Живот без любов и страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живот без любов и страст
преди: 2 месеца, 25 дни, прочетена 1187 пъти
Здравейте,

На 37 години съм. Имам дете на 1 година от мъж на 42, с когото живеем заедно. Той се държи много добре и уважително, грижи се за мен и бебето, но нямам физическо привличане към него. Никога не съм имала, защото е дебел. Все обяснява как е на диета и ще отслабне, но яде доста и даже надебеля още повече. Обвързах се с него преди около 2 години, защото вече бях на 35 и ми беше крайно време за семейство и дете. Не исках да остана без дете. Майка ми започна да ни сватосва. Обясняваше ми колко е повърхностно да съдя хората само по външния им вид. Той бил много интелигентен, винаги можело да отслабне, това е лесно, докато по-умен нямало да стане един мъж.
Еми хубаво, обаче не съм щастлива с него. Забременях набързо защото това беше целта ми. Вечно нямам желание да правим секс, защото не ме привлича. Най-абсурдното е, че по ирония на съдбата съм била все със сексапилни мъже преди, но заради това, че не искаха семвйство и не бяха достатъчно сериозни, а някои и търсеха само секс, прекратих контакт с тях. Този мъж поне е сериозен, но платих доста високаа цена за това.
Не мога да кажа, че с времето човек се влюбва, а външният вид престава да има значение. До ден днешен се чувствам сякаш съм насила с него.
Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 25 дни
hash: e7ae7dbc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   После мъжете сме били повърхностни като съдим жените по външния вид :) иначе по темата, разбира се че външния вид има значение за да те възбуди някой, колкото и да се опитват да наложат клишето че за жените парите и отношението са по важни, истината е че и визията на мъжа хич не е за подценяване особено говорейки за сексуално привличане

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 4b3ff828f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ясно е какво ще направиш - без значение какви съвети ще ти дадем - всички жени в твоето положение го правят - ще си намериш някой "хубавец" да те чука яко, пък таткото на детето ще го ползваш за касичка.
Добре, че в твоя случай той е таткото, защото познавам такива, дето не са.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 6705cfbe64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всичко зависи от него, ти можеш само да му покажеш пътя. Предложи му да спортувате заедно. Уикенда повече разходки и започни да готвиш по-диетични храни. Аз като започнах да тренирам, най-труден ми беше първият месец. След това вече си изграждаш навика.
Затова, че си избрала този човек от отчаяние, си е твоя вина. Не е трябвало да бързаш. Поне е сериозен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 930f3a4559
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Първо ти си живото доказателство, че на глупав човек няма как да му се случи нещо хубаво. Майка ти се е чудила как да се разкара от теб, за това ти е давала ебаси яките съвети, от там и резултатите.

Второ, не са те научили, че важни решения не се взимат в депресия или в голяма дупка, излишно е да обяснявам защо. Нетърпеливостта и глупсота вървят ръка за ръка. Че свършиха стройните мъже, че ти си се метнала на някой потен плондир, чак някак си решила, че той е на диета, ама по скоро е бил на такава само пред теб, той не случайно е дебел, от там и мързелив, недисциплиниран и тн.

Трето, да се почувстваш ухажвана, да ти бъдат поднесени някои неща и онова добрия характер на съпруга ти, е трябвало да ти говори, че ако не си била ти, този щеше да види жена, само ако си плати. Но ти си го приела добре, заради удобрението на околните, за това че са ти говорили колко правилно решение си взела, а пък то е било правилно за всички покрай теб по ред причини, но не и за теб, ама от къде акъл да се сетиш. Ама ти си искала най-накрая да угодиш на всички, как така хем всички са съгласни, хем получавам почти всичко, рядко срещана комбинация викаш.

Четвърто, не знам с кой акъл правите деца от мъже, които после ще предадат гените си на детето ви. Това дете ще стане голямо колкото него, ще има неговите проблеми и болести и всичко това, защото пак не си мислила. Обричаш едно невинно създание на страдание още преди раждането си, защото нямаш акъл за две стотинки.

Пето, не виждам как създаването на отношения с някой без привличане, ще се отрази добре на каквото и да било. Никой, абсолютно никой не харесва дебели мъже, но не рядко става така, че баш такива хващате, за да си ви гледат, да ви угаждат, а не боклуци като някои от бившите ви, да имат позиция, да се опитват да ви намекват къде бъркате, пък вие защото сте велики да не възприемате и да си казвате че сте умни, велики и после с тези си мисли да взимате решения, на които всички да се хилят с глас, пък вие да си мислите че ви завиждат и някак още да си вярвате че сте страшно умни.

Последно, често срещано е една глупост, да води до друга такава и така докато се обърнеш си направила почти всичко възможно срещу себе си. Всичко това мила авторке, защото някак са те възпитали, че нещата в живота трябва да се случват лесно, без много зор да си даваш, без да се ядосваш, без да помислиш какво представляваш. Така почти винаги си била сигурна в глупсотите си, била си ядосана на хората които са ти намеквали че може би има върху какво да поработиш, пък те са го правили за твое добро, но понеже си неповторима си го виждала като нещо друго.
Пък едни други жени които познавам, работят от ранна възраст, учат същевременно, учат и в къщи за да са по-добри в работата, мислиш защото им е много лесно или защото са глупави? Те не могат да си намерят мислиш някой да си ги гледа, да си ги води тук там, пък те само да седят и да се радват. Да ама явно то не случайно учат и се развиват, защото те знаят, че го няма този филм, или правиш всичко за себе си и се развиваш и ставаш стойностен човек, или другото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0274d09598
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Това, че е дебел, не е проблем!

Аз също съм дебел, но жена ми ме обича, защото съм "мъж на място"! Сериозен, отговорен, стабилен, жертвоготовен, държа на думата си, в лице съм симпатичен.

Имам познати семейства, в които единият (или и двамата) е дебел, но това не им е проблем!

Грешката в случая е твоя, защото едно от условията, за да се ожениш и да създадеш семейство е да имаш и физическо привличане! Иначе човекът е просто добър приятел, но нищо повече!
Другото условие е да имате и силна духовна връзка, сходни възгледи, цели, приоритети.

Впрочем при теб - ти само съжителстваш, така че - по принцип си живееш в беззаконие и няма как да ти се даде точен съвет!

Всъщност единствения правилен съвет е да сключиш брак с този човек, църковен също, да се обърнете към Бога и да търпиш това, щом иначе е добър човек и баща!

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: eec99a842a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами това са били правилата на играта и ти си го знаела предварително и си взела решението дали си струва. Да имаш дете, но от човек, който не те привлича. Това е цената, която съзнателно и доброволно си платила. Защо се измяташ пред свършен факт? А и да ти кажа, това е по-малкото зло. Перфектен човек няма. Ако е сексапилен, ще е утайка и ли друго ще му куца. Така че стой си на гъза и не се вкарвай в излишни приключения. Разбери, че какъвто и мъж да имаш, си има цена. Дебелото може да се прежали, ама друго неща не. Например ако беше агресивен или пиянде, с това не се прави компромис. Идеално щастие няма. Само не ставай поредната разпоретина. Ако ще търсиш сексапилния, поне се разведи, а не ставай за резил.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d0c55e9f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Уж искате жените да раждат, пък после като се омъжат с главната цел да имат деца, пак не сте доволни и ги хулите. И вие не знаете какво искате.

Авторке, сгрешила си. Не е трябвало да се събираш с мъж, който не харесваш. Но стореното, сторено. Ако мъжа ти е много дебел, със сигурност задачата да отслабне му се струва непосилна. Трябва да му помогнеш и ти да се включиш. Предложи му да сте на диета и да спортувате заедно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 3a03269be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Аз лично затова съветвам мъже на тая възраст да не се хващат с жени на 35 които се опитват отчаяно да намерят някой и да забременеят... Резутатът и за двамата е по-плачевен от това да си останат сами и да си вземат някой домашен любимец... който могат да обичат истински. За съжаление човешката "любов" е такава - повърхностна, външна, краткотрайна, фалшива, с дълъг списък от егоистинчни изисквания. Особено женската. Много мъже също не могат да обичат, но тези които могат... вземете си най-добрия приятел на мъжа... едно куче... Да ви е вярно, да ви обича с недостатъците ви, да е наистина щастливо от малките неща които правите за него. Но много мъже и на 40 си остават с детски разбирания, и след 20 години "на сухо", като някоя им обърне малко внимание - хайде брак, деца... Еми "горчиво" и на двамата ви...

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5ab332c96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   4. "Четвърто, не знам с кой акъл правите деца от мъже, които после ще предадат гените си на детето ви. "
Ами ей с такъв. Жените имат определено врвме, в което да свършат тази работа. Иначе си прав, че гените на детето ще са същите, но като всички здрави, прави, атлвтични мъже НЕ са готови, бе искат да поемат ангажимент, жената избира този вариант. Но да съдим е лесно. На чужд гръб и сто тояги са Малко. И за каква нетърпелив от говориш изобщо, тя е била на 35, не на 19. Ако не беше този, щеше да е някой друг или донор. До там се докараха жените, заради несеруозниите мъже. Не се виждат колко са жалки и смешни катоо госпожици. Докато са такива, все повече жени ще взимат подобни решения. Или ще остават сами.
Авторке, разбирам те много добре. Аз не бих могла да си лягам до човек, който не ме привлича и ако трябваше да правя избор, може би щях да предпочете да съм сама или донор. Ако само теглото е проблемът, пробвай да предложиш да тренира те заедно. Карай го да се раздвижва и си хапвайте повече плодове и зеленчуци.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: c6b40c852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Как правите секс хора, които не са ви тръпка?
Как решавате да създадете поколение с хора, които не одобрявате физически и душевно?
Създавате деца само, защото сте на определена еъзраст и не мислите в каква атмосфера ще растат после.
Ей, за такива като теб, не ми е жал!
Решавате да объркате нечий живот и после ревете на приятелите си, на роднините и по форумите.
Егоизмът на такива като теб, авторке, егоизмът ви е проблема, и на мъжете, и на жените.
Създали семейство и деца, защото им било време и другите имали, с от кого - без значение. И после - лю-лююю този или тази как ще ги търпя.
Не едно семейство е било съсипано по простата причина, че всъщност не е трябвало да бъде създавано.
Семейство се гради с любов! Първо е любовта между мъжа и жената, после се появяват децата - плод на тази любов.
Жал ми е за горкия ти мъж!
Жена съм, но не ми е жал за теб!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 19cc0d08e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Само на 37 си, развеждай се и не си губи времето.
Той и да отслабне да не мислиш че ще се влюбиш магически в него?

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 94742a801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не е до външния вид и теглото. И да отслабне пак ще е същото.
Аз бях доста надебелял и жена ми не искаше секс.
После правих диета, отслабнах доста и се захванах със спорт- 4 пъти в седмицата кикбокс и понякога фитнес или на лостове през уикенда.
За 3- 4 години станах горе доло като атлет, някои ми казват че имам уникално тяло за възраста си (вече съм на 50).
Въпреки това жена ми не ми дава секс. Ако ми даде я плюща до побъркване, гърчи от кеф. Обаче съм изумен че избягва секса, предпочита да гледа телевизия. А понякога ме заглеждат разни пикли по на 16- 17 години.
Смешното е че приятели са ми казвали че сега жена ми сигурно много ми се кефи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: efdb5b0a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 4, до долу коментиращите.

На думи е лесно, някак прекарваме всичките си оправдания през мисловната ни дейност и измисляме нещо умно, което да кажем, с което да направим какво? Да се утешим, да си дадем сили.

Така и дебелия господин коментиращ под номер 6, че жена му го обичала. Той знае какво представлява, но е сигурен че тя го обича, защото бил мъж на място, защото се описва като божество и като нейна единствена опция. В същото време изобщо не се замисля, че казаното абсолютно не е вярно, както и че няма значение какво прави, ако тя не го определя като любовта на живота си- ако има съмнения относно това, питайте авторката и не само нея, а най-вероятно мъжът на авторката мисли като номер 6, каква е разликата? В самовнушението. И все пак за по-голяма достоверност, човекът решава да даде пример с негови познати, в които нямало проблем че мъжът бил дебел. Всичко било наред пак според него, пък всъщност и дете знае, че няма как да знаеш как са нещата в чуждо семейство, обикновенно не са точно така, както биват представени. А ако е наред защо му е на обичан стойностен мъж, без проблеми, да влезе във виртуала в клуб за взаимосподеляне и да напише че той е супер.
Разбира се номер 14 за разлика от 6 е мъж на който стискам ръка. Човекът не се самозаблуждава, вероятно го боли, вероятно не може да намери решение за себе си, но е честен пред себе си, което значи че живее така както трябва, предвид обстоятелствата, предвид грешките си и съм сигурен, че той ще намери решение на проблемите си, за това сме тук, да си помагаме взаимно, да се лекуваме и да живеем добър и достоен живот, не да търсим оправдания пред себе си.
Аз също съм дебел, не знам колко съм равнопоставен спрямо другите мъже, не е и важно защото съм това което съм, не съм семеен и знам колко е трудно да имам партньор при това дългогодишен. Не знам дали ще остана без партньор, но съм сигурен че не желая да се самозаблуждавам, че ще имам дете което ще е прекрасно, ще расте без проблеми, че ще прилича на мен, но няма да има моите гени. Не искам да имам жена, която да е с мен поради някакви причини, които самия аз не искам. Защото ще и изтече времето, както каза номер 11 или това да се отвърне както каза номер 13, че не трябва да стигам да съм лош донор защото някоя бързала.
И най-ужасяващото е това, което каза номер 12. Що за човек с какви мисли, ще се съгласи да живее с човек, който не харесва и не го привлича? Болен човек, само че не както аз съм болен, от което съм качил килограми, а умствено болен. Човек, който може да се прави на любящ, който може да прави секс с мен, дори ако това му е страшно неприятно. Аз не бих могъл да направя подобно нещо, ако жената не ми харесва, ако е пълна като мен и грозновата независимо че и аз съм такъв и си давам сметка за това. Заради отношението ми? Хората не са чак толкова различни, какво бих могъл да дам аз на жена, която не може да получи от друг, по красив от мен? От бързане и отчаяние, че иска да живее при мен, че ще се възползва от моята добрина и щедрост, да съм просто все едно неин родител и нищо повече.
Или както казва номер 8, по добре пълен и да не ти харесва, отколкото нещо друго, каквото и да е то. И би следвало това да ме утеши и би ме накарало да се чувствам мъж? Че съм по-малкото зло, че може да имам съпруга като авторката, при това казвайки го тя още на 1-2 година, как ще е след 10? Кое ще е по-голямото зло тогава и какъв ще го играя аз в семейството.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 851e63fe87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 1 топ коментар.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 01f35f7dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Твърде клиширана измислица.
1. Разбира се, че човек трябва да цени стойностните хора, но не може да бъдеш с човек, който не те привлича изобщо. Всеки заслужава половинка, с която се привличат взаимно и за всеки влак си има пътници.
2. Значи здравите физически хора с нормално и атлетично телосложение не са способни на любов? Само защото имат добри заложби и/или се грижат за тялото си? Обобщено? !
Пълни провокативни глупости!
Ж

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: c852663f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке човек в живота си има приоритети, хубаво би било да осъзнаеш своите, защото си на 37, а исканията ти са като на 17г дете. Не може човек да има всичко което пожелае, затова подрежда желанията си по важност и се примирява с несбъдването на тези които не са му толкова важни.
Реално сама признаваш, че секс със сексапилни мъже си имала през живота си в доволно количество, сега имаш семейство, дете, добър съпруг и баща на детето, човека те приел с всичките ти недостатъци и те уважава, не мислиш ли че и ти му дължиш уважение? Имал един кусур и искаш от него да го премахне, ами ако той поиска от теб да се промениш, да оправиш твоите кусури, които не му допадат? Или се мислиш че си перфектната жена и съпруга?

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 365a50dd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 4 е жена, нали. Толкова безпощаден може да бъде само нежният пол.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 365a50dd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   14, твоята май си има някой? Тя казвала ли е, че не иска секс защото си дебел?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 4992285212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   По-голяма глупост от това да имаш дете, просто за да имаш и защото нямаш време за губене не съм чувала. На твоите години съм, но предпочитам да съм цял живот сама, отколкото да съм в твоята ситуация. Децата никога не са били гаранция за нищо. В консуматорския свят в който ще растат съвсем няма да дават гаранция за нищо. Мислиш че един ден ще се грижи за дъртия ти г. з? Мисли си. И моя съседка така си е мислила. Дала е всичко за дъщеря й. Сега дъщеричката, натройвана от съпруга, съди майка си за апартамента й.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 38876b24bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Като човек с дългогодишен щастлив брак - аз подкрепям номер 6!

Това дали си по-пълен или не - няма никакво значение, щом жена ти те харесва такъв!

Аз също познавам семейства, в които единият е по-пълен, но са много задружни и сплотени!

Номер 4/15 - в случая се изказва неподготвен, защото не е семеен и няма как да знае, че външността в семейството(щом в началото сте се харесали и обикнали) няма никакво значение!

Братушките имат една такава поговорка за красотата в семейството, която е много вярна: "с лице вода не пиеш"!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: cf0593f702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22, аз съм 14
Може и да е имала, макар че не съм я хващал. Единствено поведението и го подсказва. Сега няма. Ако има ще е голяма далавера понеже ще имам причина да я зарежа. Но не мога да я хвана. По едно време и следях телефона, но освен на работа и по магазините не ходеше другаде.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: cf0593f702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Пичове
ходете на спорт 3- 4 пъти седмично, яжте здравословно, зарязвайте алкохола и цигарите. Разделяйте се с ефтиния допамин. Бъдете корави. Правете го за вас, не заради жените. Виждате че за тях угодия няма. Не е трудно, от един момент почва и да ти харесва. Аз ги почнах тия неща понеже ми дойде до гуша от жена ми и ми се прищя да се разделим и да си карам живота както на мен ми е кеф.
Жена ми сега взе да се панира. Почна да и светва лампата че нещо се мъти. Преди само ми крещеше и ме ругаеше, сега ми ходи по петите и разправя че много ме обичала. Само че за секса не се сеща.
Смятам да и предложа развод или отворена връзка. Да си избере каквото по добре я устройва.
Изглеждайте добре за да държите жените си в шах. Да знаят че един мъж може и да не е вечно техен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 5779f6536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   14 е прав (като оставим на страна колко голям атлет и ебач е). Той и да отслабне, пак няма да го искаш. Ти никога не си го искала, няма и да го заискаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: be1f7ab4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Леле!
Жена съм на 36, мъжът ми е на 42.
Взехме се преди 10 години. Той висок, с широки рамене, здраво тяло. Аз 55 кила. Перфектни! И?
Качих 40 кг по време на бременността. Абсолютен кит! Три години ги свалях. Мъжът ми сега е от въртял едно шкембе и един гъз.
Бъзикам го, че ще го правя дядо Коледа за допълнителни пари.
И пак го желая. И го обичам и бих го избрала в сегашната му форма.
Ами ако утре, недай си боже, стане нещо и авторката се осакати, надебелее и т. н
Повърхностно е и адски неуважително и долно да говориш така за бащата на детето си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker