Мнение на любовница за изневеряващия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мнение на любовница за изневеряващия
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 1401 пъти
Женен мъж изневерява на жена си. Стоят заедно заради децата, но отдавна са сключили спогодба, че това е единствената причина. Любовницата му в разговор в тази връзка изтърсва, че той е недостоен човек заради изневерите си. Твърди се, че в крайна сметка, ако бракът е приключил, следва да се разведат и предвид че не са, изневярата си е вид измама, тоест те прави недостоен. Все пак жената на мъжа не знае, че той в този момент е с друга и той няма как да тръгне да й обяснява в коя си го вкарва. Според любовницата обаче именно тази прикритост, лъжите за да се сбъдват срещите и т. н. са си недостойната част.
Със сигурност в сайта има и други любовници. На същото мнение ли сте за изневеряващите? Въпреки че спите с тях?
Според моята, тя за мъж нямала да ме вземе, дори и да получа развод, именно заради показаното неуважение към жена ми. Което малко ме срази. Не че имам намерение да се развеждам, просто не очаквах подобни думи от нея предвид че тя е тази, която прави секс с мен. Но според нея и да не е тя, ще си намеря друга, но надали ще спя с жена си (права е), докато ако не съм бил аз, то тя можело да влезе в правия път и да не спи с обвързан мъж, заради което не се смята за недостойна паралелно с мен. Щяла да бъде, ако искала да развали семейството ми, но тя нямала такива амбиции, съответно е чиста като сълза...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a2aa1df2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Мъжете, които спят с любовници и не се развеждат са утайката на обществото. Клоуни и страхливци, които на думи “сключват сделки” ама в действителност са като бити кучета, по-ниски от тревата като стане дума за жена им. Като жена не съм била и никога няма да бъда любовница, мнението на тези “жени” не ме интересува, тях ги приравнявам с проститутките т. е биологичен отпадък.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 3a52d81288
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   В крайна сметка, ти си човека който се е изкушил.
И да права е, недостоен си щом изневеряваш на жена си с нея, ще изневериш и на нея с друга. Сразен си, защото ти е казала истината в очите. Ако тя няма човек до себе си, но пък ти си женен кой е по-виноввен?

S

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 10b514350b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мнението на любовницата за изневерявашия и за изневярата е правилно. Тя също не е стока, щом се пъха в такива взаимоотношения, но явно е много изпаднала и няма други варианти.
Разсъждава прагматично, че ако се обвърже с любовника, един ден ще бъде на нястото на жена му.
Изневеряващият никога не спира, а си намира нова любовница или всякакви краткотрайни варианти.
Жена съм и никога не съм изневерявала, нито пък съм била изпаднала до положение да бъда нечия любовница.
Или съм първа и единствена, или предпочитам да съм сама.
Трябва да си помияр, посредствена и жалка, за да се озовеш в недостойната позиция на пачавра.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 763df7def9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Права е!
Тя е свободна, никого не лъже, на никого нищо не е обещавала.
А и е почти сто процента сигурно, че щом изневеряваш С нея, ще изневериш и на нея.
За какво си ѝ? Ставаш само за едно и тя си го ползва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: fe6f65a592
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти какво ди очаквала. Хващаш се с мъж, който прави едно, говори второ, реално е трето и някак очакваш, че всичко ще е наред. Има жена, дете ти очакваш че той ще загърби всичко и натам ще е приказка. Глупост след глупост, после ох леле.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b33793eed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти си изневерявашият, не тя. Ти си мамещият и мишкуващият, не тя. Ползва те за вибратор докато намери по-добър. Тя няма в какъв "прав път " да влиза. Тя няма семейство, не лъже никого. Ти си един мухъл, който няма смелостта, въпреки че не обича съпругата си, да се разведе. Либовницата добре ти го е казала. Знай че ако евентуално имаш друга ще ти каже същото. И любовниците не са това, което бяха. Трябва да е много залупена да вземе мъж, които изневерява

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 89bc440ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Твоят случай е "Търколило се гърнето и си намерило похлупака. " Или ако продължим с поговорките "Краставите магарета през девет баира се подушват. "
1:1 сте двамата. Ти нямаш нищо към нея, никакви намерения, освен секса, защо си поразен, че и тя теб те ползва за същото? Тоест, просто си един тъпкач, чесалка на оная ѝ работа. За какво ѝ е да иска бъдеще, брак с някой, който днес изневерява с нея, а утре на нея? За това е права. Както и че не ти разваля семейството, развалил си го ти сам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 89bc440ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   5 - Прочети още няколко пъти темата за да я разбереш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 6228e6161c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До автора:

Без изобщо да съм разбирач, то моето мнение е, че "върти го, печи го... накрая пак ти ще си виновен". Дори да спреш да правиш секс, то вероятно след време и жена ти, и любовницата ти, ще почнат да се пердашат с други мъже, като ако повдигнеш темата - пак ти ще излезеш виновния, защото не си ги бил задоволявал достатъчно. Колкото до жена (ти), то най-добре час по-скоро да зарежеш любовницата, като и пратиш съобщение, че: макар по-трудния начин си осъзнал, че жена ти е тази, която си струва - тя е тази, за която си избрал да се ожениш, тя е тази, която си избрал да бъде майка на потомството ти, а онази е била нишо повече от аксесоар за олабване на напрежението, говоряща секс-кукла. Прати на и зарежи с подобно съобщение любовницата и после гледай цирк и панаири от нея.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ab5e067319
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   А какви думи очакваш от нея, значи все пак и тя вижда и дори да не мисли за другата жена в смисъл да й пука за нея, мислено се поставя в нейната ситуация, и Ами не е много хубаво. Има много разкрити изневери и тогава любовницата и жената даже често водят кореспонденция и се настройват срещу мъжа, не знам какво очакваш, като мъж за да ти се гали егото, че тя би била с теб е хубава илюзия, но просто си те използва за секс, както ти нея.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e4c46089ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Тази, където си я намерил, е луда за връзване. Малко психопатка ми изглежда. Като мисли, че е чиста като сълза, бий ѝ два шамара да ѝ текнат повечко сълзи и я разкарай да си търси по-достоен мъж от тебе.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ef6bcd8303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Интересно пък теб защо те терзаят въпроси? Когато почнах да чета темата си помислих, че е писана от любовницата и бях наистина учуден да прочета, че е писана от съпруга.

Това въобще не се връзва с логиката - искал си любовница, намерил си я, нямаш намерение да се развеждаш... къде е драмата в това, че любовницата ти мисли също като теб?

Аз лично когато съм бил любовник - също мислех като твоята любовница, без "псевдо-моралните" залитания. Никога не съм си и представял, че мога да градя семейство с любовница.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 262252d1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Що за откачалка. Поне хубава ли е?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 715d144072
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами тя е свободна и не е давала клетва за вярност, ти си този, който изневерява.

Ж.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: f6cc1ef07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Това е поведението на един истински страхливец. Любовницата ти е напълно права. Тя как може да се довери на такъв човек. Брак се прави с човек на който имаш повече доверие отколкото на самия себе си. Деца се правят с желание и мисъл за бъдещето. Това, че неуважаш майка им не мисля и да го коментирам. Жена ти заслужава нещо повече. Освободи я от мъките и върви където си решил.
М 25

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 20 часа
hash: 6d18cc98ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Божее докъде стигнахме!
Всяка жена която е любавница на някой без значение дали е омъжена или не, за мен и за повечето хо а е жена без морал... без чест... без срам... безбожна... без възпитание... а тя да доде и да ни обяснява горе споменатите качества които ги няма!!!
Егати безсрамието и безбожието верно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 часа
hash: 887e4b698b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Мале, каква съвест има любовницата ти, но не спира да си го слага с тебе. И защо я лъжеш, че не правиш секс с жена си?

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 часа
hash: 6ff0b1afdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като се изключи, първо сигнална реакция има много истина, в това, което авторът споделя мнението на своята "любовница"-лично аз не я харесвам тази дума, много по-ми харесва "приятелка". Такива диалози не са изолирани случаи, на хиляди мъже в моменти на откровения, техните "любовници" са правили анализ на постъпките на мъжът, с който са в момента и като превило това е в паузите между отделните "гушкания". В тези моменти те са силно критични относно мъжете, с които са в момента. В първият момент всеки нормален мъж се чувства обиден, силно засегнат, даже не знае как да го разбира. Има и странни случаи, когато след хубав секс, обмяна на течности, целувки, взаимно опипване на всички точки по телата им и в един такъв момент жената, леко подпряла глава на ръката си, споделя нещо от типа:"Аз не не обичам и не съм влюбена в теб ", разбира се мъжът се чувства засегнат и задава резонният въпрос "Ами какво правят тук в това легло" Отговора е повече от алогичен и смайващ "Ти си олицетворения на много неща, които не харесвам, ти си изневеряващ, не сериозен, не амбициозен, гледащ лековато на живота, не изглеждаш на човек, с който може да прекараш живота си, но харесвам твоето тяло и физика, но не и детският ти характер". Има чувство, че съществува някакво невидимо женско братство, което обхваща всички жени на различни възрасти, социално, материално положение, , не зависимо дали са съпруги или любовници и като че ли се обединяват срещу един конкретен мъж. Те, ако изключим мъжът може и да си намират недостатъци една на друга, като тези недостатъци споделят с мъжът, не и директно между тях, но понякога като, че ли по невидим начин синхронизират критиките си към мъжът. Хайде сега ги разберете жените. Може и да звучи езотерично, но се случва. Въпреки тези женски постъпки, свят без жени не е за мен. Може би защо винаги съм бил между умни, културни, високо образовани жени, винаги съм ги смятал за прекрасни. Приятелките ми са били от този кръг, никакви проститутки никакви обротни, много съм гнуслив и високо ценя личната хигиена на жената, с която съм бил в тогавашният момент. Вече съм възрастен, но и сега, ако погледна съпругата си, сърцето ми се облива с някаква топла вълна. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 часа
hash: 88fab278bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   И в едната и в другата позиция става дума за фалш, измама и елементарен животински нагон. Какво като разбират "проблема" но не го решават!? Съпругата има ужасна роля- грижа за дом и деца, сигурно работни ангажименти, на сухо- с тази програма как да се изчука с някой за разтуха!? Мъка и ужас!

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 часа
hash: d6aa19b02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Аз съм омъжена изневеряваща. Този, с когото изневерявам, е свободен човек. Силно привързан към мен е, но сме си изяснили отдавна, че ние двамата нямаме никакво, ама абсолютно никакво бъдеще като официална двойка, живееща под един покрив. Отдавна съм му заявила, че той за мен е опора, утеха, пристан, човекът до който се чувствам сякаш в друго измерение, но си давам абсолютната сметка, че е свободен и реши ли да търси своята спътница, реши ли да създаде нова връзка с необвързана жена, аз нямам абсолютно никакво право да му преча и ще си тръгна от тази голяма наша любов щастлива, че имах шанса да я изживея.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 15 часа
hash: f924913013
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Пък тя че се завира при женен мъж я прави чиста като сълза :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: 50164939be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   При мъжете няма изневяра. Те обикновенно си плющят пички просто за кеф. Може дори и да си платят за секса както се купува хляб.
Изневярата е при жените.
"... ако не съм бил аз, то тя можело да влезе в правия път и да не спи с обвързан мъж... "
- е кофти късмет е изкарала че те е видяла някъде и не успяла да влезе в правия път. Пък и добро сърце има- грижи се някоя друга да не влезе в кривия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 4794a1f4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   22, що за глупости? Нямало изневяра. Когато си във връзка и решиш, че ти се иска нещо чуждо, си е 100% изневяра. Или и ти вярваш на тези глупости с ключа и ключалката?

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: c56fdd39f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Добре де, защо мислите, че този, на когото изневеряват, е непременно жертва и чист като сълза. Хората седмали и решили, че ще седят заедно, поне докато отраснат децата. Така решили, така направили. Длъжен ли е някой да бъде верен на друг човек, който по един или друг начин го е разочаровал. Съжалявам, но сме длъжни само на децата си и на възрастните родители. Другите ще получат любовта ни, ако я заслужат и ще я задържат, ако се постараят

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 30eb5bee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   И двамата сте една стока, че думи нямам. Самозабуждаеате се, живеете толкова празен живот. И хубаво авторе, те децата ще пораснат и ще си тръгнат от вас, и кво правите тогава с жена ти??? А любовницата, мислиш ли, че ще води такава връзка 100 години??? Като си намери явно чичко паричко, бързо ще забрави досегашния си живот. Едно нещо запомни, човек е с даден човек, защото в момента това е най-изгодното, което има на пазара. Успех в живота!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 89bc440ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   25 - А ти защо мислиш, че написаното е 100 процента истина? Тук виждаме само едната гледна точка- на изневерителя. Че е такъв той сам си го казва още в първото изречение. Не случайно в съда изслушват и двете страни. Ако тук имаше възможност да видим и мнението на жена му, можеше да прочетем нещо по-различно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 439f12b933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ха-ха! Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! Пък и се оплаква неразбиращо! Вие какво очаквате, уважаеми? ! Тая жена да примира по Вас, да плаче и да се кахъри, че сте женен. Тя доста добре вижда какви ги вършите. Явно и тя просто Ви използва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 3d04ccfd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не разбрах любовницата каква е-омъжена, разведена или свободна... но каквато и да е от трите, естествено, че и тя е виновна. Ако е омъжена е точно толкова предателка колкото и мъжът любовник. Ако е свободна също е виновна, защото никоя уважаваща се жена няма да се вре в чуждо семейство, за да свири втора цигулка. Изобщо който в каквито и красиви думи да облича изневярата си, каквито и оправдания да изтъква няма да промени горчивата истина-изневярата е гнусно предателство, подъл удар върху взаимното доверие. Мисля, че изневеряващата двойка един друг се презират, нищо че спят заедно, всеки осъзнава какъв боклук е другия. Казах мисля, защото не знам от личен опит-в дългия си брак никога не съм изневерявала. Подрепям напълно мнението на №1 за кръшкащите жени и мъже-и за мен те са абсолютен биологичен отпадък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker