Кога си тръгвате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121585)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога си тръгвате?
преди: 5 месеца, 1 ден, прочетена 825 пъти
Здравейте.
Колко неуважение трябва до се натрупа в една връзка, за да си тръгнете? Трябва ли човекът до вас да ви изневери и буквално да ви смачка, или бихте си тръгнали при втората или третата проява на неуважение от негова страна към вас? Има ли думи, които когато чуете от близкия си човек започва да ви вие аларма в главата и ако да, какви са те? Ако усетите опит за манипулация как реагирате и колко чакате преди да напуснете някого, когато не сте щастливи? Когато виждате, че не сте приоритет стоите ли в тази връзка или си тръгвате? Каква е границата, която като престъпи някой бихте захвърлили всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 1e04ebd72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изневяра, чатове, въздишания по бивши. Споменава ли ги, работа с него нямам. Пренебрегва ли ме, държи ли се като да му е все едно дали сме заедно или не. Не е ли до мен в труден момент. Не ме пита за деня ми. Ако нямам усещането, че мога да му споделям. Ако се усещам, че си меря приказките да не го разсърдя, засегна. Не мога да бъда себе си.
Жените като че ли повече търпим от емоции, зависимост, свикване.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 941c1d19e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Говорете и се разберете какви са проблемите, не е до точки по списък и "чао". Явно при теб са приключили отношенията...

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: c6c142319d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   При мен беше, когато ми вдигна огромен скандал за това, че не искам да плащам всички разходи за почивка. Извиняваше се след това, но отношенията се промениха и не бяха същите повече.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 56d19f5d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Определено всичко си има граници и когато се прекрачат е по-добре да се сложи край! Когато виждаш, че не си уважаван, обичан и ценен истински, то по-добре е да си тръгнеш. Да, ще боли, но раздялата понякога е единствения изход от едни вредни и токсични отношения, които са непоправими и нямат бъдеще. Болката в такива ситуации ни учи и ни кара да растем и да ставаме по-силни и мъдри, също така ни подготвя за средващите трудности и предизвикателства, които живота предстои да ни предостави!

Ж., 22

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 часа
hash: febe38426e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом има неуважение, това е краят. Не бива да се трупа. При първа проява би трябвало!
Ж

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 17 часа
hash: 46e14f5296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   3 ако мъжа има по- хубави доходи може да плати почивката, но най- добре и двамата да се включат.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 часа
hash: 38af35de36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ами реално човек трябва да си тръгне още при 1 път е който му се демонстрира неуважение. Това за вторият шанс са абсолютни глупусти. Дадеш ли втори шанс това се приема за слабост и че ще го търпиш и за напред. Лошото е че и ти свикваш да прощаваш и попадаш в един омагьосан кръг. Аз много си изпатих от това да прощавам и да давам шансове. Колкото по-рано се откъснеш толкова по-малко ще страдаш. За жалост всички постоянно да прощаваме и с това показваме че сами не уважаваме себе си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 часа
hash: c6c142319d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От 3 до 6. При положение, че всичко съм плащал до стотинка, вечеря, ресторант, подаръци, транспорт, наемане на хотел, ядене. Дори не я оставих на рождения и ден да плати за мен и платих за себе си, ми се вижда нахално да бъде изискано от мен да плащам целият разход до стотинка за почивка, която не е евтина, не съм искал, не съм натискал за нея (бях ок и да не ходим), след като имах малък проблем с моите доходи и работа. Това при положение, че жената по това време изкарваше 2500 лева нетно, в малък град извън София и имаше малки разходи за наем/квартира. Дори предложих да платя по-голямата част от разходите, просто поисках някаква част тя да поеме, след което ми беше вдигнат брутален скандал и бях изкаран, че съм евтин нехранимайко, който тормози жена си и я малтретира.

След това уж се извини, а пак ме остави да плащам цялата сметка в ресторант, докато аз преди това обясних, че имам малък, временен финансов проблем и трябва да ми влезе в положението.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 часа
hash: 62b7e31d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моментът, в който установиш, че трябва да доказваш на някого стойността си, е моментът, в който трябва абсолютно и категорично да си тръгнеш. Човек го научава обикновено по трудния път, с опит, с правене на безмислени компромиси с погрешните хора, докато се учим, че първо човек трябва да цени себе си, за да може да знае кога да слага граници, кога си заслужава да полага усилия и кога не. Кога има смисъл да остава и кога да си тръгва от някого. Нарича се емоционално съзряване. Ако усетиш отношенше, което те наранява и е в противоречие с възгледите ти, но обичаш този човек, опитваш да проведете открит разговор, един, два пъти. Ако видиш, че няма резултат теглиш чертата и повече не гледаш назад. Трудният урок е, че ако един човек не те е оценил веднъж, няма да те оцени никога, или има очи за това какво представляваш, или не. Така че не влизай в циклични огношения, каране-сдобряване, само ти спира развитието и ценно време от живота и възможността да бъдеш щастлива.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: e3f4f24dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Когато виждам, че се разминаваме в основните си възгледи, цели и приоритети!

Аз, обаче това, обикновено го изяснявам още преди да сме започнали, което спестява много нерви и на двамата!

Ако вече сме във връзка, аз бих прекратил само ако се натъкна на нещо, което е важно и изцяло несъвместимо с моите възгледи, и е непоправимо - примерно черта от характера, която много ме дразни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker