Изневяра ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е?
преди: 4 месеца, 1 ден, прочетена 1518 пъти
Здравейте,
Прочетох теми на подобна на моята ситуация.
На 40г, мъж. Женени сме от 5 години, тя е с година по-малка от мен. След сватбата секса приключи почти на 100%. Миналата година сме правили секс 2 пъти. Инициативата е само и само моя. Трябва да съм опитал поне сто пъти. По принцип само аз работя, тя работи епизодично. Не знае каква работа й харесва, бързо й омръзвало. Няма хоби, нищо. Единствено кученца и котки. Гледа клипове в нета по цял ден.
Побърквам се. Когато се стигне до секс, така го прави, че да ме откаже. Последните мисля две-три години при секс не съм свършвал.
Поддържан мъж съм, спортувам редовно/тя също искаше да спортува, но няма воля, максимум е издържала две седмици, а качва тегло, храни се в леглото, алкохол също обича/.
Аз си правя ремонтите вкъщи, автомобил, прането, голям мераклия съм, с широки интереси, нямам скучен ден.
Тя се показа едва сега, кисело й е, не й се занимава с ходене на работа, ама аз и зор не
давам, когато може.
Тук има семейни хора, така ли се живее?
Сега по празниците, като се поздравявахме с колегите, една колежка (нищо особено като визия, над 55г), прегърнахме се с поздравите. Казва "не можеш ли да притиснеш по-силно, какъв мъж си". Е, добре, така да бъде. На 40г съм, свърших в панталона за секунда. Ми не съм докосвал жена от месеци. Дали не усети колежката не зная, но седмица по-късно ми направи същият номер и аз пак свърших.
Срам ме от мен си, все едно съм на 14г. Ама секса при нас умира, тя не желае да прави усилие. Казвала ми е, че е имала няколко връзки, но те са приключили защото момчетата са почвали да правят секс с други жени (при нейна възраст от 18 до около 30-33). И аз тогава й казвах, че те са били боклуци, но не знаех че секс от нея почти не са получавали. За млади хора, секс 1-2-3 пъти в годината. И мъжете са си тръгвали.
Изневяра ли е, ами мисля си за секс с друга жена, не е само физическото, самооценката ми, . всичко заминава, на парцал се усещам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 16 часа
hash: 23c472fe28
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Просто се освободи от тази глупава пиявица. Няма никакъв смисъл да си с нея, освен че я отглеждаш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 часа
hash: f3bcb9ddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Сори, ама развод и си търси друга.... Няма смисъл да го мъчите повече, по-скоро ти да се мъчиш... Явно за нея не е проблем...

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 часа
hash: e6a34d771b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Е то на свършен факт е най-кофти да питаш.
Хванал си се с жена с инфантилен характер, която все чака на някой и все недоволна. Кисела е, защото те обвинява за нейната скука и съм сигурен че ти вместо да и кажеш да се хваща в ръце и да си намери хоби, работа и интереси, хващаш я водиш тук там за да и намалиш “тежките драми”.
Ама така е като си избрал хубавелка за да си я показваш и не си мислил на време.
Тя имала 10 сериозни връзки, никъде не се получило, все била недоволна от партньорите, сега баш с теб ще стане нещо божествено като резултат.
Та какъв съвет искаш? Какво очакваш да се получи натам според теб?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 часа
hash: ff6ed4ca96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не е изневяра, поне не виждам индикации, но това не мисля че е в твоя полза. От описаното тя не те е обичала никога, вижда че си лабилен и лудо влюбен и просто я устройва да си я храниш и угаждаш, макар че по много връзки, включително твоята се вижда, че само с това не става.
Ако гледа клипчета за котки и кучета не е проблем, видиш ли я да гледа разни псевдо-психоложки, някакви такива за сърцераздирателни истории и мисли, смятай че не е прежалила някой от миналото си и колкото и да се доказваш, колкото и да даваш за нея, нищо няма да се промени.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: 6f6bbb5f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изчетох я с интерес тая история и съм на ръба да я обявя за измислена.
Първо - вие деца не иската ли да имате на по 40 сте, женени от не -знам -си-колко време там, то бебета не ги носи щъркела.
Второ, не знаех и не съм убедена, че е възможно мъж на 40 да свърши по тоя начин, пък дори и от 2-3 година да не е правил секс. Мъже, просветлете ме.
Трето, аз не мисля, че някой изобщо би търпял такива отношения, освен ако няма няква финасова зависимост /примерно жилището е нейно/, пък дори и тогава, майната му на това жилище...
Абе към измислена тема клоня.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: fbaa0cffcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вие трябва да седнете на масата и да поговорите като зрели хора. Ти ли я издържаш? Пълната издръжка за жена трябва да е по време на майчинство или ако мъжът е много обезпечен. Или го кара тип асексуална, или ти изневерява. Не е хубаво така, поговорете и й кажи всичко в очите. Ако няма промяна, се разделете.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: efbcf0788d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Депресирана жена. Колко пъти я накара да се чувства красива и обичана жена? Или ходиш и мрънкаш само и твоите нужди са важни?
Купи ли и хубава дреха, цветя, подарък? Поглези ли я с нещо? Да ти идва наум, че това е потискана жена, защото гаджетата и са били гадни коцкари и затова не ще да прави секс? Може да се е раздавала, и накрая- изневеря. И затова е спряла да се старае. Мъжете грам не знаете как да ухажвате жените, мрънкате за кила, манджи, секс по график, а да я питате как е, от какво има нужда-не се сещате. Важно е да пъхате и дотам.
Тебе пък те прегърнала някаква баба и доволен вече. Остави жената, да и затвърдиш мнението как още един не става.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: 307580801b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не знам какво да ти кажа в подобна ситуация съм с мъжът ми. Никога не сме правили много секс най много 1-2 пъти седмично и то по веднъж. Но откакто имаме дете и нервите се усилиха горе долу е 4-5 пъти годишно и то на 90% по моя инициатива или след скандал от моя страна че това не е нормално. Ходи на фитнес сутрин а вечер е уморен. Казах му че няма да ходи на фитнес надявайки се да използва правилно сутрешната ерекция но не би. На думи много ме обича дори на лекар ходи изследвания пуска всичко му е в норма пращи от здраве, проблема бил психологически според лекаря а мъжът ми не признава нещо травматично да е преживял.. Накарай жена ти да си изследва щитовидната жлеза често от това има спад в либидото. Не знам какво да ти кажа аз самата се чудя да продължавам ли този брак но имам дете ако го нямаше вероятно щях да се разведа.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: aad4db39d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако само сексът ви куца - ОК, но едва ли само тва не върви във връзката ви. Ако се чувстваш зале тот ази връзка - по-скоро я прекрати

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 часа
hash: bc58c9be81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Какво правиш при нея? Дори деца няма намерение да ти роди. За какво ти е?

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 13 часа
hash: 43debc0a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе то сексът ви е най-малкия проблем, какво се тръшкаш, морал или какво. Тази твоята жена е жива умряла, за какво ти е, нито секс, нито уют, нито допринася с нещо. Защо си с нея въобще.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 часа
hash: bc62709d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Хех, ами "изневяра" се прави спрямо нещо, което го има, не спрямо нещо, което го няма!
При теб си е чист неупотребен ресурс! Който, ако има някоя, която да го приеме с радост и да му се радвате двамата - защо пък не?

Колежката, въпреки визията и годините, явно ти има мерак. Срам, не срам, защо не си поговорите и да ѝ обясниш ситуацията? Особено ако я виждаш, че е стабилна жена (а не някаква интригантка), на която може да се разчита и би могла да те разбере... Защото наистина ще изисква голямо разбиране и търпение това да спреш да свършваш за няколко секунди и да започнеш да правиш нормален секс...
Пък по-нататък, след като се успокоиш и събереш някакво самочувствие, тя не е единствената жена на света, ще се пробваш пак, докато си намериш нещо подходящо за теб и удовлетворяващо те.
Знаеш ли колко жени има в твоето положение, дето мъжете им са пияници или не са ги поглеждали от години? Обаче търпят - заради децата, заради едно-друго... Нищо не ти пречи с някоя такава женица да си осветявате и подслаждате взаимно живота.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 часа
hash: c5c90e71e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо я търпиш тази?
Най силните години от живота ти да се въздържаш като стар ерген. На 40 си остават ти още 15 години полова активност и филма приключва. Хващай някоя за гъза и млати силно че живота е кратък.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 часа
hash: aea793959e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не стана ясно деца имате ли или не й се занимава?

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 часа
hash: ca0f19ebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Какво изобщо получаваш от тази жена, че си я отглеждаш? Това е чист паразит, нито работи, нито има любов между вас, нито разбиране, диалог... Разкарай тази пиявица и си намери нормална жена, все пак и деца ще искаш, а те не стават с 2 пъти секс годишно

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 557c297d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Кой нормален мъж свършва от прегръдка, че и от някаква стара чанта?
Този мъж има проблеми със свършването!!!
Свършва бързо и оставя жена си незадоволена!!!
Това е причината тя да отказва секс.
Зарязва яцвсеки път незадоволена.
Само до половината ли прочетохте?
Масово мъжете гледат порно и си бият чекии, ако са незадоволени, затова не е възможно да свършат от прегръдка и то на повсеместно оплювани за възрастта си жени.
Мъже, отговорете честно, колко време ще изтърпите жена, която ви надървя и ви оставя да довършите сами?
Е, тази жена, търпяла-търпяла и накрая предпочела вместо раздразнена, нервна и незадоволена да започне да отказва

Авторе, потърси незабавно медицинска помощ, че няма жена, която да узтърпи дълги бързосвършващ индивид.
OnClinic в София имат добри лекари, които да ти помогнат
Вероятно има и други клиники, но съм женс и тази ми е единствената известна, за която имам много добри отзиви от реални пациенти.
Нали все тичате след млади и жените след 40 г. вече за нищо не стават.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: aedc3d6dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Тук повечето директно те приканват за развод, може би са прави. Аз съм много ЗА да говориш с жената и да ѝ кажеш всичко това, което си написал тук (без това със свършването в панталоните, което е едно от нещата, които ме карат да мисля историята за фалшива). Не знам от колко време е така, но говори с нея и ако не виждаш дори опит за промяна от нейна страна... чао!

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: dd9d12cc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако е истина това, което си написал, то се чудя как още търпиш такъв брак.

Жена съм, за протокола.

Ужас!!! Взели сте се на по 30 години и тази жена на моменти ми звучи като бабичка, на моменти като тийн.

Кученца, котенца, цветенца и т. н. много жени гледаме с удоволствие. Обаче си гледаме и мъжете, децата, семействата, дома и т. н. И работим здраво, въпреки че и ние сме уморени, често изнервени и си трябва почивка. Разходите не те питат изобщо интересно ли ти е на работа. А вкъщи не може да оставиш кочинка и да ядете сандвичи, защото ти е досадно чистенето и готвенето. Такъв е светът на възрастните!

И за секса е някакво безумие. Естествено, че ще стигнеш до мисли за изневяра. Не сте на по 100 години, че да си живеете като братче и сестриче.

Аз сядам и говоря открито с човека какво правим. Отваряме обяви за работа, търсим упорито, разпитвам познати. За секса - ако има проблем - лекар; психолог, ако е в мен проблема - защо, какво липсва. За дома - разпределянето на задълженията е най-справедливо в наши дни, но не и единият да се гърби на работа, че и вкъщи "втора смяна". Жена съм и помагам активно и за ремонтите, между другото, по мое желание. Та, при желание да си партньор на мъжа си/жена си, няма проблем всичко да се свърши.

Как търпите такива мъже и жени за семейство, чета истории и наистина не разбирам..

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: d15893f492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От Автора. Към коментар Номер17.
Напълно погрешна посока в конкретния случай. При секс нормално си издържам 20-30 минути без да се замисля, ако пожелая мога да бъде и повече. Иначе ако е секс веднъж годишно - тогава е по-бързо.
Към останалите коментари: Нямаме деца, искаме. Но и това начинание е прехвърлено за мен. Понякога ми е казвала:" не усети ли, че преди три дни бях в овулация? ". Хора, опитвам, но някак нямам инстинкт да усетя кога е в овулация.
Преди да се оженим (и това сам организирах, няма роднини, няма нищо, лесно и бързо се справих), жената беше активна в секса, казваше ми, че си иска, в самия полов акт беше активна. Беше живяла с родителите си, общо взето те са се грижили за всичко. Като излезна от семейното гнездо и заживяхме заедно и дойде нанагорно. Ако не се погрижиш да има храна - хладилника е празен. После наеми в столицата и т. н. И секса умря. Сподели ми веднъж, принципно не е била по секса, но да не ми счупи мерака. Обаче това ми го каза след сватбата. Ако ми беше споделила навреме, че веднъж на две години й е стигало да секс - вероятно нямаше да се оженя.
Сега, когато се стигне до секс, тя не е активна по никакъв начин.
С най-добрата й приятелка са търсили заедно мъже. Приятелката се ожени за мъж с богат баща, много прилича на Д. П. от политиката, и никога няма да й се наложи да работи.

И двете качиха килограми, моята около 30, другата - над 40.
Живи и здрави. Благодаря на всички, които писаха в темата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: a40805ce2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Еми, не се живее така. 10 години си пропилял, не пропилявай живота си (остатъка от него).

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: ef4766dfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами преди да се ожениш е хубаво да се помисли.
Иначе според мен има някакъв проблем, явно се притеснява от нещо. Така написано сякаш няма желание за живот. Тези всички неща идват от някъде и ти ще кажеш от къде? Не е хубаво, но по-добре всеки по пътя си.
Ж25

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: d8d9717582
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 8
Със сигурност ти изневерява!
Няма как мъж да тренира и да не му се прави секс!?
Аз съм на 49, но въпреки всичко успявам да тренирам почти всеки ден и постоянно ми се прави секс, но съпругата ми не е на същата вълна.
Въпреки всичко правим секс поне по 1-2пъти седмично.
Имаме две деца.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 96de59674c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Отглежда си я като цвете, сигурно не и липсва абсолютно нищо, и накрая разни в коментарите пак изкарват мъжа виновен. Това са същите пиявици, които никой мъж не иска.

И промиват мозъка на останалите хора.

Радвам се, че мъжете се събуждат и започват да вземат нещата в ръце. Такива жени са туморите не обществото, и трябва да бъдат изолирани!

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 5ba0f434a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Еми то как да я желаеш тая жена. Направете си график поне веднъж седмично. Хващаш я и действаш, ако не се дърпа значи иска. Не спите ли заедно? За дете на 40 г може да забрави, трудно е с възрастта да се гледат, особено от жена дето не пипва нищо. Пък и само ти работиш, добре и е. Длъжна е и секс да прави, щом ти правиш всичко. Къде са мъжете дето жените им само вкъщи седят, аз защо нямам такъв дето да ме издържа? Бъди мъж, нека тя не те командва

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 82563d5685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторе, бъди директен, кажи какво искаш от жена си или се развеждай, май и деца нямате. Не знам тогава какво правите заедно.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 19bf959f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Темата е бъзик. Не че няма такива жени търтеи. Даже съм напълно убеден, че има премного такива индивидки сред Ганьовица.
Необяснимото в случая е как 40-годишен мъж с опит в секса ще свърши в гащите си (и то на два пъти), докато прегръща някаква спаружена лелка на 55? Другото е, че авторът трябва да е страшно слабохарактерен, за да седи в такива взаимоотношения толкова дълго. Реално, такава жена нищо не ти дава, а само взема. Тогава как си във връзка N на брой години с нея? Нещо не се връзва хич.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker