Защо изневерявате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо изневерявате?
преди: 3 месеца, 26 дни, прочетена 2691 пъти
Здравейте! Бих искала да попитам хората, които са изневерявали и четат това- Защо сте го направили?
Аз съм доста емоционален човек и не бих си позволила да направя такова нещо, защото после няма да си простя. Приемам го за предателство, както към партньора, така към себе си, а да не говорим ако имаме деца заедно. Предаваш себе си, своята чистота, съвест и семейство. Тогава защо? За няколко минути задоволяване? Чисто животинско е според мен. И как си намирате любовници, как изобщо имате време за такива неща? Да въртите по 2-3 жени наведнъж. Аз лично нямам време, защото уча и работя, да въртя и любовници, ако изключим, че е предателство. Това за мен не трябва да се приема от хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 4c5b04aac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   На същото мнение като авторката. Това са хора без съвест.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: c05fda6c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Това е тръпка, различна от тази с постоянния партньор, ако изобщо има такава. Това е глътка въздух от рутината, сивотата и задължителността на битието, в което всеки сам се е натикал търсейки или безплатен секс или някой да се грижи за него. Понякога е неустоимо влечение, при което морала и принципите ни отиват на кино. Понякога е необяснимо влечение към някого, породено от предни инкарнации. Често пъти сме пленени от алфа мъжкаря, което на подсъзнателно ниво ни припомня за племето и силните и качествени гени. Понякога отмъщаваме заради подобно поведение. Сигурна съм, че при всеки е различно и всеки бил могъл да изтъкне още много аргументи за това си поведение. Но така или иначе човека не е моногамно създание, а е продукт, надарен с колосални възможности за себевъзпроизводство и комбиниране на гените, което е възможно само и единствено с много и различни партньори. Хора, самите ние сме плод на примитивен генен секс през древността и вековете. Не казвам, че сме венецът на еволюцията, но това, което тя е постигнала досега е плод на примитивен секс и избор на най-силните гени, качества и черти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 962966fbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Аз съм мъж на 34 и не съм семеен, но имам приятелка. Изневерявам, защото ми се шиба с различни. Това е. На предишната ми приятелка изневерих със 7 различни.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: fdcf93746e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не знам защо изневеряват другите, ама на теб мога да ти кажа едно голямо евала.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 987bf61793
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мислиш правилно, дано да не се промениш.
Аз не съм, защото мисля по подобен начин. Не се е оценило, но това е друга тема.
Правят го от скука и да се чувстват желани.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: d7df387b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Защото така искат. Отчет ли да ти дават хората. Гледай си твоя живот. Аман от псевдоморалисти. Казваш че било предателство спрямо себе си, после се оказва че нямаш време. Ако намериш малко време може да пробваш, а? Никой не е застрахован от нищо в този живот. Най-големите моралисти и съдници всъщност са най-големите боклуци. Дебнат като хиени някоя клюка да чуят за да обсъждат и злорадстват. Затова и масово хората се затвориха. И тух редовно има търсещи приятели. Ако са такива като теб, разбираемо е.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5c9438f562
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Хех, който не го е преживял няма никакъв шанс да разбере...
Това е все едно да питаш 'Защо повръщате? ' или 'Защо боледувате? '.
Можеш 10 или 15 години да го избягваш стоически, да се мислиш за принципна или владееща ситуацията, обаче когато хлътнеш или се създадат съответните условия, нещата стават и после си викаш: 'Не мога да повярвам, че на мен ми се случва! ' и т. н.
Естествено, ако си определен тип човек - с нормална сексуалност, хормони, външен вид... Ако си асексуална или изглеждаш като урунгел, няма как да ти се случи

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: aacf7ec747
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хората които изневеряват го правят защото могат. Когато ти се дава възможност и ти липсват морални ценности и основна движеща сила в живота ти е да извличаш удоволствие навсякъде и на всяка цена - се възползраш от това. И нямаш спирка. Мозъка ти се променя и търси постоянно новото и вълнуващото. Развиваш зависимост.
Защо често жените предпочитат някой да ги издържа? Щото е лесно постижимо (за красивите) и нямат стимул да развиват дълбоки отношения. Продават се и го рационализират вътрешно по всякакви извратени начини. Защо мъжете плащат - щото е лесно. Хвърляш парите, жената е на седмото небе и не се изисква друго от теб. Ако тя не иска, има други на опашката.
Винаги го е имало това, но напоследък дори в БГ стана извращение вече. Пари и безразборен секс. Това са движещите сили понастоящем.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 1dbde6e3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не съм изневерявала никога, но не бих търпяла изневяра.
Не мога да мамя, не мога да лъжа, не мога да хитрувам, не ми се занимава с флиртове, игрички, опознавания, подобни действия ме изморяват, но очаквам и партньорът ми да е като мен.
Ако има изневяра, прекратявам отношенията. Това е.
Преценила съм, че това не е за мен и не мога да живея такъв гнил живот, но виждам, че другите могат да живеят в лъжа и измама.
Да, могат и се чувстват доволни и щастливи, затова че са направили човекът ди себе си на глупак, че са го надхитрили, че са го измамили.
Ще дойде ден, когато изневярата ще се преследва от закона като вид измама.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: fd322e1fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Бях написал наскоро в коментар, че човекът е най- сбърканото и глупаво животно, но не ми го одобриха. Това е отговорът за всички безнравствени действия в жалкия човешки живот.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: ce01b57993
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз изневерявам, защото имам нужда от разнообразие.

Не мога да бъда години само с една жена - писваме си, или по-скоро тя ми писва. Искам да опитам нещо ново.

Обикновенно изневервам с колежки от работа или общи приятелки на жена ми. Но това са ми по-скоро любовници. Понякога, ходя и на проститутки, когато жената се занимава с децата, а аз уж имам "задачи".

Но основно изневерявам поради нужда от разнообразие.

Колежките с които изневерявам, повечето са женени или с приятел и ми твърдят, че изневеряват заради спор с приятеля, защото не се чувстват добре във връзката, но една ми каза, че и тя търси разнообразие.

А приятелките на жена ми, мисля че и завиждат и затова спят с мен, но съм им казал, че съм женен и не искам нищо по-сериозно от секс.

Малко ме е шубе, да не се опитат да ми съсипят брака, но ми се струват разбрани жени, а и секса определно върви добре с тях, та не виждам причина да постъпят така.

Авторке, ти сама си писала, че сега "нямаш време" - почакай и ако влезеш в скучен брак, токувиж ще "проимаш". :)))

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 421e6893ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Начин на живот е за хората, които намират с кого да се забавляват извън семейството, имат свободно време, средства, явно, че им е скучно, различни типове хора са от теб, това е отговор на въпроса ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: cb3046cd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей, когато човека до теб, не ти одава правалното отношение, внимание, пренебрегва те, моят приятел много честно ми е посягал и обиждал както мен така и семейството ми и приятелите ми и мога да изброя още много причини за 5 години колко е бил "благодарен" че съм държала на него та когато си в токсична връзка и почувстваш другаде нещо по-добро не можеш да го контролираш чувсвото да искаш да опиташ с дадения човек който те кара да се чувстваш по-добре..

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 6b40bb4b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Морално банкрутирали хора. Нямам абсолютно никакво уважение към такива хора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: a04f2d6591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много е просто драги изневеряващи, станете суингари или живеете в отворен брак, така си спестяване редица мелодрами.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 3edf9403f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Като чета коментарите наистина просто ми се реве

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 648cd226c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, веднага ти отговарям. Въобще, голяма част от омъжените и обвързани жени предлагат безплатен и необвързващ секс, това е факт. Малцина са мъжете, които биха отказали такава чест. Много от изневеряващите мъже си мислят, че жените им са захлупени и не им изневеряват. Нищо подобно! Техните жени се чукат не по-малко от тях. В момента чукам омъжена, която ми сподели, цитирам: "Той (мъжът й) какво си мисли, че аз съм глупава и нищо не разбирам. Айде, молят се с неговите камъни, по неговата глава".
Това, което искам да кажа е, че хората си изневеряват взаимно като се правят, че не знаят за другия. Това нещо не може да се скрие, особено, когато ти е начин на живот.
Аз съм разведен и нямам намерение да се обвързвам, децата са ми големи. Няколко месеца след развода изчуках балдъзата (сестрата на жена ми, която е омъжена) и до ден днешен си я чукам отвреме-навреме. Бившата ми знае, но си трае, не е нейна работа. Така, че авторке, не случайна е поговорката, макар и цинична: "путка път прави".

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 91254a0bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 3 и номер 11, надявам се и жените ви да правят същото и да разнообразяват, защото ми звучите като доста скучни.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 887098b978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Откакто имах първото си гадже, нито един ден не съм била сама. Сменила съм няколко дългогодишни партньори, тоест на всеки един съм изневерила, като съм се влюбила в следващия. Мисля, че го наричат "от клон на клон". Реално обикновено изневерявам веднъж с новия си приятел и така. Тоест причината е силно влюбване и изчерпване на връзката със стария. Не се гордея със себе си, но съм осъзнала, че при мен е така. А авторката тия морални логореи да си ги на*ре отзад, ще чакам да й се случи и на нея един хубав ден да си загуби ума по следващия...
Ж35

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 0be967393b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Изневерила съм само веднъж, не съжалявам, че го направих, защотоз имах сериозна причина и това промени живота ми към добро.
Бях омъжена за мъж, който не ме желаеше, не бяхме спали заедно няколко години, но пък за сметка на това скандалите и обидите от негова страна бяха ежедневие. Бях толкова тъжна и нещастна, че мислех за самоубийство. Случайно срещнах симпатичен мъж онлайн (изобщо не търсех връзка, запознахме се докато играехме онлайн игра), в началото говорехме само за играта, стратегии, как да си минем нивотото и т. н. После продължихме да говорим и за други неща, книги, филми, музика (всичко в чата на играта). Вече имах причина да живея, дори и само за да споделя как е минал денят ми. Накрая решихме, че е време да се срещнем на живот. Направихме го, пихме кафе, говорихме си за всичко, изпрати ме и ме целуна. От този момент знаех, че нещата са истински. Скоро спахме заедно за първи път. Събрах смелост и поисках развод. Мъжът ми не го направи на проблем, сякаш и той е искал същото отдавна (а и знам, че през цялото време си е имал любовница). Разведох се, събрах се с новия мъж и вече сме заедно няколко години. Не съжалявам! Ако не беше станало така, сега сигурно щях да съм или мъртва (заради самоубийство) или на лечение заради тежка депресия. Така, че животът е шарен и никога не знаеш какво ще се случи.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 1bf7c52181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   В миналото съм го правил и не се гордея с това! От мъжка гледна мога да кажа, че заради слаби ангели... Искаш нещо ново, да видиш ново голо женско тяло или да правиш брутален секс без задръжки с любовницата, секс който не можеш да правиш с гаджето или жената, защото тя ще го приеме за обида! Истината е, че с любниците няма граници, смисъл и двамата сте ке събрали да правите хубав секс, да подволите та най мръсните ви фантазии да се сбъднат, докато с половинката колкото и да е си има някакви граници!

Моят съвет е да разнообразявате секса с половинките и не се срамувайте да пробвате нови неща! И най вече правете редовно секс, без да излизате с извинението за болки в главата! Когато мъжът е сексуално и емоционално задоволен, самият той няма да му се занимава да търси любовници! Освен секса, подкрепяйте мъжа в неговите начинания оставете го да води семейството дори всъщност вие да го правите го представяйте като негова заслуга, по този начин ще му вдигнете самочувствието, а това определено ще има големи плюсове в изграждането на стабилна връзка!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: dbf515fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Според мен има два генерални типа изневери. И всичко е много просто
1. За кеф. Единични, нищо незначещи забивки. Най-често резултат на алкохол. На по-дълбоко ниво липса на самочувствие, неудовлетвореност и скука.
2. Странични връзки. Винаги, защото вкъщи не се чувстват достатъчно оценени, уважавани и обичани.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 258313b6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   2 и 11 са най близко до истината. Винаги в едни дългогодишни отношения поне единия започва да се отекчава от сивотата и еднообразието и ако се появи някой интересен субект който да прояви интерес към тях шанса да поддадат е голям. При жените много често причината е че мъжете им спират да им обръщат внимание и се чувстват подценени дали още "стават" и когато някой започне да им пудри главата че са прекрасни лесно поддават

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: feef4ac2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Всичко и навсякъде е секс. Не с м изневерявала, защото нямам нужда, но бих простира изневяра, ако иска еротичен масаж абсолютно не с м против. Ако отидете на психолог, той няма да каже изневяра, край, разделете се, защото зад това нещо се крият неща, ко, то дори не подозирате, а и изневярата не е повод за раздяла. Край, непростимо. Автора е много инеалистичнно, наивно настроен. Но на всеки може да се случи. Просто се случва и какво да направим, живота, свет т свършва. Глупости. Отворете го това съзнание и мислете с кой сте, мислете, че всичко може да стане и светът не е "черно и бяло".

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: a3625491ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Изневеряващите, било то със деца или без, брак или без брак, са утайките на обществото. Всичко, което четеш тук като “било тръпка, глътка въздух” и тем подобните ла*на, са просто оправдания. НО, ако на тях им изневерят ще дойдат тук и ще реват като заклани, оплаквайки се и ползвайки същите оправдания, само че под въпросителен знак. Недей да им падаш на нивото, истинските жени и мъже са тия, които си държат на семействата, защото семейството е над ебането за 5 минути.

Гаро

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 5c9438f562
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25, а какво да кажем за идиотите? Те са най-могъщата световна организация - имат хора навсякъде... :-)

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 31802783a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ох не се чуди. Едно време и аз такива ги говорех работех и учех, докато накрая разбрах, че съм загубила ценно време за себе си. Не е задължително да е включвало изневерява просто... лично време.
Аз към момента не изневерявам, но и не означава че никога не бих просто в днешно време връзките се изчерпват с или без деца! Това е днешната реалност и това са фактите. Всички са много морални ама привидно! Живей си живота и успех!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 1745cd851b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 25: леко с умозаккюченоята. Всеки нормален човек, който не е подлец, но е изневерил някога, много добре знае какво е и се отнася с разбиране към другите, вкл. ако и на него му се случи.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 380d83d349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Причините могат да бъдат най-различни. Но общо взето, такава е човешката природа. Дори асексуалните, с нулев полов нагон, изневерявят, но в емоционален план.
Всеки може да изневери, стига да има желанието и възможността. Недей толкова да сочиш с пръст останалите, не знаеш утре какво може да ти се случи.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: f51937a65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Някои хора сме просто полигамни. Може би всички сме такива, може бо - не, но е факт, че има такива хора.
Аз лично си давам сметка, че съм такъв, а също си давам сметка за унищожителния ефект на изневярата. Затова компромиса е, че го правя дискретно.
Не разбирам това с платения секс. При него липсва всякаква тръпка, поне според мен. Не, че съм го правил някога.
Голямата тръпка от изневярата не идва точно от секса, а от свалката. Секса е просто последната фаза.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: a677f76b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   То като ти е добре с половинката, друг няма да търсиш

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: bef64daa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   На този въпрос, честен, еднозначен отговор трудно може да се даде. Понякога обстоятелствата са били такива, друг път като на шега, трети жената е била много инициативна и не си положил достатъчно устойчивост, може и ти да си го пожелал. При мен и съпругата ми е асексуална. Тя е високо-организирана, работохоличка. Добра домакиня, чистофайница, все едно вътре в нея има малък ядрен реактор, но секса не И е приоритет. Тя е Зодия Лъв и е отлична математичка на инженерно ниво. Аз пък харесвам много жените и някои като, че ли усещат такива, леко податливи мъже и така се случват нещата. Някога са толкова бързи и внезапни, без предварителни индикации, че направо няма време да ги осмисли човек. Вярно, че с жените винаги си се познавал, говорили сте различни, понякога доста лични неща, но пък чак за еб-ане, не е ставало въпрос и изведнъж на купон, на конференция по морето в ранната есен, обиколка по басейни и дискотеки и внезапно нещата се случват. В бившият съветски съюз се е стигало в рамките на седмица-две, но там е далеч и има време да се заличат емоционалните белези. Човек винаги си обича съпругата и живот без нея не може да си представи. Аз имах ниска самооценка за себе си, казваха ми "срамежливото джудисче от последният чин", бях пъпчив и не смеех да говоря с момиче лице в лице, спортувах, четях, учех, кандидатствах, казарма, уволнение и внезапно един ден с по-възрастна, позната жена, по-млада бивша колежка на майка ми и по -възрастна от мен с 10-12 години нещата се случват и то благодарение на нейната инициатива. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 28a6fe6d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 22 е абсолютно прав

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 4c5b04aac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Това не е псевдоморализъм. Който не може да сложи картите на масата в една връзка, да не седи в нея. Шиба ви се с различни, както каза един в коментар: шибай си се, но не наранявай другия до теб, искате тръпка: имайте си я без връзка. Ще ви стане много кофти ако се жените и другият си вас крие тайни дете някъде примерно, но не отчитате, че разбивате нечий живот с нагона си. Някой хора стигат и до опити за самоубийства, тежки депресии с години, че не можете да си начешете п*** или к***, Еми стойте си сами.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: b5849040de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Ок, приемаме, че авторката и някои други не изневеряват. Много хубаво.
Какво ги брига тогава какво правят другите, не толкова идеалните и защо? Никой не е длъжен да се отчита на някакви анонимници за личния си живот и да приема назиданията им. Гледайте си живота и не си врете носа в чуждите чаршафи.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: ede7fe3b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Някой е предрусал с турските сериали и Диема Фемили.
Авторке, ти можеш ли цял живот да ядеш боб?
Ами... същото е.
Особено когато знаеш, че в основата на такива взаимоотношения стои един готин секс...
Ж 38.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 3cd95bed1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Е, да де, но готиния секс се отнася само за теб, ако и половинката ти си хване някоя друга за готин секс, друга песен ще запееш. Конкуренцията може да те отнесе...

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: f157d2ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   38, ето го проблема. От боба с киселото зеле идват изненадите. Как при тази комбинация, връзката да е тиха, спокойна, балансирана и нежността да взима превес. Сега ми замириса защо се изневерява поголовно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: be1053a6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   38 си личи че е от тия прости хора от които те боли да ги гледаш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: c8c5c22833
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Ето едно мнение - колкото по-прост е един човек, толкова по-прост модел на света около себе си е способен да си създаде и да поддържа в главата си!
Най-простите хора свеждат подобен въпрос до "не = Осанна! ", "да = Разпни го! ", точно като Номер 25. Не случайно Номер 26 толкова тънко го бъзика :)
В действителност нюансите са толкова много и ситуациите са толкова различни, че еднозначен отговор изобщо не може да се даде. То си е и до тип човек, и до ситуация, и как се чувства човек във връзката си, и до това дали има или няма деца...

Ако някой застреля накого, то той е "убиец", нали така?
Ако обаче го е направил, за да защити себе си или семейството си от сигурна смърт, убиец ли е тогава?
Ами ако се е заблудил в преценката си, че нападателят наистина ще ги избие? Пак ли става убиец?
Ами ако, дори да се е заблудил, че нападателят ще ги убие, щяла е да го убие бандата зад ъгъла, ако не бяха видели, че стреля по нападателя...

Гаро, наистина вашите имат хора навсякъде...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: d534c9ac37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Ето ви един по-смислен въпрос:
Защо ми е изневерено?

Много е лесно да търсим причина/вина винаги в другия.
Но трябва по-често да се обръщаме към себе си.
Какво аз правя или не правя, че моят човек да ми изневери?

Този въпрос винаги деликатно се изпуска, когато се обсъждат изневери.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: f157d2ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   44, професията Адвокат се вълнува единствено от правно- финансовия резултат. За убиеца ясно, а за блудстващия с деца, пак ли има нюанси!? Оправданието на този тип действие- изневяра е овъртане, ама такова овъртолване в лъжи, че се губи и началото и края. Не знаех, че черното боло по- скоро бяло!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 5c9438f562
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   46, след като 80% от хората поне веднъж в живота си са изневерили, значи това е нормалното, а не обратното.
По същата логика - само 1-2%, ако не и по-малко, блудстват с деца, следователно това е ненормално, а понеже нанася и психическа травма на децата - значи трябва да е и наказуемо.
Въпреки това, нюанси, разбира се, винаги има. Прочети "Лолита", ако не вярваш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 701bf45e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   До 45. Ето пет по-смислени въпроса:
1. Какво празнота изпитвам със съпругата си/ съпруга си, за да и/ му изневеря?
2. Положиха ли достатъчно усилия във връзката си, за да преодолея/ преодолеем тази празнина?
3. Ако тази празнина е толкова голяма и непреодолима защо още живея с този човек? Дали не е просто сигурно съжителство?
4. Ако ми разкрият изневярата готов/готова ли съм да поема последиците?
5. Любовника/любовницата могат ли да ме заразят с болестта по полов път?
Повярвай ми, ако си задават тези въпроси изневаряващите никога няма да изневерят или просто ще се развеждат и поемат пътя.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: a04f2d6591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Добре, 47, ако изневярата е норма на поведение, защо изневеряващите се крият от половинката си и гледат да не ги хванат. Защо не излизат гордо пред партньора си и не кажат: "Аз изневерявам и това е нормално, направи го и ти? "

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: f157d2ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   47, омота се като йордечка в тръстика! Логиката ти е като сравнение между Лом и Лондон. От разсъжденията за убиеца и блудстващия отиде до Лолита.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: be1053a6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Просто някои хора имат мръсни, подли и нарцистични души за които ТЕХНИЯ КЕФ е на първо място и биха прегазили и собствените си родители за собствения им КЕФ.

Всъщност тези хора много лесно се разпознават... по природа обичат да вземат, мразят да дават и всички са им длъжни. Лесно ще ги разпознаете, просто си отворете сетивата.

Аз също съм изневерявал 1-2 пъти като по-млад и видях как съкруших човешка душа до мен, на която години й трябваше да се възстанови. Никога повече не съм го повторил, това е МАЛОДУШИЕ, изневеряващия не осъзнава, но той първо наранява себе си. Не напразно в един Ted talk говориха че хората най-склонни към самоубийство са точно хора с любовница, двоен живот и т. н.

Който е готин човек, като не му харесва във връзката излиза и си го казва... но повечето сте мижитурки, затова и успехите са ви такива.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 6b40bb4b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Изневерявал съм веднъж. Загубих изключително силна и стабилна връзка, заради собствената си тъпотия. Заклех се, че ще е за първи и последен път.

Сега съм женен, с две прекрасни дечица и с прекрасна съпруга. Оглеждам мацките тайничко, но никога няма да си помисля отново за изневяра. Веднъж се опарих, втори път - не!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 9780686fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Изневерите при жените са изцяло на чувства - някой ги е привлякъл повече от мъжа им и не са издържали. При мъжете обаче си е нещо като физическа нужда. Като имаме интимни отношения с една жена дълго време омръзва. Искаме да опитаме нещо ново, да целунем по - големи устни, да мачкаме по - стегнат задник, да си поиграем с по - големи цици и т. н. (примерно). Много често се случва една жена да няма уменията да ни задоволява. Аз например харесвам орален секс, но нито една от приятелките ми не са могли даже до половината да го лапнат. Изневерих 6 пъти това лято на приятелката си, колкото и гадно да прозвучи не съжалявам. Направих си кефа, даже ми помогна и за интимните ни отношения.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 0bbc58c959
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   До 53. А, как би приел ситуацията, ако периодично приятелката ти изневерява, за да подобри интимните си отношения с теб? Или казано по друг начин, просто жената се чука с други мъже за разнообразие. След като си такъв мъжкар трябва да и влезеш в положение. Нали, така? !

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker