Сестрата на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сестрата на приятеля ми
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 1012 пъти
Здравейте!
Днес ще засегна една много специфична тема за отношенията между брат и сестра и как те се променят, когато навлезе жена в живота му. По мое мнение е изключително мило, ако приятелят ми е грижовен към сестра си, но има моменти, в които желаеш любовта само за себе си. Когато той започне да говори колко я обича и я сравнява с теб се буди пламъка на ревността - не се безпокойте момичета, нормално е. Когато връзката между тях е толкова силна се поражда и съперничество между вас двете. Определено не желая такова нещо, но то се случва. Причината е, че брат и не може да и каже, че обича повече мен, защото така трябва, защото съм му ЖЕНА. Тя започва да си мисли, че ти е конкуренция и съревнованието не спира. Колкото и да я уважавам смятам, че за мъжът на първо място е жената, както за жената е и на първо място мъжът и нито една жена няма да бъде съгласна да дели своето. Важно е да се разграничават типовете любов, не да се смесват и да пренаредиш приоритетите си в правилна посока, защото ако бях аз въпросната сестра, никога нямаше да изисквам от брат ми да ме поставя пред жена си- естествено, че ще обича нея повече. В момента казвам всичко онова, което една жена не може да каже на глас. Споделете мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 40e379a86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Жена ще си му като ти предложи брак и родиш от него. Още си Приятелката.
Вкарваш се във филми самичка, защото си болезнено ревнива.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: bb3d45d57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Подкрепям номер 1.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 751d2cc1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не можеш да караш никой да те избира пред семейството си.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: a584dbe00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не подкрепям номер 1.
Също така не подкрепям и номер 2.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e0180f1ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен са различни типове любов, следователно няма как да ги сравняваме. Нелогично е да се твърди, че трябва теб да обича повече, защото си му жена. По-скоро е логично да кажем, че обича силно и двете ви, но по различен начин естествено.
С други думи явно е, че има съревнование и от твоя страна, не само от нейна. Сядате и се разбирате като големи хора, но по възможност без него, за да не му надуете главата с вашите глупости.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 1c759bfda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Почти всеки има такива примери, където сестрата има силно влияние върху брат си. Така се случи, че квартала, в които живея, когато бях малък момичетата, бяха повече от момичетата. Бяхме в една такава възраст, където момичетата хем ни привличаха и ни бяха интересни, хем ни плашеха, защото усещахме, че не сме на тяхното емоционално ниво. Момичетата си живееха свой живот, различен от нашият. Завиждахме на тези, които имат сестри. Когато сестрата е само малко по -голяма от брат си, примерно той е 6-ти клас, тя осми или девети, то тя се грижи дали си е научил уроците, слага му обяд, разтребва след него, гледа какво е времето навън и казва, и контролира, как брат И е облечен. До определена възраст, може и по някой шамар да му е удряла с възпитателна цел. Също е и в случай, че сестрата е по-малка, но там е без шамарчета. Имам двама познати, на които сестрите са по-малки от тях, но има много силно влияние върху братята си. При единият сестра му е с много добър финансов статус, купува кола хибрид на брат си, развежда го на екскурзии по екзотични места на три континента. При другият положението е същото, той хубав, здрав мъж има малък бизнес, сестра му значително по-малка от него, но момиче да стигне до брат И, трябва да бъде харесано от сестрата. При баба ми, единият от братята И, който тя го издържала, прала, , готвила и приютила по време на следването му за лекар, винаги когато идваше при нея, той и целуваше ръка и я наричаше "како", под леко киселата усмивка на съпругата си. Подобно се случва и при съпругата ми. Майка И следва задочно, работи, готви, пере брат си, докато следва, тя се налага да прекъсне, за да изкарва повече пари. Брат И завършва преди нея, тя след него. Брат И, /вуйчото / на съпругата ми се жени, , става професор жена му прави всичко възможно да го откъсне от влиянието на сестра му, върху него. Така, че влиянието на сестрите е много силно. Даже съпругата ми, която е по-голямата сестра, продължава да се изявява като такава над сестра си, която е жена на повече от зряла възраст-изглежда това е заложено генетично, при повечето жени. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f31d2fc78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Няма как да се сравняваш с член от семейството освен ако не си му жена и родила дете както споменават по -горе и знаеш ли защо? Ти след 1-2 години може и да не си му приятелка но тя цял живот ще му е сестра

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f9a41508b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Въпросен тип сестри може да са много токсични, дори жена да роди от мъжа си. С индиректните си интриги, мълчане, цупене, постигат това, което целят жена му да не се чувства добре с фамилията му и да престане дори да общува. Учени сме, че светът е справедлив, истината е, че е адски несправедливо и това е един пример за това как настрана остава този, който нищо не е направил, защото друг неоправдано ревнува и иска времето с брат си без да има там някаква си жена, която и да е, и трябва да я отрано по долен и несправедлив начин. Справедлив мъж ще си направи изводите за сестра си от подобни интригантски истории, но в повечето мъже надделява, че това му е сестричка и родна кръв: Ами това, че ви е родна кръв не я прави добър човек и един ден животът ще й даде нужния урок, където нито братко, нито татко може да се намесят.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b15fe67973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Явно си много млада и все още нямаш реални проблеми върху които да мислиш и да решаваш. Съветвам те да си намериш някакво хоби, да се съсредоточиш върху нещо полезно. Хората са склонни при липса на проблеми, да си създават изкуствено такива. В момента си на ниско духовно ниво, и си съчиняваш интриги в главата, типични за сапунките. Няма нищо рационално в това. Всички нормално развиващи се хора са наясно че бракът е между съпруг и съпруга и естествено приоритетът е да си създадат семейство, а семейството на мъжа и жената като родители, сестри и братя са си отделно, и всеки един от тях си е в своя двойка съответно свое семейство (брата с жена си, сестрата с нейния си мъж, родителите са си двойка помежду си и така). Това е естественият развой на нещата. Вие още не сте на етап съпруг и съпруга, а сте гаджета, което е естествения развой на нещата, защото тепърва се опознавате, така както и сестра му има или ще има свой си приятел. Ти нямаш какво да делиш със сестра му, тя му е кръвна роднина, нито ще води полов живот с него (недай си Боже! ), нито ще му ражда деца. Страховете ти са напълно неоснователни, и просто си запълваш главата с интрижки, и някакви глуповати конкуренции, ала-бала, като в сапунки или тъпи американски сериали с мажоретки и напълно кухи същества, които друго освен интриги, главата им не може да роди, защото не се занимават с нищо продуктивно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e65c4400d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Пълни глупости. Ако се поражда съперничество, то на сестрата трябва да йнхлопа сериозно дъската.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 9dcda2cf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Имам един познат в подобна ситуация. Той на 24 сестра му на 16 а гаджето му на 17г. И са заедно на море. Той иска от гаджето си да е сексуално активна, да и нали алабала. А сестра му не можело да си има гадже. Тя трябвало да се пази за брака и някакви такива. Нещото което не знае е че сестра му макар и 16г на има километраж от големи батковци като немско такси. Само се сетете за кво става въпрос.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 16009542ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Значии аз съм жена на мъжът ми, който ми е Съпруг. Първо това да изясним. Ти още си в ничия роля реално.

Моето мнение е, че ти не си зрял човек, разсъждавайки по този ограничен начин.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 16009542ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И да допълня, както номер 1 е написал - ти си болезнено ревнива. Не сестрата, а ти. От написаното става ясно веднага.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 47a2f444e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Сестрата е за цял живот, кръвта вода не става. Ти си временно пебиваваща. Затова място за сравненив няма. Същото се отнася за братя-брат и сестра-сестра. Знай си мястото и си налягай парцалите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker