Не давайте шанс ако видите, че е много привързан към майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не давайте шанс ако видите, че е много привързан към майка си
преди: 3 месеца, 21 дни, прочетена 1814 пъти
Не се лъжете с такива. В началото уж са много свестни и морални, въпрос на време е след това да им видите истинското лице.
Наскоро дадох шанс на такъв мъж, въпреки червения флаг, че е залепен за майка си. И много съжалявам.
Отношението му към мен много бързо стана пренебрежително. За мен оставаше време само след като е изпълнил прислужването към сестра си и майка си. Дори когато вуйчо ми почина и бях много разстроена, той не намери време за мен да се видим заради ангажименти към майка си.
Отказва ми да ходим на излизания и на почивки под предлог, че няма възможност и е излишен разход. Трябва да стоим у тях с родителите му в съседната стая или пеша на улицата като идиоти. Едновременно с това сестра му всеки месец пътува на екскурзии до далечни дестинации за сметка на нейния приятел и през това време той поема нейните задължения да и гледа кучето, детето и т. н. Последно му казах, че не искам да го виждам повече, казах му ''когато почне да се държи към мен както тъпкача на сестра му тогава да ме потърси''. Блокирах го и го подминавам и на улицата без поздрав.
Огорчена съм, че така се получи. Имах усещането, че много си допадаме и сме един за друг в началото. После видях, че винаги ще бъда на последно място след роднините му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 9e5fcfffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Той не е стока но и ти не си -като искаш да ходите на екскурзии казваш ли че ще поемеш своята част или и той като тъпкача на сестра му??? Не не си стока, аз не бих ти обърнал внимание след тези твои думи а и че си го блокирала и разминаваш е върховна форма на простотия

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 0db8440c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Добре че се е отървал човека, пожелавам му да си намери истинска жена която не си търси тъпкач

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: f7162dbd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласен съм за неговото поведение, че е зле. Но поведението на сестра му също е зле от това, което казваш. Щом, , тъпкача" и, и поема такива скъпи разходи за почивки, то тя си е дефакто легална проститутка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 4e078d8baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Тези екскурзии и елемента на сравняването ще ви изядат главата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: c03b9abdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Митичните добри, свестни мъже. Мамини синчета.
Спасила си се.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: f6762d560d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Абсолютно. Аз на един такъв му се чудех защо не желае да излизаме на квартира. Уж казваше, че няма пари, а идеята им беше в къщата да си делят сметки на три той, майка му и сестра му, да не остават двете. Същата история: няма екскурзии, защото имал много работа по двора. Не разбирайте голям двор, двор като кутийка. Майка му ме намрази без повод и дори не си направи устата да разбере какъв човек съм, нея това не я вълнува. И двете със сестра му настроени против мен, сестра му потърси профила ми в социалните мрежи колкото да ме блокира, тя дори разговор не е провела с мен. Нали снимки с по 30 харесвания и от роднините му нито едно. Голяма грешка ф с такъв, с времето те го настроиха, че щом имам време всеки ден да се виждам с него не съм си гледала къщата и съм ходила по улиците. Всеки ако си седи вкъщи как ще се видим? Преспивания при нормалните двойки жената отива при мъжа, нито веднъж не съм преспивала, ходихме на хотел и се чувствах като лека жена. За няколкото ходения у тях битка веднъж не саоровели разговор с мен: майка му почваше разговор за съседи, техни роднини и ситуации с които не мога да се включа да говоря, сестрата поддакваше да говори и тя, той също не виждайки манипулацията, че това се прави с цел да не говорят с мен, да се чувствам излишна. Той охладня, скъсах с него.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: b34baaa6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Защо най-накрая и мъже, и жени не разберете че никой не е длъжен да се раздели със семейството си заради вас? . Авторек, мъж ли търсиш или придворен слуга да ти изпълнява прищевките? Аман от обсебващи индивиди и от двата пола, които са решили че щом са във връзка светът трябва да се върти около тях. Явно за теб мъжете са "тъпкачи" и не трябва да се грижат за никой друг освен за теб. Трудно би намерила някой да ти ходи по гъза с тая злоба.
ж, 25

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 952094df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Гаджетата и връзките са до време, майката и семейството са завинаги.
Поздрави!

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: db440f5e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Много ясно, мацка. Мамините синчета са едни от най-големите бунаци. За един мъж жена му трябва да е на първо място, ако ли не- шута.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: a9865a3439
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Авторке, ти ли си го родила и отгледала приятеля ти, че имаш претенции да се държи с тебе по-добре отколкото с майка си или сестра си? Та ти си с него от броени месеци, максимум година две. И му даваш само единия секс. Как да натежиш на кантара повече от тях не ми е ясно? Нали ако угоди на тебе ще нарани сестра си, а тя значи много за него.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 4ce29d7076
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Сложна тема. И да, и не.

Един мъж трябва да се грижи за родителите си и да им помага. Те на кого друг да разчитат, освен на него първо? Както и братя и сестри. Не е добре и жената да го отделя и настройва срещу най-близките му.

От друга страна, като иска един мъж да има половинка, сериозна връзка, да не говорим вече за брак и семейство, не може да очаква, че нещата ще си продължават, както са били. Ти хубаво не обичаш да ходиш никъде и да даваш пари, но жената защо да се мъчи с теб? Какво дава един такъв мъж на една жена? Докато се усетиш, животът минал и ти какво видя и запомни от него с такъв човек до себе си?

Такива мъже си вървят и с екстрата да нямаш никакво време за себе си, защото хем ще работиш, за да плащаш 50:50, че да не се мине той да те "храни", хем след работа всеки ден ще те чакат печка, пералня и чинии за миене, зашото някой много приказки е чел, че има "женска" работа, хем ще ти се цупи, че не го посреща аптека вкъщи, а ти си кисела и сприхава. А почивните дни ще наваксваш пак с това. С едно-две деца в картинката ще е още по-голяма идилия.

Била съм с такъв мъж и рано видях накъде вървят нещата и какво ме чака, при все, че съм и щедра, и не ме мързи да работя, и да се грижа за мъж и родата му. Обаче няма как да е едностранно и да ти се вменява като задължение.

Истината е, че не поиска ли сам да ти бъде партньор в живота, а не детенце, само ще те направи нещастна. От 100 кладенеца вода ще донесе, само и само да не си мръдне пръста за теб. И не са виновни мама и сестрата, много мъже имат и майки, и сестри. Манталитет и егоизъм - това е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: a49e235f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Е значи търсиш някой категория тъпкач.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 545a06909e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Трудна е връзката с мамини момченца. За съжаление, бях женена за такъв индивид в продължение на 7 години. Поглеждайки назад във времето, се чудя как въобще съм приела предложението му за брак. Най - простият отговор - бях млада и глупава. Бях на 24, бях влюбена в него.

Разводът беше най - хубавото нещо, което ми се е случвало. Омъжих се за втори път за човек, който държи на мен и държи семейството си настрана от нашият брак.

Животът не винаги поднася хубавите неща първи. Понякога си струва да изчакаш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: d4e8d8ec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Чудесно си постъпила!
Отмини, продължи и забрави огорчението.
Просто урок. Така е в живота.
Успех ти желая.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: f7162dbd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 17. Малко трудно ми е да повярвам, че бившият ти мъж е бил толкова зле. Защо ще стоиш тогава с него 7 години, а не примерно максимум 1 година? 24 години е по-млада възраст, но вече след 25 години, не си толкова малка. 7 години е много време, не ти вярвам, че е бил ужасен през цялото време. Изобщо е нелепо да ми твърди някоя или някой, че половинката им били мега зле, ама в същото време стояли с тях години наред.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 7049eeebe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторката- аз имам приличен доход и спестявам едновременно с това, мога да си позволя да си платя почивки и излизания, но трябва да плащам аз и неговите разходи, за да отидем някъде ли? !
Мъж, който обича и уважава една жена ще гледа да я зарадва, а не да я държи само вкъщи.
Отношенията ни много се обтегнаха, затова така му казах и мисля че съм права. Не бих била с някой заради парите. Държа много да имаме емоционална връзка, но е важно да имаме и добър стандарт на живот, а не да мизерстваме. Мъжът ако оценява и обича една жена се грижи за нея, като не я оценява се оправдава, че нямал възможност.
Нямам против да уважава родителите си и да им помага, но не мога да приема мъж на години да е като дете и да слуша и да пита за всичко майка си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: b604be0d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Истинските мъже не обръщат гръб на родителите си, а с годините и аз се уверих, че най-големите лекета се правят на семейни. Родителите на всеки мъж са част от семейството му. Има мъже дето оставят родителите си да гният живи. Ясно е, че до всеки подобен палячо е застанала една пачавра, а за това колко зле са им децата ще спестя редове, защото ще стане тежко. Доста тъпичко парче си, авторке. Да, такива мъже са свестни, факт.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: f6762d560d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   11, ако имаш майка, която те обича, тя няма да те манипулира да късаш във връзките си и да те настройва. Мъже с деца майките им ги настройват че снахата не можела да чисти, да готви, почва се от малкото, после не се обличала добре и той си слуша мама. И после с мама си настрани, а детето му расте без баща. Заради една ревнива майка. Така че изказването ти е излишно, гаджета много, майка една, това от ревнива майка е измислено. Ролята на жената, децата и майката, това са съвсем различни роли, да гаджето ти и жена ти не са ти майка, къде се слага майката там, нормалният индивид жена или мъж обича децата си повече от майка си и това е в реда на нещата, нормална майка няма да го кара да избира.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 75c4aeabd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Много слабо. Ако е мамино синче, би трябвало лесно да го откъснеш от майчината гръд с една по свежа и стегната такава. Проблема е изначален, мислите си, че ви е в кърпа вързан, но не е. Трябва малко от малко и вие да се понапънете, да се вложите. И знайте, че само с "два без десет" не е достатъчно!

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 918a0ea0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Права си, но и ти трябва да работиш върху манталитета и поведението си. Изкоза ти е ужасяваш, разбирам, че това е масово поведение, но това не е оправдание за просташки речник.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 2ad38ba81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Не разбирам какъв е проблемът.. Не е ли много по-добре, че се разбира със семейството си толкова добре, отколкото да се караше с тях постоянно и тн?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 9e5fcfffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 20-Авторката
Да той трябва да се грижи, ухажва.. ти (жените ) какво ще правите не таккиЗ не ни трябват ходи сама. Да не мислиш че ще те търпят. Защо не приемете че семейството е взаимност и за да получиш трябва и да даДеш, за да искам да ти сам -трябва да видя че и ти искаш да дадеш а не да влачиш само
АМИН

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: d91239ce5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Поредната новоизлюпена принцеса, дето си мисли, че мъжа и е длъжен за всичко и трябва да живее само според нейните критерии. Евала, че се е спасил навреме

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: b34baaa6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Имам позната, която напълно забрави майка си заради мъжа си. Майка й претърпя няколко болнични престоя, в които дъщеря й дори не й звънна. Майка й е като болна две години не знае на кой свят е. Такъв човек като дъщерята не става за нищо. Тя майка си не поглежда две години, представи си какво би направила на човек, който не й е никакъв. Тя и на настоящия мъж би била шута ако се появи по-добър. Такива хора биха смазали всеки за да постигнат нещо. Предпочитам обсебен от семейството отколкото моя случай. По-добре обичащи се роднини, отколкото мразещи се. Второто е ад.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: f6762d560d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   34, ти слагаш на кантар някой, който е забравил майка си тотално, срещу някой, който потенциално би забравил и собствените си деца. Дайте да не изпадаме в крайности, има една норма. И едното, и другото не д добре

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 3ce1a8657a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Преди 9 г. , а живеем заедно на един етаж, ни събра една вечер мен и баща му и в прав текст ни заяви да му оставим етажа, за да си поема грижите за семейството... леле, баща му го прие толкова тежко::"Гледай го ти как ни изгони от собствения дом!!!! "Сега, 10 г. по късно, баща му вече не е сред нас, но той създаде прекрасно семейство, има син, съпруга и са отговорни за поддържането на дом и дете., А аз и сестра му му дарихме нашите части от етажа и сега сам е собственик.. И в никакъв случай не е мамино синче!!! Затова отваряйте си очите!!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 7d4ac6caa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   То добре, че си ти (авторката), за да ни кажеш какви мъже да избираме.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 012703f348
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ох да ти кажа отървала си се, не че не трябва да им помога ама залепен за тях... айде няма нужда.
Представи си да сте с деца, майката постоянно ще ви се бърка!
Винаги са ми били интересни тези майки. Аз имам син и не е залепен за мен и не смятам, че е редно аз съм родител, който да го отгледа, но после нека си живее живота.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: dfd2404150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Истината е, че трябва да има баланс. Аз не харесвам особенно тъста си и виждам, че когато звъни на жена ми тя не му вдига. Но аз и казвам да му вдига да му се обажда. Това е единствения и близък човек. Тоя я е отгледал сам от малка. Единствените хора, на които ще им запука, ако си зле са семейството ти. Мъжът ти чисто просто е шматка, и да ли ще го използва майка му, сестра му или някой приятел, няма значение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 8532466631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   36 не виждам нищо мъжко в постъпката му и не бих създала семейство с такъм, ако ще и да ме стрелят. Като иска нещо собствено да си построи или направи. Като не иска да сте край него, за да не му се бъркате и няма закупен дом, да си наеме квартира. Да изгониш собствените си родители от дома им, после да принудиш сестра си да ти "подари" дела си, е абсолютно долно и не виждам причина за хвалба

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 974ad9331c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Авторке, я да не поучаваш другите как да живеят и да не си вреш носа в чуждите работи, ами си гледай твоите собствени бакии!!! Никой не ти е виновен, че ти сама си се навряла при някое такова т. нар. "мамино синче" и не си го преценила навреме, че сега да менторстваш и да се правиш на "учителка" на всички останали жени и да си въобразяваш, че с предупрежденията си ще ги "спасиш" от нещо мноооого пагубно и лошо! Ти сама си си виновна! Някой да те е карал насила, да те е заплашил с пистолет в челото да си го избереш точно него за мъж?? Не, нали? ! Ами като е не, значи си сърбай попарата, поучи се от грешката си, не я повтаряй повече и не занимавай другите хора, които с нищо по никакъв начин не са ти повлияли на твоя личен избор, който ТИ си направила!

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 7d4ac6caa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Авторката, ами тарикат жена била сестра му на бившия ти и намерила правилния тъпкач. Дано си взела поука и да уцелиш и ти такъв следващия път. Бон шанс!

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 0db8440c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторке, казваш ни да не се хващаме с много привързан към майка си, но не си ни казала нито измервателния уред с който измерваш, нито скалата по която отчиташ кое е много и кое е малко. 7% много ли е, малко ли е?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: f6762d560d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   41, товар сайт за споделяне. Коментарът ти е на учителка. Като много те дразнят темите тук, хващай си партакешите и отивай в друг сайт. 1 момиче да е спасено от мамино синче и да прочете темата, пак ще е добре. А коментарът ти е груб, безсмислен и изливане на гейт и чиста злоба.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 75c4aeabd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   А, ако е привурзан към баща си, може ли? Не си ли се замисляла, че може да копира точно бащиното поведение!? В едно традиционно сплотено семейство културата и поведенческите модели се определят от родителите. И обратното- липсите задълбочават житейското лутане и неадекватност.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: e7473dd64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   От 41 до 44, 35, 23 и 7 - коментарът ми е правилен и абсолютно точен и те удари в най-слабото място, затова ме плюеш и злобееш по мен така, но няма начин. Всичките татини парцалески като теб, авторката и много други подобни жени, мислещи се за принцеси и въобразяващи си, че всичко им се полага по дефолт, само защото са се родили със слива миризлива между краката, ще трябва да свикнете и да се примирите с факта, че ВИНАГИ ще бъдете на последно място по важност за всеки мъж след майка му, сестрата/ите му, дъщерята/ите му, баба му, леля му и стринка му, и винаги ще полага повече внимание и грижи за тях, отколкото за вас. Все пак не забравяйте, че вие не сте му никакви и вас ви познава само от 1 ден, а те са му кръвни роднини, а кръвните роднини са незаменими и са завинаги, за разлика от вас. Вие нито сте го родили, нито сте го отгледали, за да ви е длъжен с каквото и да било. Единственият ви вариант за осъществяване на пъкления ви план за обсебване, присвояване и опитомяване на някой мъж е всичките му роднини да са умрели, и да няма никакви деца. Но все пак имайте на предвид, че мъжете без никакви роднини и живеещи сами също си имат приятели (спокойно, те вече са си МЪЖЕ), които пак чрез наливане не малко акъл в главите им, могат да ги спасят навреме от коварни меркантилни боклуци като вас.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 558bbb71f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   46, мразиш жените, защото ти крадат мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker