Проблеми с приятелката ми. Помощ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми с приятелката ми. Помощ.
преди: 3 месеца, 22 дни, прочетена 971 пъти
С приятелката ми сме заедно от 3 години. Аз съм ва 26г. , а тя на 27г. В началото никак не ме искаше, даже ми е споделяла, че просто е искала да правим секс и след някоя друга седмица чао. Връзката ни до сега е винаги била горе или долу, препятствия, караници, щастливи моменти и тъжни моменти. Както всяка връзка. Та както казах вече станаха 3 години от както сме заедно. Последните 7-8 месеца нещата те са както трябва никак. Постоянно ми се дразни за всякакви безсмислени неща, битови най-вече. Като след дразненето идва коментар с въпрос дали не съм тъп или глупав или идиот. Ако отвърна на това се стига да скандал и до словесни обиди от рода на тъпанар, идиот, празноглавец, малоумник и т. н. и до това как иска да се махам от живота и. Това се неща които много ме нараняват и отблъскват. Веднъж се скарахме точно за това и аз запалих караницата след поредната изсипица на думи подобни на горните. И стигнахме до там, че аз според нея нямам морала и моралните ценности да и казвам на нея как да се обръща към мен в такива ситуации. Най-грозното, че се забелязвам как и аз се превръщам на нея. Като си изпусна нервите и аз започвам с някакви обиди. Овца, коза, лигла. Казвал съм и доста пъти за това дразнене и думи и прочия и насреща е аз съм такава, ако не ти изнася се тръгвай.
Напоследък спрях да я слушам за каквото и да било, явно вътрешното самосъхранение си казва думата и се отдръпвам. Като цяло тя е по силен характер и в момента в който се опитам да покажа характер това бързо бива смазано с неща от миналото или с това да не се правя на мъж или да не се правя на голяма работа или ми се казва, че се държа като дете. Общо взето иска да ми затвори устата и тя да е отгоре. Изморих се от караници за едно и също и все аз съм лошия каквото и да стане. Ако кажа, че тя е лоша с мен се вадят хиляди аргументи как тя е правила много за мене как била винаги до мене(което е така, била е до мене и направила много) и аз как забравям всички тия неща и виждам само лошото.
Изморих се честно казано и гледайки какво се случва сега, не искам това да се случва във брак или евентуално с децата ми. Тя е властен човек и това нещо на мен ми пречи. Налага се изключително много. Моето не за нея не е не. Извърта се до да. Или се извърта до там да стане на нейната. Тя нямо добра връзка с баща си зощото е тормозел нея и майка и през целия им живот и донякъде смятам, че тя е такава заради това и на нея мъж не може да и каже копче, камо ли някой по малък и не опитен в живота, в случея аз. Не знам какво да правя. Станал съм страшно изнервен покрай всичко това и ми е дискомфортно в 70 от времето. С нея не си казваме много вече и така. Моля за помощ няма с кого да говоря за тези неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 21 дни
hash: c8633ff20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Сексуално неудовлетворена жена според мен, но не може да търпиш повече такива унижения.
Раздели се с бея

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: ab46f515ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Такава си избрал. Избрал си да си с жена, която е искала да те разкара бързо.
Явно не си това, което иска. Защо не се разделите, ами седиш и се обиждате взаимно?

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a2e1321a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Човеко, на 26 си, не на 12 години. Каква помощ искаш, не се ли сещаш сам, че не сте един за друг? И какво се прави в такъв случай- събираш багажа (твоя или нейния, зависи къде живеете) и кой откъде е.
И спри да се изживяваш като неопитен и малък, вземи се в ръце, прояви воля и характер, иначе всеки ще те мачка, не само тая.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a205fe4763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ми с кой акъл си се хванал с жена, която от самото начало ти е казвала че не те иска? Явно е че не те е обичала никога.
Натяква ти и постоянно е агресивна, защото не я удовлетворява връзката ви, макар че вероятно си правил всичко възможно за нея. Всичко това само защото не те обича и никога няма да те обикне.
Тя ти го е казала още в началото, така че вероятно е с теб, я защото обича някой бивш, я защото се оглежда за друг и просто не е срещнала следващия.
Ти теално ди мислиш че правиш компромиси, но реално ти не отвръщаш, защото това ще значи край, а ти бе искаш да е край. Заради всичко това си се затворил в себе си, губиш самочувствие и себеуважение, само защото още в началото бе си направил това, което трябва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 6ec652674a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намери си свястно момиче.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: ff51bbecd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какво да говориш, бе, брат? !? Бягай с 200! Бях с една такава и откакто се отървах, вече съм супер спокоен!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 9926c277cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бягай, момче. Бягай колкото по-бързо можеш. Връзката ви вече е приключила, това е само някакво съвместно живеене заради комфорт. Момичето сигурно не е лош човек, но просто трябва да де махнеш. И на мен ми се е случвало, много по добре ще се почувстваш като си тръгнеш. Само че без контакт!!! Няма да се връщаш за една вечер само, да и пишеш!

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 2fe6079942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ми явно си мазохист. Фактически те прави на маймуна, ебава те по всевъзможен начин, а то се питаш защо. И хем знаеш, че по-добре няма да става, хем се буташ очаквайки, че някак тя от утре ще е доброто послушно момиче. Какво ти има?
Както сам каза, кофти характер, тъпа щото прави така и същевременно мислеща се че е много умна, по кофти комбинация няма, ама ти си седиш и чакаш още от същото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 344677d252
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Братле, разбирам те прекрасно, все едно чета написани неща от мен. Само дето при мен е още по-драматично с брак и дете на гърба ми. Заедно бяхме близо 9 години, сватбата я вдигнахме преди 4, година след това се роди и малкия. И оттам се почна драмата. Кажи речи и на вашите години бяхме когато станахме родители - 26-7, сега сме на 30. Наглед кротката ми, възпитана и любяща приятелка/съпруга си започна е така като при теб - обиди, агресия, налагане на мнение за каквото и да е, не ме оставяше едно нещо да кажа без ако не и допадне да почне да вика. Моята агресия беше вече защитна реакция на нейната, просто бях в безизходица в един момент. Секса спря, макар че се опитвах да искам да го правим често - тя след като почна работа отново след майчинството се амбицира да расте кариерно, оправдаваше се че все е изморена или изнервена на работа, отделно аз имах проблеми с моята работа, кратки затруднения финансови, от които се оправих, но какво да ти кажа - жените са ти много верни и до теб докато всичко ти върви по мед и масло и ти се случват нещата. Най-голямата ирония беше как жена ми, която години наред ми обясняваше как изневярата била за нея нещо непростимо, как ако ме хванела щяла да бъде съсипана... е точно тя се оказа че е човека, който ги е правел тия неща, и то немалко време. С нейна приятелка още от времето, в което беше в майчинство са си действали заедно, намирали са си мъже в интернет и дали заедно, дали поотделно са си правели неща. И се оказа как докато е била уж на фитнес, народни танци, спининг и тем подобни групови занимания, тя наистина е била на групови занимания - в хотели из София, някои срещи от които и е получавала финансови стимули. За нейна зла участ я хванах чрез мой приятел, който работеше в един от тия хотели. Светът е малък. Та така - аз взимам детето след работа и го храня, тя е по жартиери някъде и си оправя паралии, след това на мен ми агресира и ме обижда, и държи морал. Та, пич, бягай далеч от подобни индивиди - това момиче е подобно на моята вече бивша съпруга. Разделяй се преди да минете на следващата фаза и след това да си блъскаш главата и да се чудиш с какъв акъл си се набил с толкова време, пари и енергия за подобни кучки.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 79467b3555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Смазва ти самочувствието, за да те контролира. И няма уважение към теб, за нея ти си просто удобен. Запази си ти самоуважението като си тръгнеш.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 758fad228d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами тя те мачка. И на мен са ми го правили, докато не сложих граница. Таьи жена не те уважава, а вероятно и обича и най-вероятно никога няма да те. Дори сам да си е по-смислено от такава "връзка". Почти съм убеден, че си го слага с някой друг освен всичко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 9007ee5a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Какво каза 1. Много вероятно е проблема да е в секса. Иначе тя не те уважава. Не трябва да оставяш някой да ти говори така. Щом ти казва, да си ходиш, значи не и пука много дали ще се разделите. Възможно е да иска от известно време да се разделите, но да чака ти да го направиш. Каквото и да е, знай че най вероятно няма да можеш да я промениш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: cc473c7338
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Седнете и говорете двамата, но тази връзка е обречена

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 0b566808f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом можеш да търпиш да ти говори такива неща не си за нея. Отдавна е трябвало като мъж да ѝ вкараш два тупаника и да ѝ затвориш устата. Момичето се нуждае от мъж, а не от гадженце.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 482901e5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Късай!
Ж

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 88f91e5a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, хващай си партакешите и бягай надалеч. И добре бе, тва за бащата кога го разбра? От момента с който чуеш такова нещо, моментално изчезваш. Такъв огромен червен флаг при жените е да имат лоши отношения с родителите си. Стават ей такива. Последното нещо, което искаш е да стоиш. Бягай докато не ти е промила мозъка и не ти направи дете - тя това иска. Тогава ще си ѝ в кърпа вързан до живот и ще те прави на нищо! Бягай!!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 8a0c4c74a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Е, така е. Тичате след жени, които не ви искат, а уж на думи всички мечтаете за сериозна, почтена и не-знам-каква-още-беше жена. Дръж си я да не я загубиш и още дълго се потай какво не е наред и как да ѝ угодиш, че да не се гаври с теб и да те заобича. След 3 години заедно и на 26-годишна възраст би трябвало да знаеш сам отговора.

Иначе, и аз не разбирам подобни жени, които не искат да са с някого, обиждат, правят сцени, но с години са, че и живеят със, че и деца раждат от същият толкова омразен.

И това, че била тормозена от баща, или бивш партньор, не може да е оправдание за лошо отношение. Ти нито си баща ѝ, нито друг насилник, че да бъдеш наказван цял живот.

Слагайте край на този фарс, докато е време..

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: b32b866a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 10.
Благодаря, че си споделил историята си тук. И съжалявам, че се е стигнало до това положение. И силно са надявам да си добре сега!
Опасявам се, че ще стане същото и с мен. Само, че малко по-различен начин. На кратко, нещата като стълби надолу, стават по зле м/у нас до момента в който, тя взимайки децата и напускайки мен и аз в техните очи ще бъда лошия изрод който тормози майка им.
А гледайки себе си, идвам от добро семейство, наще винаги са се обичали и никога не са правили един на друг каквито и да е мръсотии и мизерии, сплотени винаги, семейството на пиадестал. От там идва примера за мен, наще никога не са се обиждали или разбивали самочувствието един на друг.

Искам да благодаря на всички коментирали до този момент. Просто исках да говоря с някого (баща ми е на оня свят, майка ми си има нов мъж и нов живот) Нищо повече, просто няма с кого и за това се обърнах към сподели. нет
Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: f0c98e7d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хей. Не идеализирай жената до себе си. Неусетно и идпълняваш нейната воля. Сети се за това какво е ценно за теб, какви са ти били целите в живота, дали в настоьщата ситуация има шанс да ги постигнеш. Никога не посягай към обиди и към нейното ниво - тя се опитва да те издърпа надолу, ти я въздигай. Морал, етика на поведение - не и висай. Силата е тиха, дата идва от истината и уважението към нея. Напълно съм убеден как тя изкривява истината, за да и е удобно. Моята приятка прави и тя така. Не свършвай, пробвай да се научиш да издържиш максимално в секса. Оттам нея я свърши, съпружеско задължение, ако ще със ръка. Ще кротне малко, но оттам трябва да мидиш дали тя е хапка за твоята уста. Надали е само лоша, че да си с нея. Жевите обаче непса рационални, ами подсъзнателни същества. Не слушай какво ти казва, а как ти го казва. Ти трябва да и направиш рамките - житейски, кога какво да се случи. Не оставяѝ тя да рамкира - колкото и да се опитва, тихо и с любов я насочи като рамкираш пълво себе си. Ранно лягане напричер, неядене на лоша храна - личния пример.

Изкуство е да живееш с някого, остави я тя да отпадне от теб ако е писано и ако трябва, чрез невъзможността си да е морална както претендира - в природата на жените е да нямат същият морален капацитет като мъжете, за сметка на това са много приземени, което помага неимоверно във ежедневието ни.

Успех, приятелю!

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: baa4dd81a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Трябвало е да повярваш в началото като е казала че не иска нищо сериозно. Защо реши че искаш тази връзка?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker