Хората не сме моногамни и това е! Защо трябва да се мъчим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хората не сме моногамни и това е! Защо трябва да се мъчим?
преди: 4 месеца, 12 дни, прочетена 2618 пъти
Аз съм жена, в България не съм ходила по мъже, в брак съм със скандинавец, учих в Испания и само там съм имала гаджета. С мъжа ми пътуваме и се чукаме заедно с други хора. Той хич не е ревнив и е кък, аз имах малка ревност, но повече възбуда. Да, обичам го, той ми е любим, ама има такива хубави широкоскроени мъже и жени. Той също забива. Намирал е по 2 плюс мен така сме правили секс. И двамата сме в края на 20-те. С другите ползваме предпазни средства, помежду си без. Така е и много по-удобно - не харесвам нещо, не го правя, друга му го прави, така и обратното. Примерно мен някои пози ме болят, тясна съм, вместо да се мъча. Той пък не обича да лиже, само аз да му правя. Балканците са комплексирани, щото са курви и курвави, но пред обществото да се отчетат със семейство и дете. Ние дете в късните 30 най-много ако стане да имаме. Не ни трябва в момента. Пари си имаме. Има цели групи за полигамни красиви хора, сайтове. Без предразсъдъци. Защо трябва да се ограничаваме? Никой никому не е длъжен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 8c614a4551
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Абе аз не, че съм голям моралист, ама съм сигурен, че Европа това точно ще я затрие.

Пиене, ядене и секс на корем, кинти, нови дрехи и екскурзии в чужбина, а деца "евентуално към края на 30те ако въобще има"...

Чао-чао Европа, завладяха го вече този континент.

Т. Т.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 7ad197f86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това, че на теб ти мъчно, не значи, че ние искаме друг/а за малко. Ако човека до теб те иска и го виждаш, другите нямат значение, колкото и да са красиви.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 9db0b27c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Не познаваш всички хора, а и си много малка още.
Тази ваша връзка ще се разпадне, като започнат да ти се появяват бръчки, а с този живот, ще се случи още на 30.
Живей както искаш сега, но скоро няма да имаш семейство.
Такъв живот може да се води съвсем спокойно без брак и без постоянен партньор, което е в така наречената фаза на наживяване.
Някои сме моногамни.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 5713eed763
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Най-пропадналите общества са полигамни - виж какво става в Африка.
Плюс това моногамността е по-изгодна за жените, но тези, които са малко над твоята възраст. Твоят мъж ще те изостави след време, ако някоя по-млада и хубава му върже, докато тебе само по-стари мъже ще те искат, а сексът едва ли ще ти хареса с тях толкова много.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: e066493929
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Защото това създава недоверие. Любовта и секса вървят заедно, а не отделно. Затова, ако на някой партньора му прави секс с други хора, той на практика не може да му бъде истински партньор, защото покрай секс с другите вероятността да има любов между тях е огромна. От тук тръгват любовните триъгълници, посяването на недоверие, намалената нужда от партньора и отдаване на него и в крайна сметка разпад на връзката. Говоря за случаи като твоя, когато го правите заедно с други хора, а не за изневярата зад гърба, която е и предателство в допълнение. И без тези фактори връзките много трудно издръжат в дългосрочен план, а с тях е просто изключено. Въпрос на време е колкото ти е партньор мъжът ти, толкова да е партньор и на някоя друга жена с която го прави, че даже повече да е партньор с нея защото тя е нещо ново за него, а ти си му поомръзнала с времето. Не си мисли, че всичко е вади-тури. Освен това ти как би се чувствала, ако разбереш, че родителите ти ходят да се ебат с други двойки? Как ще гледаш на тях, ще бъдат ли повече твой маролен стожер в живота или биха се превърнали в хора напълно олекнали в очите ти? Ами ако пък си дете от мъжа на някой друга двойка, а да си мислиш, че баща ти ти е баща? Да си чувала за морал? Моногамни са хората, а идиотите са полигамни.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: bb24676dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   А ти се замисли какъв е истинският смисъл на една връзка? Дали е да си бъркате по дупките и да си гледате кефа?
Само че ако щъркелите гледат малкото щъркелче 2-3 месеца, докато започне да излиза от гнездото и да си намира храна самò, то при хората този процес трае поне 20, а като гледам напоследък и 30 години...
Та затова "се мъчим" повечето хора! Виж и демографията как отговаря там, където "немъчещите" се като вас са мнозинство...
Виж и своите приказки: "Ние дете в късните 30 най-много ако стане да имаме. "
И какво ще остане след вас? Една купчина л... на и малко спомени за невероятните ви удоволствия? ОК, ваша си работа. Само не се опитвайте да го натрапвате на някого или да ни рекламирате "колко сте си добре"...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 9875fb4643
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Бързо оздравяване

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 00df5b78e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Където има любов, няма място за трети. Правете каквото искате, но не го навирайте като правилно, защото не е. Нито изневеряващите са цвете, нито такива като вас. Нито съм изневерявал, нито имам нуждата да го правя.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: ab9efa956e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Знаеш ли чии гени оцеляват и продължават да се предават и да се развиват, моето момиче?
Гените на тези, които са НАЙ-ПРОСПОСОБЕНИ в умението си да се възпроизведат! Да, точно така - не най-красивите, не най-умните, не най-яките, нито най-разкрепостените, а най-приспособените!
И няма значение дали си с физически недъзи по рождение, или пък си чукната в главата на тема хомосексуализъм, феминизъм, самодостатъчност, или по начина, по който се наблюдава при тебе - резултатът накрая ще е един и същ! А именно - бъгавите гени не се възпроизвеждат...
Защо изпитваме удоволствие при секс? Смяташ ли, че Природата е достатъчно глупава, та да ни е измислила някакви безплатни удоволствия срещу нищо насреща? Ще ти подскажа - удоволствието е награда за свършена работа! Но каква е работата, която трябва да се свърши, и какви допълнителни ресурси (като време, средства и лично посвещение) изисква? Погледни 7-мото изречение отзад-напред в твоето писание и ще разбереш какво е отношението ти към тази работа, за която предпочиташ да си прибираш редовно наградата, но не и да я свършиш. Как си мислиш, че ще приключи всичко това?
Отдай се малко и на проста математика - пресметни примерно колко деца трябва да роди една жена, така че популацията на умните и красивите като тебе да е устойчива, и поне да се запази във времето, ако не да се увеличава? Да, отговорът е около 2 цяло и 2 десети, ако отчетеш нещастните случаи и откачените идеологии, които пречат това да се случи.
Та докато сме били маймуни, прасета или каквото е било там - да, били сме полигамни, защото не ни е пукало дали ще имаме изобщо и какво ще стане с поколението ни. Тогава всичко е било на рефлекси и инстинкти. Когато сме станали хора, обаче, заедно с разума са дошли и отговорностите. Та ни се е наложило да бъдем моногамни, или поне докато отгледаме децата си и ги видим стъпили здраво на краката си. А това са поне 20-30 години.
Не мисля, че сега ще ме разбереш, но ако искаш - разпечатай си някъде коментара ми и си го препрочети след 20-30-40 години.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 8e7e8a542c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Доколкото разбирам, ти си чужда на България, не разбирам защо ни споделяш своя опит.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 2866deafa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Това е твое лично менине и не можеш да се опитваш да го налагаш на останалите като някакъв вид норма. Живейте си с мъжа ти както си искате, щом така ви харесва - супер, но не генерализирай кой какъв е. На мен не би ми било приятно да виждам как приятеля ми прави секс с други пред мен, нито аз имам желание да правя секс с други мъже, просто знам, че няма да ми е приятно и само той ще ми е в мислите. Така че, ако деца или подрастващи четат темата, не вярвайте, че това е нормално, защото не е. Това са хора с изкривени сексуални влечения и фантазии.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 1f46c9d2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Едно безплатно съветченце от мен:
Сега, докато си млада (под 30), си замрази няколко яйцеклетки. Не че това ще ти помогне особено в бъдеще, но поне ще можеш да си живееш животеца И с тази илюзия.
Пък кой знае, може един ден и да ти дойде акълът? Не проспивай сега времето по начин, който ще те накара тогава да се почувстваш с празни ръце и тотално пре.. ана.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: afd63e5fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Абе момиче ти май наистина мозъка ти е в петите, първото нещо което отбеляза е че си на 20 години и НИЩО още не си видяла още от живота била се хванала със скандинавец май си прекалила с гледането на сериала ВИКИНГИ да не си фен случайно на Рагнар Лодброк? Ти от думата СЕМЕЙСТВО не ли си чувала? Хората затова се борят цял живот да си намерят половинките, тя наша в отворена връзка била и ония скандинавец яко ги дупчил и сега дай спукай си и ти трътката от мушкане, аслъ че до 30те годинки като стигнеш този твой скандинавец ще те е оставил вече и ще ревеш надупена ама късно ще е... Вземи се стегни намери си човек КОЙТО ЩЕ ТЕ ЦЕНИ и ще е с теб и само теб да те обича, а не да ми говориш кой бил моногамен имаш голям проблем с горния етаж на главата ти!!

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: a4a92251f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Това си е ваша работа, няма смисъл да го споделяте тук, ясно е повечето хора са консирвативни и правят всичко предимно за пари, това е положението, някои дори с никоя не търсят реален секс щото някои шм плаща и иска така, та е много относително всичко.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 0ab1d0373f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ами мъчим се, за да ни има и след 100, и след 200 години.
Ти като не се мъчиш, ще те има ли тогава?

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 6140c95262
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ако искаш навърти 1000 бройки, все тая. Така не ставаш по-готина, само по-мръсна. И той. Кога работите като само се сексате наляво-надясно?
Ако си толкова щастлива, нямаше да го пишеш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 00df5b78e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ааааааа, ама тоа ли била тайната на щастието. Е, благодаря ти, че ме светна кое ще ме направи щастлив. Аз до сега, разбираш ли, умирах от нещастие. Ей сега ще викна жената да и вкарвам оферта да си заебем всичката работа и да ходим да се търкаляме с всяка срещната двойка, вместо да сме верни.

Благодаря ти!

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 8588cd3b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз съм авторката. Първо, историите с изневери, в които се ревнуват, а си изневеряват са много по-гнусни. Я погледнете какви лесни хора са около вас - мъже, обсебени от порно и жени от пари и порно. Ние поне си гледаме кефа. И да, работим, тези удоволствие се случват веднъж на няколко седмици. Много интересно, след като не сме се установили на едно място, а сме на добри длъжности, специалисти, които могат в движение да живеят, защо не? В Перник примерно или където и да е в България, ти се лепва етикет, нищо, че 90% изневеряват като луди. Ако разбера такова нещо за нашите - голям праз. Ще им се изкефя, че са освободени. Пък и хората искат разнообразие. След като си оставаме любими един на друг това е важното.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 82ede2314b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Хората СМЕ моногамни клета душицо. Жена съм на 27, мразя религиите и стеротипния начин на живот, стереотипния брак пълен с битовизъм, но ти е бедна фантазията колко съм моногамна. И тея неща ги описах, за да няма заучените фрази: смотани, скучни, стеротипни, искащи деца колкото да се отчетат. Ами изненада и аз не съм по децата. Също така се увличам по бдсм и от общуването с честни хора с доста по-добър умствен капацитет от твоя и пралтикуващи полигамия ще ти споделя, че тяхното мнение е, че пълна пологамия няма. Всички бяха на мнението, че в един момент поради малка или голяма причина се стига до ревност и от двете страни и разпад на отношенията. Някои пък са се отказвали от общите забавления, за да си запазят връзката. Имаме си общност и форум, може да се намери и да ги прочетете тея неща.
Отделно да спомена, че това много ме съмнява, че е писано или от мъж или от много съсипана женица влачеща се по кръшкач, за който се опитва да замаскира яда и комплелсите си като се мъчи да се прави на много окрехната и яка. За това и не може ясно да обясни и да се аргументира, а се мъчи как да се налага и се жегва от ситуацията. Ами не се влачи по изпаднал кръшкач все още неоъсзната и няма да си в състояние на пълен хаос и душевен тормоз.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: b3b060558c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Не разбрах, поотделно или заедно го правите?
Може да се влюби в друга и да те зареже.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 67a0b8dfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Жено, той не иска дори да ти прави орална и няма елементарно уважение и лоялност ама си му била оставала любима? ! Хохохооххо

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 325293e74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Права си, авторке. Но проблемът тук е че българите го раздават големи моралисти и пазители на семейството. Ама само на думи. Зад външната врата нещата са съвсем различни. Я задявки с колежки, я онлайн свалки, я нещо съвсем различно. Всеки мъж мечтае за жена като тебе, да не се крие като мишка по мърляви хотели. Няма да забравя една случка от училище. Бях освободена по физическо и си седях в съблекалнята. Да ама с кабинета на учителя ни делеше една тънка стеничка. И чух как господина по физическо оправя тая по география. Голямо пъшкане падна. После женицата най-бесрамно се обади на мъжа й да идва да я взима и да вечерят навън. Даже не знам дали се е подмила след акта ( колкото и грозно да звучи)
Та така. Мотото тук е да го раздаваме пред хората идеално семейство, да не ни чуят съседите. Ама всеки си има резервичка, а някои и по две.
Затова и тук срещаш само хулене.
Блазе ти че си срещнала такъв човек. И аз скоро емигрирам и повече хич няма да се занимавам с българи. Дано имам твоя късмет.
ж, 23

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 05c167322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Успешно и бързо излекуване!!!

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 6f0e3123b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Някои хора са моногамни, други - не са.
Щом така ти харесва в този момент - живей си според разбиранията - тялото си е твое и можеш да си правиш каквото си искаш.

Не разбирам драмата в цялата тема.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 6d9e2d83ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Хех, щом откава да те лиже, смятай колко те обича и колко държи на тебе!
"Никой никому не е длъжен" е тука си в много голяма грешка!
Длъжна си към неродените си деца. Животът е верига, която трабва да бъде продължена. Щафета, която трябва да бъде предадена на следващото поколение. Това е откакто свят светъва. Заради товате има и теб...

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: d8602d3e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Има една призказка: "Ако на 20 години не си комунист, значи нямаш сърце! Ако на 30 години, обаче, все още си комунист, значи нямаш мозък! "
Та изживей си комунизма, само недей да занимаваш с него хора, които вече са си направили грешките и изводите от тях.
Звучиш и разсъждаваш детински, и ако се чуеш след 10-15 години какви си ги плещила сега, сама ще поискаш един шамар да си зашиеш.
Пък ако продължиш в същия дух, на 35-40 години всичките пари, които изкарваш, ще отиват по психолози...

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 7d801c892b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Да, авторке, хората СМЕ моногамни, и това е! Господ ни е създал моногамни, с цел да можем да съградим здраво семейство с един и същ човек, с който да останем до края на живота си и да отгледаме здрави психически/физически деца, които като пораснат да могат да ни зарадват с внуци, правнуци и да ни гледат, като остареем. Хората сме създадени с тази единствена цел в живота, и ако не си я изпълним, а сме водели само консуматорски, егоистичен начин на живот и сме живели само, за да пълним тоалетната чиния с изпражнения, то тогава значи животът ни не е имал никакъв смисъл. Това е истинският смисъл на живота, никакъв друг няма! Всичко останало извън това "ама животът е само един, дай да се наживеем, пък квото ще да става", "ама хората сме полигамни", "ама хората сме социални същества, създадени за да трупат житейски опит" са само евтини, заучени оправдания, с които да оправдаваме к**валъка си, слабата си воля и страха си от задълбочени, сериозни, емоционални взаимоотношения, защото сме безотговорни животни мислещи само с долната си глава, и ни мързи да поемаме ангажимент към каквото и да е, по-различно от това, с кой да си начешем оная работа между краката довечера!!! И силно се надявам никога да нямаш дете, защото ако (недай си Боже) имаш, ще го обречеш на невъобразима болка, нещастие, мизерия и страдание цял живот, без със абсолютно НИЩО да е заслужило това!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: e73d1f979e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Господ не ние е създал моногамни, създал е жените само. Мъжете не случайно могат да имат 4 жени че и повече. Образовайте се моля малко по религиозните въпроси.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 121d1f9f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Чукайте се с когото си искате, но само те моля когато те чукат разни други скандинавци, испанци, латиноси и африканци, внимавай да те чукат с капут. Мисълта ми е да не свършват вътре в теб, защото така може да ти направят копеле и/или да ти лепнат сума ти болести. Иначе нямам нищо против да се чукате с когото си поискате и колкото се може повече. Винаги се стреми да вземеш максималното от живота. Сега ти е времето да се чукаш, а не когато минеш 40-ака и станеш едно лелче. Обичам те, целувам те.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 707a04ff0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Полигамията е една илюзия - "бягане от реалността". Всъщност полигамията е за емоционалните хора, а моногамията повече за рационалните хора. Зависи какво надделява във вас. Аз се чувствам моногамна и обичам толкова много, че не мога да си представя трети човек във връзката, въпреки това съм и много емоционална, но уви, явно толкова силно обичам. :) Любовта побеждава в крайна сметка и когато си щастлив с даден човек трети не е нужен и такъв вид разнообразие не е нужно! ;)

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 0e8bc5d05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Не 40, и жените се плющят здраво, и те не са моногамни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 6eee4f0a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Оф, малко ми е смешно как скочихте на авторката, като всяка втора тема тук е кой на кого е изневерил, как жената се била запуснала и на мъжа ѝ не му ставало от нея или как му била малка оная работа и госпожата искала със съседа... аре стегнете се. Правете се на моралисти, ама фактите са, че светът се движи от секс (удоволствие) и пари (влияние). Като почнем от войните и стигнем до извращенията по частни острови.

Почти всеки си мечтае за живота на авторката под някаква форма, ама почти никой не може да си го позволи. Това е гнусната и жестока истина, а сайтът е анонимен и не виждам защо се пенявите и преструвате. За 35 години живот съм срещала двама мъже и малко повече жени, които наистина отговарят на това, което си въобразяват, че са коментиращите тук. Шансът тая шепа хора да се събрали в темата май не е много голям, ама какво знам аз...

Иначе да, хората не сме моногамни - погледнете света, погледнете около себе си само. Колко читави и здрави семейства познавате? Моногамията е с цел да има някакъв ред и дисциплина в обществото, за да можем да вървим нанякъде. Освен това не сме миролюбиви и загрижени. Ние сме чума, която трябва да изчезне, а те тръгнали да се пъчат... Малко ми напомня споровете за София и провинцията все едно не живеем всички в една мръсна кочина.
Смешни сте и двата лагера с тъпите си претенции и преструвки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 8655a18e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Само в тоталитарното общество има моногамни хора. Преди много време се е доказало, че хората си изневеряват и не държат на това постоянно да са на едно място. И двата пола изневеряват поради липса на отношение от другата страна. Няма защо да давате пример с религии, при липса на налагане ще правят същото. Много мъже със семейства си плащат или имат любовници, пък жените се свалят на работните си места или където ги свари. В природата на човек не е да бъде моногамен, така че този дето тука подчертава, , СМЕ" може да си извади главата от пясъка и да почне да гледа малко с мозък.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 05c167322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Авторке, като чета кво пишеш, ми става ясно с какви хората го правите

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 05c167322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Авторке, правили сме го с мъжа това. На мен ми беше интересно с началото, после всичко ми омръзна. За мен лично не е начин на живот.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 593ab6648b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторке, това твоето е ненормално и извратено!

Ти за християнски и морални ценности чувала ли си?

Има много хора, които държат, и живеят според християнските и моралните ценности!

Има немалко хора, които са били само с един човек през живота си - със своят/а съпруг/а и са абсолютно моногамни!

Така, че не си права!

Това, че ти си извратена и смяташ такива изратени неща за нормални - си е твой проблем, за който обаче ще даваш отговор пред Бога!

Так, че съветът ми е: да прекратиш незабавно този порочен начин на живот, да се прибереш в България и да принесеш искрено и тотално покаяние пред Бога!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: b30d3aabb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Права си авторке, хората сме полигамни по природа, но тесногръдието и коравосърдечието са ни направили роби на предразсъдъци и страхове. Ревността не е нищо друго освен Чувство на Собственост, но никой не е нечия собственост! Вярвам, че хората от новата култура ще разберат това и ревността ще остане в миналото. Истинската любов е безусловна, а не условна! Затова и Христос е казал, че за всичко трябва да си прощаваме, но за съжаление, все още много малко хора са узрели за християнството.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 7d801c892b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   43, това, че на жените СЕГА са ви дадени някакви права да курвеете на воля колкото и с който си искате, не значи, че и вие сте полигамни като мъжете, и е редно и трябва да правите, каквото те правят!

Напротив - в природата ви е заложено точно да бъдете МОНОГАМНИ и да сте само с ЕДИН единствен мъж до края на живота си, с който да създадете здраво семейство и деца, а вие в момента правите всичко възможно, за да бягате от тази ви женска природа, и да се ПРАВИТЕ на полигамни, т. е., мъже, каквито НЕ сте!!!

Само мъжете могат да са полигамни, без това да оказва никакви трайни негативни последици върху психиката им и емоционалното им здраве, и това не са никакви двойни стандарти, а природа! Жената с колкото повече мъже се е*е, толкова повече се чувства използвана и емоционално изхабена, защото с всеки следващ партньор тя отдава все повече от своята женствена енергия и емоционалност, в резултат на което тя се превръща в една безчувствена, емоционално изпразнена и изтощена развалина, тотално загубила своята женственост, и негодна за дълготрайна връзка със сериозен мъж!

При мъжете това нещо го няма, за това могат да правят секс с колкото жени си поискат, даже с колкото повече жени са били, толкова са повече желани! Сега разбрахте ли защо мъжете могат да правят така, а жените - НЕ? Или трябва да обяснявам отново?

Проблемът ви на вас, жените е, че тоя курвенски феминизъм, еманципация и просташка западна пропаганда за равенство ви промиха мозъците, че сте равни на мъжете и можете да правите всичко, което и те правят! Ами НЕ, не сте, и никога няма да бъдете! И вие ще трябва или да се примирите с този факт, или ще теглите още много тегло в тоя живот, докато ви дойде акъла в тъпите кратуни!

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 399c6e5f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Авторката е отново. След мен се появиха 5 истории с изневери сигурно - много по-гнусни, на работно място, със съседки, прочие. Поне ние не мърляме на места, на които трябва да сме професионалисти. Той принципно не прави орална любов на никоя и не знам какво е това задължение? Малко като с позите. Значи сега и налагате какво шоу да се прави? Или какво да ни харесва? Много интересно, да единици са моногамни, защото в дадени страни са потиснати от обществото. Българинът живее за престижа на сульо и пульо. Пуснах историята, за да видя защо гледате зле на полигамните хора, след като масата изневерява. Да, била съм с араби, той с арабки, чернокожи, азиатки. Имаме фетиш да гледаме и собствения пол, но не хомосексуални действия. Повечето хора не са постоянно в живота ни и те водят отворен начин на живот, надали повече ще се видим, имаме и приятели де. Мъжът ми е датчанин, аз съм наполовина българка, наполовина гъркиня, но това е отделен въпрос. Хората искат разнообразие и то не с един човек. И аз не разбирам манията на бедно семейство да се размножи, а после да си мрази живота, но. И отговорът е, заедно го правим. И хайде 43, писна ми от твоите речи във всяка тема - много щастливия, хайде чао.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 593ab6648b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   до авторката след коментар 55

Колко други хора имат подобни изкривявания - няма никакво значение, това не оправдава греха, защото всеки носи отговорност пред Бога само за себе си!

Примерно Лот се е спасил в Содом, когато всички други са погинали - поразени от Божия гняв, а предателят Иуда е бил един от апостолите, а е погубил душата си и е погинал поради това, че е послушал лукавия(дявола), и след това не се е покаял!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 9f90771f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Нашата Ганка вероятно е наполовина циганка, ама се представя за гъркиня. Намерила си шматарок или както тя се изрази, , Кък, , чрез, който да си управи живота и да се ебе на воля с други мъжища. Един ден може и да дойде акъла, но ще си бъде обратно в мизерията в България, а нашето момче в Дания с по-млада заблудена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 655a9a846a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Към 54 А на теб какво ти пука жените как се чувстват спейки с много мъже? ! Би трябвало даже да си доволен от тази тенденция жените да си курварстват като мъжете, в крайна сметка то е и във ваша полза. Ще имате повече опции за плющене.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 1395d5b308
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Естествено, че не сме момогамни поради биологични причини, а поради чисто културно-религиозни обстоятелства. Хората обаче като цяло ги е страх от общественото мнение у бързат да се отчетат с брак и деца. А зад кулисите всички знаем какво е: изневери, нещастни бракове и липса на секс. Естествено, има и щастливци със солиден брак и редовен секс, без лъжи и измами, ама такива двойки надали са и 1/3 от всички семейни като цяло.

Номер 54 да се образова малко, защото става за смях. От стотици години на планетата Земя живеят племена в Африка и в Тибет, които практикуват полиандрия (жената има повече от един сексуален партньор) и това е техния традиционен начин на живот. Имат деца от различни мъже и децата се отглеждат в комуна от всички възрастни. И раждаемостта при тях е в пъти по-висока от европейската. Който не вярва да попита чичко Гугъл, има научни трудове по темата и репортажи и статии.

Ако човек съди по темите в Споделито, всеки втори изневерява или мисли да изневери. То всеки може да дава акъл на другите, ама не става дума за кое е право или криво, а за факта че човек като цяло, не е моногамен. Щом изневерява или фантазира с други, няма как да бъде моногамен. Едно е какво би искал да бъдеш, друго е какъв си всъщност.

Авторке, един съвет от мен. Тия работи не ги разправяй наляво-надясно. Хората като цяло са консерви и лицемерни. Само ще се си навлечеш неприятности. Живей си живота както ти е кеф и не споделяй с околните. Те са по-склонни да оправдаят изневяра отколкото да приемат че една двойка по взаимно съгласие е решила да има отворена връзка.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 8e7e8a542c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

60.   Не знам дали съм консервативен и лицемерен, но като прочетох историята на авторката ми стана неприятно. Звучи неприятно, усеща се неприятно, не знам как по-добре да го опиша. Не разбрах мотивът за това споделяне.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 747684f51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

61.   Новото ми мислене гледа да не съди другите за постъпките им. Има хора всякакви. Поне докато не вредят на околните и не принуждават насила - да си гледат волята.

Но авторке… не можа да задържиш личния ѝ живот за себе си, нали? Опитваш се да наложи похотливия си начин на живот и на другите и да го изкараш нормалност?

Защо да трябва всички да го смятат за нормалност?

Кой каза, че хората са полигамни? - Развратната твоя същност и твоя слаб кък съпруг ли?

Вие ли сте тези, които другите ще учите? :Д

Всъщност аз нещо ще ти споделя:
Най-вероятно никога няма да изпитате какво е да си интимен само с един човек и той да е твоят свят. Тази част от вас е мъртва. И може би това не ти звучи като нещо тъжно, но повярвай ми - е.

Аз също не съм никой да чета морал на останалите и да им казвам как да живеят. За тая цел си има Спасител, които ще приеме обратно всеки разкаял се истински.

Ако това е начина, по който искате да живеете живота си - дерзайте. Волята е ваша. Но винаги ще получавате отпор от хора като мен, в моментите в които се опитвате да подхлъзвате другите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 05c167322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   В едно нещо е права авторката и то е, че това е по-добрият вариант пред изневярата. Но авторката греши относно това, че хората не са моногамни. В случая вие правите групови, ако го правите, защото искате чуждо е много трагично положението. Обикновено груповите неща са именно заради това, да има още хора, да е различно и т. н. , а не да си просто с нов мъж или жена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 7e2a8e4b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Не, хората не са моногамни и в това няма никакви съмнения. Да, по споразумение някои карат цял живот заедно, а тия дето си слагат рога са много повече. Що за човек може да вярва, че сме моногамни? Това е пълна илюзия

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 5179a2e37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Авторката е. Хаха псевдоморалистите отново пропискаха. Много си сигурен, че ще се върна в България или съм мизерна, не знам само кое психо коментира всяка история? Пълен откачалник! Гледай си твоя живот нали ти е хубав. Аз не ги разправям тези неща в живота, а само пред подбрани среди. И колко пъти да повтарям, че хайде не всички, но 85% от хората имат позиви за разнообразие. След мен отново бликнаха историите с изневери. Пък и такъв вулгарен речник имаха. На толкова българи им липсва елементарна култура - както казах и аз не разбирам защо бедни хора правят деца, ама не им давам наклон, нали? И обясни защо приятелят ми да ме оставя, той никога няма да е моногамен, а не всяка ще се съгласи, с мен е намерил мир, хармония и разнообразие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker