Влюбена в "любовника" си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в "любовника" си
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3149 пъти
Здравейте. Изпаднах в следната ситуация, наскоро започнах да поддържам връзка с един мъж. Той си има приятелка, аз също си имам приятел. Още от началото много се харесахме просто си допаднахме като личности. Когато се разбрахме да се видим беше просто за секс тъй като аз си имам приятел, с който нещата не вървят много добре. Както и да е правихме секс няколко пъти, но аз усещам че започвам да изпитвам някакви чувства към него, при което аз се разделих за кратко с моя приятел. През това време си говорехме и той ми каза, че няма смисъл да се заблуждаваме той си има приятелка и между нас няма да има връзка, поради причината "имам си приятелка" макар и отношенията да не са им от най-сериозните. Та искам да знам вашето мнение има ли смисъл да продължавам да поддържам някаква връзка с този човек и да се боря за да го спечеля по някакъв начин, или просто няма смисъл? Много съм объркана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 489682f9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да ти чета лекции по морал и т.н. (като теб, а и като доста други жени аз също съм изпадала в сходно положение, и ще ти кажа кое е тъпото и евентуално ще ти дам съвет какво можеш ти да направиш).

Когато отношенията между двама души не вървят по една или друга причина, не е ли по-добре да се прекратят, било то за постоянно или временно, докато сами си изясните чувствата... в това време и да се виждаш с други мъже, поне ще си свободна, няма да правиш нещо зад гърба на приятеля си. Ами представи си, че разбере - моментално ти ще си причината за раздялата ви, цялата вина ще е твоя и дори да не е толкова сериозно в неговите очи ще си абсолютната мръсница, че си го направила това. Ти си се разделила с твоя човек, ама чак след като си почнала да чувстваш нещо към другия... е, за това ги мразя тея отношения, защото мнооого рядко се подържат такива връзки без влагане на никакви чувства и от двамата партньори.

И сама стигаш до заключението, че не е много удачно да се надяваш на нещо сериозно с този човек, най-малкото защото той ти го е казал, плюс това какво значи ''връзката им не е от най-сериозните''? От къде го реши... може би човека (както доста често се случва) си обича момичето, но търси временно забавление или нещо, което приятелката му не му дава (да, не го смятам за нормално, но да не се заблуждаваме: масово явление е хора с дългогодишни връзки да се позабавляват с нещо чуждо, но за нищо на света не допускат половинките им да разберат или нещо да застраши семейството им...).

Има и друго - и да стане така, че да сте заедно имай си впредвид, че както постъпва сега зад гърба на приятелката си, така може и с теб да постъпи някой ден! Не се самозаблуждавай, бъди разумна. Има достатъчно свободни мъже, само се огледай.

Съвета ми е да приключиш с този човек, освен ако не искаш да си вечната резерва на повикване. Междувременно си отговори какво ти липсва или какво не е наред във връзката с приятеля ти и ако е поправимо - поговорете и поработете ДВАМАТА над това, ако ли не - дай си малко време и се оглеждай за някой друг :)
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 224c925af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, миличка аз съм на принципа, че всичко трябва да се изживява до край и на 100%, когато е възможно. Човек не бива да секва поривите си, а да ги следва докато ги има. Това не означава да се вманиачава. Отпускаш се и се наслаждаваш на това което ти се случва. Мислиш и се настройваш положително и всичко е хубаво. Не си го слагай на сърцето. Не се вкарвай във филми, ако той те поиска за нещо повече няма начин да не го разбереш.

Ако не те иска това да не те натъжава пълно е с мъже. Но не се бори, недей защото от другата страна вероятно също ще се борят. А в борбата, често се дават хиляди жертви, за да се стигне до примирие,което е могло да бъде постигнато и без всичките жертви.

Ако се познавате много добре с него значи няма да нстояваш. Ако не се познавате просто го опознай. Смятам, че мъжете не заслужават ние жените да се избиваме за тях. Мъжете заслужават да ги обичаме, да ги уважаваме, да бъдем до тях разбира се когато е взаимно и ценено.
УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 90e3862a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Откажи се. Факта "имам си приятелка" говори, че те само играчката му.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5c4ed79fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той човекът ти го е казал - само секс. Лошото на жените е, че бъркат секса с любовта.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b32f893467
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Каква "личност" си след като изневеряваш? личност е човек с морал, принципи и характер. като не си доволна от връзкта си- ми прекратия бе жена, просто е.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5030c989f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Баси, затова не искам сериозна връзка... всяка втора изневерява.
Искрено ти пожелавам да обикнеш някого и той да ти изневери така нагло както ти си изневерявала без никакви угризения!
За мен си куха лейка, вейка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 662fcda44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво №2 - много осъзнато и правилно мнение!
№5, скрий се някъде. Тези ходи да ги разправяш на баба си - тя може и да се трогне. Времената отдавна се промениха.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3a4865aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И аз мисля че трябва да спреш да се надяваш.Ти си била разнообразието.И аз съм била много пъти в тази ситуация,но само веднъж се надявах да стане и не стана.Приеми го че за мъжете сме само играчки и с малко мозък,разнообразие или каквото се сетиш.Мъжете са много хитри кучета,макар че се правят на идиоти

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 37a305b8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма смисъл.. Това "имам си приятелка" ми звучи като "не те харесвам достатъчно, за да имаме сериозна връзка", а също и като "ставаш само за секс". Остави го веднага и си потърси човек, който те заслужава. Това е моят съвет. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 224c925af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   N7 Благодаря за оценката. N8 не се натъжавай заради мъжете. Просто погледни на тях от друга гледна точка. Най-просто казано... мъжете произвеждат яйца всеки ден, а жените примерно- 1път в месеца. Чисто физиологически, ако всичко им е наред те са разгонени непрекъснато. Жените в най-общия случай се чувстват така веднъж в месеца. Аз лично съм като хищник в този период и тогава мога да разбера как се чувстват мъжете. Цял живот те се учат да подтискат естествения си нагон и пориви и да ги култивират, за това мъжете често попадат в плен и са сексуално зависими. Аз лично проявявам разбиране. От друга страна жените, за да са спокойни им необходимо емоционално да приемат обекта, за да се отпуснат сексуално. И добрите любовници-мъже знаят това и също проявяват разбиране и за да задоволят нагони си следва да дадат на жената това емоционално отпускане от което се нуждае за да се случва секса. Доста често мъжете избират жена, на която да принадлежат и е така, доката въпсросната не се откаже от тях емоционално. Мъжете се влюбват от секса в най-общия случай, а жените стигат до секс след като се влюбят. В последните времена нещата се изменят, както в модата и начина на обличане - унисекс и т. н... Т. е. жинете стават като мъже, мъжете като жени, но аз мисля че каквото и да правим външно дори насилсвтено да изменяме психиката си.... физиологията си е физиология. Мъжкото тяло, женското тяло хормоните са си хормони. Те определят желанията и поривите. Само си вредим като се опитваме да ги изменяма. Извинете отплеснах се. Дано да съм била полезна дори малко неясна, но темата е много обширна. УСПЕХ! от N2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker