Харесвам друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам друг
преди: 2 месеца, 24 дни, прочетена 742 пъти
Здравейте,
Случи ми се нещо което не мислих че ще ми се случи някога, но може би беше неизбежно предвид обстоятелствата..
Имам приятел от 5 години, живеем заедно. Имахме “пауза” от година и половина общо, като през цялото време открих че е бил с друга. Преодоляхме го някакси, той осъзна че е направил грешка и прави всичко по силите си да ми покаже че е с мен и иска бъдеще с мен. Проблема обаче е че аз не се чувствам така както се чувствах преди, не че не го обичам, напротив, но не е същото, даже е трудно да се опише. Изникват ми спомени от миналото, сещам се за разни неща и тн, макар че мина половин година откакто се събрахме пак, и постоянно мисля за изневерите му и някак претръпнах.
Тук идва момента където се появява другия човек- съвсем случайно, от обща позната приятелка, с него работим една професия, но в различни градове. Два пъти се виждахме, на по кафе - той дойде по работа в моя град, втория път аз пътувах също свързано с друг ангажимент, много ми е приятно с него, говорим си за всякакви неща, държа да отбележа че срещите минаха чисто приятелски, даже не е правил намеци освен че втория път ме почерпи с едно кафе. Предполагам че той няма идея че имам приятел, не ме е и питал никога директно.
Тук идва моята дилема-моя приятел в момента прави всичко за мен, даже по време на цялата ни връзка не се е държал така досега, готов е дори да се преместим в другия град заради мен и работата ми, казва че е готов на всичко да докаже че иска да е с мен и че яинаги дълбоко ще съжалява за постъпките си. Не знам какво да направя колкото и клиширано да зви-наистина съм много объркана. Не знам защо продължавам да мисля за другия човек, та ние дори не комуникираме често- на 2 седмици някое идруго съобщение и за 2 месеца тези две виждания, като цяло не съм сигурна дали ме харесва но предполагам понеже той е доста срамежлив и затворен.
Не знам какво да направя ако има хора преминали през подобни неща ще се радвам на съвет- да дам ли шанс на привтеля ми, който въпреки всичко всъщност е бил до мен при много трудни обстоятелства или да започна нещо ново или начисто?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 6a6f26bf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не бих могла да простя, защото ще мисля само затова, че съм била предадена и направена на глупачка. Дори и сега, ако разбера, че мъжът ми ми е изневерявал, ще го зарежа без да ми мигне окото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 7bb17e7663
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Авторке,
Няма как да прецениш без да си спала с другия пич.
Виж там какво можеш да направиш по въпроса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 26305a013f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За мен се оправдаваш чисто по женски, че заради едно нещо се е стигнало до друго нещо.
Той в момента прави всичко за теб, защото усеща че ти не си на 100% в тази връзка, ако някога си била изобщо.
Иначе нищо ново, две кафета и ти вече си се леко увлажнила, което не променя факта че си говорите често, което чисто и просто показва, че този твоя за теб е даденост, не цел.
Единственото което те държи е, че виждаш че този ще направи всичко за теб, мисли за “бъдещето”, а ти хем искаш да не затваряш вратата, хем искаш да се пробваш с другия, кой знае там какво ще е бъдещето.
Най ме безпокоят жени, които не говорят с чувства, а само със статистиката, дати, числа и оправдания.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 46fc35964f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това му е грешката на приятеля ти че е свалил твърде много гарда да направи всичко което искаш и по този начин се губи тръпката и интересното. Трябва малко повече да се държи грубо и арогантно е да ти стане пак интересен сега е малко като кастриран като прави всичко по силите си за да ти угоди-голяма грешка от мъжка гледна точка

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: d04b6a46fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Каква е тази любов и тази връзка с година и половина пауза? Разбирам да е бил на околосветско плаване, на експедиция, на военна мисия, ама пауза защото не искате да сте заедно? След като сте разделени и тогава е бил с друга, за каква изневяра пишеш? Ами ако се разделите завинаги пак ли ще ти изневери, ако е с друга?
Имаш претенции към него, обаче ти каза ли му за другия, че си се срещнала и мислиш за него? Уж е само приятелски, не си сигурна какво чувства той, обаче вече си правиш сценария за нещо ново и на чисто?
Не с нас, анонимните, а с приятеля си трябва да си изясниш проблемите във връзката си. Това засяга само вас. Честно и почтено е да сте откровени и да не криете нищо. Каквото е преживял и направил Х или Y, то е според неговия опит и живот, не твоя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker