намери друга, която ще е същата, хаха. И на грозноватите им пишат за срещи или направо за секс поне по 5-10 мъже, представи си какво остава за по-хубавите.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 1269e32ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   В една СЕРИОЗНА връзка, задължително трябва да си дадете достъп до телефоните! Иначе винаги ще има съмнения и винаги ще може някой нещо да крие. Щом не иска да си даде телефона, това не е сериозна връзка. Ти също трябва да дадеш достъп до своя.

Почти 100 процента съм сигурен, че бившата ми си е пишела с друг преди да скъсаме, защото вече беше във връзка около 1-2 седмици след като скъсахме. Дори сега като съм необвързан, обвързани момичета редовно ми пишат. Вече на две такива се натъкнах. Едната живее с мъжа си, другата има приятел. Целта и на двете им е да имат резерва някой като мен, ако нещо им се обърка връзката, да тръгнат с мен. Много долно и нискокачествено поведение.

Не слушай номер 2. По всяка вероятност и тя същото го прави. Ако приятелката ти не се съгласи да имате достъп до телефоните си, трябва да помислиш за раздяла или поне да я заплашиш с раздяла. В една сериозна връзка задължително трябва да има ясни очертани граници и правила! Първото е никакви, , близки приятели" от противоположния пол! Мъж и жена не могат да бъдат близки приятели. Това реално не са, , приятели", а ухажори и ухажорки, които ще атакуват връзката ви. Второто е пълен достъп до телефоните. Третото е никакво редовно ходене по дискотеките без гаджето ти. Някой или някоя има ли ухажорки/ухажори, ходи ли сам/сама по дискотеките и забранява ли достъп към телефона си, просто няма място този човек в сериозна връзка. Да ходи да си прави безразборен секс и мимолетни връзки да прави.

Самите жени и мъже, които го правят това, на подсъзнателно ниво осъзнават, че е грешно и много лесно може да го докажеш. Питай приятелката си, тя би ли приела за нормално сестра и или майка и, да си пишат така с други мъже и да забраняват достъп до телефона им на съпруга им? Ти би ли приела майка ти да прави това на баща ти? Или това ще доведе до развод?
М31

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 807eef7630
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Гледай ся само как всичкото курволяк ще се изсипе да ти обяснява как в теб е проблема и ти си длъжен да й вярваш безусловно, тотално игнорирайки простичката истана, че човек който няма какво да крие, не си крие чатовете. И за да ти спестя време и нерви - пусни я, не си губи времето ако имаш някакви надежди за нещо по сериозно с нея. Нито ще е първия, нито последния път когато ще ти бяга по тъча. Там където е текло, пак ще тече.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 2193e1ade3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ти пък кво ровиш, къде ти е самочувствието. Нали е с теб, излагаш се.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: dd99010630
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Разкарвай я тая. Видно е като бял ден, че тя или е на път да ти изневери или вече го е направила. И се опитва теб да изкара виновен.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 81d764a3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, много жени са такива в днешно време. Бъди нащрек и не оставяй да те унижава. Ако допуснеш да се сваля с други мъже зад гърба ти, самата тя ще загуби уважение към тебе, което така или иначе ще доведе отново до раздяла. Ако продължава да шикалкави, директно я изхвърляй тази м@стия.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6bfd4c3554
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Късай

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b466ecea1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Освободи я, иначе тя вече е на път да те освободи нямате бъдеще и не защото си пише с някой си а че те лъже. И аз си пиша и говоря със стари дружки но не лъжа и не крия

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 4aed7b686f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Разкарай я тази братле.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 9ca847a529
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Приятелят ми си ми е казал паролата и ми дава да му разглеждам телефона когато си искам. Даже ме кара да отговарям на чатовете му, докато шофира. А те са само с негови приятели мъже и майка му.

На него също съм му давала да ми чете чатовете, но ми беше неприятно, защото много се филмираше. Бях си писала с един бивш съученик общи приказки преди време и той тръгна да влага във всяко изречение някакъв смисъл, който го няма. Имах и доста познати мъже, които смятах за приятели, въпреки че повечето нямаха особена роля в живота ми, освен да си пишем глупости и да си разменям мемета от време-навреме. Което в крайна сметка оцених, че е абсолютно безсмислено и загуба на време. Още повече, че приятелят ми се дразнеше, а аз искам да е щастлив и спокоен, не да си създава излишни нерви за глупости. Отдавна вече не си пиша с хора от мъжки пол, освен роднини, ако се наложи. Даже не приемам покани за приятелство от мъже във Facebook, дори да ги познавам. Не ползвам Инсталирам или други социални мрежи. Така че вече и да гледа, няма какво да види.

Накратко, от моя опит, възможно е да не иска да ти даде да ѝ четеш чатовете, за да не изтълкуваш нещо погрешно и да трябва да се обяснява и да спорите. Но в крайна сметка, щом сте заедно, трябва да можете да обсъждате всякакви теми. По-добре да се прежали за един потенциално труден и емоционален разговор, но да ти покаже, че няма какво да крие, отколкото да те оставя да се съмняваш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: dae2cd5b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   За жалост вече сме в ситуацията в Америка! Тя си пише с други, изневерява, но накрая виновния си ти. Тя се сваля с друг, ти си виновен, че я ревнуваш и че не и вярваш... Майчице за какви сещества става въпрос. И тия в коментарите, които те хулят.

Изродите от женски пол и в тази тема ще те нападнат, но да знаеш, че си прав! Тя докато е във връзка, няма право да си пише с когото и да било!

Раздяла, авторе... Въпрос на време е. Затова го направи пръв. Преди няколко месеца имаше подобен случай в обкръжението ми. Едно момиче докато беше в 5 годишна връзка, започна да си пише с друг и да се сваля с него. Приятеля на мацката разбра скришом и директно я заряза без обяснения. Тая вече няколко месеца не знае къде се намира, защото сигурния и приятел от години вече не и е гадже, а новия я е изтряскал и до там. Сега тая не знае къде се намира.

Щом се е стигнало до тук веднъж да пише, не е далеч да ти изневери.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: f6632fcf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Явно има какво да крие и те прави на маймуна. Праключвай я тази връзка, защото честност и откритост в нея няма да получиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 82136b858d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това е нейният план B, всяка жена има втори вариант, който само чакали! Ако той те превъзхожда в повече отношения, бъди сигурен че тя ще те смени. За това бъди пръв и се раздели с ния, без да казваш нищо, просто я зарежи, ще видиш как още първата седмица ще е при другия. Аз вече минах през подобна ситуация и ти казвам от опит.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 74f7304612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   В този сайт масово отговарят някакви недоносници като номер 1 и 2. Нищо не им е достатъчно на някои жени.. Винаги ще намерят каква глупост да направят, с кого да пофлиртуват, с кого да си пишат... като ги хванеш в нещо нередно, обръщат вината върху теб... ама защо ми четеш чата, ама защо ми се ровиш, задушаваш ме.. типично женска черта. Според мен прекрати отношенията и си намери свястно момиче, което ще те уважава и няма да крие нищо от теб.. Тази няма да се промени. От личен опит ти казвам. Винаги ще търси по-доброто и в един удобен момент ще те остави за "по-добрия". Ама няма да ти го каже директно, ами ще ти прави скандали от нищото, докато не ти писне и не й се скараш. Ще си намери някакво оправдание, с което да те напусне и ти да си виновен.
До тези, които пишат против теб. Или са мазохисти и приятелките им (ако изобщо имат) денонощно им изневеряват, или са анимационни герои и влизат да си избият комплексите тук.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 46e8dabf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Така ми се иска всички жени да мислеха като номер 18

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 6a8ca04424
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Чудя се как може всички да сте толкова ревниви и комплексирани? Че то дори заглавието на темата не е правилно. В нищо не я е хванал авторът приятелката си, но явно на него му шарят очичките и се притеснява, че и тя е такова същество със слаби ангели като него... Но наистина, добре е да послушаш "мъдреците" - остави я да си намери по-добър и стабилен мъж от теб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 7111de9223
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   С жена ми никой от никого не крие. Понякога нейния телефон ми е по-близо и гледам часа приемрно от нейния, както и тя от моя. Но това е, защото никой няма какво да крие и никой няма против да хвърлиш едно око на неговия телефон. Просто човек, който има доверие, чист е пред съвестта и няма какво да крие, до подобни спорове няма как да се стигне.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: a059e18bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това са ти критериите за жена.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 3944536b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   започвай да си пишеш и ти.
Ти също имаш нужда от внимание, а ако се случи да боднеш нещо чуждо - защо не.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 0a3a8f2d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Подкрепям номер 27, даже после като те обвини във флирт и се изкарай жертва както жените правят. Кажи ти не ми вярваш тръшни се направи драма, набий и вината - тя е виновна, че си пишеш с други. Кажи и - комплексарка страдаща от ниско самочувстиве, ние с тези жени с които си пишем в 3 сутринта сме просто приетелчита.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: beb02078c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Колко серизни са ви отношенията. Аз имам пълен достъп до телефона на съпруга ми, както и той до моя.
Ама когато сме били гаджета от 6 месеца, ми не, не ми е чел чатовете.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: bc54242b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Четете малко повече моля… написал съм, че не съм ровил в телефона, той е бил оставен отключен и в чата и не съм чел дори чата, а просто съм видял името на човека…

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 68bb4e3d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   В началото на връзката ни абсолютно без да искам чух как най-добрата приятелка на жена ми казва, " хиий онзи глупак се сети да ти пише" при което жена ми и каза нареди го набързо така и така телефонът е в теб. Ние с нея приготвяхме обяд, а приятелката и' гледаше снимките от наша разходка преди няколко дни... Аз казах не се занимавайте с глупости блокирай го и готово. Жена ми каза " А не, нека да му обади ред"... Съответно аз се ядосах как двете спокойно си говорят за друг мъж и жена ми видимо изпитва нещо и не търси защита от мен, а от приятелката си. Дръпнах телефона и исках да го блокирам без да гледам каквото и да е било. В крайна сметка не е моя работа какво е ставало преди мен, но не мога да стоя безучастен за неща които се случват пред очите ми. Жена ми се опита да ми вземе телефона от ръцете и така чата се премести нагоре и се показаха доста голи снимки между нея и него. Тя се стъписа и аз го блокирах набързо. След това тя веднага го разблокира и ми каза че нямам право да и пипам телефона и нещата които са ставали преди мен не ме засягат и тн... (Когато блокирате някого и го разблокирате ФБ забранява последващо блокиране за 24 часа) и така цял ден той пишеше и аз разбирах, че тя ме е лъгала за какво ли не. Виждах истината написана черно на бяло и тя ме гледаше в очите и ме лъжеше. Изкарахме няколко много неприятни седмици на лъжи, плач и още лъжи. Накрая психиката и не издържа и ми призна че си е писала с една камара мъже докато сме заедно пращала им е снимки и тн... Защото се чувствала супер неуверена и пренебрегвана от мен. Мислеше си че ще я зарежа веднага. Напротив това веднага ме успокои защото за пръв път от много време бях сигурен че тя е честна с мен и след като сме свалили картите на масата можем да продължим напред. Вече 11 години живеем заедно имаме две прекрасни момчета и мога да кажа, че тя е най-вярната и добра жена на света.
Да грозно е. Да не е редно, но колкото по-рано се разкриете един пред друг толкова по-вероятно е да изградите стабилна връзка и да си имате истинско доверие.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: b071f0b816
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Сега сериозно. Не разбирам защо когато сте във връзка мислите че човекът отсреща е ваша собственост. Ама откъде накъде, бе? Ако искам ще си направя няколко фалшиви профила ( както и съм правила) и пак ще си чатя с други хора. Никой не е длъжен на другия да е вторачен само в него. В кой век живеете? Ще се оставя някой да ме задушава и да ми се рови в лични неща ама на куково лято. Като не ти харесва, авторче, парцалите и чупката. Мъже под път и над път, незаменими хора няма.
ж,24

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: f453e066e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Жените си имат резервен план и вяра не може да им имаш. Единствената жена дето няма да те предаде е собствената ти майка. При обвързването е голяма заблуда да си представяш трайна дружба. Щом се появи нещо по-изгодно и някой почва да я омагьоса.. приключваш!

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: cfc89964f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Какъв е проблемът на това че човек продължава да комуникира с други хора?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 9cf5338745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Според мен, когато си с някого - трябва да си само с него! И точка!
Никакво писане с други хора, освен по работа и то само при необходимост!

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: d3bb2654a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Аман от мъже, които очакват жената да забрави за съществуването на всички останали хора щом е във вртзка с тях. Затова има толкова много самотни мъже, които хленчат тук, че търсят връзка. Еми то като ви види какви сте обсебващи, зомбитани и задушаващи всяка ще бяга. На жената не е проблем да е сама. На мъжете очевидно е.
ж, 25

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: a0c4a9d453
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   До жените, които манипулират и обиждат момчето. Вие сигурно ще сте окей мъжът ви да си пише с чужди жени, освен ако не са му роднини, за каквото и да било... Било ти колежки или "приятелки"...

Все едно майка ви и или баба ви да са си имали приятели...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 807eef7630
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Както обикновено, повечето жени изобщо не вдяват къде е проблема, правят се на по тъпи отколкото всъщност са. Изобщо не става дума за това, че един мъж очаква от жената до себе си безусловна и доживотна вярност. Разбира се, че това е абсурдно. Никой не ви е вързал синджир на вратовете и няма нужда да се изкарвате такива жертви макар и тва да е любимата ви игра. Имаше един израз - "ако обичаш някого - пусни го. Ако се върне, значи и той те обича. Ако ли не - значи никога не е бил твой".

Но това което един мъж очаква от жената до себе си е откритост и честност а не нож в гърба. Че имат и наглостта да казват "Ти си виновен и за това което правя зад гърба ти". Жените са тези които много обичат да си изграждат и подържат резервни варианти. В началото просто за самочувствие а ако стане нещо повече - още по добре. Нещо повече - те активно търсят тези "резервни варианти". Останолото са зле скалъпени драми на хора които се опитват да се правят на по умнички и по големи актьори отколкото всъщност са.

Изходът е един - разкрай я, без повече приказки. Излишни са.

Номер 37, едно малко уточнение - мъжете "не реват, че са сами", даже напротив, живеем много по добре без паразити. Множество изследвания показват, че мъжете се справят със самотата и живота си сами много по добре отколкото жените. Сега говориш така защото си на 25 и не знаеш нищо, нито за живота, нито за връзките, нито какво значи да се оправяш сам. Понеже си все още млада, все ще се намери някой заблуден симп който в стремежа си да се добере до междукрачието ти, ти прави жестове и комплименти и ти си мислиш, че си много готина и интересна. Ще поживеем, ще видим какви ще ги плямпаш след някоя годинка.

Времето е жесток съдник. Но е много по жестоко спрямо жените.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: f6632fcf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Бягай бързо и надалеч от тази жена. А и от всяка като нея.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 8d87169809
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До 39. Неее, твоите мисли са крайно грешни.

Наричаш жените тъпи, ограничени и крайно неразбиращи.
Само че това изобщо не е така. Ето ти пример с автора, той видял това което е описал и за него това не било нормално.

Той се чувства омърсен, предаден и какво прави? Хваща да говори с нея? Сериозно ли? Разбира се че тя ще скалъпи нещо, ще го излъже и още по-глупавото е, че нашия вижда надежда, ще и повярва, та даже утре ще тича да и оправя настроението.

Знаеш ли защо се случва всичко това? Не заради жените, не е в тях причината. Това се случва, защото този пич от темата, ти и други подобни, мислят че има нещо за мислене, а то фактите са си факти. Повечето мъже в днешно време не им пука или са склонни да простят такива чатове, изневяра, това че жената до тях не ги обича, но не и да останат сами.
Аууу какво ще прави после той горкия? За мъжа в днешно време е по-благоприятно да се излага, да страда от колкото да направи това, което трябва. И това е причината жените да си позволяват да правят каквото си поискат и аз лично като мъж, не мога да ги виня. И на мен ако 3 уникални жени ми се натискат и нямат нищо против да спя с която си искам и стоят с мен, ми много ясно че ще го правя.
Я сега ми кажи, как ще те уважава жена, която си хванал да прави някакви неща, но си и простил? Никак, тя го сега не го е направила, сега точно ще стане. Ще оцени какъв добряга си и колко си широкоскроен? Ще и дреме че я обичаш? Неее ще е с теб докато се появи по-изгодна алтернатива, а ти ще кроиш планове с нея за бъдещето.

Ей така един познат ми се оплаква, вика нещата не вървят с половинката, страда, тръшка се, светнала му червената лампа. Вика правя всичко за нея, подаръци, скъпи бижута, всичко, луд по нея до безобразие. Усещал я отдалечена някак, хем с него, хем уверяваща го че всичко между тях наред и същевременно приемаща го като част от интериора, нищо повече, съмнявал се че го обича.
Та иска съвет за да разбере какво става, с то реално не му трябвало съвет, а воля. Да и спре кранчето да види без тези негови постоянни глезеници дали тя ще седи, да види как ще и се промени отношението. Да ама го е страх, не че не се е сетил, ама не иска да я изпусне, щото виждаш ли щяла да избяга при друг, който да и задоволявал капризите. Е кажи ми сега кой е виновен повече? И ми кажи как от такъв тип отношения сега, ще излезе нещо хубаво. Както са заедно та голям праз, като от сега на 3-4та година той вижда че е просто на кукичката на въдицата хранилката.

Подсъзнанието ни е достатъчно развито и автономно, за да може да прецени когато един човек ни обича, то се вижда с невъоръжено око. И на мен ми е много странно, когато някой иска да задържи нещо, което вижда че не му принадлежи и някак мисли, че в бъдещето нещата ще се оправят, при положение че тази прогресив винаги е снижаваща се. Няма смисъл в това, в което няма смисъл, но повечето се борят с вятърни мелници и един ден на едни години съжаляват, защото реално ди живели в страх, в това да знаят че не са обичани или не са били до тези които обичат.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: a059e18bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Такива жени харесваш. Ако имаше очи само за теб, щеше да ти е ужасно скучна, да я презираш и да се чудиш как да и биеш шута, защото няма тръпка. Много искате верни жени, ама на думи. Искате да ревнувате всеки ден, да усещате други по тях и така.
Авторът ще остане с нея, то е ясно. Защото така му харесва.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 7a64928d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Тая те манипулира. А ти седиш като шматка и питаш нас как да действаш? Имала лично пространство…. Не се градяло така доверие… Когато си във връзка всичко е общо, лично няма. А доверието се гради като играеш с отворени карти, а не да се криеш като мишка. До сега да съм и събрал парцалките в две чанти няколко шамара на изпроводняк и да съм я разкарал.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 7aa0c3b57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   От 9. Вече попаднах на 4 жени, които са обвързани или омъжени. Четвъртата на, която попаднах, първоначално лъжеше за възрастта си, после ми я каза реалната. После, чак след като аз попитах, ми каза, че е омъжена. Искала просто да си пише с мъже, , приятели". И самата каза, че осъзнава, че това, което прави е грешно спрямо мъжа и, но продължаваше да го прави.

Така че си опичайте акъла и си давайте достъп до телефоните. Очевидно в днешно време най-много изневери стават чрез телефоните.
М31

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 2baef8c82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До 44. Не си схванал идеята им, не е до изневярата. Тези за които говориш са така по принцип. Характеризират се с безброй връзки, с липса на хоби и липса на образование. Как си представяш една заета жена, която работи, гледа дете, пазарува, чисти, гледа сериозно на себе си, да претупва всичко, за да може да седне на компютъра да се занимава с глупости?
Както за едни е важно професионалното развитие, за други домът, така за изброените е важно да получат потвърждение че стават, че могат да играят игрички и единственото което усъвършенстват са лъжите с които се оправдават пред тези до тях. Като забият някой дори виртуално, за тях това е достатъчно за да се почувстват значими за момента, там ден да мине, друг да дойде.
Без да питаш защо, приеми че покрай такива е вечната драма, вечните циркове, минали къде ли не, мислещи само за себе си и интересите си. Даже за льбовници не стават, освен ако не си мъж с подобни интереси.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 3fb7587c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   По принцип съм съгласна с 42.
С риск да ме нападнат, ще ти кажа, че е трябвало тайно да й погледнеш чата с това момче. Ако трябва, го направи, макар че приятелката ти вероятно вече е изтрила, каквото има за триене. Според мен крие нещо. Щом толкова не ти дава погледнеш, значи наистина има нещо твърде лично в този чат. Какво пък толкова лично има? Да не би въпросното момче да споделя на приятелката си за някоя срамна болест, която е прихванал, или пък за гъбички по ноктите? Защото хората си споделят подобна информация, ако са си близки.
Никога не съм разбирала това "лично пространство" в телефона. Ще правите секс, ще делите една тоалетна, ще ядете на едно място, ще се целувате, обаче "личното пространство" в телефона трябвало да бъде неприкосновено. Колко по- лично от това да си разменяте телесни течности и ДНК? ! Някакво изключение правя, ако са чатове с близки, в които наистина може да има споделена лична информация, но "граници" и "лично пространство" с чат със случаен/ случайна от Интернет... извън моят живот. Да си смесват личните пространства другаде.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: bc54242b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Здравейте, нека да довършим историята най-накрая. След няколко месеца тази пародия на връзка приключи. На следващия ден след раздялата аз реших да влезна в профила на фитнес треньора и който също подозирах, че зарибява. Е... какво да видя, той си качил стори как са били заедно на рожден ден на някво лапе. Оказа се, че е имала паралелна връзка с него.
Извод: винаги слушай интуицията си!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: d5cd9ccc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   От кога да комуникираш с представители на другия пол, стана грях.?

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 62728566ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   До автора. В една сериозна връзка, трябва да си имате достъп до телефоните. Някой не си ли дава достъп, това не е сериозна връзка и си държи опциите отворени. Затова и да знаеш също, че ако някоя не иска да ти гледа телефона и пълна свобода ти дава, го прави най-вероятно, защото тя самата си пише с други и не иска ти да и гледаш телефона.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 62728566ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   До автора. Този треньор за мен, щом има връзка с нея, или той, или тя, същото ще правят и занапред. Или той също си има паралелни връзки с други и не му дреме, или тя ще си продължи с паралелните връзки.

Никой себеуважаващ се мъж няма да има отношения с жена, докато тя е във връзка с друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 73f44bdf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Авторе, съжалявам за това, което ти се е случило. Аз съм. от женската страна, той е този, който си пиши с колежка.
Изтри пред мен единия чат в Месинджър (мислеше, че не го виждам), а този във Вайбър го беше изтрил в мое отсъствие.
Само не можах да разбера... ако се искат и като се искат, защо не се вземат.
Иначе за чата в Месинджър... веднъж успях тайно да прочета няколко реда - тя му се сваляше, като открито му каза, че щяла да го вземе на екскурзия следващия път...


Та, авторе, ти ли прекрати отношенията ви, или тя?

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 9ec8153645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   В случая авторът е бил прав. Има ги е такива мъже и жени - все да е "драма" около тях, все да са популярни сред още 100, а официално - с един/една. На мен са ми смешни, но жалко, ако ти е "в къщата" и си правиш илюзии, че действително те обича и цени.

Странно ми е поведението ѝ - хем му праща да прочете опита за запознанство на другия мъж, хем било "тъпо", хем след това - "не ми чети чатовете".. Т. е., да се похвалим, че и други мъже ни търсят, харесват, че "сигурният" да поревнува и да си защити територията? И в същото време, да не изтървем съвсем другия/другите?

И как се въртят паралелни "връзки" с идеята, че участниците няма да се усетят? Що за хладнокръвие? И липса на ангажименти, с които да ти е запълнено времето? Тя с това ли се занимава денонощно - чатове, флиртове и интриги? На колко години сте? Но и малка да е още, няма ли поне уроци?

Като се изключи моралната страна, даже и не мога да си представя, че ще имам време и сили да "въртя" други мъже. Това трябва да е доста глупава жена, при толкова занимания наоколо.

Да не говорим пък, вече от човешка гледна точка, колко е грозно такова поведение - и към постоянния, и към другите. Коректният човек веднага при запознанство по деликатен начин си подсказва статуса, ако е зает. Ако пък се влюби в друг, оставя половинката да продължи и не го лъже.

Вече друго е патологичната, болна ревност. Буквално да заличиш като личност другия, с идеята да е само твой. Аз затова давам пълно доверие, но при първата издънка прошка няма. И не флиртувам никога, за да не нараня някого. Но пък такива като нас рядко са оценявани.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker