Защо мъжете спират да искат интимност след определено време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете спират да искат интимност след определено време?
преди: 3 месеца, 8 дни, прочетена 822 пъти
Здравейте. Жена съм на 29г, омъжена и с дете на 6г. С мъжа ми сме заедно от 12 години, ако има значение. Минали сме през супер много препятствия в нашата връзка, но мога да твърдя, че се обичаме наистина много, въпреки различните ни характери. След детето сякаш се влюбихме за втори път един в друг, със сигурност сме доста по-близки и все още между нас мога да кажа, че си има химия, колкото и време да е минало. НО не сме правили секс от 2-3 месеца, което е странно и ми се случва за втори път. Понеже той има проблем, който му влияе физически (получава сърцебиене, става му доста зле при физическо натоварване, при пиене също) и ми каза, че след като започнем да го правим и му става много зле, започва да трепери. Пооправи се, всичко мина и замина, но сега е пак така. Обаче не ми е казал, че сега това е причината. Просто си ляга винаги преди мен, казва че е изморен и толкова. От 3 години работи само с жени, шофьор е и се вижда на ден с над 30 жени, което честно казано ме притеснява, но го преживях. Ревнива съм си, но гледам да не го показвам. И след като забелязвам, че ме избягва започнах да си мисля дали няма интерес към някоя друга. Другото, което ме притесни е, че започна сутрин преди работа да се къпе, а преди не го е правил. За поведението не мога да кажа, че е различно, но ми е много тежко като си помисля, че може да ми е изневерил. Никога няма да ми признае, защото обожава детето и знае, че ще го напусна. Не искам да му ровя в телефона, нито да вдигам скандали все едно съм умряла без секс, но не виждам друг начин как да постъпя в тази ситуация. Нямаме никаква близост, чувствам се зле, самотна съм, след работа си гледам детето сама, защото той работи до късно. На работа съм много стресирана, вкъщи също, той също ме стресира и започнах да се чувствам и аз зле физически. Най-много ме обиди като му казах, че съм изморена след работа и той ми каза, че от какво си изморена и ми се изсмя. Това за мен е неуважение, вдигнах много голям скандал и само аз се ядосах. Аз съм млада жена, красива, имам много обожатели, но не искам и съм против изневярата, камо ли с детенце... Имам нужда от внимание, ласка, а получавам насреща си "От какво си изморена; ти мислиш само за себе си; много си ревнива и така нататъка. Имам някакво чувство, че може да има друга жена и не мога да си намеря място. Вече свикнах да го няма всяка вечер и да си идва само да си спи вкъщи, най-лошото е, че като дойде почивния му ден и не можем да се търпим. Има някакво напрежение между нас, което не мога да го опиша... Беше ми казал преди време, че никога не би ми изневерил, защото не би си го простил, но ако не се чувстваше добре щеше да ми каже какъв е проблема, за да ме отбягва. Сексуалния ни живот си беше добър, поддържам се, дори да сме си писнали все някак си можехме да намерим вариант, но не... Та вие имате ли сте такъв проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 9a4f9409b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Звучи ми като че ли връзката ви е приключила в емоционален и интимен план, сега сте просто съквартиранти и единствено детето ви сплотява.
Това с къпането има смисъл, ако ще прави секс преди работа с някоя (или се къпе по няколко пъти на ден? )... (Повечето хора се къпят вечер или след работа, а не сутрин. )

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: b57ac2d3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   2/3 месеца са много.
Ако можеш остави детето на някой през почивния ден.
Той през нощта ли работи.
Ако си лягате заедно е странно да няма нищо между вас. Ние с моя мъж не спим на едно легло и ни е по- трудно в това отношение.
Пробвала ли си с еротично бельо и т. н.
Мъжете не могат да видят какво и е на жена в майчинство, през живота си много мъже не са гледали детето си един ден сами. А продължителното гледане на дете без почивка е доста изморително, дори повече от ходене на работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 0916d4897f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спрял е твоят мъж. Моят не е.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: fb698c1fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Толкова често срещан проблем. И все пак не ги мислите тия неща преди да направите деца, брак и т. н.
Ако сте си писнали, как ще се намери вариант? Ти сама казваш, че ако ти изневери ще го напуснеш. Значи тук няма място за дискусия и варианти, така че не виждам защо те очудва, че той не иска да сподели с теб. Ако сте изгубили способността да си казвате открито нещата най-вероятно няма да се подобрят. Проблема е в начина на мисленето. Не ги осъзнавате тези неща, после не искате да ги приемете. На 1во място трябва да осъзнаеш, че всичко е преходно, никой не е вързан никъде и ако се разделиш с някой не е края на света. Със сигурност има мъже, който са ок да са с една жена цял живот. Дали жената ще им изпълнява сексуалните желания, дали самия образ на жената ще отговаря на тях, дали те просто биха се примирили, че всичко е приключило. Но при повечето мъже от момента в който влязат в сериозна връзка нещата тръгват надолу психически и губят желание за каквото и да е. И с времето това става по зле. За един мъж секса не е задължително да е на емоционално ниво, но пък разнообразието е важно. Колко двойки, които са от много време заедно правят често секс? Колко семейства се разделят постоянно. Това е реалността, просто трябва да се приеме спокойно и с разбиране.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 7d4ecaa482
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щото започвате да се чувствате сигурни и да пречите и да дразните мъжа. От което той вече не ви желае.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 76f23a810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, наплъно нормални неща в една изчерпана връзка... а съм в същото положение, само че от мъжката страна, за мен секса вече е мираж, даже не си го и търся, примирил съм се, че просто няма.... търпя само заради децата.... както се казва аз съм вече прочетен вестник... всякакви съвети да се оставяте и да си търсите щастието са безпочвени когато имате дете.

Най-добрия съвет, който мога да дам е.... майната му на всичко, гледайте си детето и го направате човек с главно Ч, ще дойде време в което физически секса ще стане невъзможен, но човека който сте отгледали е това, което ще оставите след себе си!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ea09ceb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нали знаете, че можете да бъдете родители на децата си и след раздяла/развод? Децата родители си имат, ако са живи. Какво значи "търпя заради децата"? Имате притеснения, че ще ви отнемат възможността да ги виждате? Това няма как да се случи законно.

Животът е един и заслужава да се изживее в щастие, не... така. Ако сте говорили, говорили и говорили и няма резултат, значи, всичко е изчерпано и по-добре цивилизован край и всеки да си търси щастието - както си го представя.

Не е ли унизително да се молиш за секс на партньора си с месеци и години?

Децата ще пораснат и ще си хванат пътя. А вие? А като не сте щастливи заедно, те не го ли усещат?

Помислете.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: a4320e2fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако разбереш, че ти изневерява, а по това, което описваш явно е така, ще го оставиш, но не искаш да разбираш, че ти изневерява, за да не го оставиш заради детето? А детето ще бъде ли щастливо с неудовлетворена и изнервена майка и отдръпнат баща, който мислено е някъде другаде? Смяташ ли, че можеш да играеш роля още 10-12 години за пред детето, че всичко в семейството ви е наред? Ако можеш да се жертваш в името на семейството ви, докато мъжа ти си прави каквото иска давай, но да не ревеш един ден как си си пропиляла живота, докато мъжа ти кръшка. Не прави компромиси със себе си, както и с детето. Не си на 50, а и на 50 да беше няма значение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 92d11eff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всъщност не стоя с него, защото имаме дете, а защото се обичаме/обичахме. Не знам при него дали все още е или е било. Онзи ден ми каза, че от 2-3 месеца не съм му обръщала внимание, което ме шашна, след като той е този, който не ми обръща. Не знам как да го хвана дали ми изневерява, в момента ми съм изтощена и ми е много тежко...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: ff14a9768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   В почивен ден, когато и двамата сте напълно свободни от каквото и да е, му кажи, че искаш да поговорите сериозно! Сядате и говориш точно това, което каза на нас, без сълзи, без повишаване на тон, без обиди и каквито и да било истерии! Питаш го в прав текст, има ли друга жена!? Гледаш реакцията му! Ако почне да гледа в земята, да мести погледа си от теб, това значи, че има друга. Тогава ще решиш какво да правиш по-нататък. Какво ще ти каже, как ще усуква, не знам, но ти ще искаш да се реши на момента как ще живеете! Искаш от него точни и ясни отговори на много важни въпроси, какво става с това семейство от днес нататък!? С теб ли иска да живее? Ако каже, че иска да сте семейство, му кажи, че повече не искаш да живееш повече в постоянен страх. Искаш нормални отношения. Ако има здравословен проблем относно секса, отива на лекар и се лекува. Да бъдете интимни, може дори без да правите сношение, ако физически той не може. Но може да направи така, че да изпиташ невероятно удоволствие, оргазъм и най-важното - това, че те обича. Има начини и ако не ги знае е за негова сметка. Ще му кажеш, че искаш да се чувстваш обичана, а не като съквартирантка. Знаеш ли, че доста над 60% от мъжете, са на твоето място? Не че жените имат някакъв здравословен проблем, не че ги боли, не че не се чувстват обичани. Просто казва, че повече няма да прави секс и това е. Ако я попиташ защо, казва, че това е най-глупавото нещо, или въобще не може да ти каже нещо смислено. Няма да го правите и точка. Не се отвращава от теб, не я обиждаш, биеш, тормозиш, напротив, правиш всичко каквото поиска. Изкарваш добри пари, имате дом благодарение на теб, обичаш децата и нея, грижиш се за тях, за нея, за родителите и на двамата, не се лишавате почти от нищо. Въобще не я интересува, че от това зависи здравето на простатата ти. Тя е изпълнила мисията на живота си раждайки децата. Гадно ли се чувстват тези мъже като теб? Да, отвратително е, но не могат да зарежат децата си, само защото искат да правят секс. Има такива, но те се интересуват само от собствените си желания. Ако всички мъже, които са лишени от секс от жените си напуснат дома, ще останат само шепа семейства. За млади хора като вас, такива взаимоотношения са напълно ненормални. Ти го знаеш, той го знае, но никой не си мръдва пръста да промени нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker