Сгреших, че е точната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших, че е точната
преди: 3 месеца, 16 дни, прочетена 1345 пъти
Ще изям много хейт за тази история, просто искам да изкарам всичко, което ми тежи. Наскоро с най - добрата ми приятелка признахме чувствата си един към друг, като нейните се бяха зародили преди доста време. Направих грешката да направя "връзката ни" публична от самото начало. Нещата ескалираха твърде бързо, аз правих грешка след грешка да искам да съм постоянно около нея. Бях се вкопчил в идеята да имам бъдеще с нея - представях си дори как сме семейство и имаме деца (на 19 години съм). След 2 седмици ми каза, че не е готова за връзка и не се чувства комфортно. Беше ми тежко, но го приех за няколко дни, защото знаех как да си я върна. Ревнуваше ме много, когато получавах внимание. Хах, заблудих се, че ме харесва, но забравих факта, че трябва да ме задържи като опция за всеки случай. Проведохме доста сериозен разговор преди 3 дни. Казахме какво искаме един към друг и разбрахме, че можем да ги предоставим. При нея обаче имаше 2 пречки - по - малък съм от нея (макар и с година разлика) и че не исках сериозна връзка. Опитах се да ѝ обясня, че съм готов да направя изключение за нея, но не искаше ѝ да чуе. След това ми изсипа едно нещо, което ми уби всички надежди. Каза, че ако не получава това, което иска, си го търси от друг човек без да ѝ мигне окото. В секундата в която чух това ѝ казах, че няма да се получат нещата и разговора приключи. За щастие приятелството ни не е разрушено (за сега). Започна да споделя доста цитати свързани с любов момиче към момиче и ми стана ясно - бил съм просто глътка утеха за несполучлива нейна любов. Движа моите си неща, фокусирам се върху себе си, дори имам несериозни отношения с друго момиче, но всяка вечер ми натежава цялата работа и ми е тъпо. Не искам да съм с нея. Не искам да сме във връзка. Тежи ми, че си помислих, че тя е човека за мен с който мога да градя, а за нея аз съм бил просто една крайна опция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 дни
hash: cc06b35a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Приятелю клет, добре дошъл в несправедливия свят, където са ни учили да бъдем мили и добри и ще получим същото в замяна. Да ама не, не казвам да станеш боклук, казвам да поставиш себе си като приоритет номер 1. Насочи се към това каква кариера искаш, къде би искал да живееш и т. н. Това момиче получава много внимание и от други мъже и си мисли, че си и в кърпа вързан. Не иска да те губи, защото я валидираш и знае, че си свестен.
Отдръпни се, не и говори повече за връзки и тем подобни, явно не те заслужава. Продължи да бъдеш приятел с нея, но не и споделяй нищо повече за чувства.

Гледай си живота и не го фокусирай в момиче, което не те заслужава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Какво градене? Та ти си и казал, че ще правиш изключение за нея. От тебе да мине ще се прежалиш за връзка. Все едно не щеш, ама да и угодиш, ще се съгласиш. Това изтърси ли го някой, нещата приключват. Манипулативна, обидна работа.
Тя те е харесала, за тебе е била опцията, а не обратното. Отказала се е, защото си несериозен. Или си с нея като гадже, или не. Какви са тия приятелства?
Хем не я щеш, хем била човека. Човекът, защото ти е опцията, винаги под ръка. Влюбената добра приятелка. Дали е би или не, няма значение. Загубил си я. Чудя се защо продължава да си общува с теб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 1d26dba2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Потърси онлайн значението на термина „проекция“ в сферата на психологията. Разучи, защото ми се струва, че стабилно проектираш своите лични качества, скрити желания/нежелания върху момичето.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 9472faa4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От автора до номер 2: Продължава да общува с мен, защото съм единственият човек, който няма да я предаде за нищо в обкръжението ѝ. Двамата държим адски много на приятелството си повече от всичко. Благодаря ти много за съвета, ще го имам предвид за следващ път.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 48a1dd05f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Koгато ти имаш претенции, нормалното е да предположиш че и другите имат. Така, че къде е драмата? И какво значи" не искам да съм във връзка? " Явно, само безплатен секс? Вижда се, че не ти се е получило.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 9472faa4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От автора до 6: Абе какви са тея заключения до които стигаш. Какъв секс съм искал, какви работи. Не искам да съм във връзка с нея, защото знам, че нещата няма да се получат, какво не е ясно? Казваш, че не ми се е получило все едно го крия хахаха. Много комплекси виждам от твоя страна, мислех че в този сайт трябва да си помагаме, не да се нападаме.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   5 от 2
Или е мазохистка. Аз не бих общувала повече с човек, който ми казва, че не иска връзка с мен, ама щял да направи изключение. Милостиня. Това е унизително.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, хем знаеш, че няма да се получат, хем била точната. На лисицата гроздето е кисело.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 9472faa4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   От автора до 8: Казах ѝ, че не искам сериозна връзка като цяло, не с нея. Но съм готов да направя изключение

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c1079fbb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Малък си, вероятно девствен, не си наясно с много неща от живота. Приятелството ти с тази ще трае докато тя се влюби до уши в някой батко.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 93470481d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Повечето от коментиращите не вникват в ситуацията. В случая на автора явно с момичето са несъвместими за връзка и е постъпил правилно да я запази като приятел. Не защото я иска като опция, а защото цени човека. Не случайно ви е казал най-добра приятелка. Тя от друга страна не знам какви номера върти, ама е ясно, че не е твоето момиче, авторе. Специалният човек ще мисли за семейство и близост точно като теб и правенето на изключения за нея няма да е слабост, както коментаторите твърдят, а ще я подсигури, че си сериозен. И не ги слушай редпилърите тук, защото заучените им стратегии работят само на посредствените момичета. За жалост си се опарил и си бил уязвим с точно такава. Това да не те обнадеждава, специалният човек е там някъде, но си имай едно на ум като се доверяваш

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, това е френдзона. Номера въртяла. Тоест се е влюбила, ама нашият по милостиня ще поиска връзка. От него да мине. Като не се е навила, беснее. Тя още общува с него от мазохизъм, той от нарцисизъм.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 3f52f5470f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14, ти истинско приятелство от противоположния пол имал/а ли си? Щом му е казала, че не иска връзка, но първоначално е имала сериозни намерения към него или иска да направи семейство с различна бащина фигура, или е нерешителна. Ние една и съща тема ли четем, защото не виждам и една причина авторът да е виновен. Как изобщо си го представяш - най-добри приятели с години, споделят всичко, имат се за опора, разчитат един на друг, след това влизат във връзка и момичето е видяла друг човек от автора, разочарована къса с него и предпочита версията му като приятел. Той обаче във връзка или не вижда един и същи човек, следователно все още в неговите очи тя притежава качества за семейство с него. Съвсем логично е от биологична гледна точка да няма против за връзка с нея. Какъв мазохизъм, какъв нарцисизъм

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   15, приятелство между мъж и жена няма. Всичко е френдзона.
Имали са приятелство, доста добра основа за връзка. Даже идеална. Не е искала, защото как да иска, като мъжа и предлага само приятелство? Имали чувства и накрая нищо. Направил грешки. Какви? Дали те не са причината тя да не иска?
После пък като е видял, че я изтърва, е отпуснал по милостиня опцията за връзка. От него да мине, ще се прежали. Ще се жертва. Тя пък не се е навила, кой нормален човек би се навил на такова изказване? Щял да направи изключение? ! Налудничава работа. Мислел, че е точната, пък не ще връзка с нея. Само по изключение. Явно е от наивните, добри момичета.
Аз не бих общувала повече с човек, към който съм имала нещо. Ще ми горчи. Какво да си обсъждаме- гаджетата, свалките? По-добре край като край и така. Това нейното е мазохизъм. А той е нарцисист- хем не я ще за гадже, хем пък я занимава със себе си.
Човек обвинява другите в схеми, игри, защото сам ги прави.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d91eae464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, я сега седни и хубаво препрочети темата, защото почваш яко да дразниш. Авторът ти казва едно, в главата ти се случва друго, коренно различно от историята. Още от първото ти изречение ми стана ясно с какъв човек говоря

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 778d686dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16 чуй ме сега, понеже не си разбрал. Казах ѝ, че ще направя изключението защото Я ХАРЕСВАМ и и искам да съм с нея, а не за да се жертвам за нея. Не съм по сериозните връзки, но тя беше различна за мен и мислех, че ще се получи

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   17, вярвай си. Само жена може да разбере друга жена. Който вижда схеми и номера, сам ги прави.
Изключение значи точно милостиня, а не огромен интерес. Уж точната. Точна, защото не ти се е вързала. Така ще си карате, във френдзона. Някой ще я оцени, ти ще гледаш с пръст в уста. И този някой няма да и каже, че ще прави изключения за нея за връзка. Малки сте.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 93470481d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, да се смееш ли, да плачеш ли..

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 778d686dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От автора до 19, аха и искаш да ми кажеш, че понеже аз съм проявил повече интерес и съм я търсил постоянно (оценил съм я) и ся съм бил лошият. Мислех, че няма нужда да споделям толкова подробности, но явно на вас жените трябва да ви се обяснява от до. Нещата не се получиха защото тя не ги усети. Имала чувства към мен, но не ги усети. В разговор за всичко това ѝ казах, че бих имал сериозна връзка с нея. Под това имам предвид бих направил изключение. И ся в крайна сметка, след като се разбра, че за нея съм бил просто страничен вариант, не знам как смяташ, че аз съм лошият в случката и аз я гоня, след като споменах, че не искам да съм във връзка с нея хахаха

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: a34969e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, ми добре. Тази е най-лошата българка в цялата държава. Доволен?
Какъв е смисълът от тази женска тема?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker