Мъжете притесняват ли се от жени, които харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете притесняват ли се от жени, които харесват?
преди: 4 месеца, 20 дни, прочетена 1427 пъти
Като жена съм попадала в ситуации, в които при разговор и погледи усещам, че мъжа отсреща има интерес, но като цяло след това не прави нищо директно, за да бъде с мен.
Интересно ми е има ли мъже, които наистина се притесняват от жени, които харесват или мислят, че са над нивото им или това са женски въображения и просто мъжа не се интересува от нас и затова не предприема нищо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 19 дни
hash: a59488bdeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има естествено. Аз бях в подобна ситуация. Принципно като ученик и тинейджър бях срамежлив. После постепено го преодолях, даже станах пълно перде. Точно преди година обаче съвсем случайно си харесах едно момиче. Не се бях чуствал така много отдавна. Мислех си, че жена не може по никакъв начин да ме притесни, нито да ми размъти главата. Даже вътрешно вземах на присмех познати, които се въртят около жени, чупят пръсти и само да им кажат нещо са готови на секундата да го изпълнят. В любовен план животът ми е пълен провал и отдавна се имах за напълно претръпнал. Не, че нещо се получи и с това момиче де, но доста време се въртях около нея и се опитвах да я заговарям, като всеки път стомаха ми беше на топка и бях много напрегнат. Не, че съм смятал, че е ниво над мен или нещо подобно. За това ми усещане и тя допринасяше, защото беше изключително резервирана. Първият път бях доста спокоен, но следващите няколко вече бях много напрегнат. В крайна сметка видях, че нищо няма да излезе и се отдръпнах. Привличането по принцип се усеща и ако някой се притеснява, това е защото отсрещната страна явно няма интерес и стои безразлична. Има и такива, които нарочно се правят на недостъпни и се надуват, но това за мен е тъпо и не го разбирам. Една обикновена усмивка е достатъчна, за да отпусне напрежението. Ако няма подобни индикации, за мен е най-добре човек да не се бута, където не е желан.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 3289dd4d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако те иска, ще прави. Не ти трябват модерните, изнежени човечета, чакащи жената да ги свали. Зяпащи клипове за свалки и как трябва жената да прави първата крачка, пък да търсела първа, да звъняла, а той само да си седи.
Мъжете се мятат на жени именно над нивото им. Загледай се по улицата. Виж какви мадами има, как са облечени, гримирани и до тях какъв върви. Доста под нивото на жената. Жена, която под нивото им хич не отразяват.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 99940a1725
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, притесняват се.
От един мъж се очаква да направи първата крачка и ако е отхвърлен да го приеме като... мъж. Има много възпитани мъже, които подхождат внимателно, но има такива които се пробват с всяка, до човек е.
Хрумнало ли ти е ти да поканиш мъж на среща?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 8a44573d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Според мен това да мъже с ниско самочувствие и комплекси! Един самоуверен мъж ни предприел действия и би имал поведение на истински мъж със сериозни намерение
Я! За съжаление днес голяма част от мъжете са страхливи защото не искат да поемат отговорност и това убива инстинкта на мъж в тях! Пък и времената да такива че има много феминистки които смачкват самочувствието на мъжете заемат тяхната роля и не им позволяват да се държат както Бог ги е създал! Днешно време никой не си знае ролята и функцията е живота! Доказателство за безумието на хората денс! Било от моди или грешно представи за живота вследствие погрешно възпитание!


Пожелавам разум и вяра в Бога!

Жена на 26

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 583dcae012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Никой не иска да бъде отхвърлен, в днешно време всеки се гордее с егото си, доста мъже дори не се пробват с никоя в последно време.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: cef9999040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да. На мен ми се случи. Много я харесвах, че чак спрях комуникация с нея. Ако и ти го харесваш, направи първата крачка.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 85766381e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   може да е всичко изброено, мъже - всякакви. Притеснителни, надменни, патили си от 'студени запознанства', всичко може да е.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 446ac83f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, явно изобщо не познаваш мъжете, за да се питаш такова нещо. Разбира се, че се притесняваме. Винаги и страшно много. Нямаш представа колко трудно е да си мъж и колко много ни коства за да покажем на една жена, че имаме интерес към нея. Това е поемане на огромен товар от мъжа дори и да е качествен и една идея по-уверен в себе си по отношение на жените. И най-малкото намаляване на комуникацията от жената и намален жест на ответен интерес в нея към нас веднага се изтълкува от нас като незаинтересованост на жената към нас и ние веднага се отдръпваме от нея и спираме да говорим с нея и за нас често въпросът е приключен само от това. Говоря ти за интелигентни и стойностни мъже не за кръчмарски простаци и ганьовци. Страшно много уважаваме и харесваме жените които поемат инициатива към мъжете и свалят мъжа, защото така първо му показват, че го харесват истински второ страшно много усилия и мъки и недоразумения му спестяват, за което и мъжете страшно много обичат такива жени заради жеста им към тях(разбира се ако е само към нас, а не жената да се държи така в всички мъже, защото тогава няма да струва за нас пукната пара). Най-дългата ми и качествена връзка беше с такава жена, която тя ме сваля. Най-много ни отблъскват затворените жени на които трябва да им се вадят вътрешните нагласи с ченгел и тези мислещи че мъжа трябва да прави всичко в свалянето, а жената да стои като пън и само да преценява.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 5d28eb8068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато харесват дадена жена много. Да, притесняват се. Има мъже, където не им пука и жените им се връзват на тях.
Ако мислиш, че те харесва и ти го харесваш - бъди с него. Поговорете.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 273cb059c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Че има, има. Но притеснението е един от факторите, за да не идват при тебе. По-значими фактори са това, че ако си красива жена, то със сигурност си във връзка и отделно имаш много ухажори. В този момент всеки мъж си задава въпроса: " Защо въобще да се пробвам като тя е заета на 100%, секс и обожатели не ѝ липсват, с какво толкова ще я впечатля? ". Масово красивите жени сте супер надути и с его стигащо небето. Тогава защо да си причиняваме гадната реакция от страна на хубавата, но надута жена пред нас? Защо? Няма смисъл. И още един фактор - щом си красива, ще искаш много финансови ресурси и ако мъжът не е склонен да ти ги даде или въобще не разполага с такива, отново ще цъфне твоето себично високомерие, че мъжът ти е под нивото. В такъв случай всеки ще иска да избегне контакт с такава красива жена. А огромната част от вас са такива. Ако си облечена стилно, със скъпи дрехи и ходиш по улицата като инфлуенсърка на всеки му става ясно, че си от гореописаните жени.

Такива стават само за зяпане, а тези, които могат да си позволят да издържат такава, са бая богати, а и властни. Но такива връзки са просто една покупко-продажба и всеки нормален мъж знае, че за да те има, ще трябва да плаща като поп, а смисълът на една любовна връзка не е този.

Сега разбра ли защо мъжете само те гледат, а и ще те гледат, без да искат да се забъркват с тебе?

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 89205fec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   В момента се притеснявам, че жената да не разбере как се свалям с комшииката, която харесвам.
Ако бях свободен досега да я бях... въпреки, че гледам е доста вървежна във фейса и интаграм, и доста мъже им текат лигите по нея, но изобщо не ми дреме.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 73cfc452a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да, притесняваме се. Факт. А ти, авторке, ако харесваш мъжа отсреща, няма ли да му изпратиш знак, че и ти имаш интерес? Или си над тези неща и предпочиташ да чакаш с каменна физиономия? Не се заяждам, просто питам. Не ни подценявай нас, мъжете, не сме толкова зле с тълкуването на женските знаци. Но когато няма такива?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: c012f12cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   10 ти и грозна да вземеш, пак че иска мъжа да има пари и да и прави подаръци. Много жени работят и си покриват нуждите, не чакат на мъжа.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: c012f12cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   8 нали мъжа е ловец и жена дето му се предлага не му е интересна?

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 27c7995cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Имах доста приятели, които се притесняваха да комуникират с момичетата, които харесват навремето. Аз им прилагах малко груба психология, но след моите сеанси всички станаха уверени мъже. Как ставаха нещата. Те си харесват някоя, но дори не смеят да кажат. Аз виждам и флиртувам леко с нея. Това ги дразни идват и казват брат, много я харесвам недей така... Казвам супер, ходи и го кажи, а не ще ме отреже... Още малко закачки с нея и те вече не издържат кой текстово, кой лице в лице казваха си чувствата и че не умеят да ги показват и тн... И лека полека взеха да се отпускат и да им върви в живота. Никой не иска да гледа момичето което харесва с друг. Така че ако нямате някой като мен да ви подтиква помислете си, че със сигурност ще си намерят някой, ако се забавите достатъчно и си станете приятелки даже може и на сватбата си да ви поканят.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 0ba3ce5a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Смотаняците - да.
Тарикатите търсим как да им привлечем вниманието по максимално незабележим за тях начин - примерно, че се интересуваме от проблемите им...
или от това какво казала еди-коя-си от приятелките им или майка им.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 9f9b58ffdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   А когато жената е омъжена? Тогава как се държи един мъж ако я харесва. И въобще ако има и чувства. Показва ли ги или не намира смисъл и си мълчи?

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: afbd1773aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До номер 18. Ако жената е омъжена има деца и семейство е редно мъжът да си трае и да се отдалечи, ако не може да се контролира. Примерно в случаите когато жената видимо е нещастна или е жертва на домашно насилие би било редно да я защити, но не и да се възползва от момента на слабост за да я изчука.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: f52fe10349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Зависи от ситуацията. В приложенията за запознанство затова е най-лесно, защото там може да сваляш жени и да бъдеш отхвърлян, без да ти пука.

Но примерно в бар или дискотека си има социални норми. Ако съм с един приятел само, ще отида да занимавам примерно една жена за цялата вечер. Една, защото ако започна много да занимавам, другите ще видят това и няма да искат да са втори или трети избор. Също няма да ми дреме толкова, ако ме отхвърли, защото не съм с компания да ме бъзикат как съм бил отхвърлен и как ме е наредила, а само с един приятел, който също може да занимава някоя.

Но със сигурност не е готино да те отхвърлят и да нямаш успех. Затова наживо винаги има притеснение. За мен е ниско притеснението, ако съм по-анонимен и няма други познати или приятели да ме гледат как свалям една жена. Затова и съм много внимателен, ако занимавам някоя колежка от работа или бивша съученичка примерно. Ще е много некомфортно, ако не станат работите и после трябва редовно да се виждаме на работа или в компания.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: d5a1ded45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Едва ли, животът е за удоволствия.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 9942548abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 2, това идва, защото пазарът за жената никога не затваря.
Втората причина е, че до там се простират възгледите им. Мигли, прическа, грим и приятелките да завиждат.
Третата причина, за която не съм сигурен е в различните двойки е различно, но в повечето случаи е така. Че за този външен вид се грижат поне 2ма човека, мъжът до жената и самата жена.
Четвъртата причина е докато мъжете пилеят пари за жените, тя спестява от своите доходи, които инвестира обратно във външен вид.
Петата причина е ако жената не си подобри нещо по себе си- например маникюрче, причесчица, нови обувки тя в повечето случаи изпада в нервност. Също така като е изпаднала в нервност, някоя дрънкулка ѝ оправя настроението веднага.
И вече като се накичи с всички тези неща нормално е на улицата да ВИЖДАШ разлика.
Елементарно е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker