Влюбих се в него, но е прекалено голям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в него, но е прекалено голям
преди: 1 месец, 28 дни, прочетена 1475 пъти
Здравейте на всички! Ще започна направо с историята си. На 22 години съм и се влюбих в мъж, който е на 41. Първоначално бяхме само приятели, той е много интелигентен човек, добър, успешен, супер забавен и е изключително чиста душа. Когато съм в комуникация с него постоянно се усмихвам и истински се наслаждавам на всяка една секунда. Той доста време ме чакаше, докато се навия да започнем да си излизаме, близо година, но в крайна сметка се видяхме и за жалост аз се влюбих в него след първата ни среща, а с всяка следваща чувствата ми стават все по-силни и по-силни, всяка следваща среща е по-хубава и по-хубава.. Супер объркана се чувствам. Той всеки ден ме търси, всеки ден се чуваме, обаче мен много ме е страх да не се влюбя наистина много в него и в даден момент да ме нарани.. Страх ме е и ако нещата се задълбочат на ниво връзка как ще го съобщя на родителите си, едва ли ще бъдат очаровани от мен.. най-малкото че в момента аз съм далеч от тях, защото уча и постоянно ще ме мислят. Не знам какво да правя, как да се отдам на чувствата си, като постоянно мисля за възрастовата ни разлика и как нещата ще бъдат супер сложни.. Моля, дайте ми съвет, ако сте се сблъсквали с нещо такова или имате позната двойка/ки. Благодаря на всички предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6c644f7e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Стар е, може да ти е баща. За него си лесен секс с млада жена. Затова те и търси всеки ден, кой чичо ще пусне младо гадже, конкуренцията е огромна.
Не се занимавай, след някоя и друга година няма да го вдига.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d38e1ffabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Първо и най-важно - спри да мислиш какво ще кажат другите - единственото важно е ти как се чувстваш. Не познавам родители, които да са напълно доволни от избора на децата им - това е разбираемо, но не е твой пробле, а техен.
Иначе 41 годишния пич, който си е хванал 22 годишна мацка - няма да я остави в никакъв случай. Ако не чувстваш разликата във възрастта като проблем - действай и бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: c1b03c6fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, познавах такава двойка. 19 години разлика. Мъжът почина на 87-годишна възраст преди две години. Жената е била на 18, когато са се запознали и след една година са сключили брак. Имат син и дъщеря, вече над 45-годишнк и разбира се внуци, че и правнуци. Той не се е женил преди това и не е имал други деца

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: e85f4f0f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не обръщай внимание на разликата в годините. Слушай сърцето и бъди щастлива с този човек. Всички могат да те одумвт и да ти казват разни неща. Ако се разделиш с този човек в бъдеще се съжаляваш, че не си изживяла любовта си. Сключете брак най-добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 1574c75984
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не питаш на правилното място. Тук е пълно с хейтъри

Бях в такава връзка. Аз на 35, тя на 19. Бяхме заедно 2. 5 години. Спеше в моя апартамент и се криеше от нейните, но беше студентка а те така или иначе не се занимаваха много с нея.
Винаги съм имал едно на ум че ще се разделим в един момент. Но забележи! Не защото имахме голяма разлика, а защото тя беше млада за сериозна връзка.

Твоя човек те вижда неопетнена. Чиста душа. Без 300 бройки зад гърба ти. И е готов да се раздаде. Най вероятно е готов да се ожените и да имате деца. Мъж в такава връзка винаги иска сериозни взаимоотношения, ако все още няма деца ( не казваш., но предполагам е стар ерген).

Така че въпроса ти е, ти готова ли си за сериозна връзка? Защото ако не си ти ще си тази, която ще му изгуби времето, а той няма много време останало и ще го нараниш.

Говори с него. Разбери дали иска сериозни взаимоотношения и направи избора си. След 10години никой няма да ви обръща внимание на разликата, така или иначе. Ако толкова ти дреме за хорското мнение.

Ако ли пък избереш да си вееш оная работа още някоя годинка му кажи, за да няма човека напразни надежди. А ти се нареди на опашаката на старите к*ви, самотни майки. Знай, че след всеки следващ стойността ти ще пада и накрая ще си мечтаеш някой 40ак да те хареса. Съжалявам за злъчта - личен опит.

Пак ще повторя - избора е какво ще правиш с живота си, а не е до възрастта на мъжа. С други думи ще ти го кажа.. Ако той беше на 25 и забременееш какво щеше да направиш? Другото е предразсъдъци.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ac069d71e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това е твое решение, животът е твой, ти решаваш кок да то живееш, щом ти харесва този мъж, имай връзка с него, така ще придобиеш опит в отношенията с мъжете и ще си по - уверена в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 14685c7e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   20 години са си 20 години. Помисли за последствията и това, че след някоя година него ще го мислят за твой баща, а съучениците му за дядо на детето ти. Не ги мислите тия нещa, но са фактор и влияят.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 56dad0e167
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Изобщо не го мисли, възрастта е само цифра. Моята най-невероятна връзка беше с мъж с 27 г. по-голям от мен - сродна душа, ментор, приятел, любовник, колега, бодигард, стилист... Бяхме 24/7 5 г., работехме заедно в собствен бизнес и нямаше по-интерсен и приятен човек на планетата. Разделихме се за съжаление, но 6 г. по-късно пак сме си най-добри приятели, ходим с новия ми приятел и него на ваканциии на Карибите и в Африка. Любовта е велико нещо, слушай само сърцето си, не се бой какво ще кажат хората... И на моите родители беше трудно, но си го приеха. Значение имате само вие двамата. Бъдете щастливи!!!
Ж 35

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 9b360fbb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Той е много възрастен за теб, при тази разлика може да ти е баща. Вие нямате никакво бъдеще заедно. Какво ще си кажат родителите ти, всички твои близки и приятели? Освен това след още някоя година той ще започне със здравословни проблеми, ниско либидо. Ако не е богат и няма кой знае какви постижения, как ще отглежда деца и какво ще им остави? Това са важни въпроси, на които трябва да си дадеш отговор. Ти си съвсем млада и отдаваш най-голямо значение на чувствата и любовта, но е по-добре ако можеш отделно от тях да помислиш. Желая ти всичко най-добро!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 0ffa4abde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Имаше такава тема тук и то ставаше въпрос за същата разлика -"Възрастова разлика"
http://spodeli. net/4/story-175834. html

(махни интервалите във връзката, иначе няма да се отвори! , Сайтът автоматично създава два интервала във връзките)

Копирам ти моя коментар от нея

---------------------

От мъж на близо на 60г. - щастливо женен.

От моя богат житейски опит мога да кажа, че оптималната разлика за създаване на семейство е мъжът да е по-голям от жената с 5-10г.

Абсолютният максимум е 11-12г. Оттам нататък вече става въпрос за хора от различни поколения, което усложнява изключително много нещата!

Аз лично съм по-голям от жена ми с 10г. и нямаме никакъв проблем от това, защото духовно сме много близки. Имаме общи и сходни възгледи, виждания, цели, приоритети, "гледаме в една посока".
Аз такава жена исках и я търсих повече от 10г. - и слава на Бога! - намерих я, но това е друга тема.

Сега в твоя случай ще кажа като извод: по принцип теоретично е възможно да стане. Но на практика е много малко вероятно! - имам предвид да се получи нормално и щастливо семейство с такава разлика. Това е изключение - 1 на 1000.

Ако си готова да се пребориш и преодолееш всички допълнителни проблеми, които могат да възникнат - (а ти и представа си нямаш в какъв филм ще се вкараш! ) - ОК, ако и той има твърди намерения - да си създадете семейство!

Но имай предвид, че освен проблемите, които има във всеки нормален брак, тук ще имаш още три пъти по толкова, заради разликата във възрастта! Ако можеш да го направиш(и той също) - ОК!

Според мен такъв брак може да се получи добър само, ако и мъжът и жената в него са вярващи в Бога и въцърковени православни християни!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 9f1614c3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не си се влюбила, просто хормони.
Дори не знаеш още какво е да си влюбена, ти го мериш на "влюбих се" притеснявам е да не се "влюбя много".
Той е доста по- възрастен, с много повече опит и знае добре как да ти задвижи фантазията и съответно хормоните. Имал е и цяла година да те "обработва".
Наслаждавай се щом това искаш, но не бързай да го представяш на родителите си. Така или иначе като ти кротне хормоналното вълнение, ще започнеш да виждаш по- реално ситуацията и човека.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d5222b03a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Той е егоист, има достатъчно опит за да те манипулира.
Ако беше наистина загрижен за теб, нямаше да иска да ти вземе най-хубавите години.
Какво повече може да ти даде от мъж на твоята възраст?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 2400b00aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да ти кажа, аз така имахме свалка с една колежка- аз на 36, а тя на 21. Отряза ме, защото съм бил две години по-млад от баща й(не, че тя знеаеше какво иска, всъщност). Евала на пича с коментар номер 5. Изключително прав е!
Аз приличам на не повече от 27 години(повечето хора ми дават 25), но тя само заради разликата във възрастта ме отряза, а не е като да нямаше интерес към мен и след това, но преживява се.
съветът ми е, че след като имате химия и ако и от двете страни усещате, че се обичате и сте влюбени, не мисля, че трябва да си разваляте връзката, само заради разлика в годините. Любовта не познава граници!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: f582a534be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   А че е 41 годишен ерген не ти ли е малко червен флаг? Защо досега не се е оженил не е имал деца? След десетина години ти ще си все още сравнително млада, а той ще е вече на 50, мислиш ли ги тия работи? Както е казал коментара по-горе, ако имате дете, съучениците ще мислят, че му е дядо.. Вероятно ще иска да те задоми веднага и да му раждаш деца, защото ще бърза, че влака му си заминава, а ти ще трябва да кажеш чао на младостта си. Ами аз пък съм против такива връзки с прекалено голяма разлика. Ти си млада още, живей, пътувай, опознавай, намери си някой хубав млад, перспективен мъж, не си давай младостта на някакъв закъсал чичак.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 1b08bd5b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не слушай хейтърите! Разбирам да беше на 60, но той е на 40. Всеки мъж иска нещо младо, тъй че действай, след като е толкова свесетен, мил и тн.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 7a6cdca025
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Мале женските как наскачаха като ужилени.
Как така ще има красиви чичаци минали 40 без шкембе, изглеждащи добре, умни и им се лепят 20 годишни, ужас.
Защо тоя чичак не се оженил до сега, значи е червен, син и оранжев флаг едновременно. Направо се заливам от смях.

Авторке, щом го мислиш, значи няма да стане, гаранция, все нещо ще те спира, ще те е срам и няма да е както трябва. Остави човек да срещне някоя пак на 20 с друго мислене.
Аз съм в този възрастов диапазон и ме заглеждат от 16 годишни до много повече от моите години. Защо ме заглеждат? Защото съм ерген, неизконсумиран и несдъфкан от семейния живот галош. Аз съм всичко, което една жена мечтае, макар да съм оказал на 20 жени сериозни отношения и на още доста по толкова секс и на 3 съм отказал брак.
Та ужасно съм закъсал и съм за разстрел че съм това което съм.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6742b25cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От авторката : Благодаря много на всеки един, който е коментирал и ми е дал съвет. Прави сте, за любовта няма граници и не трябва толкова да мисля за хорското мнение и тн, но все пак е нормално и да имам леко притеснение, имайки предвид че родителите ми са една идея по-консервативни в това отношение. Въпросният мъж не е “закъсал чичак” както го определя номер 14, изглежда много добре дори. Също така си има високи доходи (отговарям на номер 9), има бизнеси, но не съм споделила тези неща, защото не са те причината аз да съм влюбена в него. Знам, че със сигурност ще има хора, които ще си мислят, че съм с него заради парите му, но това не е така, чувствата ми се зародиха с течение на времето, влюбих се в характера му, в чистата му душа и в отношението му към мен. Аз съм напълно готова за сериозна връзка, не мисля да му губя времето, не съм от типа момичета, които обичат да излизат по барове и дискотеки, просто не е моето. Продължавам да чета и други мнения, благодаря на всеки един, който е отделил от времето си за да напише коментар!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d5e590663d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   До 14, значи на 41 без деца е червен флаг, но ако е надул корема на млади години на някоя и е оставил син да расте без баща е алфа-мъжкар и си заслужава да се преследва)
Да ви имам критериите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6c644f7e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   17, авторке, щом искаш да си пропилееш младостта с чичо, прави го.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 06d8a43bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не се притеснявай за родителите си. Ще го понесат, пък и нямат думата, щом ти имаш чувства. Да кажем един трик, който една моя приятелка е приложила, както е била на 18-20 г. е имала връзка с 40 г- мъж, като го запознала с технтите има казала, че е на 30 г. Но ако се стигне дотам, постави им въпроса така: Вие какво ще предпочетете, дъщеря ви да има стабилна връзка и семейство, и деца или да има 5-6 г. по една-две връзки всяка година, за да ви докаже, че има достатъчно акъл да прецени с кого иска да живее?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: a1f996c70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм с 6 години по-възрастен от жена си. Все още не съм пенсионер, но започнах да мисля какво ще стане, ако легна на легло след години. Сега ти мислиш само колко много го обичаш. Ще е безкрайно голям егоизъм от негова страна, ако наистина иска да живеете заедно. Това означава, че не те обича истински. Когато обичаш освен с долната глава, ти мислиш за обичания от теб човек. Представи си, че ти обичаш мъж с толкова години по-млад! Годините летят толкова бързо, че само след няколко мига, си примерно на 80 години. Ще ти е приятно ли да гледаш любимият мъж да стои постоянно при теб и да те обслужва? Или да ти наеме гледачка, а той да се забавлява както преди, но без теб. Ами той не иска ли да живее нормално? Иска, както ще искаш и ти на 45 - 50 години. Той те обича егоистично, а не истински. Помисли за това!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: ce0eba4789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21 казват, че сметките са за глупците. Ако гена му е здрав, ще имат здраво дете. Сметките за това жена ти след 20 години кво щяла да прави, пък ти как си го виждал е повече от нелепо. Уж набори, сметнали, сигурно и след 2-3 години разведени и пак не са заедно.
Повечето мъже с възможности поне малки, след пенсионирането предпочитат да се оттеглят я на село, я някъде тип отшелници, предполага се че тогава вече нямат кой знае какви ангажименти към семейството и би следвало да си изживеят старините в спокойствие.
Та сметките много често лъжат.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 73bc9d4c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей!
Не съм ок с такива връзки. Направо си представих, 40 годишен с 20 годишна... айде айде. 10 години да бяха, но... я по ходете малко начашете си крастата и кой от къде е.
Казваш, че. има пари, но теб не те вълнува. И наистина си вярваш, че добър, умен мъж ще е сам до 41... мечтателка си.
Съвет бъдете си заедно, година/ две и ще видиш каква е реалната ситуация. Не бързай за деца и такива неща. Той може и да гледа да те върже...
.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 81e2b95a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   До номер 21 от авторката: Първо, той е човек, който излиза повече дори от мен, иска да живее, пътува, научава нови неща постоянно и тн. Естествено, откакто имаме “нещо” се е посрпял с излизанкит, гледа да ме вика винаги с него, но тъй като даваш пример за след години, ще ти обясня как аз виждам нещата : любовта е нещото, което крепи хората, отдадеността също, ако един човек е истински влюбен, човекът до него става целият му свят. Земята започва да се върти около него. Следовстелно да, бих го обслужвала след години, ако той не може, защото той ще е най-важното нещо за мен, до мен, моят партньор и моето другарче. Но това е далеч във времето, както се казва “Утрешният ден не е наш”.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: e7e943a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До номер 1.
Викаш, важното е да го вдига. Всичко останало е второстепенно.
Доста задълбочен критерий. Ще пожънеш успехи в живота.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 34b9259b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз съм номер 4. Пак ще кажа, че всичко си зависи от вас двамата. Няма друг, който да те разбере по-добре от мен, защото с мъжа ми имаме 29 години разлика. Вече сме 8 години заедно. Знам какво ще преминеш и вярвай ми, че ще ти бъде трудно. Родителите ми дори още не са се запознали с мъжа ми, не са го виждали дори и на снимки. С времето обапе почват да са по-благосколнни. Имаше период да не се вуждам и да не говоря с родителите ми за около година. Не беше по мое желание. Сега пак сме си близки. Хората по някога говоят. Чувам бабите да казват, че съм взела старец. Не ми пука. Мъжа ми изглежда млад за годините си. Слаб и висок. Дефакто никой от мястото където живея и никой мой близък не го познава. Живеем в друга държава. В рамките на няколко години се сблъскахме с куп проблеми. Починаха близки хора, сполетяха ни неочаквани болести. Както и да е. Справихме се. Финансово сме зле, но се спрвяме някак, деца не искаме. Той винаги се грижи за мен и аз за него. И заслужава някога когато ще ина нужда да се грижа за него. Ако не се грижа за чивека, когото обичам, то за кой друг... Има млади хора, които остават сакати и инвалиди поради куп причини. Има и млади хора, които си отиват от този свят. Годините не са критерии за нашето здраве и живот.
От сърце ти желая най-доброто, авторке. Върви смело напред и следвай сърцето си. Много хора вепе не могат да обичат истински и няма да те разберат. За нещастие хората станаха привързани към материалното. Бъди винаги истинска и коректна с всички хора и никога не лъжи близките ти хора!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 6c644f7e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   25, ами сексът е важен, каквото и да се лъжем. Той е с нея заради младото и тяло и наивността. Тя заради кинтите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 24d88df23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   От авторката до 26 : Много ти благодаря. Пожелавам и на теб всичко най-хубаво, само ти си знаеш как си изживяла нещата и през какво сте минали… Единственият ми страх е родителите ми. Аз съм готова за сериозна връзка, готова съм да се отдам, след една година завършвам, както се казва не съм дете, изкарах си и висшето образование, притеснява ме само реакцията на родителите ми, не искам да се разочароват от мен. Не съм сигурна че ще имат желанието дори да го опознаят след като им кажа годините му. Още повече защото бяха влюбени в бившия ми приятел и супер много ме нахейтиха че се разделих с него, защото според тях той беше “перфектният” за мен - от семейство на лекари и хора с бизнеси, умно момче, добро, 4 години по-голям от мен и тн… А аз наистина съм вече много привързана и започнах да се влюбвам. Вече не мога да дам назад, дори да искам, сърцето ми не иска да го пусне.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: eabc97f8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27, както вече казах, не съм с него заради парите му, а заради други по-висшестоящи (за мен) фактори и причини. Стига вече с тея пари, много се изтърка само това да се дъвче. Освен тях има и други неща, като например характер, отношение, емоции, чувства (ако въобще знаеш какво представляват).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker