Първа изневяра, първо отсвирване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа изневяра, първо отсвирване
преди: 4 месеца, 19 часа, прочетена 1162 пъти
Здрсвейте, омъжена съм и имам дете, но след като разбрах за изневярата на съпруга ми нещата просто не се получава в леглото. Реших, че за да разсеям мислите от главата си, ще си направя регистрация в сайт за запознанства. Е, да направих си и попаднах на един човек, с който всичко изглеждаше лесно и просто. Комуникацията беше лесна, картите на масата, само следваше среща, която се случи след около 3 седмици. Той беше наясно, че ще бъде само секс и нямам намерение да напускам семейството си, както и ми даде да разбера, че и при него е така.
Та, срещаме се, аз бях супер притеснена първите минути, но след известно време сякаш той беше по-притеснен от мен. Не му се получиха нещата, говорихме, пихме, пак пробвахме, пак пихме и говорихме, но края не дойде. Попитах дали проблема е в мен, като се надявах че отговора е искарен. Уж не, харесало му, просто се притеснил. Правим уговорка за следващия ден, пише ми сутринта и се разбираме, че ще се чуем довечера, нооо това така и не се случи. В някакъв момент показа, че е супер зает с нещо, което може да върши всеки друг ден и просто ме остави без отговор. Аз винаги съм била супер точна в това, което съм казала и направила, той също не ми беше показал нещо различно. Нямам намерение да го търся или подобно, но просто ми стана неприятно и му написах, че нямаше нужда да ме мотае... Отговор няма, разбира се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 2 часа
hash: 712b6f5e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Отговоръте, че не си единствената, а на него сексулните възможности не са му безкрайни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 мин.
hash: 27513d745b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може би просто не сте един за друг. Не с всеки има привличане. Не е задължително да "не се харесвате"

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 0f5d994443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Е, ми не си му допаднала с нещо!
Защо си го слагаш на сърце?
Може да е било с външния вид, с някаква миризма, с припряност, с обсебващо отношение... (просто примери давам, не казвам, че е било нещо от тези).
Нали не си мислиш, че ще отидеш на среща с непознат и ще се фитнете като болт и гайка?
Човекът просто се опитва да се отдалечи от тебе без да те засегне с някакъв коментар от сорта: "Миришат ти краката (или п.. ката), а мен това адски ме дразни! " или пък "Питайки ме постоянно дали всичко е наред, ме притесняваш до такава степен, че дори не мога да го вдигна! ", или пък "На живо си грозна като смъртта! (Или поне според моите критерии за красота... )".

В работата, примерно, когато търсят "специалист по еди-какво-си" и някой те предложи за такъв, а после се окаже, че шефовете всъщност търсят съвсем друго нещо, и при първоначалния разговор се окаже че просто не си подходяща за тази позиция, означава ли това че не си добър специалист в твоята си област? Разбира се че не! Та и със свалките е така...

Аз не мога да си представя да си легна с жена, която не познавам поне от няколко месеца, на живо, и не сме правили/работили нещо заедно, така че да я виждам, чувствам и помирисвам в реална ситуация - да я видя как реагира в различни ситуации, какво е отношението ѝ към повечето неща, включително към приятели, родители, колеги, бивши гаджета и т. н... , защото много вероятно е един ден такова да ѝ бъде отношението и към мен самия. И ако само усетя нещо, което ме дразни, не понасям, или е обратно на моите разбирания за нещата, незабавно започвам неусетно отдалечаване и емоционална изолация, далеч преди да е станало нещо забележимо между нас, камоли ласки, целувки, връзки, секс и такива работи.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 35d6748456
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Леле.... това се нарича егоизъм. Не защитавам съпругът ти, понеже темата е за теб. Егоизъм и инат, няма да си развалям семейството, регистрирам се в сайта за запознанства напук, ще му го връщам, ама аз ли съм виновна, че не става... Наказваш себе си! Досега секът с мъжът ти е бил ок, обаче като си разбрала вече не е. Който е малко по-интелигентен и попрочел нещо, ще разбере какво имам предвид. Изневярата ти е най-малкия проблем връзката ви има други проблеми, който са много по големи от едно... Вместо да се регистрираш по сайтове, реши какво искаш, отидете на брачен консултант, решете как ще живеете от тук нататък. И не на последно място излизането с някой си от сайт не е никак безопасно, нещо в питието ти и утре може да си и изваден бъбрек или в някой бордей в третия свят или на парчета захвърлена накъде.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 1f93e70b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не те е харесал пича или има някакъв проблем.
За да не може да свърши с чужда жена просто не те е харесал изобщо.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: f821114c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Случва се понякога - сигурно е бил притеснен и сега го е срам.
Ако стане - стане. Ако не - ще си намериш друг.

Само да ти кажа от опит, че изневяра не се връща. И със 100 човека да спиш - пак ще ти е криво, че мъжа ти ти е изневерил. А на всичкото отгоре ще се чувстваш и виновна, че ти го правиш.

Но - успех, де.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 0371b48a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Още една душичка по спиралата надолу... Е, сега вече има още няколко допълнителни въпроса и два пъти повече неизвестни. Не знам кой е в по- големия капан, но измъкване няма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 75f43fa923
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може да си има засечки в секса и да търси някоя с която няма. Не можеш да си представиш колко много млади мъже имат проблем да го вдигнат и като не се получи умират от срам и ги е страх че може да не се получи и втория път и просто се изнизват тихо тихо. На мен със сумати гаджета ми се е случвало първия път пълен провал и после нещата се оправят с някои с други не и приключват.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: b57ec859fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Срам го е, че не му става, иначе му се иска. Намерѝ си друг.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 60fa939678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има разлика между липса на ерекция и между невъзможност за еякулация. Причините и за едното и за другото са различни, но в случая това е от "пренавиване" -желание за екстремно представяне. И в двата случая мъжът се чувства много потиснат и депресиран, особено когато е за първи път с друга / нова/ жена.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c66be861c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До №10. Трудно тази женица със скромни когнитивни възможности може да бъде наречена "Дама. "" Разгонила се е и е излязла на пазара. Може да обяви и подходяща цена на тази "изневяра", по този начин ще подпомогне и семейният бюджет. Само не се разбере дали е имало акт или само малко физически упражнения. Също е доста важно в такъв момент да е облечена подходящо бельо. То сваля част от напрежението. Поне на мен ми действа много стимулиращо, особено в момент когато "сеанса " е внезапен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker