Лошо ли е да си полигамен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо ли е да си полигамен?
преди: 6 месеца, 17 дни, прочетена 1291 пъти
Мъж на 30 много сексуален който обожава жените от всякакви възрастови групи. Имам хубава връзка с красиво момиче от 2 години. НО... аз разбирам за себе си че съм полигамен мъж. Лошо ли е да си такъв какъвто си? Застрашава ли според вас връзката ми? Трябва ли един мъж да се откаже от своята полигамност за да има семейство? Ако един мъж се откаже от своята полигамност това означава ли че той евентуално ще бъде скопен я от жена си я от семейството си я от живота? Губи ли един мъж своята мъжественост и природа ако се откаже от своята полигамност която е дълбока част от самият него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 4fa89f38b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Моногамността е топ и за двата пола, всичко друго е интерес при връзка със няколко човека, винаги е било така.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: fca51fd6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   "Трябва ли един мъж да се откаже от своята полигамност за да има семейство? "

Това трябва да питаш приятелката си май, не сподели... Не знам дали си чувал, но хората говорят един с друг, казват какво предлагат и какво очакват в едни взаимоотношения. Като не ти изнася - чао. Ти още малко опера ще изнесеш...

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 59a993d08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   От описаното ти се чувстваш страхотно, доволен си и всичко ти е наред. В същото време пускаш тема във горум за взаимопомощ? А кажи ми колко да си доволен.

Иначе тези които нямат против полигамията, често ми седят някак комплексирани с желание постоянно да се доказват, което не е нещо, което правят удовлетворените хора.

В същото време аз не мога да оценя жени които са имали много партньори и такива които спят с по няколко едновременно. За мен тези жени са без стойност и дори да са уникално красиви, изобщо не мога да ги приемам като източник на емоции.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 8d4fb08af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Няма лошо, но трябва да и го кажеш, ако искаш да си честен и достоен мъж. И тогава ще се изненадаш с колко ще те поведе тя в бройката. Ние жените също не сме моногамни. И ние имаме нужда от разнообразие. Аз не бих си развалила " връзката", но бих те ползвала за банкомат и подкрепа, докато правя секс с други мъже и когато изпадне нещо по-читаво ще ти бия шута. За дете с такъв мъж и дума не може да става. Това е цената на това да не си скопен.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 5b7b17e142
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Е затова е трябвало да се наживееш като по-млад. Аз до към 21-22 умишлено никога не съм имал приятелка, защото бях наясно със себе си и че искам да бъда с много жени и да преживея различни неща. Правил съм какво ли не, тройки, групови и т. н. и се радвам, че съм си го изживял това. След това вече се кротнах след като съм видял всичко така да се каже и си имам сериозна приятелка, на която държа и не бих я предал или правил нещо с друга зад гърба й. Мога да кажа че даже ми е писнало и си искам едно момиче. Може и да съм изключение и не всички да са като мен, но аз така ги виждам нещата. Докато сте млади ви е времето за тези неща, защото после тези неизживяни желания избиват и ви развалят семействата...

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 11395dfc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ми не лъжи момичето, толкова ли е трудно? ! Остави я да си намери нормален. Защо ще и похабяваш младостта? Да се трепе и старае за някакъв, който само ще зяпа жени и ще се чуди коя да свали. И колко е изпускал като е във връзка.
А ти ги сменяй през час като искаш.
Не си полигамен, а лек.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 037e44b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Никоя нормална жена няма да е съгласна да ебеш на ляво и на дясно, докато тя мирно си кротува вкъщи. Или си ебеш и забравяш за семейство, или имаш семейство и си сядаш на гъза, или си намираш някое курве, което е съгласно да сте в отворена връзка (ама какво семейство ще е, е друг въпрос), или си поредния двуличник, който вършее зад гърба на жена си скришно и рано или късно си преебава семейството.

Не може хем душата в рая, хем курс до края. И аз искам да имам харем, ама не може.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: ccdf77fe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом си полигамен, по-добре не лъжи жената, така или иначе ще те хване в един момент и само ще доведе до драми, негативни чувства и т. н. Приеми се такъв какъвто си, но бъди открит по този въпрос и си търси жени със сходни на твоите разбирания или ходи на проститутки. Щом не си моногамен, поне не бъди лицемерен и неискрен, поставяй нещата открито, другото е живот във вечна измама, поне аз не бих издържала така, по-добре в някакви периоди да съм сама, отколкото с някой фиктивно. Лошото е, че има доста мъже, които нямат смелостта и достойнството да се заявят какви са, и предпочитат да мишкуват на принципа хем да си имат нещо сигурно, хем да си търсят и разнообразие. Обикновено този подход не води до нищо добро.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 60e94f4485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С жена никога няма да си истински мъж, не се заблуждавай. Не случайно в Спарта мъжката любов е била на по висока почест, от браковете с жени за продължаване на потомството.

Един от многото

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 12590693d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Намери си полигамна жена, и проблемът ти е решен.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: dd1a644ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Да, лошо е да си полигамен!
Защото това води до много грехове и то тежки!

Трябва да не го правиш, ако искаш да водиш нормален живот!

Но никой не е полигамен по естество - човек е създаден от Бога моногамен! За Адам е била създадена и дадена - една жена! Това е установеното от Бога!

Проблемът при хора като теб идва от приемането на такива помисли и съгласяването с тях, но знай - че тези помисли са от лукавия(дявола) и са гибелни!

Според мен изходът е един - покаяние и да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш постепенно в православната църква!

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: b026c0e18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   "Застрашава ли според вас връзката ми? "

А, не бе! Всяка жена си мечтае да прекарваш време с нея един-два пъти седмично и през останалото време да ходиш при други. А ако забремениш няколко и всичките останат самотни майки най-добре. Хвърляш там по няколкостотин лева издръжка на всяка и да се оправят....

Толкова ли си безчувствен и заблуден, наистина? Тя за какво да си губи времето с теб, като за някой друг ще е единствена и той ще ѝ дава цялото си внимание? На нея и на бъдещите им деца.

"Ако един мъж се откаже от своята полигамност това означава ли че той евентуално ще бъде скопен я от жена си я от семейството си я от живота? "

Не, ама ако си достатъчно "полигамен", т. е. развратен може да си докараш някоя болест, която да те остави инфертилен, неспособен да имаш деца.

"Губи ли един мъж своята мъжественост и природа ако се откаже от своята полигамност която е дълбока част от самият него? "

Каква мъжественост, разсъждаваш като пубер:
"Е*е ми се, ама много. Как да е*а повече? "

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 4a279348c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако жената до теб знае и те приема като такъв никой нищо не може да каже. Така или иначе жените май точно по такъв тип мъже си падат. Иначе ако има морални ценности и е моногамна евентуално ще търси същото и в партньора си. Според мен си намери себеподобна и си живей щастливо вместо да разпъваш локуми колко сме полигамни и моногамни мъжете. Но бъди спокоен, шансът на една жена да бъде моногамна и лоялна е сравнително малък в днешно време.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 36b7807715
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Грешката ти е, че типично за... мислиш, че само мъжете сте полигамни по природа. Въпросът е, готов ли си на отворена връзка и да създадеш семейство с полица на жена?
Ако искаш жената да контролира тези си инстинкти, ти готов ли си на същата "жертва"?
Много дебилски разсъждава. Дали пък нямало да си скопен? !
А жената защо да не си ползва и тя "онази" да не се чувства така и тя?
Или е просто комплекс и искаш да притежаваш като собственик една, затворник на твоите подминати от еволюция базови инстинкти, а тя се адаптира и живее според теб?
Отворена връзка и нямаш грижи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 73c0eccf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да, трябва да се откаже и да си гледа семейството. Ама това е само моята гледна точка. Както и жената също. Не единия да изневерява и детето да расте в много кофти среда, или пък да се разделят и примерно майка му да води различни "бащи". Навсякъде семейството и като цяло стойността му се обезцениха и виждаме какво следва от това - нещастни хора, самотни хора, егоисти, без деца. Тази цивилизация отива към приключване за съжаление.
А разликата между това да си мъж и немъж, е да можеш да се откажеш от много неща, в името на.... Иначе си просто поредния егоист, който "изживява себе си". Не те съдя, де, но реално животът винаги е бил пълен с гадни неща и множество компромиси.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 0ec8892be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Да, да, да, да и да! Отговорът на всичките ти въпроси е ДА! Мъжете сме устроени различно от жените, полигамни сме и можем да бъдем с много жени, без да се обвързваме емоционално, даже колкото повече жени сме ебали, толкова по-мъжествени и желани ставаме за самите жени. С жените е точно обратното. Те вече наистина са моногамни и не трябва да се ебат с много мъже, защото с трупането на бройката им се отнема от женствеността, изхабява им се психиката, стават нервни, злобни, истерични и намразват всички мъже, и после не могат да се задържат в моногамна, сериозна връзка с един човек за дълго време, или стават самотни майки от едно лашкане с непознат за 1 нощ, защото са се научили на разнообразие. И не, не са двойни стандарти (както сега ще ревнат квачките тук "ама щом мъжете могат така, що и аз да не могааа!? "), а просто природата е решила да даде повече предимства на мъжете, отколкото на жените.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 5708812afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Мъжете сме полигамни, докато не се влюбим истински. Поне при мен е така - влюбвал съм се 3 пъти в живота си и основното, което забелязвам като се влюбя истински е, че всички останали жени спират да ме интересуват - изобщо нито ми харесват, нито ги забелязвам, дори и да ми се натискат.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 00a014ded4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не, много е хубаво. Като си полигамен защо ти е приятелка и семейство? Живееш сам и вършееш наред каквото ти падне, като животно. Или си вземаш една полигамна като тебе.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: d935290a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ако си полигамен, защо имаш връзка с едно момиче?

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 1d5fa41f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Бързо оздравяване

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 1daef2923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Полигамността реално води до разпад на обществото и семейството. Виж какво става в западналите държави в Африка, където полигамността си важи (разбира се, това е само един от факторите защо са зле).

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 051d45be02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Сърцето не може да бъде разделено по Соломоновски. На мен ми звучи като поредното извинение да изневериш. Не е обичаш достатъчно това момиче, за да имаш подобни мисли. Бъди какъвто искаш, но не я заблуждавай. Според мен няма да иска да остане при мъж, който може всяка вечер да е с различна. Каква стабилност, ще има тя с теб. Тя няма как да ти има доверие. Така тя става поредната ти бройка в харема. С какво тя ще е по-специална. Поредната бройка, а жените не искат да се чувстват като стока. Аз разбирам семейството като симбиоза на мъж и жена. Това е сливането на две души, за създаване на нещо ново. Тези две парчета трябва да се допълват. Моногамията е единственият начин да се създаде здраво семейство.
Ако се откажеш от полигамията, защо смяташ, че непременно живота ще те скопи. Може и пет жени да имаш и живота да те скопи. Никой няма гаранция, за това какво ще се случи в бъдещето. Мъжа не губи мъжествеността си когато остане само с една. Мъжко е да си с нея, без задни мисли. Да се престашиш, да бъдеш наранен. Да превъзмогнеш егото си и да ѝ се отдадеш напълно. Белите лебеди, вълците и други имат само един партньор в живота си. Те не се отказват от своята природа.
М 25

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 15709bbecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Това е курварство и комплексарщина. Искам да ми обясниш какво повече освен една дупка може да ти даде всяка друга жена от тази, която имаш вкъщи.
Пуснал е темата тук, за да може много други мъже да му правят евала и той да се почувства по-малко виновен и да си вдигне самочувствието, , че е тежкар и чука жени. И сега не ми започвайте с това, че мъжете били полигамни, жените били моногамни, така сме били устроени. Да, така сме били устроени, но ние сме създадени да еволюираме. Ако не ти харесва, хОди си ловувай, щото така е било едно време и пали огън с клечки.
Ама не, ние сме в цивилизацията (когато става въпрос за битови неща).
Не я обичаш достатъчно, щом искаш да изневеряваш. Единствено може да се хванеш с някоя, която е на твоя акъл. Ама трудно мъж ще си хване жена, която спи с много мъже. Не я приемат на сериозно. Но пък на сериозната изневеряват. :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 4fa89f38b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Коментар 22 е точен.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 947e3e8358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Полигамност е политкоректната дума за курвалък. Как мислиш - лошо ли е да си курвар/курва?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 7f84b27fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Добре брат, като си полигамен дай твойта приятелка насам, а ти ходи с други. Мисля, че ще се изкефи, а пък аз нямам против да си я оправям от време на време.
Така как ти се струва? Що не и предложиш, ако си ок така, няма какво да се чудиш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: e26e17afe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Н 24 много точно изказване. Мога да приема, че хората са различни и имат различни нужди, но не мога да приема лъжата, лицемерието и игричките, когато се отнася до взаимоотношения между хората. Повечето мъже прилагат двоен аршин, когато става въпрос за полигамия и кръшкане. За тях може, за жените не, за това се прикриват, за да не дават зелена светлина и на жената да започне да ходи по други, както и да не си изпуснат сигурна опция за секс. Хубаво е, че лека-полека този несправедлив модел се разчупва и жените започват все повече да нямат толеранс към този двоен аршин. Това, което описва авторът нямаше да е укоримо само по себе си, ако не беше лицемерен към приятелката си и към другите, с които се опитва да спи. Морално би било от самото начало да заявява какъв е и жените да си преценяват дали отворена връзка ги устройва. Всичко друго е мишкарско поведение.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: a4247c7408
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Човекът е социално животно. Няма как да остане моногамен. Това е част от социалните контакти и живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker