Daddy issues - голямата възрастова разлика между мъжа и жената - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Daddy issues - голямата възрастова разлика между мъжа и жената
преди: 2 месеца, 28 дни, прочетена 749 пъти
Здравейте, бая се е изписало тук за голямата възрастова разлика, говоря за наистина голяма над 20, 30 години в една връзка. Мнозинството от хората са на мнение, че за да една жена да е във връзка с много по-възрастен мъж, то той или е финансово красив, в повечето случаи, или тя има отсъстващ и липсващ баща, който преоткрива в партньора си. Мотивите на първото са ясни колкото света, но във втория фактът, че са плод за съжаление на нездраво отклонение в психиката, прави ли ги користни? Тоест момиче, което е нямало бащината подкрепа в детството и като компенсаторен механизъм е привлечено от мъж в същата възрастова категория, е съвсем възможно наистина да го обича. Няма как да има това мислене, че е отвратително, защото не е имала до себе си мъж на тези години, който да възприема за татко и това автоматично да отблъсква хората около тази възраст за интимни отношения. Пиша, защото имам два такива примера пред очите си - девойки, истински влюбени и предани, дали не загубени по по-възрастни мъже, които дори не са финансово красиви, нито нещо особено. Просто и в двата случая, връзката с бащата е нарушена. Интересното, което лично аз наблюдавам е, че такива жени са всеотдайни и учудващо предани към по- възрастните си партньори, което ги отличава от младите златотърсачки със старци или младите жени, който не са имали проблемен баща и не са златотърсачки, а просто са си паднали по конкретния тип- тези са пренебрежително малко.

Как стои въпросът с мъжа обаче? На 50, 60, наживял се, ако е бил и вървежен, е бодвал порядъчно, имал е и своите разочарования и най- вероятно е изчерпал емоционалните запаси. Тази младата мацка, ако ще да му го прави полутвърд, а без нея да е пластелин, ако ще да е самостоятелна, неинфантилна и не кифла… възможно ли е да я обича истински към нея, да има чувства? Мъжът е ловец, на тия години ще е спечелил от лотарията, че я има, но… за съжаление, само в леглото си. Не мисля, че ще я приема като адекватно зрял на нея човек, че ще я третира като равен, както би направил мъж на нейната възраст - за това и тези връзки накрая ще са неуспешни, освен вземайки предвид и факта кой ще пукне първи.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 43ba3bec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Обича младото и тяло и наивността.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: e2d0bc119b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мога само да ти кажа че като М35 предпочитам момичета 23-26. Тези на около моята възраст са с мислене на леки повечето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 17e1b49d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки си решава, двама души са заедно, ако имат и интерес, любовта е трудна. Не виждам защо трябва да се мисли, че мъжете не могат и да обичат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: fc2aa948f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мисля, че хората са с различна психика и физически възможности и е доста трудно да се обобщава при кой как биха се развили нещата. Строго е индивидуално. Единственото почти сигурно е, че всяка връзка има край по една или друга причина. Независимо дали става въпрос за млади или на пръв поглед в перфектна комбинация хора или други, които отсрани ни се струва, че са в някаква по-патологична или излизаща извън нормата връзка. Както се казва бракът/ връзката е лотария и почти винаги губиш. Причините само са различни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 08b1e43f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Интересни размисли, явно на жена на възраст 20-25 г., вероятно. Първото, което мисля, е че и ти имаш неправилна връзка с баща си, щом автоматично само възрастта те отблъсква от мъже на годините му. Размислите ти са доста погрлешни, явно са изградени на базата на хората около теб. Ще налучкам, но вероятно ще изляза прав - баща ти и неговите приятели са не особено образовани и възпитани, обаче се държат покровителствено и искат винаги да се изкарат нещо повече и по-умни от другите. Налагат мненията си на околните и не се съобразяват с тях.
Не само от нарушена връзка с бащата по-младите жени са привлечени от по-възрастните мъже. сестра ми си има баща, доста добре е възпитана и образована, не е разпоретина, беше девствена до 23-24 г. и до 28 г. смени 4 сексуални партьора, двама около нейните години и двама по-възрастни с 15-20 г и в крайна сметка избра единия от по-възрастните, 16 г. им е разликата и си живеят вече с две деца на 15 и на 10 г.
Явно не всяка жена гледа само годините, не ти ли е хрумвало, че може да гледа и самия човек какъв е, как се държи. Има 50-60 г мъже, които въобще не се държат като такива и не им личи толкова и възрастта, пък и са в по-добра форма от 30 г. Скоро се запознах със 70 г. мъж, 10 км тича крос без проблеми.
За изчерпани емоционални запаси за пръв път чувам, а съм на 50 г. точно и мага да кажа, че мога да се влюбвам в жени все още. Мога да обичам истински, да имам чувства и да се отнасям нормално, не покровителствено с жена и на 20 г, Като млад бях сравнително вървежен, но не съм ебал всяка, която съм можел, не съм бил женкар и не съм ги сменял на 4 месеца, колкото беше средно нормалната връзка, като бях на 18-20 г. Само нека да разделим нещата, едно е млад човек да се държи зряло за възрастта си, това е предпоставка и по-възрастните да го третират като такъв. Но все пак натрупаният и осмислен жизнен опит си има своето значение и над 40 г. човек почва вече да го използва, да прави нещата с акъл, с планиране, а не с ентусиазъм.
Така че според мен двама такива трябва да направят своя избор, ако се разбират не мисля че ще имат проблеми. А понякога такива има, има и такива, свързани с възрастта на партьорите, но това са поради различни цели и манталитет в различни етапи от живота. Случва се релизирането на тази различност да се осъзнае по-късно във времето. Но това се случва и на партньори с еднаква възраст. От най-близките ми приятели, които на брой на 4-5, двама се разведоха с жени на почти същата възраст, единият се разведе два пъти, един си намери партьорка вече доста възрастен, около 55, и тя е с окол 10 г. по-млада от него. И две двойки останаха заедно от 30 г. откакто ги познавам.
Що се отнася до секса, един мой съученик, който беше си навремето женкар, сега е наскоро си намери нова приятелка на 42 г и ми каза "Никога нямаше да мога да повярвам, че на 50 г. ще правя повече секс от на 20 г. "
А има разбира се всякакви хора, в т. ч. и на 50 г. преситени от живота, вече нямат цели, нямат перспективи, знаят само канапето, телевизора и бирата.
А сега се сетих, има си хора ръбове, които наистина се държат отвратително с по-младите, но не само с по-млади, а и с всички хора около тях, постоянно се стремят да показват някакво превъзходство, да изтъкнат другите колко са глупави и т. н. Такива и аз не ги понасям.
Емо.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: afc5a95488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какво да прави млада жена с дъртак? Имам пример - една съседка е омъжена за 20 години по-дърт. Сега тя е на 50 - живее й се, пътува й се, излиза й се. Ама 70 годишния дядо не иска. И тя си седи вкъщи, мери кръвно и захар и го търпи. Сърдечни операции му правиха, байпас му слагаха, с 5 инфаркта е. Все по болници и изследвания. И каква файда че тоя има пари? Не, благодаря. Дядвоците да си знаят мястото.
ж, 27

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: a31209c64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Възможно е да я обича, да. Даже доста такива мъже са съгласни да направят дете на жена, която с по-млади са й отказвали да направят дете и те са щастливи с дете: нищо, че той е толкова стар. Имам няколко примера около мен. Били са във връзка с мъже на по 32-33-35, които не били готови за деца (а кога ще са готови). И така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker