Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към жените
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 1206 пъти
Имам въпрос към жените. Знам че сте различни една от друга и със сигурност ще има разнообразни мнения. Не познавате жената, за която иде реч и няма как да знаете какъв е правилният подход и дали има такъв изобщо. Но ще се радвам да споделите искрено собствените си виждания.
Ситуацията е следната: изключително романтични отношения в период от около година. Любовта не е консумирана, защото мъжът е във връзка с друга жена, но двамата изкарват много време заедно, пишат си романтични писма, разменят лични подаръци, споделят чувствата си един към друг. В даден момент обаче приятелката на мъжът се разболява тежко и той се чувства длъжен да бъде до нея, въпреки че не я обича и осъзнава, че трябва да отдръпне любимата си от живота си. Казва й го, но тя отказва да го забрави. В следствие на това мъжът достига до "великата" идея да я нарани, като за целта си намира нова "любовница", с която да се покаже пред "старата". Това сработва и двамата спират да се виждат.
Както може би се разбира, аз съм мъжът от историята. Тогавашната ми приятелка се раздели около година по-късно с мен, но аз нямах смелост да потърся любимата си. Вече имам. Изградих много, имам какво да й предложа освен обичта си. Имам самочувствие на успял човек.
Тя изглежда е сама, според социалните й мрежи. Искам да се опитам да възстановим отношенията си с намерението да изживеем дните си заедно. Но за целта от някъде трябва да се започне.
Колебая се дали просто да не й напиша едно "здравей" или пък да й драсна дълъг ферман с обяснения. Дали да не й звънна или дори да отида до тях (въпреки че се е преместила, аз мога да я открия, ако пожелая). Дали да не й направя някаква изненада без да й я поднасям лично или пък аз да й я представя. Знам много неща, които обича и които по принцип биха я зарадвали. Но си нямам никаква идея какво е настроението й спрямо мен и как изобщо би реагирала на появата ми.
Тя не знае защо постъпих така и със сигурност ме смята за някакво много мизерно същество. Имам желанието, търпението и своята обич, за да й докажа обратното. Просто не знам как да започна.
Моля за мнение според вас какво би сработила, ако бяхте на нейно място. Какво би ви трогнало, какво би ви накарало да общувате с мен отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 5f8c8ceb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Как намирате времето за любовници?

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 2d80ae0611
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ако си се издънил, както си направил ти. И то зверски.
Ще игнорира всеки твой, типично мъжки жест.
Как ще ѝ пишеш едно “здравей”
Ако още иска да ти даде шанс, ще трябва да ѝ демонстрираш, че наистина съжаляваш, че наистина я обичаш и че наистина те е грижа за болката, която си ѝ причинил.
Задължително дълго писмо с ИСКРЕНИ обяснения за миналото. Ама не тъпотии, които мъжете си мислите, че обичаме да слушаме, а мъжката, както си трябва. Така и така стана, тогава мислех това и това, допуснал съм тези и тези грешки, давам си сметка за това и това.

Не ѝ се показвай изневиделица - ще я смутил и е много вероятно да ти отвърне със злобна студенина.

На края на дългото обяснение, напиши:
“Това е цялата истина. И исках да я знаеш. Съжалявам безкрайно много за всичко, което волно или неволно съм ти причинил. И, да! Искам втори шанс, с теб. Искам да те видя, да те чуя, да се разходим някъде.
Но няма да ти нахалствам или преследвам.
Оставям ти координатите си, ти си на ход”

И ако тя още те иска… ще ти върне отговор, обаждане и т. н
Ако два месеца няма ни вест, ни кост - move on.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: ac14d2fbf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Коя ти е любимата? Коя от всичките? С една бил от жалост, друга забаламосвал, трета използвал да прогони втората. Пълна каша е в главата на тоя мъж и това не може да е човек, способен да обича. Обича само себе и има нужда от постоянно внимание и валидация.
Нищо не би ме трогнало. Тогава, ако е страдала от заблудата, че ще оставиш официалната приятелка за нея, вече не страда от нея. Отвори си е очите и си е продължила по пътя. Защото ще се появи поредната любима, с която да я замениш.
Ако ти пука за друг, освен за себе си, няма да я потърсиш. Остани сам и виж къде ти е проблема. Ако някога си оставал сам.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 8af0564d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не знам какво е женското мнение, но ще ти кажа какво е мъжкото, от не толкова успял мъж, за който не се редят златотърсачки, а дори да съм толкова успял, не бих спонсорирал някакви под формата на подаръци.

Та мисля, че си много далеч от това да си мъж. Ти си абсолютно мекотело, не поемащ отговорност за действията си. Тази, онази трета, общото е че навсякъде пробиваш с подаръци за секс, а пък търсиш емоции и вярност. На всичко отгоре подкачаш либидото си с подобни неща, защото уж си мъж, ама всичкото написано говори за комплекси глупсоти от зрял човек.
На въпроса ти: нямам идея дали би се върнала. Ако не се върне и те игнорира, значи е читав човек, който е мислела едно за теб, а ти си се оказал това което описах. Ако се върне ще го направи заради подаръците и пак ще я имаш и ще сте си лика прилика, тя търси спонсорство под някаква форма, ти ще си доволен ама все така глупав, че си неустоимия мачо и че връщането и няма нищо общо със спонсорството.

За това казвам, че парите са хубаво нещо, ама не винаги, зависи в чии ръце са. Ако не си достоен, ако не си мъж, ако нямаш морал, все тая че ги имаш.
Пловдив е пълен с такива като теб. Все оборотни алфа мъже, обхождащи помежду си едни и същи пачаври гонещи някой да и подарява нещо. До едно време се чудих къде бъркам и как такива темерути се кутират.
Сега е друго, знаейки че този фалш и глупост не са мой проблем реално. Е нямам твоите възможности, но имам нещо, което със всичките пари на света не можеш да си купиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 436abb5837
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От гледната ми точка на женско същество, бих те посъветвала да не я притискаш и плашиш, като ходиш около тях (би те сметнала за някоя откачалка, която я преследва).
Опитай първо да й пишеш и да видиш как би реагирала.
Може да й напишеш нещо от сорта, тези дни само ме преследва мисълта за теб и не можах да й устоя.
Как си и ти знаеш спрямо това, което тя би ти казала как ще продължиш дискусията. Ако се задълбочи може да й пратиш нещо до тях с доставка, букет рози с послание или букет от шоколад (каквото обича).
Така би й показал, че е значима за теб.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: b8878800fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Дължиш и това обяснение което си написал тук
И понатотък продължението зависи от вас двамата, но ти трябва доста да се потрудиш, че държиш на нея.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 58fee99e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Напиши писмо на хартия, напиши и реалността. Може би е изтрила номера ти, напиши го. Намери и адреса и го остави.
Не губи време, защото ще си намери мъж и няма да чака теб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: d488f6ec9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Няма никаква логика да прекратиш отношенията с така наречената любима по повод болестта на приятелката ти, а междувременно да се хванеш най-демонстративно с трета.
Пробвал си се тук, пробвал си се там и накрая си решил, че по-добре някоя да е влюбена в теб.
Е, но според мен си пропуснал момента.
Ако се беше стигнало до интимна близост и е имало много химия, както и хубав секс, шансовете ти щяха да са по-големи.
Но сега ми се струва, че всички са пропиляни.
Наранил си я, разочаровал си я и е редно да потънеш в забвение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 5905a9c65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Озадачаващо е, че тя се е хванала с обвързан, а най- вече, че не е приела избора ти да бъдеш с другата, ужас направо, за което пък ти си играл театър. Сега я търсиш. Лика прилика сте си, незрели и незнаещи какво искат. Пробвай, може да ти върже.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: b8878800fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Един огромен букет от червени рози метнат на капака й на колата придружен с най милото пожелание за среща и телефон, с който и даваш право да ти съобщи къде ще е срещата
От там нататък ти си наход, да я убедиш в истинността си на съвместно бъдеще:)И бъди джентълмен:))

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 5f2d357108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, ти по-голяма глупост не можа ли да направиш? ! Хванал си любовница за да те видела с друга...
Извинявай, но аз никога няма да имам доверие на човек, който може да ми причини това. Освен това е минала цяла година, от къде знаеш, че тя вече не е с друг? А, да не си била променила статуса в социалните мрежи... не се излагай! Не сте на 14. И изобщо цялото ти поведение до момента е супер незрало, единствено евала, че си бил до приятелката си когато е била болна, останалото обаче са си пълни детинщини.
Остави момичето на мира, тя сигурно вече е подредила живота си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 932c59a293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Най-правилният подход според мен е този отдалеч, не на живо, не по телефон, а в писмен вид, най-добре писмо. Обясняваш всичко и си абсолютно искрен, това е задължително. По този начин тя ще може спокойно да премисли и да не взима прибързани решения, което в този случай е в твоя полза, тъй като най-вероятно първата ѝ мисъл ще бъде да те отреже (особено ако е горда и с достойнство по природа). Оттам нататък, дали ще преглътне случилото се и ще се срещне с теб, ние тук няма как да знаем. Но ако те е обичала силно и ако интуитивно усети, че този път не си спестил нищо и си казал цялата истина, може пък и да ти даде втори шанс.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 9507411472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторът съм. Благодаря на отзовалите се, включително и критичните и към мен, и към нея.
Бих искал да се съглася с вас, че бяхме незрели. Фактите са си факти. Но от тогава много вода изтече - не е минала година, минаха пет, в които не съм я виждал. И четири откакто бившата ми ме заряза. Това време не съм го изкарвал с други жени и съм обичал и съм бил верен, макар и със закъснение, на тази, която обичам. Имах нужда, за да докажа пред себе си, че няма да й причиня някога такава болка. Използвах тези години, за да развия себе си като личност от всички страни. Аз изпитвам истинска, непоклатима и непоколебима любов към нея, неподвластна на време, разстояние и други условия. Това е причината да искам да имаме своя втори шанс. Нямам нужда от подхранване на егото, непрекъснато женско внимание и игрички. Условията бяха такива тогава. Постъпих по изключително груб начин и го осъзнавам. Тогава беше период за правене на грешки явно, за да има на какво да се науча. Сега вече съм си зрял човек.
Колкото до нея - тя не се е "хванала" с обвързан мъж. Не ми е позволила да я целуна по устните или по-интимни места, не си е позволявала непристойно поведение. Имаше смелостта да признае чувствата си към мен пред себе си и мен самия, както и да се възползва от споделеното ни време, но в никакъв случай поведението й не е било аморално. Любовта не винаги се появява тогава, когато е удачно. Не можеш да я спреш. Не сме започнали отношенията си с флирт, а чисто приятелска и откровена комуникация, която случайно доведе до обич. Но не е било целенасочено.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 2bf52a02ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Обясняваш всичко подробно, дистанцираш се за да осмисли, след ок. две седмици питаш дали може да поговорите. Ако си силен, ще удържиш всичко което ще ти каже, за това, колко си я наранил. Ако нищо не ти каже, значи си в графа безразличен
Успех.
Изискай разговорът по между ви да го има, дължите си го

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker