Кое им е лошото на анцуНга и маратонките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Кое им е лошото на анцуНга и маратонките
преди: 3 месеца, 9 дни, прочетена 1021 пъти
В този сайт вече доста пъти забелязвам, че се оплюват анцузите и маратонките като нарицателни за Ганьовец. Аз така и не разбрах какво им е лошото.

Аз ли грешно интерпретирам тези метафори или носенето на анцуг автоматично ме прави Ганьо в очите на някои хора? Това ми е основния въпрос и моля хората, използващи тези понятия като нарицателни за недодялан, невъзпиптан, прост човек с липса на обноски да отговорят какво точно визират.

Аз примерно вкъщи си стоя само с анузи, защото са удобни. До кварталния магазин си излизам точно по анцузи и маратонки, а лятото по къси панталонки и чехли. Разбира се, че не ходя на работа или на центъра така.

Не съм и забелязал ганьовците да носят само такова облекло. Носят и други облекла, някои дори и доста модерни, което не променя факта, че са ганьовци.

Аз примерно като нося анцуг, не мисля, че съм Ганьо. Нито съм тъп като него, нито съм с такъв манталитет, образован съм, възпитан съм, добър човек съм, услужлив, помагал съм много на много хора, вкл. и на непознати хора в нужда редовно давам пари всеки месец, работя престижна работа и никой мой познат не е казал лоша дума за мен. Не ме разбирайте погрешно, не се хваля с нищо, просто искам да кажа, че не се вписвам в представата за Ганьо, а нося анцуг.

Не само аз много хора не се вписват в тия рамки, но си носят анцуг, както и много ганьовци не носят анцуг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 9 дни
hash: c24a09ab9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Няма лошо. Просто някои си мислят, че ако са с дънки или кАстюм са нещо повече. В цял свят има хора по анцузи по улиците. Това му харесвам на Запада. Никой не те съди как изглеждаш. Има свобода на мисленето. Тук хората са тесногръди и задръстени, мислене насадено от турско време. Пусни кой да е глупав турски сериал - та 1:1 е и тук. Ма с анцуг не ходи, ма с клин не ходи, ма забули се колкото може повече... Нищо че отиваш до кварталния магазин за домати и картофи, трябва да си издокаран като за бал. Добри Войников е все още актуален с неговата "криворазбрана цивилизация". Смятай колко в прогресирал народа от 1871г, когато е написана творбата до сега.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: dce89db6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Това с анцунга е поредното клише и комплексарщина.

В 90% от времето съм с анцунг, лятото с къси гащета, а финансово съм по-добре от много от тия с костюмите, ризите и лачените обувки.

Удобно ми е, комфортно ми е, обичам да ходя по-спортно облечен, а не дънките да ми стягат отвсякъде и лятото крака ми да се поти в официални кожени обувки.

Аз пък така и не мога да разбера другата крайност - мъжете дето се гласят като за списание, дават по 100 лева за подстрижка и брада, контят се с часовници, парфюми и т н.

Добре бе, кой впечатлявате така, жените ли...

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 2398c6ae55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако си от хората, които носят този вид дрехи/обувки на местата където са подходящи/вкъщи, в парка, в залата/, то не можеш да се наречеш "Ганьо". Но ако това е единственото ти облекло/за лежане пред телевизора, за работа, за срещи с противоположния пол, за сватби, банкети, дори за погребения... Да, тогава вече си Ганьо. Особено пък ако си сложиш ланец, татуировка, обица. Ходиш наперено, псуваш и гледаш лошо-100%ганьове
ц!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 19d7955e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Нищо лошо няма. Аз цял живот нося анцузи и никой нищо лошо не ми е казвал. Някои бай Ганьовци се правят на много модерни със скъсаните си дънки, но като ги видя на какво приличат и ме напушва смях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: cf646cce93
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Анцуга и маратонките са изцяло спортно облекло, както пижамата е изцяло спално облекло. Нормалните хора обличат анцуг и маратонки само и единствено, когато спортуват в зала, а на улицата и в заведения и други обществени места анцуга не съществува за тях, те ходят с панталони и риза или сако и обувки. Да тръгнат с анцуг и маратонки по улицата е индикатор за индивидите, че са абсолютни селяндури и тъпанари или наркомани и деградета, пък ако ще да имат милиони. Това че това е норма в България не променя това и с един градус. Милионите и скъпата кола(придобита с далавери, защото няма как да е с акъл в случая) просто не отиват на такъв. Една С класа или Бентли отиват само на бял мъж със светла кожа и светли очи, който изглежда интелигентен и е изискан и не е остиган, като за влизане в казарама(за да подражава на бг мутрите и да не му се подиграват другите бг примитиви, че не е като тях) не е брадат като талибан и не е с маратонки, а с лъскави обувки. Даже Ферари имат стриктна политика да не продават коли на индивиди, които са примитиви или са с недоказани доходи. Нищо, че им вадят куфара с парите в брой насреща да им платят, Ферари казва на селяндура - "колите си не продаваме на селяндури и типове със съмнителни доходи, защото ни петните престижа на марката, разкарайте се". Затова и в България досега не съм видял Ферари. То разбира се селяндур е понятие и никога не се индикира само с анцуга и маратонките, а към него е и всичко останало характерно за селяндура като остриганата като за казарма тиква, турската брада нерядко с мургалявата кожа, първичността, чалгата, несъобразителността, димящия фас в личното пространство на околните, плюенето по улиците. И още много други неща. За жалост в България почти всички мъже са такива. Затова и държавата ни е селташка е тотална бъркотия и хаос винаги. От материала е цялата работа. Докато в Италия примерно почти всички мъже ходят със светли панталони с риза или пуловер с яка на риза на врата с лъскави обувки и красива прическа, а остриганата тиква с турската брада с анцуга и маратонките и чалгата и плюенето по улиците са им напълно чужди, гнусни и варварски. Да не говорим за японците примерно. Защото не са селяндури. Разбираш?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 3aa3c93882
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз често нося анцуг! Типичен ганьовец е индивида с белия потник, шпицарките, и три ката ланци на врата, по черноморието ни е пълно с такива.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 4628b81cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Кой ти е казал, че да си по анцуг вкъщи е лошо? Не ти ли стига ума да схванеш, че става дума да не отидеш "на центъра", в мола, на работа или на сватба с анцуг. Защото, ако не знаеш (явно си млад и зелен), тъй наречените мутри около 1993-1998г си се движеха по анцузи навсякъде и се чувстваха важни, защото видиш ли има мерцедес (на шефа), златен синджир, пари в джоба и анцугът му е "марков" и лъскав, а не като твоя с издути колена. А иначе ако ти е много удобно носенето, нищо не пречи да отидеш и по долни гащи до магазина - все пак не ти се вижда пишката, така че проблем няма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: d72960ed5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Казват го за да им обръщат внимание хората които имат анцуг, целта е тези с лабилна психика да им обърнат внимание и да се обидят.
Аз дори на Ганьо не се обиждам, защото виждам какъв човек го казва. Не е дошъл някой милиардер спечилил сам парите си да го каже, казват го кифли и кифльоци, които си мислят че щом те облекли някакви парцалки от мола, значи са нещо повече от хората ходещи до кварталния магазин по анцуг, съвсем не осъзнават че те всъщност са по смешни, да се наконтят и гримират за да идат до кварталния магазин.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Да тръгнат с анцуг и маратонки по улицата е индикатор за индивидите, че са абсолютни селяндури и тъпанари или наркомани и деградета"

Т. е. ако тръгна до кварталния магазин, който отсреща на улицата, автоматично съм наркоман, така ли?

А Илън Мъск, Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Стив Джобс (лека му пръст) и много други, които редовно са по една обикновена тениска и някакви не особено елегантни дънки, вкл. и по телевизията се появяват така, те пак са наркомани и селяни, така ли?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   7, изказът и тона ти е като на човек с анцуг и три ката ланци в мола.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: f9bc559ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не бре. Има един дето пише на български ( незнам къде се е научил на това умение, нито пък защо ) и живее в Скандинавия. Тоя не пропуска да се подпише под всяка тема че Ганьо носи маратонки и анцунг. Прави се на интересен..
Не му обръщай внимание. Той е само един тук.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 44cd600730
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Инфраструктурата в градовете ни е такава че с колкото по дрипави дрехи си - толкова по-добре. Шанса да си изкаляш и напръскаш костюма или да цопнеш в някоя локва с лачените обувки или да седнеш на дъвка в трамвая е много голям. Костюм само за сватба!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: d5e3c01d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ако отидеш да спортуваш, ок. Той за това си е направен, но да ми се влачиш по улиците в такъв вид... ами свешно е. Остава само да сложиш златен ланец и вече си готова мутра от 90-те. Е, ако държиш да те бъркат с борче на ВИС 2, продължавай да се разхождаш така. Все едно аз да сложа мини потниче, толкова къса пола, че всичко да е на показ и после да се оплаквам, че ме бъркат с жрица. Човек трябва да си има поне някакви представи коя дреха за какво е, анцуга е за спорт, не за ходене на пазар и още по-зле, на работа. Толкова ли е голям проблем да облечеш едни дънки?

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 3e30229f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Поздравления за номер 5 и точния коментар.

Нещото което тпичините програмистчета и псведобогаташи не разбират - нарича се социална интелигентност. Не е важно толкова облеклото а МЯСТОТО и ПОВОДА. ВКъщи си стойте и голи, на никой не му пука. Както на плажа не носиш костюм, така и на официална вечеря не обличаш карирана риза. Нищо че си Стив Джобс и винаги носиш черно поло, когато отиваш в съда, обществена сграда, училище - проявявайте малко уважение - не слагайте къси гащи и джапанки. И затова се казва социална интелигентност - можеш да ПРЕЦЕНИШ кога какво да облечеш, показваш че притежаваш обноски и уважение към другите хора. Имам страшно много приятели планинари, колездачи, борци, боксьори и когато правим някакво събиране/банкет почти никой не си слага анцуга или планинарските дрехи. Правят ли го някои - да.

Ако винаги си носиш анцуга/чехлите/карираната риза, не мрънкайте че хората не ви оценяват, не ви вземат насериозно, или че жените не ви харесват. Искаш уважение - показваш уважение, взимане даване с мърльовци и мърли в живота не искам. Както ние харесваме женствените жени с рокли/поли, токчета и дълги коси, така и жените харесват мъже ев мъжествените униформи - военни, офицери, костюми.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: de2adc35c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   В темата ясно обясних, че нося анцузи само вкъщи и до кварталния магазин. Няма нужда 90% от коментарите да са "проблем е, ако ходиш на работа с анцуг" и подобни. Иначе сте много изисквани, ама сте прочели само първите две изречения и се изказвате.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: c9d597e661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Англичаните имат dress code за различните случаи - casual, elegant casual, formal, black-white, сценично облекло, тематично облекло, униформа, при влизане в храм - катедрала, църква, джамия също има изисквания за облекло и т. н. и всеки живеещ в общество трябва да е наясно кога-как да се облече.
На пазар, в мола, в парка, в планината, на фитнес, на екскурзия свързана с разглеждане, в заведение за бързо хранене или кварталната кръчма, бар, дори и на дискотека - може да си ходиш с маратонки и анцуг, но не може да отидеш така на ресторант, на по-изискано заведение, не може да отидеш така в офиса на среща с клиенти и т. н.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: c9d597e661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 15, ти съвсем изтрещя!
Жените отдавна носят и панталони, и гащиризони, и клинове, а ако са с красиво тяло изглеждат перфектно в тях. Дори и най-големите звезди променят прическите си и пак са красиви. Не е нужно постоянно да са с коса до задника.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: de2adc35c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   5, т. е. ако искам да си купя цигари от будката в квартала, която е отсреща на улицата, трябва да си облека сако, панталон и лачените обувки, само за да се покажа от входа и да се прибера, иначе съм наркоман. Правилно ли разбирам тезата ти?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: d0ea48c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 14. И с какво дънките са по-добри? Ако не знаеш да ти кажа, дънките за произлезли от Америка като работно облекло, най вече за работа на полето и в обора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 882d4c17a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   На работа един от колегите идва по принцип с панталон и риза на работа, обаче имат заигравка с една колежка и когато ходят да се плющят ония идва с анцуг и тениска на работа. Явно за да може да се съблича и облича по бързо знам ли. Сутринта като го видя с анцуга първо ми става смешно и второ знам че ще каже по някое време че спешно му се налага да си тръгне по рано.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Чудя се е кое по-ганьовско. Да ходиш в мола по анцуг или да дори до контейнера да излизаш по панталон и сако, както прокламират някои "не"ганьовци тук.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: c6b27a12d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   5 до 19. Правилно. Всеки като излиза навън дори за пет минути си облича дрехите с които излиза на вън. Трябва да съм луд за да изляза навън с домашните си дрехи макар и до отсреща в магазина. Не го правя дори и за да отида до тавана, защото може някой вътре във входа да ме види така и да се изложа яко, а какво остава да тръгна така на вън. Извода който си правя, че ти ходиш на вън с анцуг и маратонки, което говори много лошо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23, звучи ми като сарказъм. Ако не е, имаш нужда от психолог. Дори Зукърбърг излиза по тв по тениска и дънки.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: de2adc35c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   до 23

По твоята логика трябва и вкъщи да стоиш с костюм и риза, понеже може слуайно някой съсед да звънне на вратата и да се наложи да му отвориш по анцузи. Или другия вариант е през вратата да му кажеш да дойде след половин час, че да имаш време да се изтупаш.

Някои хора не са си пили хапчетата честно. Ще обличам аз костюм, че да отида до мазата, че да не ме видели съседите. Трябва да нямаш елементарно самочувствие, за да си толкова суетен, че чак и до тавана/мазата да ходиш по костюм.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: f9be0d9fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От 5 и 23 до 25. Първо само селяндур би отишъл директно при друг човек в дома му. Нормалните хора първо се обаждат по телефона на човека, най-малкото за да го попитат иска ли и има ли възможност да се видят и кога би му било удобно, без дори нотка настояване от тяхна страна. И едва след, като е дал съгласието си и са се уговорили в точно определен час, тогава му позвъняват на вратата, като в никакъв случай не закъсняват и минута от уговореното време. Тогава той е подготвен и се е облякъл за пред хора и няма как да го видят по домашни дрехи или по анцуг и маратонки в случай, че ги използва за домашни дрехи, защото няма как да ходи с такива навън, защото не е селяндур(в комбинацията на това, че е с остриганата като влизане в казарама тиква, мургалявата кожа, турската брада, чалгата и плюенето по улиците и много други). В Германия това е просто закон, който се отнася с абсолютно същата сила дори за най-близките роднини на човека, както за напълно непознати хора решили да го потърсят до дома му. Така правят нормалните хора. В България никога не съм и отварял на някой, който ми звъни директно на вратата поради описаните по-горе причини. Мислех, че това са най-елементарни, които се подразбират, като примерно нещо от сорта, че човек като влезе или излезе някъде затваря вратата след себе си, но питането ти направо ме учуди, колко ниско може да е нивото.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 2398c6ae55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Няма да забравя едно коледно парти, на което една колежка дойде с мъжа си, а той... по анцуг. Представете си как го гледаха всички!

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   "Първо само селяндур би отишъл директно при друг човек в дома му. "

Още тук ме загуби, нататък няма и да чета глупости. Това сарказъм ли е или наистина ти хлопа дъската?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 001d2f4e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторе, не се коси!

Абсолютно е нормално да ходиш с анцунг в къщи, а също така и да отскочиш с него до близкия магазин.

Аз примерно на работа, и въобще като излизам някъде за по-дълго, винаги обувам панталон и риза, отгоре над ризата стилно яке.

Но до кварталния магазин в събота или в неделя, и аз отивам по анцунг, с който си ходя в къщи. И не мисля, че това е проблем за мен или за някой друг. Съседите ми ме уважават и като ме видят по анцунг - няма да си променят отношението към мен, заради това.

Така, че авторе, не се комплексирай! И си ходи както ти е удобно, стига да е естетично издържано!

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   26, да разбирам ли, че касиера на входа всеки път преди да ти прибере таксата, ти звъни предварително по телефона?

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   26, трябва и докато спиш да си с костюм, защото я си представи, че докато спиш, ти се случи здравословен проблем и се наложи да викнеш линейка. Как ще се покажеш пред доктора по пижама? Даже и в банята се къпи по смокинг, защото и там не си застрахован, че някой няма да нахлуе ненадейно или да се наложи да се викне линейка.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: ff36508fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   5 и 26 до 32. Звучиш ми като индивид, който не си мие зъбите преди да ходи на зъболекар и не си мие косата преди да ходи на фризьор. Само остриган с кафеникава кожа с брада ходещ с анцуг и маратонки може да има такива разсъждения и неспособност за разбиране на това, че анцуга и маратонките заедно с остриганата като за казарма тиква с турската брада са визия издаваща типичен примитив и тъпак. За което и България е такава клоака понеже такъв е основният и материал. Аз така и отгатнах аборигенът с макетното ножче, много преди да имаше дори заподозрян.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33, не знам какво си отгатнал, но за мен нищо не позна. Което само потвърждава мнението ми, че си предубеден.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 67292f9c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33, ти не си Ганьо, но си в другата крайност, което е същото като Ганьо само че с противоположен знак. Да се качваш на тавана едва ли не по костюм си граничи с разстройство, предизвикано от зависимост от чуждо мнение, суета и липса на самочувствие. Така и не каза според теб всички американски милиардери ганьовци ли са, след като дори по тв се появяват по тениски или поло и дънки. Или може би ти си по-изискан от висшата класа милиардери?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 69cc8bf365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35. Зукърбърг първо е полу българин и от там може би оказва някакво негативно влияние, второ той нарочно винаги се появява само с една и съща тениска. Но това е не, защото е Ганьо, а за да се прави на интересен и работохолик нямащ време да си я смени. Но това е чист цирк. Освен това въобще няма визията за, която говоря и, която издава, че индивида е пълен примитив и тъпак, а именно остриган, като за влизане в казарма с кафеникава кожа с турска брада с анцуг и маратонки, слушащ чалга, плюещ по улиците, каквито са почти всички българи в България сега, за което и държавата им е тотална клоака и винаги в хаос, понеже е такъв материалът. Аз не съм казал, че винаги ходя с костюм. Така ходя само на по-официални места. Иначе ходя с панталон и бяла риза или с панталон, а отгоре с пуловер, а под пуловера с риза на, която яката и се подава отгоре и покрива яката на пуловера. Лицето и прическата ми са като на агент Джаксън от Матрицата Презареждане и ходя с лъскави, като огледало обувки. Така ходят всички представители на арийската раса, защото тази визия на обличане отговаря на вътрешното им устройство. А на вътрешното устройство на примитива и тъпака отговаря остриганата, като за влизане в казарама тиква, мургалявата кожа с турската брада и анцуга и маратонките, чалгата и храчките по улиците. А това, че в България това е норма и, като цяло няма нищо по-различно никъде в нея не прави това нормално, а само означава, че България е много много зле и тотална кочина. Не е нужно дори човек да знае, че България е тотална кочина. Дори без да е чувал, че съществува държава като България, той ще отгатне веднага, че е тотална кочина само като види материала в нея, защото просто няма как да е друго яче с такъв материал. Оберщурмбанфюрер Левски, ако беше жив сега нямаше да си мръдне малкия пръст за вас. Той е от арийската раса, висок, рус със светла кожа и сини очи изискан, интелигентен и имащ самосъзнание което унтерите нямат и той заедно с другите революционери от арийската раса освободи арийската раса тогава(която по-късно емигрира с около 5 милиона от България за последните 35 години), а не остриганите с кафеникава кожа с турска брада с анцуг и маратонки чалгари, които са основното население на България сега. С такива българи как се е отнасял Левски свиделества един небезизвестен случай с едно бг келеме. Като цяло не ви е различавал от турците и не е подбирал, а откривал огън само като види. Без арииците със светлата кожа и очи с костюмите и лъскавите прически и обувки България с материалът от остриганите Ганчовци с кафеникава кожа с турски бради с анцуг и маратонки е на нивото на Сомалия. А докато беше с арийците в нея беше на световно ниво.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 часа
hash: bf40e0781f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   36, сега прочетох и останалата част на коментара ти. Взимам си думите назад. Не ти хлопа дъската. Имаш невероятно чувство за хумор. Първо се ядосах на първите ти коментари, но сега като стигнах до онова дългото пред Левски, разбрах, че всичко написано от теб е сарказъм. И все пак чувството ти за хумор е странно. Трябваше да се сетя още, когато каза, че се качваш на тавана по костюм. Ни не се обиждай, просто им а прекалено много хаховци и аз реших, че си един от тях.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 759059d0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ще го обясня накратко:

- Преди време в Българи са се носили "потури". Виснали плат, аправен като гащи. Евтини и удобни. Псоле се поевяват "панталони". И стават знак на "успеният човек". Неее селският бедняк, видиш ли.
Дори и през комунизма, панталонът е знак, че вече не си случаен ратай или скъсън занаятчия, ами работещ човек. Даже и да работиш в ТКЗС-то, пак имаш някакви дрехи.
Старите панталони, ако сте виждали, са били доста тежки и груби. Все пак е трябвало, да се носят с години и години.
Идва анцунГЪ и измествва "потурите", като символ на селото и скромният произход. Може да си от село, ама видиш ли - гражданче си, не селяк! И освен това, е бил дреха за спорт, а спортът е бил за... простите борци и други. Идеята да спортуваш след гимназията, просто не е същесвувала.

Та тези глупсотиостават и до днес. Батката не бил с панталони или джинси до магазин - Ауууу, какъв гнусен селянин! Не е като мене, с моито дънки за 19 лева, които ме посавят нива над онзи лош селяндурин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker