Не мога да разбера нещо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера нещо...
преди: 3 месеца, 5 дни, прочетена 959 пъти
Постоянно чета коментари от сорта на "намери си друг", "много риби в морето" и т. н.
И ако не е тайна, къде са тези риби, че нещо не ги виждам.
Къде да ги търсим?
Аз например не съм 10/10... може би съм 6/10.
Виждала към къде по-грозни жени и проклети, които са обвързани, а аз си стоя сама.
Намерих един, който ми върти/въртеше мозъка и ми внушаваше как едва ли не ми прави услуга, а пък реално аз правех на него, защото на 38г. все още ходеше да се пере и храни при майка си.
Нито съм му искала пари, нито подаръци.... нищо.
Както и да е... Сега се чудя къде да го търся този друг мъж. В малкия град, в който съм... всички са обвързани вече. Тях ли да взема?
Или да търся в Тиндър?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 дни
hash: ba4e7fbcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Не си причинявай Тиндър. Там ще си лесна бройка на скучаещ женен/ играч. Нищо повече.
Проблемът ти е, че не искаш от мъжете. Искай. Глези се. Давай му задачки. Всякакви. Карай го да ти пазарува, да ти плаща сметки. Мъкни го по магазините и се прави, че си забравила парите си и картата вкъщи, той да ти плаща всичко. Прави се на глупава, говори детски. Конти се като за червения килим. Флиртувай с приятелите му, спи с тях. Ще видиш, че на ръце ще те носи. Уважението му и любовта ще са до небесата. Ще реве за теб.
Бъди обратното на това, което си. Скромността, добротата, вярността не се ценят от Ганьо. Изобщо. Ако се държиш, както досега само ще те използват, мачкат. Надяват се, че и без това критериите ти са ниски, затова може да те тъпчат още. Покажи, че имаш стойност като искаш постоянно, дори и да не си такава.
Насочи се към някой с общи интереси.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 52609f4ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   всички са обвързани вече. Тях ли да взема?

Това да не е супер маркет? С такова мислене ще си останеш сама

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 9f054a24bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом не си грозна и свободна имаш моята покана :).
Целия проблем предполагам, че идва от някаква трамва. Ти си решила да валидираш твоята женска красота с мъж. При мен беше обратното и ти го казвам, това не води до нищо добро. Този на 38 години, не ти трябва, мамини синчета под път и над път. Според мен не бива да разрушаваш връзки, защото всичко се връща. В Тиндър друго освен секс няма да намериш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: ed12e3685e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Тиндъра до 30г, ако си по-голяма не го ползвай от там може само някой младок за секс нищо повече. Ако не се примириш че повечето мъже в Бг са 'На мама момчето" ще си останеш стара мома.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: b56549d519
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Моето мнение е, че все намирате за интересни разни боклуци, докато съвестните и добри момчета ги намирате за скучни и се подигравате зад гърба им, затова и след време се чудите къде да търсите.. нищо лично :)
SM

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: d88271fe2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   1) Ти щом си 6 от 10 и си още сама значи си по-зле и от "по-грозните и проклети жени, които са обвързани". Та даже си много по зле от тях, предвид предимството, което изтъкваш, че имаш.

2) Самият факт, че си се занимавала с такъв мъж за мен означава само, че наистина нещо ти има и не си стойностна жена.

3) "Къде да го намериш? ". Ами че то ние мъжете ви търсим под дърво и камък, така че щом още никой не те е намерил тебе, то ти трябва явно да си се закопала под оборска тор! Само там още не сме тръгнали да търсим.

Общи взето отвсякъде положението е зле. Не очаквай с тези твои "дадености" мъжете да те търсят за повече от кекс.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: d226c4e903
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ще засегна само една малка част от въпроса ти, но пък може да се окаже ключова. За мъжете няма понятие грозна жена. Има дебела, мърлява, неподдържана, разплута и т. н. Но грозна, може да е за мъже с един вкус, за други ще е, ако не привлекателна, то поне приемлива. И бъди сигурна, че както една жена, едни я намират за грозна, но за други си е съвсем нормална или хубава, така и налаганите модели за красота не се харесват от всички мъже.

Така, че това, което не е под твой контрол - външният вид, с който си се родила, не е проблем. А това, което може да бъде под твой контрол - състоянието на тялото ти, може да бъде проблем. И то съвсем основателно - една жена, която така или иначе отделя огромно време и енергия да се грижи за външния си вид, ако не намери воля да се храни разумно и да спортува, значи има някакви проблеми с характера. Тоест, мъжът къде съзнателно, къде подсъзнателно, може да си направи преценката, че ще получи сексуално непривлекателна жена кофти характер.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: af9e245a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е добър повод да се измъкнеш от малкия град. Запознай се с хора от друг (по-голям) град и ако се харесате, ще можеш да се преместиш при него. Това има предимството, че е отчетлив момент във връзката - ако сте в един град, може години наред да се срещате и това да не е истинска връзка (познавам такава "двойка").

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: feab7e89a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Отвори си личните в която и да е социална мрежа и си избери. Има, ама ти явно искаш нещо по-така. Еми то "по-така-то" няма да ти даде връзка. Наскоро едни момчета го обясниха в един подкаст. Колкото по-хубав и успешен е един мъж, толкова по-трудно ще даде връзка. Защото много много жени го искат и за да се впусне във връзка трябва жената наистина да си заслужава. Не те знам на колко си, но предполагам си между 28-33... някъде там... През цялото ти време, в което си била млада, си имала много варианти и я това съм убеден, но в търсене на по-доброто винаги, явно си се държала гадно и затова връзките ти не са продължавали.

В момента и за жени и за мъже е много трудно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: feab7e89a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ако го избираш по хубост няма да стане... Както казахме, колкото по-хубав е един мъж и успешен също, толкова по-трудно дава връзка и толкова по-трудно остава верен във връзка. Така че желая успех...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 9cbe0e2539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Гледам никой не е отговорил на първото ти изречение - права си. Тук в Сподели особено, много често се дава "съвета" "намери си друг", "много риби в морето" и т. н. Тука всички "Бият шутове" и "зарязват на място" и като цяло са много едри. В реалността нещата далеч не стоят така и тези даващите горните "акъли" доста често май са без връзки или във връзки, които са все кратки и безсмислено приключват, което естествено в името на егото се лепва с етикета "бих му/и шута", щото нали... много зле ни кара да се чувстваме, че никой не ни иска.

Всъщност много от пиещите си нямат идея от дълбоки отношения и истинска любов и просто са едни доста очукани от живота, кисели, уболени хора, в чиито мнения си личи личната трявма.

Има я и другата страна на монетата, че тук много от историите наистина са скандални и са ситуации, които не бих позволил/търпял. Но все пак не е чисто и ясно "Край". Не може да бъде чак толкова лесно, когато уж имате нещо помежду си. Мисля, че хората просто са свикнали да наричат временните си партньори, които са за "Запълване на времето и самотата" Любов. И за това толкова лесно и директно я заменят. В реалността позволяваш далеч повече, отколкото някога си си представял, че би могъл - когато е истинско има как да си заслужава. Не всичко, но много повече, отколкото си подготвен да простиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: a5b5dc9cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ами излез от малкия град и от черупката си, положи усилия, намери работа в по-голям, пътувай, иди на някаква екскурзия, има групи за туризъм, къмпингуване, по различни интереси, запиши да учиш нещо, ходи на различни събития, запознай се с нови хора. Размърдай си мозъка, вместо да пишеш и да чакаш готови решения от анонимни сайтове.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 7e162767dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нямам идея, но ти давам просто различна гледна точка. Мъж съм, изключително сериозен към служебните ми дела, може би заради това и приходите ми високи за бг стандарт.
Отнасям се сериозно както към работата си, така и към личният ми живот. Не се занимавам със златотърсачки, кухи лейки и жени за една нощ. Търпелив съм и разбирам че може да остана сам в това си изчакване, докато срещна подходяща сериозна личност без фриволно поведение и маниери. Не държа да е домакиня, но да ми знае цената и самия факт че съм избрал нея.
Морален съм, не правя компромиси в името на нещо, очаквам същото. Натоварен съм достатъчно за да не мисля за глупсоти, не приемам сериозно хора, които имат много такова и се чудят в коя социална мрежа да се заврат и да правят забивки, с цел да се почувстват поне за момент значими, за нещо, а като цяло да са …
В този ред на мисли, мислиш ли че можеш да срещнеш читав мъж в сайт за запознанства?
Мислиш ли че някой мъж знаещ какво прави ще избере жена ровеща се в такива сайтове?

Съвет: изграждай себе си, чувствах се значима с това което постигаш, а ако за момента не можеш, работи здраво за да се случи. Не казвам че е лесно, но после ще стане лесно, в противен случай какво мислиш че ще се случи? Ще намериш някой като компромисен вариант, някой който ще дава едно, ще липсва нещо друго, просто защото нещата са се случили като при огромен процент от двойките, с това няма да ти донесе щастливи старини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker