Сестра ми изневерява на приятеля си! Да му кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сестра ми изневерява на приятеля си! Да му кажа ли?
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 1216 пъти
Със сестра ми от малки сме много близки. Макар че аз съм на 22, а кака е на 30. Винаги сме си споделяли всичко и се съветваме помежду си. Брат и сестра сме. Тя живее с приятел, нямат брак, имат малко дете. Обаче не е вярна на приятеля си, в смисъл вижда се с други мъже, тайно. Пише си с тях и си уреждат срещи. И това всичко го споделя с мен. По принцип тя и като тийнейджърка скачаше от момче на момче. Сега каза, че се вижда с един семеен мъж на 34. А приятелят й работи много, за да ги издържа с детето. Тя и пред мен си пише с мъже, аз като й кажа - Бе недей така, ако разбере приятелят ти ще те убие! Тя ми вика - “няма как да разбере, ако естествено не си клюкарка! ” Разбира се че няма да я издам, сестра ми е, обичам си я, но малко на самият мен ми става гузно. В смисъл, че приятелят й е много добър човек, изкарва добри пари, обича си семейството, и да постъпва така спрямо него, ммм, казвам го от позицията на мъж, лично на мен не ми харесва. Много пъти ме е викала да гледам детето за малко, защото да ходи да се вижда със сегашният й. Веднъж така си играхме с малкият, и изведнъж цъфна приятелят на кака и питаше “къде е кака ти”, аз викам, ами тя отиде да се види с една приятелка, защото трябвало да й даде някакви парфюми и ме помоли да дойда да почакам бебето. В онзи момент от притеснение започнах да си гризя ноктите, писах веднага на кака, че си е дошъл. Тя си дойде и така. Грам не ми харесва да я прикривам и всеки път да лъжа! Не е честно спрямо него. Понякога си мисля-ако му кажа как ли ще реагира? Сигурно ще я напусне и ще вземе бебето с него, ама не знам, все пак за мен сестра ми означава много повече от него, но така както тя постъпва, малко ме дразни, особено пък когато трябваше да лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 26 дни
hash: cb78dca23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Виж сега, разсъжденията са ти правилни, но няма как да има идеален свят. Остави сестра си, тъпо е че така прави, но няма как да промениш нещата към по-добро ако предприемеш нещо. Само ще ги развалиш. Вкякакви причини има, те са зрели хора - стоят зад постъпките си, зад грешките си... последствията са за тях, не за теб. Не имнанасяй последствие, от което три живота ще са пострадалите. Отговаряй за себе си, достатъчно е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 979f916c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Още си малък, но слушай батко си.
Не се мешай в чужди отношения, не е морално и правилно, особено в твоето положение спрямо сестра ти.
Всеки избира как да живее. По някаква причина, сестра ти без да осъзнава тръгва по онзи път, от който няма връщане назад. Защо го прави не е важно, ако я питаш съм сигурен че ще измисли нещо много умно. Приятелят и от своя страна също е можел да премисли своите избори на половинка, едва ли тя точно сега е станала такава, каквато я описваш.
Занапред те съветвам да избягваш драмите на сестра ти, тъй като тепърва ще влезе в една спирала, която ще и докара доста ментални проблеми.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: ca48ebd484
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом те кара да лъжеш, значи имаш право да я издадеш. Постави ѝ условието - всеки път, когато те моли да я покриваш с гледането на детето, по никакъв начин да не те кара да лъжеш. Казваш ѝ, че винаги, когато приятелят ѝ те попита къде е сестра ти, ще му казваш да я потърси и да не те занимава. Сестра ти няма право да те кара да лъжеш други хора. По този начин ти си съучастник и когато някой ден бащата на детето ѝ разбере, че е к*рва, той ще търси и теб за отговори и с право ще ти държи сметка за лъжите ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 5308125402
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ще разбере, сестра ти с колко човека спи, сигурно се чувства стара и си храни егото с мъже, които я харесват и явно не обича приятеля си. А, защо и е приятел, а не мъж? Никакъв?

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 2860f0a8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той мъжат и ще разбере с твоето съдействие или без него.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 23bebd729b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си последният човек, който трябва да се меси в живота на сестра си, въпреки че и аз съм против изневерите. Познавам една сестра, която така вгорчи отношенията на брат си с това, че го настройваше против човек, който тя не познава: неговата жена и заради нейната лошотия снахата прекъсна отношения със свекървите си. Така че, смятай. Нека се оправят там и изясняват. Това не е детската градина или училище и особено когато има дете съветвам или да се помага, или да се мълчи. Хора без деца трудно разбират колко е трудно гледането на едно дете.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 19a3bd5825
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   По-добре му кажи. Първо не прикривай никого, защото така ставаш съучастник. Ако имаш съвест това няма да спре да те яде отвътре и повярвай ми, така не се живее. Второ сестра ти никой не я кара насила на върши мръсотии, тя сама си го прави. Ако някой има вина за нейните действия и за потенциалните последици, то това е тя и само тя. Каквото си е надробила, това ще сърба. И трето : по-добре приятеля да разбере в контролирана среда. Ако разбере сам, шанса да озверее и да а осакати или ликвидира е голям. И най-кроткия мъж да е пак има нерви и те пак могат да бъдат опънати до скъсване. Ако му кажеш ти има голям шанс да минат по-леко нещата. Дори да а остави ще е за предпочитане пред това да прибегне до по-драстични действия. В крайна сметка само ранения човек е по-опасен от раненото животно. Но ти си знаеш. Каквото и да решиш късмет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 862c5469a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нонер 2, авторът 100% е от женски пол.

До Автора

Ако споделя само с теб и ти кажеш, ще се скарате завинаги с нея.
Може с анонимно съобщение или бележка да му се напише мястото, където се срещат и сам да ги разкрие.
Или още по-добре, ско шюбовникът е женен, да се пише на жена му.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 3047b9b7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако беше толкова прекрасен нейния, колкото го описваш нямаше да има други. Може да е асексуален или 5 минутко. Гледай себе си

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 66ad2b0358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Съвет до автора. споделете анонимно, но с подробности всичко на човека, с който сестра Ви живее на семейни начала. Няма как да се гради семейство на на лъжа и измами. Рано или късно става драма, а понякога и нещо по-лошо, един в черната земя, а друг в затвора, а малкото дете в приемно семейство. Така, че тактично и спокойно намерете подходяща форма да го съобщите на приятелят И, но анонимно, но с такива подробности, че да не може да отрича и маневрира

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 332c8c2d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен, не е добре директно да портиш сестра ти на мъжа й или други хора. Това е предателско поведение и ако го направиш, най-вероятно завинаги ще настроиш сестра си срещу себе си. Което не е добре и от което не печели никой в ситуацията. Тя няма да стане по-морална и вярна. Истината е, че сестра ти си е такава по характер и няма да се промени. Но дори и да е такава, какво да се направи - да остане цял живот без семейство и деца? Ако само идеални хора създаваха семейство, светът щеше да се обезлюди. Не е невъзможно и мъжът й да я познава, но да я иска и затова да се прави на ударен. Ако искаш да споделиш с някого, сподели с майка ви.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: b3642fdb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Тази история беше публикувана тук някъде преди години.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f50b330df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Недей, ще съжаляваш. Аз така издадох сестра ми на мъжа и, защото бяхме приятели уж, а накрая той я изгони и спря да ми говори. Не само това но аз живеех с майка ми по това време за да мога да отдавам апартамента си под наем и като я изгониха, майка ми ме накара да се изнеса за да имало къде да живее, така че понесох и финансови загуби заради това мое решение.

Един от многото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: c35899758a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Сестра ти явно няма никакъв респект от теб като мъж, щом се чука на ляво на дясно с различни мъже, че и те манипулира да я прикриваш. Прави те съучастник в нейния курварлък без капка свян, а седиш и се чудиш какво да правиш. Тя те злепоставя и теб така в обществото и цялото ви семейство. Сестра ти е курва. Един мъж на място не би търпял това. Мъжът и е човекът, който се грижи за нея и за детето и, който я закриля. Ти трябва да имаш уважение към него и да му кажеш. Той така или иначе ще разбере рано или късно, и ще разбере, че си я прикривал и много ниско ще паднеш пич. Час по-скоро му кажи. Имаш право да се бъркаш в тяхните отношения, защото и детето и баща му са част от твоето семейство и ти като мъж си длъжен да се грижиш за добруването на твоето семейство. Ако ставаше въпрос за комшиите да там нямаш право да се бъркаш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 2bbe54d5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Фалшива тема.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 4407256bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Има вариант той да знае за изневерите и, и въпреки това да продължава да е с нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: d30912ccec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   На лъжата краката са къси така или иначе. Рано или късно ще си плати за всичките тези изневери, но е по-добре да си траеш за да останете сестри. Ако точно ти я издадеш няма да ти прости и ще ти е още по-гузно от сега.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 944b247092
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не е ок да се бъркаш в чуждите отношения - най-малкото защото всичко ще се изсипе въргу тебе, честно казвам ти го, буквално ще си основният виновник и на двете странни. Не ти трябва това, но според мен е добре да поставиш граници между теб и сестра ти - все пак не си малък. Ако тя ще ходи да се е*е с някакъв докато ти гледаш детето й, не мисля, че е ок. Казваш й, че не можеш, поставяш граници, че не си ок с това и така не се поставяш между шамарите. Тя щом иска да си неглижира детето за да ходи да си вее байряка това си е за нея, но ти не си отговорен за това.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 59a1ab7d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Предопреди я, че не и одобряваш действията и повече да не те намесва в схемите и. Това е достатъчно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker