Ерген на 38 да му дам ли шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ерген на 38 да му дам ли шанс
преди: 6 месеца, 14 дни, прочетена 1705 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 30. Преди месец случайно попаднах на мъж в инстаграм. Беше отбелязан на снимка и ми направи впечатление. Пратих му заявка, понеже профила му беше заключен. На другия ден е видял и ми писа. Пита ме дали съм ходила в някакво заведение, в последствие разбрах, че има нощен клуб и си е помислил, че явно съм ходила там и затова съм го добавила. Веднага ми поиска номера и ми звънна, но аз не му вдигнах малко се притесних, понеже не разбрах за какмо говори. Да поясня, че е турчин и живее в Турция. Аз съм си в България
. На външен вид ми допадна.. светли очи и доста симпатичен, но ми се стори, че е строг и с труден характер.
В последствие започна да ме търси. Пробва да ми се обади на видео, но аз пак не можах да му вдигна да говорим. А и честно казано, общували съм с доста турци, имах връзка с такъв и всички се оказват едни и същи. Но той пък от друга страна се държи добре, възпитан е, но започнах да се чудя... хубав мъж, очевидно заможен, защо е сам.... И с този нощен
Клуб всяка вечер е там, представих си колко жени има покрай него постоянно.... Става вече месец ме търси, но някак си в комуникацията си е доста обран, резервиран. Все едно чака аз да съм по -активна, или просто се чудих дали пък не е толкова заинтересован. Не можем да си задълбочим толкова разговора. Според мен най -важна е комуникацията... или просто проблема е, че не съм там. Не го разбирам. Пита ме няколко пъти кога ще дойдеш... Аз все още не знам дали да му д ам шанс понеже не искам да се впускам в авантюри без бъдеще, все пак вече съм на 30... Разбрах, че няма деца, не е семеен... Вчера в разговора по погрешка разбрал, че ще ходя да посетя приятели в Истанбул и каза, че толкова се зарадвал, че ще ходя и кого точно, после се разочарова, че не е разбрал... Притеснява ме, че вечер отиде ли на работа и спира да говори с мен. Праща ми само някоя снимка или клип и това е. И най -вече въпреки, че си комуникираме на телефона, пращаме си снимки и т. н той все още не ми е приел заявката в инстаграм.... има доста снимки и не мога да му разгледам дори профила. Попитах го, защо, но той просто не ми отговори... и си мисля, че нещо крие... моя приятелка ми казва, да не се занимавам с него, очевидно е потаен и с кофти характер... тя пробва да го добави от нейния профил като по нищо не си личи, че сме приятелки, но той и е отказал заявката... Лошото е йче от доста време никой не ми беше грабвал така вниманието, дори мога да кажа че, много ми хареса дори, но не зная как да постъпя... Тук не съм пробвала все още да го поканя, той не е идвал никога в България

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 966e6535d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   По дефолт търсите този който е готин, забавен, интересен, който е труден за опитомяване. В същото време се възмущавате че той е обран- може и без вас и категорично не се прави на глупак сваляйки ви звезди, че имало много жени покрай него-което ви изкарва извън равновесие, как така някоя ще го заговаря, иначе не сте ревниви, само този път.
Това че е ерген само може да значи че е и много способен и умен, нищо че е на 38 и на 50 да е, пак ще е бъкано с жени покрай него. Човека е уравновесен и няма да си развали кефа ставайки това, което се предполага че искаш да направиш от него. Ти като всяка кукувица искаш всичко. Той да ти засвидетелства със всичко средства, че си уникална, неповторима и единствена. Че той трябва да кляка за всякакви глупости дори да не си права, защото така правели мъжете. Ти от своя страна не трябва да направиш нищо, само да седиш на високо гледайки задоволително.
За съжаление много анти-мъже ви научиха на това, сега някак тези мъже не те привличат, искаш дивото и страстното, ама знаеш че няма да може да си го оозволиш, защото не можеш да дадеш всичко за някой, безрезервно, където няма контрол.

Така

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: aa8692d368
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Въобще не знаеш в какъв филм се забъркваш. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Дай си шанс да излезеш от филма.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 960c24c668
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Чак не ми се вярва, че 30 г жена може да е толкова... да речем наивна.
Тучнин на 38 г, стар ерген- почти невъзможно! Пък и с нощен бар и свободен хаххаа
Представи си обаче той как те вижда и мисли за теб.
30 г българка, неомъжвана, без връзка, какво мога да имам с/от нея?
Ако си хубава, ще си разнообразие за очите на посетители... В Турция ще е по-трудно да си набавят момичета за радости..
Вика теб там, не идва той. Брей, не допуска ни най-малко, че може да се страхуваш да идеш при непознат човек, в непозната страна, с нощен клуб... Ти сериозно ли, МА? !

Ж

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 3fd1eac80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Повярвай ми, има си жена! Може и деца да има! Той просто иска да спи с теб, и това е! Той те лъже, и ще те нарани. Не му давай шансове! И щом толкова си крие снимките, значи има причина. Има си семейство, или други жени.. Не се захващай, блокирай го. И започни връзка с човек от града си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 71a349cf79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Изборът си е твой, прецени си сама, дали искаш връзка с този мъж.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 47dc6e782a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ти даже не го познаваш лично, а вече толкова терзания и чудене имаш. Това е безмислено.
Запознай се първо с човека, вижте се наживо, дали ще си паснете изобщо, дали имате общи теми и интереси, дали ще искате изобщо да се видите пак.. Иначе така да си въртиш сценарии из главата, че и да занимаваш приятелите си да им търсиш мнение за нероден Иванчо, е наивна и смешна работа. Той може да женен, може да е със сериозна приятелка, може деца да има... няма как да знаеш само по онлаин профил. А и какъв шанс ще му даваш - нито той планира да идва заради тебе до България, нито ти имаш планове да го посещаваш редовно в Турция. Нещата са изключително в сферата на въображението в момента.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 08caba8a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Собственик на нощен клуб-първа червена лампа
Турчин-втора
Строг и с труден характер-трета
Очаква ти да го гониш-четвърта

Ми тичай, даже не знам какво се чудиш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 6e24e26ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не се излагай, как може да искаш турчин? ! Има предостатъчно българи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 992e46ac7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Съветвам те да не влизаш в статистиката за трафик на жени. Има достатъчно съмнителни български ергени без нощен клубове. Ей ме на - вземай ме, невесто.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 8f37eb1906
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Може да си почти сигурна, че с това заведение тоя няма време за нищо. Просто когато той работи, нормалните хора спят... и обратно.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: def57eff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   От авторката до номер 3
Не допуска, че ме е страх да отида в Турция като цяло... понеже много ми харесва града и често ходя там.... и по снимките ми, които доста от тях са в Турция си е помислил, че живея там и съм посещавала заведението му.. Просто ме беше попитал дали ще ходя отново и ще се радва да се запознаем... Но сега си говарим по-често и започна да ме пита отново няма ли да дойдеш, кога ще се видим и т. н
До номер 4
Не е женен със сигурност. Живее сам и като си в тях ми се обажда на видео. Той реално вечерта си я прекарва в това заведение. През деня е ресторант, вечер има жива музика както в повечето им заведения. Доколкото разбрах от него, а и от информацията в интернет вечер е секретно място, на което ходят богаташи, които харчат много пари и държат да не изтичат никакви снимки или каквито и да било компромати.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 926bbb0c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не, не давай шанс на човек с нощен клуб, посещаван от богаташи, които се крият. Доста нездравословна среда

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 367e6f328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не бих си помислила с турчин на 38 г. да се занимавам никога. Българите свършиха ли, та скачаш на мъж даже в друга държава?

Ми може и да те ползват като компаньонка.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 241789d38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Авторке, ти ще се трошиш кратуната в крайна сметка. '"... Доколкото разбрах от него, а и от информацията в интернет вечер е секретно място, на което ходят богаташи, които харчат много пари... " УАУ, тичай тогава, позволение ли ни искаш? Трудно ми е да си представя каква куха лейка трябва да си за да вярваш сляпо на всичко, което ти казва един непознат.. Докато има такива наивни патки ще има и трафик на жени, било то за органи или за проституция. Чак не вярвам че темата е истинска, то бива, бива глупост, ама чак толкова не бива.
ж, 28

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 17e3a354f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Още едно доказателство колко тъпи са някои жени. И после шо нямало мъже, щото не им се занимава с такива като вас.
Видяла го на снимка, пратила му покана, обаче се прави на ледената кралица. Заминавай при турчолята и да не цапаш живота на български мъж

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 66ef839be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Прекъсни всякакви контакти и дано не си дала много информация за себе си.
В интернет нямало много информация за този клуб, защото бил секретен за богаташи. Хахахах. Момиче, най-вероятно става въпрос за клуб с проститутки.
Нормално да не ти дава да научиш нищо за него, а той да знае за теб и да иска да отидеш сама. Буквално ще се навреш сама в устата на вълка. Той сега те е обработил на 50% ти да го искаш и търсиш, после като ти покаже лукса съвсем ще клъвнеш и накрая ще се осъзнаеш каква е реалността.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 055a309b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Турчин? Те си имат по една законна жена в Турция, а тук си търсят любовници. Внимавай с турци. Има и вариант да се занимава с проституция.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 3f36edb25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Попринцип щом е ерген, не му давай шанс. Но щом е турчин може.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: def57eff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката:
оставете другото не съм толкова наивна, че да ме използват за трафик на Хора хайде стига....
Като казах че има нощен клуб, не означава, че е сводник.. Плюс това имам няколко познати там, които знаят заведението и го посещават. Не е нищо по различно от нашите нощни заведения. Не е дискотека дори. Просто всяка вечер гостуват извести изпълнители. А в Турция има много папараци и хората не желаят да бъдат снимани с кой къде ходят. Затова просто са забранени снимките... това е...
Искам само да вметна, че съм прекарвала доста време в Истанбул, могаа да кажа, че умея да преценям хората. Никога не бих обърнала внимание на някаква съмнителна мутра с бар (по вашите думи).
Този човек е добре познат там, бизнесмен е и това, че има заведение, не означава, че се занимава с трафик на Хора....

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: e623d04ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Като те сърби толкова, иди му на крака да ти тури една патка.
На другия ден ще се събудиш в тайния клуб и ще ти се изреждат 10-на всяка нощ. Но пари няма да видиш, господаря ти ще обира парсата. Виж бой може да хапваш, ако не се държиш добре.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 367e6f328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке, тоолкова си заблудена, нямам думи! Прочетох ти последния коментар. То е ясно какво си решила да правиш. Искаш някаква валидация за намеренията си ли?
Ходи при него, забули се. След време толкова много ще те ограничи. Ни клуб ще видиш, ни нищо.

Няма ли българи за теб?

Ж31

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker