Обиждам се безкрайно много от лъжите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обиждам се безкрайно много от лъжите
преди: 13 години, 2 дни, прочетена 2557 пъти
Здравйте, имам си приятелка ходим вече от 6м. Аз съм на 22г. проблем ли имам не знам, значи ако човек който го уважавам и ценя ме излъже чувствам се адски гадно и спирам да говоря с него (първо питам що ме лъжеш) и като не си признае почвам да не го "ебавам".

Приятелката ми ме излъга, че у тях няма никой пък видях, че е с по голямата си сестра, защо просто не ми каже, че не е сама ами трябва да ме излъже?

Вече от 3 дена не си говоря с нея, пък тя ми вика че не те лъжа... и точно за това не знам как да разговарям с нея като знам, че ме е излъгала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 дни
hash: b1188634c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Е радвай се, че не е била с по-голям батко и да те е излъгала, че е сама. Не бъди толкова дребнав за този род лъжи

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 5a0c043cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И на мен са ми много неприятни лъжците. Неприятно ми е да ме лъжат в очите. Понякога слушам лъжи и просто си мълча, сякаш че не разбирам че ме лъжат. Всъщност ми става много неприятно. Ако близък човек ме лъже би ми било още много по-неприятно. Наистина не бих го приела от близък човек.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 7f18a447d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Глупак такъв. Пълен идиот. Такива съмняващи се във всички и всичко долни хлапаци най-ги обичам. Вземи поговори с нея-защо го е направила, каква е причината. Веднага се замисляш за себе си и как се обиждаш от това, че ти е казала нещо невярно, като дори не знаеш и причината за това. Алчността ти ще те отдалечи от много ценни хора. Помисли върху това.
Г.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 72e8414485
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, значи си се родил в погрешното тяло, защото човеците всички лъжем, минимум по няколко лъжи на час изричаме. Като се започне с това как сме и се мине през това, че ни интересува какво мисли другия. Лъжите са полезно и необходимо нещо, иначе няма да е възможно да контактуваме както трябва. Съветвам те, да се опиташ да проследиш колко често лъжеш ти, обаче бъди честен със себе си и после се попитай дали се обиждаш от това, което правиш и ако не защо си мислиш, че имаш право да се обиждаш на друг? Малко стана като в една книга на Тери Пратчет: Ей откарднали сме им кралицата, какво толкова, какво се впрягат и искат да почваме война. „ Ама не ние тяхната, а те нашата кралица са откраднали! „ Какво??? Взимайте оръжията и да нахлуваме, акк си позволяват да ни крадът кралицата“.
Надявам се да си схванал какво имам предид.
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: fc86e12a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами не се уважавай и себе си, защото в поста си излъгал, че я уважаваш. Ако я уважаваше, щеще да го споделиш с нея, а не да не й говориш три дена. Как точно видя сестра й, и защо питаш дали няма някой у тях? Това също е важно, за да бъдем полезни в коментарите.

Ами просто я зарежи, защо се терзаеш, тормозиш и нея? Освободи я от себе си, така ще й направиш добро. А ти, помисли добре дали, ако живееш с хора, можеш да понесеш, че те понякога ще те лъжат, че няма да са винаги в добро настроение, че ше допускат грешки, че ще са грешни, че ще са просто ХОРА.
Сара

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 8ebd316aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Това да ти е проблема... Не бъди толкова дребчив бе човече! Била е с кака си, а не с някой батко и не мисля, че е болка за умиране. Ти кво искаш да ти казва всичко с подробности ли? Може да е имала в предвид, че майка й и баща й ги няма затова да е казала така.
Май си търсиш поводи да не й говориш...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 часа
hash: ace6e07b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към №3 и №5 не сте чели достатъчно писаното от мен а то е ((първо питам що ме лъжеш) и като не си признае почвам да не го "ебавам".) питах я много пъти защо ме лъже, но просто не си признава, вече си говорим но не си е признала до сега и за тва се ядосах и спрях да и говоря, тя звънна плачеше даже но как да и вярвам като знам самата истина.

№1 да така е, ще се опитам да не съм дребнав...

№2 точно тва се случи, тя ако не ми е близка неснам кой ми е и за тва ми стана и на мене много неприятно

№4 може би наистина си прав, даже мисля че аз имам проблем с общуването точно заради това че не си измислям работи които не са верни, пък и мисля че отстрани изглежда тъпо като разбереш че някой лъже само и само за да дрънчи като радио... аз дори да излъжа гледам да си признавам а не като мойта да се "пъне". ще се опитам да видим колко често лъжа;)

№6 не си търся поводи но като ме лъже така как да съм сигурен за напред как ще, ако не обръяам внимание на такива работи тя ще си каже "кат го излъгах оня път нищо не стана, дай ще го излъжа пак ко толкова..)
Дано да сте ме разбрали правилно

 
  ...
преди: 13 години, 9 часа
hash: 72e8414485
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аворе, това че се пъне след като си яхванал в крачка е отделен въпрос. Не забрявай обаче, че има и хора, които живеят на принципа: " И на калъп да те хванат, отричай до последно". Спомниси песничката на Шаги:"Не бях аз". Дали ще толерираш такива хора или не, това е твое решение, но това няма нищо общо с лъжеенето само по себе си, а с опита да се правим на тарикати.
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 2 часа
hash: ace6e07b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя си ми е признавала преди за грешките си но сега незнам защо така стана, не вярвам да е на тоз принцип "И на калъп да те хванат, отричай до последно"

Преди имах един случай в който един мой съквартирант (с него се разбирахме много добре) дотогава когато той ми отказа да даде кюча за стаята ни, беше с други момчета, направи ми се на интересен пък можеше да го даде, и до края на учебната година, общо 4 месеца не съм си говорил даже с него, намерих си друг приятел с който ми беше готино пък той остана сам (вярвам че съм го научил да не се прави на голяма работа на всеки) и така.. Вие как мислите, как трябва да действам в такива моменти?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 час
hash: dfd8aad4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз някога много мразех лъжите...

Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ace6e07b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега свикна ли? Как стана точно? Вече не ти пука ли какво?

Дай и аз да се ъпдейтвам тогава бе мамка му :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker