Момичета, внимавайте много! Но написано с любов.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета, внимавайте много! Но написано с любов..
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 822 пъти
Момичета, бъдете много внимателни с кого създавате деца. Пиша ви този пост с любов..

Всеки мъж в началото ще ви накара да мислите, че е най-добрият мъж. Но за да знаем кой какъв е трябва много време.

Не се знае дали изведнъж няма да започне да е вечно ядосан и да унищожи и малкото достойство останало във вас, че сте красиви и достойни.

Както сте били най-красивата, изведнъж от ден на ден ще критикува вида ви, килограмите ви, мисленето ви, ще ви нарича глупави, ще е недоволен без да ви помага. Колкото повече му се "навеждате", ще се оплаква, че не сте се "навели достатъчно" надолу. Децата ще виждат всичко това и тайно ще го ненавиждат, а вас ще винят че нямате уважение към себе си.

Той вътрешно е много травмиран, но ще ви смаже за капчица удоволствие. Трябва му терапия.

Много от травмираните мъже се мислят за високопоставени. Те са гневни, пълни с омраза и желание за господство. Тези са които посягат.

За тях при най-малкото, което не им хареса, ще ви изневерят или крещят. Гарантирам ви!

Децата са огромна отговорност! Никога не ги създавайте, просто защото имате чувства, или се страхувате и обществото ви принуждава. Сами си слагате веригата на врата.

Не създавайте деца особено с такива, които говорят за господство, които са ядосани, когато имате своите хобита и искате да сте щастливи и насаме. Казвам ви го с любов. Той не ви обича. Той ви лъже и държи под окови.

Защо ако някой ви обича ще е ядосан на любимите ви неща, вместо да ви подкрепя? Защо ще иска да вършите всичко сами за пари?

Намерете добър и излекуван човек, който не е затиснат в миналото и е до вас, когато ви боли, тоест живее в настоящето. Той няма да има против да ви помогне и прегърне.
Има такива красиви мъже, нямате си напредстава!

Но не забравяйте и вие да го обичате и да пазите честта му! Отблагодарете му се за прекрасният човек, който е. Само той е достоен за създаването на нов живот. Нацелувайте го всеки ден!

С любов ви написах този пост. Предупредени сте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d66b829c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Като гледам как мотивирано и пламенно пишеш срещу мъжете, баш ти ще оцениш някой, горкия човечец.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 83ccba04a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Една открила топлата вода.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 852208b8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Жените винаги си подминават качествените мъже и се хващат с тегавите. Няма как съветите ти да повлияят по някакъв начин. Като видиш още на 18 години с какви седят на пейката в парка, разбираш и какъв ще е бащата на децата след време. Жените не умеят да преценяват с какъв мъж искат да бъдат. Аз познавам вече мъже на по 30 години дето изглеждат прекрасно, ама няма да пръскат пари по екскурзии и да робуват и затова са ергени, а като гледам са пет пъти повече мъже от избранниците на отрязалите ги. И братовчед ми е мъж за чудо и приказ, но приятелката му приключи седемгодишната връзка и се хвана с един палячо. И сега съм убеден, че съжалява защото вече трябва две години да е с тоя
смешник. Просто това си е запазена марка на жените, пропускат тоя дето трябва да бъде баща на децата им и хващат най-неподходящият. Ее бая семейство у нас са така. Няма и година след като се оженят и се вече почват скандалите и простотиите.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ffa658c2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   До 3. Абе заеби тия неща, че не знаели какво искат.
Онзи ден гледах Цанов, подрастващите невръстни деца от женски пол, на по 13 години, възпитани съзнателно или подсъзнателно от родителите си. Та там едната я снимали на 13, говори си с някакъв, казва че не би изневерила за някакви пикливи 100 лева, но за 1000 няма проблем. После с умиление се сетих, че аз на 13 бях някакъв заухар, колелета карахме, мини ски, футбол, тичахме, бе харесвахме си момичета, ама бяхме свенливи и притеснителни и добре че беше така, повечето бяха така възпитани. Сега на 13 сменила няколко, нямало проблем да изневери и гледа в парите, те ти западния модел в действие. И не е единичен случай, всеки който се огледа ще го види, друг е въпроса колко му изнася да си го признае.
Та този морал хванат от родителите, тоест предишното поколение не е по усвет. Та знаят какво искат, търсят пари, с които да имат лесен и удобен живот, само че често след година, две или пет, се оказва че цената е много висока на пусти кинти, не че после търсят друго, просто затварят този цикъл и започват нов такъв с нови сили.
Е за това готините и умни мъже, които познаваш нямат късмет с жените, защото изкарват средностатистически пари, колкото да си платят сметките, а госпожиците искат много по много.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 4af7e62134
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Аз съм писала до момичетата. Мъжете са първи да отговарят.

Ако са обърнали резбата, това вече е друг въпрос. Казах момичета, мъжете вдигнаха глави. Значи те са жени.

А

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 4af7e62134
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Те се опитват да опропастят предупреждението, да го спрат по време на път, но то ще се сбъдне.

Постът е написан за жени, а веднага отговарят мъже. Защо ли?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 4af7e62134
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Момичета, аз ви давам много ЦЕННО предупреждение, което обществото не дава.

Мъжете тук ще се скъсат да ме нападат, ще изкарат мен лоша и всякаква.
Тези срещу, които ви предупреждавам. Те са като малки дяволчета, които мразят светлината и се опитват да опропастят спасението ви.

Аз омраза към никого нямам и обожавам мъжете в живота си- роднините ми, приятеля ми, но ние не бързаме за деца и той не ме притиска. Знае, че всичко изисква време и търпение. Така че първата им лъжа е, че мразя някого като се започне от първия - номер 1.

Дали ще послушате мъжете ТУК, които във всеки пост ви обиждат и тъпчат, или мен, която с ЛЮБОВ се обръщам към вас и сте ми като сестри... E ВАШЕ решение.

А

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 часа
hash: 1189eabd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Прочетох го с удоволствие. Рядко има толкова позитивни коментари. Или момичета е страдало от някой "лъскав" хубавец или има познания в социалната психология. Лошото е, че повечето връзки започват под влияние на нагона. Тогава логиката и анализът на постъпките отсъства. Има много истина, че нормалните момчета и мъже в повечето случаи се смятат за "сиви", смотаняци, загубеняци, не са "фешън". Те са просто нормални момчета и мъже, но "невидими " за жените. Казвам го от личен опит, защото и аз като ученик бях "срамежливото, джудистче " от последният чин и като такъв някога влезнах в казармата, две години, школа и в десантен батальон. Да първата жена в живота ми беше повече от десет години по-възрастна от мен и бивша много млада колежка на майка ми. Така, че право е момичето, лично аз не се засегнах. Да смятам, че съпругата ми заслужаваше някой по-добър от мен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 часа
hash: c3a63da119
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Има много такива мъже, навън усмихнати, добрички, вътре подтикват към конфликт жената, смазват й самочувствието. Скарват я с неговото семейство, за да може той тайно и там да я критикува. Такива мъже не гледат жената понякога да има почивка, да е отпочинала, гледат само себе си. Намират си любовница или проститутка. На тоя казват, че жената куку, на оня и понеже навън хората виждат огрижена, неусмихната жена и един усмихнат, ведър мъж си казват тоя е абсолютно прав, що за куку е тази. Жени, не се давайте на подобни същества! Вие заслужавате някой да ви обича и защитава, да станете част от фамилията на мъжа, а не насила да ви изолират от нея, да получавате изненади и не той да си излиза отделно, а вие сама с детето, с да сте си заедно, не изолирани.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 часа
hash: d1fc59d45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Номер 4, много си прав, но не слагай всички момичета и жени под общ знаменател. Но около мен виждам какво се случва - имам 1-2 приятелки, които си търсят точно такъв мъж с възможности и имам още 2-3, които са обвързани с мъже и знам, че не е за парите - личи си. Айде аз също бях с мъж, който нямаше почти никакви възможности, но там други проблеми ме накараха да си тръгна с много мъка, безразличието, което изпитвах от негова страна към мен, момчето имаше и психически проблеми, аз толкова го обичам дори и в момента, но ми трябваше половин година, за да се откъсна напълно от него. Просто понякога такива хора имат някакъв друг огромен проблем, да някой негов приятел може да ме е псувал сигурно си е мислил - това момче е супер свястно, да ама ето че го зарязаха за пореден път, а и няма пари, ми не не там проблема. Аз искам да съм с някой, който наистина ме обича - всеки ден, желае ме, обаче това момче и секс не искаше и любов не искаше (при просната тренираща по секси бельо жена, чакаща го на леглото), камо ли да ми ги дава и показва, за това нещо приятелите му няма как да разберат, той дори ги лъжеше и в това бях убедена! Така, че, за да зарязват някого многократно и да не му се получават връзките, той със сигурност има някакъв по-сериозен проблем, заради който така се получава и много хора няма как да го знаят. За него знаят само и единствено приятелката или жената му и майка му или баща му (даже и те не знаят в някои случаи, няма как да знаят това за ухажването и секса).
Просто в момента си умирам да изпитам истинска любов, а не нуждата от пари - те не са недостижими, обаче любов аз почти не виждам! Дори се усещам, че ставам все по-безчувствена, от преди лигавещата се като дете, вече не знам дори и секс дали ми се прави, защото около мен само използвачи...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: c3a63da119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Затова като видите такава жена, кажете й две добри думи, ако мъжът във ваше присъствие нарочно я игнорира не позволявайте това нещо и същи към семействата на мъже: вие крайно малко знаете за жените на синовете си, на братята си к ако се настройвате само по негови думи и я изолирате, игнорирате, правите грешка. Вие не познавате синовете си, нито братята си колко тиранични може да са във връзка. Има и прелестни мъже, до които жената блести от щастие, той се гордее с нея и не позволява никой да я нагруби, защитава я.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker