Сексът е важен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексът е важен
преди: 3 месеца, 10 дни, прочетена 1418 пъти
Здравейте, пише ви един програмист на 31 години. До преди година бях девствен и ми беше гадно. Имах си хобита интереси приятели, но нещо липсваше в живота ми. Дразнех се когато виждах някои мои познати с гаджета и когато се говореше за крал аз нямаше какво да кажа. Не бях добре с жените. Беше ми гадно, бях кисел ядосан на света и голям хейтър. Всеки казваше че сексът и жените били нерви и не било нещо добро.

Но това са глупости, реших се да отида на проститутка. Първоначално не исках, но не исках да съм девствен. Избрах си хубава. Казват че сексът не било нищо особено. Да бе да, след сексът с нея се почувствах облекчен. Но и започнах да търся жени за секс. Исках и аз да бъда мъж. Успях да намеря женена на 35, която искаше само секс. С нея беше уникално. Бях с нея 3 месеца. После си намерих едно нормално 25 годишно момиче
Умно образовано и страхотно. Сексът с нея също беше хубав. Но тя искаше сериозна връзка, дори се скарахме за това. Аз й обясних че още съм млад и ли се живее. Исках да си наваксам пропуснатото и тогава щях да създам семейство. Бях с нея месец и я зарязах. Не ми трябваше задомяване сега. Трябваше да наваксам. На нея йнбеше лесно, беше спала с 5ма, а аз с 3 жени.

Когато започнах да правя секс живота ми се получи по-добре. Купувам си нови дрехи. Започнах да се запознаем с жени. Абе всичко се получи по-добре. Настроението ми се подобри. Вече ме съм хейтър.

Затова към тези които са още девствени. Пичове направете всичко възможно за да ебете. И не бъдете в сериозна връзка за женене преди да сте се маживяли. Сексът е важен. Успех пичове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 2d91e2382c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Напълно си прав. Аз смятам, че дори, когато си женен, не е казано, че трябва доживот да не помирисваш друга освен жена си. Жените се сбръчкват, в лице се състаряват супер рано. На 50-60 г. още можеш да си хванеш някоя любовница или да си платиш на някое младо момиче.

А и не го намирам честно жените още от малки да правят секс с когото им падне, колкото искат, а ние в големи периоди от живота си да имаме ограничение с коя да го правим. Просто при тях е супер лесно и никога не са изпитвали липса на секс за по-дълго от сигурно няколко седмици, което си е направо смешно.

Изводът е, че един мъж не трябва да се ограничава, дори когато е женен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 5bd9b68245
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аха, значи преди да се прое*еш, според теб е нямало абсолютно никакъв смисъл да си купуваш нови дрехи? ! :D И само да те светна, ако се беше задомил с момичето, което ти е говорело за семейство, нямаше да има нужда да наваксваш в секса, защото щеше да имаш жена до себе си може би за цял живот и нямаше да има нужда да се правиш на играч и бройкаджия, за да се хвалиш пред “приятелите ти” колко си минал. А, да.. Не се засягай, но за програмист си доста неграмотен. Колкото до темата, 70% не си програмист, тва е моето мнение.

Гаро

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: d5646052c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Ужас. Положението е трагично. 31 годишен бил млад за семейство, хванал сериозно момиче с 6 години по-младо и я зарязал да си наваксвал. Ами тогава на 35 за семейство ще хванеш 30 годишна разведена с две деца. Пък после казват, че жените търсили батки, които ги зарязвали заради следващите. А програмистчетата уж с нормална заплата дето си седяли само вкъщи, накрая стават най-големите комплексарчета, все нещо изпуснали и ненаваксали и ти разказват играта също.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 9095008043
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Смешен си.
Не е важна бройката, няма по- жалко от мъж дето си води бройка. На тези години трябва да мислиш за семейство, ама какво ли да се очаква

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 3ba11905df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Aбеее, доста жалкарски теми днес, това ли са съвременните мъже? Тежко ни и горко ни.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: af35e8257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   5, такива простотии ги дрънкате само на думи, ама на дела точно по такива тичате всичките. Гледате да са с максимално най-голяма бройка, че да са с "опит", че нали който няма опит, не може да прави секс (поредната женска идиотия).

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: c5d42bb694
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   С това мислене изобщо не създавай семейство! И за първи път виждам програмист с толкова грешки!

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: c44b198f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Ментално си дете, макар да се кефиш. че си направил сефтето. Споко, няколко годинки имаш. Като стигнеш 40-така пак ще се върнеш към проститутките. Скоро жените ще се сетят че нещо ти има щом нямаш семейство и ще те отбягват. Мъжете сте повече и сте в неизгодна позиция.
ж, 25

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: ca326c5685
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пълна трагедия. До 30 да чакаш девствен. Съсипал си си целия сексуален и личен живот, психиката и здравето. За мен сексът е най важното нещо при иззбора на мъж. Избирам си ги според това кой колко е надарен и добър в леглото, С мъже с малки пишки не съм спала отдавна. Вече горе долу ги разпознавам и без секс, а ако случа на такъв Чао. Няма втори път. Намерила съ си секс приятел, с който се виждам вече повече от година. Искам семейство, но мъж теудно си намирам, защото тия, които са добри в леглото, не искат връзки. Няма как да направя комптомис и да се заробя с някой стар, дебел или някой, с който сексът е зле. Харесвам някой само ако сексът е перфектен. И средно положение не ме истройва, защото съм била с много и знам и две и двеста. Сексът не става по добър с времвто. Има напасване, но от самото начало мъжът има някакъв опит т физически данни или не. Няма как мъж с 3 бивши да е добър колкотп мъж със 103. Ще пипадаш псновно на задръстени жени, защото такива като мен, ще предпочита обиграните мъжкари.
иии в заключение.... намерих си много надарен мъж, който също като мен иска бебе. Ако всичко е наред с него, смятам да си направим до няколко месеца, т. е. веднага, защото се познаваме от скоро. Направих компромис с обтазованието и интелекта - той не ми е на нивото, но е много хубав, секси и прави страхотен секс. Напрактика е алфамъжкар, който е съгласен на бебе. Няма как да си намеря вишист, който да е толкова секси като него. Също така каза, че нямал пари. Ма и тва не е проблем голям, все пак работи, даже на две места. Иии така сексът е до такава степен важен, че животът се върти около него.... аз съм абсолютното доказателство за това.... без него и деца нямаше дс се раждат.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 7133bd9c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Съгласен съм с номер 5, братле наистина бройките не са важни. Докато гониш някакво число никога няма да можеш да имаш стойностна жена до теб дълго време. Моят съвет намери си някоя добро момиче което е готово да сподели живота си с теб и ще имаш някоя на която да се определи при нужда. Другото са само цифри и ми е интересно с какво ще ти помогне ако си спал с много жени

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 627bb36461
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Важен е много ясно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: d502f308a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Чудя се кой съвременен градски човек използва думата задомя? Даже дядо ми не говореше така.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: be1e1297f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Карай си на курви бе брат - аз също съм програмист на 31 и съм минал над 50 курви и то сочни (дългокраки, с цици, а някои си бяха направо моделки).

Прави са хората, че "бройката не те прави мъж", ама хубавото на бройката е, че е разнообразие.

И не ги слушай - млад си още. До 36-38 мъжете още се развиваме (прочети за Sexual Market Value и че пикът на мъжете е 36-38 години).

Жените се дразнят и наливат акъл, щото до 30 курварстват и после се надяват да си намерят някой балък. Не бъди ти тоя балък - има достатъчно балъци в държавата.

Разнообразявай си сега - или с неангажиращи връзки, или с курви, ама хич не ги слушай.

То трябва да ти дойде отвътре - ако не искаш семейство, няма защо да се буташ да се жениш. Животът си е твой.

А това, че кат останеш на 40 ще си хванеш "30 годишна разведена с деца" са глупости на някакви кисели хора, или на жени.

Ако се развиеш като добре изглеждащ и успешен мъж - като нищо можеш да си хванеш и 25 годишна.

Ама нали се сещаш, че по тоя начин 30 годишните жени горят и затова сега ти сипват камара "морал" и се опитват да те "засрамят".

Жалкарско поведение на отчаяни хора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 57a04ccb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Номер 15 е абсолютно прав! Разпоретините тук лаят срещу автора и му вменяват вина, защото ги е яд, че те не са единствените, които получават секс. И мъжете също си намираме начин как и с коя да си направим кефа, и тях това ги изяжда от дъното на душата им. Те искат само на тях да им е добре, а на нас да ни е зле, да сме самотни, нещастни и да страдаме. Еми няма да стане, проклети, мръсни, долни, зли змии. И ние сме хора, и ние имаме право да живеем и да сме щастливи. Не сте само вие на тоя свят, я!

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: c0a0d923c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 14 - Хора всякакви. Това критика ли е, подоигравка или и двете?

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: b401b5d005
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Бройкаджийска му работа. Зарязал свястна жена, защото бил млад. На 31 вече наближаваш 40, не 20. Побройкай си до 40, пък после реви как никоя не те ще.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: d67977594e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Пич, като цяло те разбирам, ама да намериш свястно момиче на 25, което ти допада, ама ти не си се наживял... ами не знам, може по закона на Мърфи да стане така, че след време когато се наживееш да не попаднеш отново на свястна жена и да се наложи да продължиш живота си сам със спорадични секс истории с меркантилни разпоретини... Животът ме е научил, че човек не бива да пропуска с лека ръка шансовете си, искрено се надявам да ти се отвори нова подобна възможност когато си се наживял.
М, 45

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: f293e822d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хората си търсят половинка в живота, а не да са всяка вечер с различна. Човек с които да се харесват взаимно и другите не ги вълнуват. Не знам човек как може да си ляга с току срещнат на улицата, толкова лесно ли става? Аз чакам с месеци преди да съм с някой мъж. Затова съм била само с двама.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 0633f75676
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Да, да познавам един като тебе, вечно ненаживял се, сетил се, че на 45 г. вече трябва да се жени и да има деца, но на хоризонта само жени с чужди деца.
Вече и на жена с две деца е съгласен, стига да иска да му роди и на него.
Плащай си за проститутки и не ни занимавай.
Имало е причина да си сам толкова години. Ти си психопат и егоист.
Не проявяваш никаква емпатия.
Гаден човек си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: ab9e1b3c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Автора:

Четох мненията на всички и някои от тях ми харесаха други не.

4. Животът е такъв, сексът е важен за да се чувстваш като мъж, да ние мъжете искаме да правим секс с красиви жени и да се чувстваме мъже, както вие жените искате качествен мъж.

15 и 16 благодаря ви пичове - хората не разбират че някои започваме по-късно и трябва да си наваксаме, не можем да наваксаме като тях но и ние късните искаме да си изживеем сексуалните преживявания. Не искам да съжалявам по-късно в живота.

19- разбирам те пич но аз имам нужда да бъда с няколко, няма да ме разбереш просто ми се прави секс с различни, критикувай ме колкото искаш, не ми дреме че мацката била свястна, аз така или иначе й казах че няма да се получи между нас, поне бях честен и не съм й изневерявал.

21. Пича поне се е наживял и няма след време да съжалява, а ти навакса ли си като него или му завиждаш че той ебе а ти не. Явно му завиждаш. Аз не искам да съм на сухо дълго време и затова се проебах.

Истината е че ми харесва това което превя, а останалите дето ми казвате че съм бил тъпак, си гледайте работата. Все пак аз живея този живот да си го правя добре за мен, не за вас. И ще правя секс със всякакви жени, дори и ако се наложи ще ги лъжа само и само да ги наеба. Това е живота. Някой почват по-късно. Никъде не казвам че съм свестен или си търся жена, не искам да правя секс. Откакто почнах да правя секс всичко се промени. Дори и настроението ми. Все ми казваха да се подобрявам да си намеря хоби или да отида на терапевт и нищо от това не помогна. Но като започнах да правя секс и всичко се оправи. Дори и ме заговарят жени. Дори имам една омъжена колежка която мисля да оправя. Ако не ви харесва, проблемът си е ваш.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 745b07d235
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Бързо оздравяване

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: eb10ce9b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пич живей си живота, чукай наред, наваксвай време с жени и да не ти пука. Когато си готов за сериозни отношения ще го усетиш и намериш свястна жена защото ще имаш опит е и. малко късмет е необходим...

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 964befdef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   15, 16 евала пичове най-накрая някой го каза с истинските му думи... евала има надежда в тая държава.... интересно как след вашите коментари изчезнаха злобните свестни жени пълни с морал и ценности....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker