По-млада жена, реалистично ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По-млада жена, реалистично ли е?
преди: 2 месеца, 23 дни, прочетена 2295 пъти
Разделих се с 3 годишната си приятелка.. понеже сексуално замряха нещата - не мога да кажа точно защо, просто така стана взаимно и се разделихме мирно и без драми.

Скоро станах на 36г, физически съм сравнително добре - 1. 94см / 92кг, т. е висок и не лош тонус, но нямам плочки, имам мазно около корема и малко паласки, примерно 15-16% подкожни мазнини, леко dad bod :D но имам и някакви мускули.

Изкарвам добри пари за нашите стандартни, понеже съм съдружник с доста % в западна фирма и заплатата ми е $200k и с мегдан да изкарам много повече, ако фирмата достигне до IPO и т. н.

Това с финансовата част го крия от жени, просто казвам че работя remote за западна фирма на заплата и толкова.

Както разбирате, искам да си намеря свястна жена за семейство, не меркантилна. Малко последен влак гоня, но работих много години за успеха си.

Въпроса е че искам да създам семейство с жена, която е поне 8-10г по-млада от мен. Според вас реалистично ли е или 26-28 са прекалено млади за мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 24e4815c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Човек, няма достатъчно жени. Особено млади в детеродна възраст. Иначе, може всичко. Ако искаш си хвани и 16-годишна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: d74c2dc2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Реалистично е, но не си крий дохода. Не искам да те разочаровам, но освен, че трябва да се скъсаш да я сваляш, трябва да има и финансов интерес все пак. Ти си на 36. Сега.... един куп мъже ще ти кажат, че си екстра, но за жена под 30 си застаряващ чичак. Ако не предлагаш финансова сигурност на тези години просто не си струва някоя да се хваща със застаряващ мъж. След някоя и друга година болестите ще почнат да чукат на вратата. Ако нямаш пари полза от теб за млада жена няма. За някоя на твоята възраст може би, но пак ще се гледа какво си постигнал финансово, предвид че на тая възраст си все още сам. И това не бих го нарекла меркантилност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 6e8602f475
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Реалистично е, но трябва да поставиш картите на масата и да е наясно, че ще е по сметка. Видях много жени през годините, които родиха на пълните отрепки без една стотинка. А и за подкожните мазнини, според мен имаш поне 30%.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 7f9e6abfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

4.   Повече от реалистично. Даже точно там трябва да се целиш. По-надолу от 26 не слизай обаче, хамави са.

И да, достатъчно е да знаят, че поне 5-6к на месец нето изкарваш и имаш жилище, другото е въпрос на взаимна симпатия. И аз не бих им казвал за 200к, ще привлечеш кофти материал.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8c2837e06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

5.   Зависи какво имаш предвид под добри пари. За да се хване някоя с доста по-стар трябва да има облаги. Ако днес ти кажа "ходи ми се на някое топло местенце", утре ти да дойдеш с билети за Малдивите. Ако ти кажа "карат ми се ски" - я да ме заведеш в Швейцария, я някъде дргаде. Андора също става популярна дестинация, а с бившия не можахме да отидем там. Мина онова време на жени, които се впечатляваха от кола или апартамент. Аз съм пораснала в мезонет, най-добрата ми приятелка - в къща в Марково. Трудно би минал и с почивка в Париж - била съм там десетки пъти.
Ако търсиш скромна която не иска нищо - ще те разочзровам. Те са с набори, учат и градят кариера заедно - sugar daddy не им трябва.
26-28 сега навилизат в живота, а ти искаш да направиш някое момиче слугиня. Голяма част от тях или са емигрирали, или ще емигрират. Друга част са с връстници. И трета част искат лукс.
В обобщение или вадиш големите пари, за да си позволиш по-млада. Или ще си седиш сам.
ж, 25

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8c2837e06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

6.   Не гледаш ли "Ергенът"? Младите там са предсъавителна извадка. И в моята работа няма жена без хиалурон и филъри в лицето, нищо че едва са минали 26. Превантивна мярка срещу бръчки било. Вече не е опция и да търсиш по селата - мина вреето в което там бяха по-скромни. Темите на разговор са козметични процедури, маркови дрехи, почивки. А за тях ти вече си "дърт", така че трябва да имаш повече. А как се подиграват с такива "чичита" зад гърбовете им ти е бедна фантазията. "Да киха пара и да не ми лази по нервите че такиа като него чакат на опашка"
Успех все пак

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8230e0f58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

7.   "Както разбирате, искам да си намеря свястна жена за семейство"

Тук ме изгуби... Хубаво че изкарваш добри пари, и си имал късмет да се родиш 1. 94, ама "свястна жена за семейство" дори и такива късметлии като теб няма как да намерят, камо ли пък млада... Но можеш да си намериш млада жена за ебане. Може да се случи и да забременее и да ти направи дете. Имаш пари и за адвокат да вземеш 50-50 попечителство. Това е най-близкото до семейство в днешно време.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 3101d3cc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Защо да не? Хубаво е мъжа да е по- голям от жената.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 43c04d5615
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Номер 8, адекватен коментар.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 43c04d5615
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   Възможно е, търси коректна партньорка за връзка, има такива жени, но им казват отначало още какво точно търсиш, така със сигурност ще откриеш жена за теб, успех.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: a5e6988b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Не им говори за имущество и пари. Казвай им, че искаш семейство. Още на 26 има много свестни момичета, ориентирани към семейство. Подбирай ги да не са изкуствени с джуки и всякакви други "корекции" и да не се обличат като к*рви и имаш най-добър шанс да попаднеш на подходяща. След като си убеден, че си намерил жената, е препоръчително да ѝ направиш деца в рамките на 3-4 години. Над 40 е рискова възраст за бащата, увеличават се случаите на генетични и хромозомни аномалии при бебетата.

Имаш шансове да намериш 26-28 годишна, но имай предвид, че статистически браковете с 10 години разлика се разпадат доста повече от тези с 5 или по-малко. От гледна точка на здравето и развитието на бебето, обаче, е разбираемо, че търсиш такава. Оптималната възраст за една жена да стане майка, от гледна точка на здравословното и когнитивното развитие на детето, е в диапазона 28-32. Тогава вече са натрупали знания и житейски опит, но все още са физически здрави и фертилни. Това се подкрепя от проучвания.

При всички случаи, за да привлечеш и задържиш една жена, трябва да се интересуваш повече от нея, отколкото от себе си. Ти имаш добри физически характеристики и финансови възможности, но ако наблягаш на тях, ще привлечеш само повърхностни материалистки. Интересувай се от самата жена, с която говориш, и наблягай на общото в интересите, ценностите и визиите ви за бъдещето. Успех.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: f2fe9b3d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Постове №2 и №5 са за съжаление поредния пример, че жените сами гледат на себе си като на стока, която си има цена, и се купува и продава.
Лично аз те съветвам да не си "купуваш" такава жена, която освен с простотията и лакомията си, нищо няма да ти даде. Даже да ти роди дете, не забравяй, че тя ще е тази, която ще се "грижи" за него и ще го възпитава, докато ти изкарваш пари. А изрази като "застаряващ чичак" и "sugar daddy" за 36 годишен мъж, говори за ниско интелектуално ниво и силно изкривена представа за реалността.
Ако искаш да водиш някоя на Малдивите, пусни обява, че търсиш такава да правите секс в замяна на екскурзия до Малдивите. Телефона ти ще загрее, паметта му ще свърши от снимки на голи цици и задници.
Що се отнася до твърдението, че повечето жени на 20-25 г. предпочитали да са с набори и заедно да правят кариера, ами точно от правене на кариера после се пускат теми като "Секс веднъж в месеца", "На 28 г. сме и не правим секс", "Самотна съм, да му изневеря ли".
За теб като мъж е важно да си здрав, да имаш самочувствие, да имаш поне нормално пари, и да не даваш вид, че си на зор откъм женско присъствие. Вземи смени 2-3 по-прости жени, за да обръгнеш с чувството на загуба при раздяла. Жената, като усети, че ти пука за нея, става като вълк, вкусил кръв и почва да ти върти номера.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: f6c7b9677f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

13.   Гладните кифлички се скъсаха да пишат глупости как едва ли не единствения ти шанс за връзка с по-млада е като и придложиш пари срещу любов. Глупости! Такава връзка съществува само между проститутка и клиент. Факт, е че не малка част от днешните добре изглеждащи български жени биха се хванали с някой толкова по-голям от нея единствено срещу финансово обезпечаване, но на Филипините офертите са доста по-добри. Преди години мой приятел беше там, и ми каза, че само защото си бял и от Европа всяка една филипинка е готова на момента да сключи брак с теб. Никоя въобще нито ти гледа колко пари имаш нито колко си стар. Искат само европейския паспорт. Познавам доста добре финансово обезпечени европейци, които си взеха красиви жени от Азия и не се занимава с претенциите на Ганка, Пенка и Стаменка. Иначе 28 годишна жена не е никак млада, ами направо си е стара. Просто льохманите много им надуха балона изкуствено както и на имотите в България……. но скоро тия балони ще се спукат кански…….. Аз се запознах с жена ми като бях 40г. а тя на 21г. и веднага заживяхме заедно. Тогава тамън ме уволниха от работа и нямах спукан лев. Хранехме се предимно с боб и картофи и си седяхме само в къщи, до като си стъпим на краката. Тя започна да работи преди мен. Дори по данъчна декларация в момента тя е по-богата от мен. Има земи, къщи, аз само апартамент и 15 годишна кола. Иначе съм 1. 70 висок с шкембе и оплешивял отдавна, но имам самочуствие и много си вярвам и хич не ми пула как изглеждам. Всеки ден пия по една каса бира и ям по една тенджера кебабчета. Проблема при теб е самочувствието и самооценката пич. Ти нямаш вяра в себе си и това в момента ти е голяма пречка. Баце, ако имаш моето самочувствие и твоята пачка може да имаш най-готини 18 годишни. Просто си сдухан и там някакви пари и визия не помагат, освен ако не решиш направо да си купиш булка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: f8dd1d4fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Ами те са идеалната възраст за теб. Стига да си младолик. Повечето жени остаряват по-бързо от мъжете. Виж в Ергенът. 25 годишни момичета приличат на 40 годишни лелки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 8e924c179f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Нямаш никакви проблеми, особено ако не си бил женен и нямаш деца.
Мъжът ми е по-голям от мен с 9 години. Кумът е по-голям от кумата с 10 години. Баща ми е по-голям от майка ми с 8 години. Мъжът на съседката ми е по-голям с 12 години.
Повечето двойки са с близка разлика, но има достатъчно двойки с такава разлика.
Една жена, която е прекратила връзка, защото връстниците и още бе са се наживяли, ще предпочете улегнал мъж, който знае какво иска и вече е готов да създаде семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 8e924c179f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Ха-ха, номер 11 голям статистик се извъди.
Преди малко написах пост за връзки с разлика 8 и повече години.
Моят брак е 21 години, на кумовете - 25, на родителите ми - 53, на съседите - 41.
Точно браковете, които се разпаднаха около мен бяха с 2-3 гидини разлика или връстници. Все по причини - ненаживял се мъж и вдигнали сватба на по 25-26 години.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 8c2837e06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   Искал семейство и жена, ама няма да казва колко пари има. Тая връзка ще започне с лъжа. Даваш ли си сметка за това? Що за балък и каква ниска самооценка имаш щом мислиш че само парите ще привлекат жената и затова си решил да ги скриеш. Внимавай да не останеш ти излъган накрая. Много кухи тарикатчета се навъдиха последните години. Аз затова никого не запознавам със семейството ми. Много трябва да се изпотиш, за да заслужиш по-млада. Много баровци и сметкаджии си отсават стари ергени от много схеми и тънки сметчици. А жените имат силна интуиция и отсяват такива.
ж, 27

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 392f09ffe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Е как да не е реалистично. Точно с такава си пасващ. Аз такъв като теб бих го харесала, ако е красив и добър в леглото. Не всички сме меркантилни, но пък аз също обичам да изляза на заведение събота вечер. Така че като не маже да ти предложи това мъжът, забивате в едно скучно ежедневие. Също така ме дразни, ако няма никакви приятели. Не че нещо, има сред свестните мъже много често се случва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 55ede0f2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Да, реалистично е!

Нормалната разлика е мъжът да е по-голям от жената с 5-10г и повечето добри семейства, които познавам са с такава разлика.

Но си търси жена не по външния вид, а да имате сходни цели, приоритети и възгледи!

И не споделяй за парите си! Ако стане на въпрос - казвай че си на добра заплата, без да уточняваш суми!

И не гониш последен влак - имам познат, който се ожени на 48г. като повече от 12 години си търси жена, Но човекът държеше на определени критерии(не за външност) и докато не я намери - не се отказа! Прояви голямо търпение!

Така, че и ти бъди търпелив и упорит, уповавай се на Бога!

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: a61c02a00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Нормалната разлика е мъжът да е по-голям с 5-10г. от жената, така че е реалистично!

И не слушай тези, които ти казват, че трябва да изтъкваш парите си - така ще ти се лепне някоя златотърсачка!
А и без друго, човек не трябва да дава излишни обяснения по този въпрос!

Аз бях по-възрастен от теб и доста по-неатрактивен за жените, когато започнах да си търся жена, но търсих жена с еднакви на моите цели, приоритети, възгледи, и виждания по главните неща в живота.

И повече от 10 години си търсих подходящата за мен жена, като отхвърлих много неподходящи. Но не се отказах, не се отчаях, уповавах се на Бога! и слава Богу - срещах я! И вече от няколко години сме семейство, сключили брак(църковен също) и живеем в мир, разбирателство и любов!

Жена ми е 10 години по-малка от мен!

Така, че мисията ти е напълно реална и възможна! Просто търси сериозни и свестни жени! Има ги!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 413b47851e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   Правилно правиш че не им казваш за кинтите на тези гладни кокошки просо сънуват.
Няква пък щяла да ходи на ски в Андора та да и го турат отзад в двора.
Преструвай се на средна класа и не казвай на никой за кинтите, с които разполагаш, че е пълно с завистливи да не те урочасат.
Шанс за млада жена имаш даже и ако си на 45 и привлекателен.
Моя съвет е да си потърсиш една готина рускиня или украика и да забравиш за нашенските гъски. Ще се родиш отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 87337e1ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Да реалистично е.
12 години по-млада от мен ме преследваше с месеци. Нито парадирах с пари, нито ги имам в излишък. Просто бях ЧОВЕК!
Аз съм нормален човек с приемлива професия, собствен малък апартамент, кола и всичките нужни неща от стартиращия пакет за да бъда адекватен според женската логика да имам любов до себе си: височинна, приемлив външен вид, липса на шкембе, чувство за хумор, социална среда.
Просто за мен 12 години разлика е много и имаше разлика във възприятията ни за живота.
Така че авторе и според мен е напълно възможно, не слушай злобните женици, а търси нормални жени. Надявам се да намериш твоето момиче, въпреки че е трудно. Не губи кураж!

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 87337e1ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Аз съм предния коментар. В допълнените мога да кажа, че имам приятел, чиято жена е с 10 години по-млада от него. Вече имат дете на година и малко. Нито има много пари, нито е топ красавеца. Истината е, че той е човек с огромно сърце. Нормалните жени се впечатляват от тези неща, а не от поредното парцалче, губещо се в шкафа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: f30df0d389
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   21, ти знаеш ли изобщо що е то средна класа?
Или мислиш, че като има лютеница и боб, епааа баш в средната класа хаххаха
Авторът с пари, без пари не са хукнали да го преследват жени.
Пък чак и той се тревожи да не му се окачват за пари :)))
Казвай, че си сервитьор авторе и нямаш грижи.
Ох... Да се смееш ли, да плачеш ли със "средната класа".

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 8c2837e06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   Момите от "Ергенът" ви го казаха - 36 годишните хора са дърти. Така че някоя девойка която е daddy issues и търси sugar daddy може временно да клъвне. Може би с парата ще накараш някоя да ти роди. Но колко време ще се задържи с теб и дали няма да роди за да взима издръжка и жилище? След 10 години ако още сте заедно ти ще гониш 50-те, ще дойдат проблеми с кръвното, със сърцето, със захарта, с простата... пишлето няма да задоволява една 32-35 годишна жена. И тя ще си намери друг, а ти пак ще си дремеш сам. Реалността е такава. Колкото и пари да имаш не можеш да компенсираш че си по-дърт от мен. Не искам след 10 години да търча по прегледи и лекари заради някакъв 50 годишен чичо. И с детето ни ли ще се занимавам или ще бера ядове и ще треперя ще доживееш ли докато навърши пълнолетие и си стъпи на краката. Да си се сетил когато в било време. От мен имаш твърдо НЕ. Дръж си паричките, Млада съм, ще намеря връстник и ще работим на две места ако трябва.
ж, 24

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 8aec5825f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   25 аз почти съм на 34 г, не се чувствам на 20, но никой не ми дава годините. Даже във влака ме питаха дали имам карта за намаление. На 36 не си точно стар, има още живот.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: dcbe44a129
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   25 се е възпалила много лошо. Пък и математиката ѝ куца на горката. В действителност повечето от приятелите ми си взеха 10 години по-млади жени.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 740a71399c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Когато бях млада, на 23-24г, ме привличаха по-възрастните мъже заради своята зрялост и улегналост, но сега мъжете по-възрастни с 10 години от мен ми изглеждат като дядовци, а моят съпруг си изглежда супер /може да е и генетично/, но той спортува и се поддържа.

Ж47

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: ff31f42780
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   От автора:

До госпожицата, която използва "пишле", вместо член / пенис - не знам дали осъзнаваш с този исказ как звучиш. От такива като теб, бягах на 24г и на 36 пак бих бягал. Какъв кекс ще правим, ако не може да си кажем 2 лафа с теб, а не виждам какво мога да си говоря с жена, която използва думата "пишле", най-вероятно ще съм в ступор. За екскурзиите и прочие глупости дори не ми се коментира - такива като теб, ако искат да използват някой мъж по този начин, няма лошо, но да се ориентират към някой закъсал с пари. Има разлика дали си на 36 и цял живот жените не са ти обръщали внимание или си 36 "прясно" разведен, но с редица връзки/жени зад гърба ти.

Иначе имаш моите адмирации за това че искаш някой около твоите години - на мнение съм че и двамата партньора трябва да са физически привлечени един към друг и то в дългосрочен план за да бъде една връзка успешна. За съжаление живота не е бяло и черно и това че ще си хванеш връстник не е гаранция за успешна връзка, особено ако пък ще работите на 2 места. Много хора са смазани от работа и вечерта не правят нищо, камо ли пък да имат добър интимен живот. Идеалния ти вариант, поне статически е мъж 4-5г по-голям от теб и от заможно семейство, говоря статически, а не лично мнение - ти си решаваш.

Това за болестите - за тия неща няма гаранция и си зависи от гена. Познавам млади хора (деца) с много сериозни болести с тумори и т. н, и в същото време баща ми на 65г, яде по възможно най-идиотския начин (1 бял хляб на ядене), има 25-30кг излишни, пуши от дете, пие 0, 5 ракия ежедневно от 20г и не че само няма никакви болести, а си има и мускулен тонус. Не че не си права, по-млад човек статически ще е по-здрав по-дълго време, но аз поне в жена за дълга връзка гледам майката/бащата дали са кекави.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 320d72c3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   Н25, казала си всичко, което и аз мисля. Аз също не бих била с по-дърт и няма шанс да вържа на някой с 10 години по-голям от мен. Много ме кефят как мъжете си мислят, че за тях времето е спряло, а само за жените върви. :Ддддд
След 35 качеството на спермата се влошава, не го казвам аз, а лекарите и статистиките.
Ж, 25

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 72e90c9f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   21-24 а ти знаеш ли даже боб с лютеница, колко струва вече?
Цената му е точно, като за средна класа в БГ че и отгоре.
Не те знам ти от какъв пол си и кога си се излюпило, но със смешното си коментарче, не може да си позволиш даже да се вместиш тук, камо ли да ме репликираш.
Не може нито да плачеш, нито да се смееш на безлични същества, като теб!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 44b1145821
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Аз съм жена на 28 и намирам тази разлика в годините за нормална. И аз си търся свестен мъж за семейство. Не съм имала безразборни сексуални контакти, нито имала нужда да се "наживявам". Най-важното за мен е да имаме сходни възгледи за живота и общо съзнание.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 29beb67b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   Евала на номер 25 и на номер 32. И аз не знам защо мъжете си мислят, че за тях времето е спряло. Казаха ли ви го младите жени, които коментирате в не малко теми. Защото, ако ви го каже жена на 30 била е злоба и било я е яд.
Аз съм на 28 и последната мо мисъл на 20 беше да раждам и то от някой чичо на 36. Тогава всички над 30 за мен бяха чичовци.
Евала момичета. Изквфихте ме.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c7525fce15
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   25 е много нагла. Ти и по-млад да си вземеш от тебе, пак ще му отровиш живота и ще направиш така, че и неговото "пишле" няма да става.


До 32

Хем млад искаш, хем богат. Да те издържа и носи на ръце, нали така? Ще трябва да си избереш някое мамино синче, чиято сперма е компрометирана от алкохол и наркотици, защото мама и тати са му давали всичко от пеленаче. Със сигурност ще бъде и мързелив, защото все някой друг му е ходил подир г*за, така че забрави да те носи на ръце. А и ще е спал със сумата жени.

Другият вариант е и ти да станеш от онези, които ще бачкат на две места, но ще са с млад мъж. Младите мъже, изключая по-високите нива в ИТ сферата, нямат натрупани пари да ви глезят. Жесток живот, а?

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: ae3c23f1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

38.   Няма достатъчно млади жени в БГ. Това им качва цената ужасно. Младите жени са на истинските финансови (поне нето 20к месечно) и генетични (брутално тяло, холивудско лице) богаташи. Ти първенец ли си по тези критерии? Жената вече търси МНОГО, МНОГО повече.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 355805101c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Моят мъж беше на 36 като се запознахме, а аз на 30. Спокойно можеше да си хване някоя на 26. Добре, че той не ме е избирал според това дали са здрави родителите ми. Баща ми се спомина преди 20 години, майка ми и тя е болна. Как казваш ти…, кекави? Ти наистина ли гледаш родителите на жената дали са здрави? Ами ако се влюбиш в жена с болни родители? Бил ли си някога влюбен? Приличаш ми на човек, който много размишлява над нещата. Дано ти излязат точни сметките накрая. Според мен за теб е добре колкото се може по-млада жена, която да ти роди 2-3 деца и да има здрави нерви. 25 годишна би ти прилягала чудесно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 7e1c5f3e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Целевата възраст е добра, Чичак. 10 години разлика в полза на мъжа не са толкова много.
Подкрепям те да не казваш дохода си. Но ако е възможно и да не говориш с конкретни цифри би било по-добре, защото иначе отиваш при лъжците и не всяка жена би ти простила това. Аз, ако съм се влюбила в теб, със сигурност няма да драматизирам, но познавам жени, които биха срутили покрива над главата ти заради нещо такова. Просто защото са малко по-крайни, а не защото са лоши персони генерално.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 3183bdb01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Боже, ти ако си мислиш, че 26 и 28 годишни били млади??? Хахяха. Аз на 26 вече бях с дете на 1 година, е нямам все още 30 години. Какво да ти кажа, авторе, разликата с мъжа ми е 8 години, той е по-големият. Още в момента, в който тръгнах с него, знаех, че иска семейство. Аз гледах дали може сам да се оправя, демек- да има апартамент или поне да го изплаща, да е работлив и да е скромен. Хипотетично жена над 26 би трябвало да се ориентира да ражда вече, но дали ще си хване мъж с 8-10 години по-възрастен, не знам. Има и млади хора, които са работливи и сериозни и биха създали семейство, но проблемът е, че всеки подбира и накрая са като теб авторе на 36 стар ерген. Споко има много майки с деца, които теб чакат хахах

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 97680057d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Според мен не трябва да търсиш жена по възраст. Намери си партньорка, с която ще ти е интересно и приятно. Може да е по-млада, по-възрастна дори от теб, може и деца да има. Човек не трябва да си слага подобни бариери, ако търси истинско щастие. Не всички жени са меркантилни.

Ще ти дам пример със себе си. Аз още на 22 години исках семейство. Мечтата ми беше да се омъжа и да имам много деца. Срещнах добър човек, но той не беше готов за брак. Доста време се измъчвах, но и не исках да го притискам. След няколко години сам ми предложи, след това дойдоха и децата. Той е с доста скромен доход, няма наследство, къщи, апартаменти, но е изключително добър човек и ме обича. Може би ако беше богат, нямаше да е това, което е. Искам да ти кажа, че за някои жени парите не са качество, а минус. За мен поне е така. Отхвърляла съм заможни партньори в младостта си, може би от предразсъдъци, че няма да са свестни съпрузи. И все пак те съветвам да си искрен. Ако попаднеш на качествена жена, когато разбере, че си я лъжат, няма да го приеме добре. Също, за възрастта да ти кажа - жените, които са с 8-10 години по-млади е твърде вероятно да те приемат за стар. А и сте на различен акъл, различни интереси. Ако жената е на 30 - 35 още е млада, изградила е кариера, готова е за семейството и знае какво иска. Не си слагай изкуствени бариери.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ff31f42780
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   От Автора

#39. Със сигурност съм се влюбвал, когато бях на 20 :) Иначе не са сметки, а крайната "цел" е здрави, умни и красиви деца, не такива изтормозени от болести и черна съдба. Знам че много жени също внимателно избират мъжа си по подобен начин.

#40 - чичака разбра, мерси! :)


#41 - Да, мисля че жените на 25-28 са млади. Повечето жени които познавам в "големият град", не бързат да раждат преди 30-35. Не казвам че ми харесва тази тенденция, а че е такова каквото е. Относно майките с деца, ще ги оставя за другите мъже - по-скоро бих платил за сурогатна майка, отколкото да гледам чужди деца. Бачках като луд 15 години, не за да се озова в ситуация да продължавам на някой друг рода му.


#42 - Не искам да имам нищо общо с жена над 30 и това не е защото я приемам за физически стара, а защото отдавна тази жена трябва да е била "задомена". Познавам един такъв клуб от 33-35годишни, които още се мъкнат по дискотеки, макар и с "кариери" и ми се драйфа. Единствено изключение бих направил, ако жената е била в дълга връзка поне 4-5г и по някаква причина се е разпаднала т. е като в моето положение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker