Друга гледна точка към изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Друга гледна точка към изневярата
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 1058 пъти
Тук въобще не засягам моралната гледна точка, която изневеряващите нямат, нито разбитото сърце на половинката, което явно не ги касае и в повечето случаи са разчитали изневярата да остане скрита-покрита, а не се е случило така: знаете ли колко случаи на поболяла се половинка след изневярата има: депресии, анорексия и булимии, дори опити за самоубийства и ще кажете никой не е виновен, че този човек е толкова чувствителен. Отчасти е така. Ни никой не иска да има роля в двойнствения живот на някой, да си мисли, че градят общи бъдеще, семейство, че финансите им отиват при децата им, а не при някоя проститутка или любовница. Продължавайте да хвърляте зара и да мислите, че нещата са във ваша полза, но един ден животът ще ви го върне яко, защото всичко се връща!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 320c5a29ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защо намесваш само изневярата? Знаеш ли колко хора живеят в заблуда, че имат половинки, здрави семейства и в последствие се окаже, че цял живот са се лъгали. При това изневярата е последния фактор. Може да няма изневяра, но да не те приемат сериозно цял живот и просто да си удобно средство за някоя или някой.
Като цяло вече няма здрави връзки. Има интереси, които рано или късно се разбиват в стената на реалността, която казва, че без здрава основа на взаимно привличане и силна емоция, съчетана по натам с много борба един за друг, няма да стане.
Днешната реалност е изпълнена с парадокси и продажба, не знам как някои хора не ги е срам от себе си. Някоя хубавелка предпочита да вдига краката пред някой потящ се дебелак, от колкото да работи и да има връзка със себеподобен симпатяга. Привидно избран лесен избор с висока цена накрая.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: d1a038980a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Тя не е друга гледна точка. Това е масовата гледна точка :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 156ba49d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Проблема не е в изневеряващия а в този на когото изневеряват. Човек от хубао не бяга и най-често го е страх да изневери за да не загуби хубавото което има. Ако си стойностен човек, който е доказал че може да се справя сам, не очаква да го отглеждат и да изпълняват мечтите му, държи се добре и се грижи за половинката си, партньорът никога няма да изневери.
Питай проститутките, защо мъжете ходят при тях, те изтъкват няколко причини, първо съпругите много говорели, а мъжът след работа искал да си почине да потърси начин да се развесели, музика, танци и добра храна вършат работа. Второ съпругът се стеснявал да сподели на жена си фетишите си, защото после тръгвала да разпитва общи познати и непознати "това нормално ли е" и всички научавали съкровенната му тайна. Докато проситутката дори и да разкаже, няма как да го опише кой е, ще каже "един мой клиент така и така". Трето жената на която плаща го изслушва, прави се на заинтересована за мечтите и плановете му, без да му обяснява защо те няма да се осъществят, без да изказва негативно мнение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 8226c65586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не разбрах каква точно е другата гледна точка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: a503534a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   4, ами това май е другата гледна точка. Различната от онази най-често използваната, като оправдание. В смисъл на "обичам" партньора/ката си, той/тя са добри, грижовни и отдадени на връзката ни но не ми дават емоциите и вниманието, които смятам, че заслужавам и съответни си търся и получавам от любовника/ницата си. Т. е. гледната топка на емоционалните дефицити. Много е трудно, дори невъзможно да се обясни на такъв индивид, без значение от пола му, че емоционалните му дефицити са резултат на личностните му такива, а не на неполучаването им от човека до тях, и че полочаването им от трети човек докато се възползват от това, че умишлено заблуждават официалният си партньор/ка всъщност е възможно най-бързия път към провала на собственият им живот. Рано или късно го разбират. Всички без изключение. Но на практика го разбират, когато вече няма смисъл да го разбират. Друг въпрос е доколко осъзнават, каво въобще са разбрали. На доста не им се получава дори и това.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7deee43347
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   3, тотална грешка, точно на такива изневеряват, защото вярват, че са им сигурни и добрички да им простят изневяра.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 7deee43347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като пчелата не бяха от меда, разделете се с човека до вас и бъдете с меда колкото и както желаете. Но да манипулираш даден човек, че го обичаш: другата гледна точка е, че с действията си, с изневярата буквално може да поболеете даден човек. Човек трябва повече да мисли с мозъка, а не с оная си работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: ce5440cc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   3 - Мъжът след работа искал да си почине да потърси начин да се развесели, музика, танци и добра храна... Ами да ходи по ресторанти, ако може да си го позволи.
А жената какво иска? Да пазарува, да му готви, да му пере парцалите, да се занимава с децата? Когато му се дое*бе да се прави на проститутка? И да му слуша алабализмите, колко е велик, ама все остава неразбран и мразен, защото всички му завиждат? Че за какво изобщо му е жена в къщи, освен за безплатна прислуга?
Изневеряващите, като не са доволни от половинките, да си търсят адвокат и да се разведат, не ку*ви и да мишкуват.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 941e020e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   "но един ден животът ще ви го върне" - това е вярно, но мислил ли си, че понякога важи точно за половинката, на която изневеряват. Може би там им го връща живота, а другият е само подтикнат от същия живот.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 7deee43347
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   11, и това е възможно, но този/тази, който разваля семейство, трябва да има предвид, че стъпва по чуплив лед и за него/нея също нещата няма да са добре накрая, колкото години да минат и да не се разбере.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 1363a02ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Изневярата - вечната тема! Кой как, къде и защо така стана? Един стар и изтъркан отговор на този въпрос - кой каквото си няма в къщи го търси на друго място! Когато започне една връзка в началото всичко е толкова бурно и красиво, че с думи не може да се опише, но след като дойде семейството, децата и многото ангажименти нещата със страстта и вниманието на партньорите един към друг остават на заден план. Някога задавали ли сме си въпроса колко време отделяме на партньора си и кога за последно сме били само двамата, какво надградихме във връзката си - мисля, че повечето хора не си задават този въпрос. Всички тези фактори влияят отрицателно и какво се случва после всеки е добре запознат с това! Много пъти съм го казвал и ще продължавам да го казвам- най-лесно е да създадеш нещо, но трудно е да го поддържаш такова каквото е било в началото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 687c1a68c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   След 30 години живот и две деца тя решила да ми изневери, 7 месеца е имала връз с един боклук.. неграмотен.... безработен.. най голямата му мечта е била сигурно да спи с магистрална курва.
Жена ми е много красива, много секси, има висока държавна длъжност и с толяма заплата, не и дават че е на 50 а я мислят на 30 и запозна с прятелки които са разведени и оставили децата си на бившите им мъже.
Запозна с любовника и на морето докато беше с едната там, и взе да си влюби в него и да си пише и да се чука не след дълго време.
Била адски влюбена в мен на времето... имаме пари и всичко от което един човек би мечтал, две прек. асни. убави умни деца, обичам я до полуда и всяка вечер я желая нищо че ми отказваше поледната година.
След като я разкриха децата и ми казаха аз я изтоних от нас, и тя нито поиска прошка нито съжалява за сторенето, онзи я изгонил и му писнало от нея и съобщи че нама отношение към нея и я изхвърли като измет каквато е наистина, сега се изнесе на нова квартира за да бъде скоро с нова звезда може би, отива с прятелките на барове.. ресторанти.. екскурзии
децата не искат да я виждат а толкова много страдат горките, имат голама психическа травма, плача с тях понякога и ние то. кова болезнепо и наранено и се провалиха в училището... почнаха да пушат.. лоша копаня.. проблеми.. а тя нищо не я интересува освен себе си.. не дава пари.. не идва в нас да носи поне манджа за децата или каквото и да е.
Аз с децата страдаме не заради нея а от позора и резила дето ни лепна за цял живот, а като я питах защо го направи отговора е ти държешегадно на последък и аз исках да ти го върна!!!! С разбиване на живота на и на децата ли?
И аз съм сигурен че има възмездие, , , рано или късно как икога незнам но се моля цялата ни мъка и сълзи и страдание и неземни болки да и се върнат многократно и за цаял живот.
А сега тези които изнаверяват да кажат заслужава ли се?? !

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: ce5440cc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13 - Аз не знам любовника колко е бил грамотен, но в твоето писание няма едно изречение без грешки. Ти въобще българин ли си? Пишеш като афганистанец, живял година и половина в България.
Отделно, че написаното много прилича на фейк. Коя жена да висок пост и с висока заплата ще се хване с безработен и неграмотен? Или ще се омъжи за човек с грамотност на второкласник?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 687c1a68c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 14
Да видях че съм сгрешил.. но това цялата истина, а вие вместо да хейтвате трагедята ми а показвата злобата ви... можете дй показвате малко съчуствие на хора които страдат и са с голяма болка.
Не ти прави чест да атакуваш хората толкова безмилостно, някой ден и ти ще страдаш много силно защото на всеки може да се случи... ей тогава да ви видя като някой виказва че лъжете и е фейк.
Бънете живи и здрави.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 37bbdf7dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Всичките проблеми идват точно от изневеряващия, тъй като не е направил адекватен избор преди това.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 7deee43347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, изневеряващият не е адекватен избор сам за себе си. Много е лесно да се оправдаваш д другия, аз познавам много двойки, в които се изневерява на партньор със огромно старание с външност, отношение, даване на секс, в битов план, гледане на деца и утре тоя до такива хора лъже напред и назад, че другият бил куку и ала бала, това са измислици и оправдания, а иначе седи до него и секс си прави, и децата му гледат, и всичко.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a56007196b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Н 13 съжалявам, за това което ти се е случило, ама това чак големите ви деца да страдат толкова заради изневярата на жена ти, не ми се струва никак нормално. Вината за тяхното страдание не е само на жена ти, а и твоя. По равно сте виновни защото така сте ги възпитали. Бива ли големи хора да страдат толкова и чак да се отметнат от майка си, заради една изневяра? Може да са й сърдити, но майка имат само една. Баща също. Не става дума за някакво престъпление от рода на убийство, а за слаба воля и лесно поддаване на изкушения. Подсъзнателно сте им съставили една картина за семейния живот, която не отговаря на реалността. Възпитала сте ги спрямо това което ви се иска да бъде, нещо идеално като в приказка, без да имате предвид че нещата в живота изобщо не стоят по този начин. Аз никога не бих загърбила майка или татко ако случайно разбера че има изневяра. Това са си техни работи, аз няма какво да им се бъркам. За мен е важно че са ми родители, грижили са се за мен и са ме отгледали. А ако имат някакви прегрешения, не съм аз човека който ще тръгне да ги съди, още по-малко пък ще взема да страдам за това. Голям човек съм, имам си мой живот и достатъчно лични проблеми. Няма заради едно кръшкане да ги обичам по-малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker