Той ме отряза. Какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме отряза. Какво да правя
преди: 1 месец, 27 дни, прочетена 1165 пъти
Здравейте, реагирах изключително остро на една негова шега в чата, а на следващия ден трябваше да се видим, но аз отложих срещата. Той ме увери, че наистина не е искал да ме засегне, след което му казах, че тогава съм съгласна да се видим. Пита ме също така, защо съм била реагирала толкова остро и импулсивно, а аз за да избегна неудобни обяснения му казах, че просто понякога съм си такава, след което ми каза, че не иска да се види с мен и не иска сериозни отношения. Все още се следваме с него, да му пиша ли, че съжалявам и, че искам да подновим отношения? Или да го изчакам той да ми пише, все пак нали не ме е махал... какво смятате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 27 дни
hash: cd09eb37e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Мисля че се зомбирахте с тия чатове, следе кой какво лайква, кого следва и тн. Тва не са отношения.
И следващия път като изпаднеш в истерия, не забравяй че никой не ти е длъжен и че не всеки ще те търпи такава. Аз съм си такава говори за много дефицити и неспособност да се контролираш, а от там идва една голяма палитра от недостатъци.
Успех със следващия.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: a0480f1d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Нищо не прави. Мисли преди да действаш. И имай смелостта да говориш кратко и аргументирано. Защо се обиждаш? Тъпо е. Или ти харесва някой, или не. Този някой също има избор да те харесва или не. Следващият път внимавай.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Изтрий го. Той не те харесва наистина. Кефиш го докато си ухилена, весела и съгласна. Покажеш ли, че имаш мнение и си човек-бяга. Такъв вечно ще ти върти номера, че те зарязва и трябва постоянно да си на тръни да не го ядосаш. Да си като робиня.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: dbceccffd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До авторката.
Дай малко повече подробности, от колко време се познавате и т. н.
И още нещо.... каква беше шегата точно?

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 31df573efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Каква беше шегата? Не казваш най-важното?

 
  ...


...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 1a72e4d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не казваш каква е била шегата, което е някакси важно... Но принципно много млади мъже си мислят, че могат да се шегуват с жените и да си говорят открито с тях както с приятелите си. И после откриват цупене, игрички, опити за манипулации... Та се отрезвяват и виждат, че освен единия секс, няма да получат това което от приятелите си. За някои, секса е достатъчен, други се чувстват разочаровани.

Принципно няма какво да направиш, ти си това което си. Търси някой който няма да се разочарова от характерът ти... по една или друга причина...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: e179ee8602
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мисля, че момчето е постъпило изключително интелигентно като те е попитало какво те е засегнало, а ти вместо да бъдеш честна си му казала, че просто си си такава, което не говори добре за теб. Това, което трябва да направиш е първо да се извиниш на момчето за тъпата си реакция и после да обясниш, какво те е засегнало. И друг път бъди по-открита. И да знаеш, че с тоя чатове комуникацията е като развален телефон.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: b7bb5f4008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В прав текст си му казала, че ти си такава. Ти ще искаш ли някой, който само минути след като е бил слънчев и лъчезарен, става лют, заядлив и отвратителен? Разбира се, че не. Никой не иска такъв човек, който от ангелче, за секунди се превръща в нещо с рога. Животът с такъв човек е пълен ад. Трябва да ходиш на пръсти, само защото се страхуваш да не го разсърдиш за нещо. Кога ще проумеете, че всяка успешна връзка е постоянен компромис и от двете страни? Разбира се, че има граници които не може да се преминават. А ако е преминал границата, просто бягаш от него. Не, няма да сте заедно, както няма да си заедно с друг, с когото се държиш по същия начин.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: ca3a3131e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До Номер 4: Авторката съм, не се познаваме с него, не сме се виждали. Шегата беше отговор на мое стори, но аз го взех като сексуален намек от негова страна към мен. Той ме увери, че не е така. Беше нещо с бълваща вода от някъде и беше писал "хаха, така пък реагират като ме видят на улицата" някаква такава беше.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 308d12df54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   По принцип номер 3 е прав/а, но всеки заслужава още 1 шанс. Била съм в такива отношения, които описва номер 3, така се развиват, но при нас стигнаха накрая до брак. В началото на връзката сте и има вероятност да се напаснете. И двамата сте сгрешили и трябва още веднъж да се видите и изясните поне, ако имате чувства, разбира се. Според мен твоята грешка е не само че си била импусивна, но и неискрена, за да си спестиш нещо си. Той пък освен, че е направил неуместна шега, се е опитал да контролира ситуацията твърде много, чак изглежда манипулативно от негова страна, а вероятно го прави от страх ( но ако отстъпваш често в такива ситуации ще му стане инструмент за манипулация)
Казваш му да се видите и с мило отношение към него и без излишни емоции му обясняваш за причинно следствената връзка на случилото се и тн( ти знаеш по-добре как да подходиш към него, за да те разбере), кой, как и защо е постъпил Трябва да говориш кратко и ясно, и искрено! Също му показваш, че това бягане от проблемите не е ок за никого. Ако не сега, то с времето ще му се наложи да спре да се държи толкова инфантилно. Успех!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9, не се познавате, следователно нищо не му дължиш. Нека да се хвали сам като иска. Не си длъжна да му помпаш егото, не си му фенката и мажоретката. Това е и признак за крехка психика от негова страна, само комплексарите се хвалят самички. То не е флирт даже, а простащина.
10, жената трябва да е огледална на мъжа. Той се отдръпва, тя се отдръпва. Той се приближава, тя също. Без мазохизми, самобичувания, жертви и т. н. Той казва, че не иска да е с нея поради някаква причина, тя изтъква също причина, че не иска да е с него. Той те реже, ти него също. Без сълзи, молби, обещания и прочие. Само достойнство. Даваш ли шансове, значи не се уважаваш. И даваш още възможности на същият човек да те разочарова. При теб се е стигнало до брак, защото явно си по-податлива, по-мека, по-слаба. Тоест искаш да си жертва. Масовото българските мъже искат жена само да се хилят с нея, да им прави живота готин, без реално да я опознават.
Авторке, не се занимавай. Даже очите не си му виждала.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 9a322acd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Номер 4 е,

Аз реших, че се познавате от доста време... или поне сте се виждали.
Шегата не е толкова брутална, макар че я виждам по-скоро като намек тип "виж ме какъв голям ебач съм", не че конкретно ти е правил намек на теб. Но и това си е малко тъпо, защото показва склонност тип "куче, което лае, не хапе"... тоест едва ли е нещо особено щом се самоизтъква.
Честно казано щом не си го виждала, не мисля, че трябва да ти пука особено.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 308d12df54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, да не си психолог, че ми обясняваш каква съм от 1 мой коментар?? От първия коментар на авторката останах с впечатление, че са в началото на връзка. Това за достойнства и подобни са пълни глупости. Много е достойно викаш да повтаряш всяко действие и дума на отсрещния? Не, не е! Когато започваш връзка и изникват ситуации, в които и двамата могат да имат вина е най-удачно да изговарят проблемите си открито. Ако тя беше по-откровена нямаше той да си мисли, че тя просто е импусивна и избухлива, примерно и да иска да избяга от нея. Открита комуникация ще и бъде в полза, за да не се получават недоразумения с този или друг мъж. Това е достойно поведение и ако нещата пак са същите ще знае, че е направила необходимото и няма да има излишни съмнения. Говоря за 1 шанс, не повече! Относно моя брак, не си познала каква съм. Стигнахме до брак, когато и двамата си осъзнахме грешките, защото никой (освен теб май) не е толкова безгрешен. Между другото твоят мъж безгрешен ли е?

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, май уцелих истината, слаба си. Мечтаната жертва за също толкова слаби, но садистични мъже. Мислиш като жертва. Много са като теб в тая държава, преглъщат, реват, дават шансове. Бутат си години в токсични връзки, защото се мразят. Мислят, че това заслужават.
Изобщо не се познават. Някакъв виртуал я от нейния град, я не.. Какви обяснения му дължи? Никакви не са. Дете ли му е, че да му се обяснява? Родител ли и е, учител? Трябва огледалност, а не някакви вечни оправдания. Пък защо така казала, пък защо така реагирала и т. н. Направо си представям как се отчита за всяка своя дума, действие. Пълен кошмар! Ако ти така живееш....
Човек си е такъв, какъвто си е. Живее си по някакъв начин години и няма нужда да се обяснява вечно. Пък и да трепери да
не избягал. Имаш сериозни проблеми.
Авторке, да не ти пука. Това е реално непознат. Комуникирай открито с хора, които си заслужават. Забележиш ли червени лампички, каквото и да кажеш, направиш, няма да е от значение. Хората не се променят.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, ако някой не иска/ не може да види стойността ти, всяко твое действие е безсмислено. Пък опиташ ли се да го убеждаваш, че си стойностен човек, че пък да те избере, значи си достигнал дъното.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: ea1948202e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти си кривата е случая. Недорасла за отношения. Направи услуга на човека и го остави, освен ако вече не ти е бил шута.

Да се засегнеш и чак разсърдиш на цитираната шега е меко казано детинско. Та ти не си жена, ти си момиче.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13, единственият шанс, поне според мен, който трябва да се дава, е когато се запознавате. Даваш възможност да те опознава. Всичко след това е продиктувано от вярата, че ще се промени.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: d01fd60647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   12, авторката съм, дали е добра идея да го накарам да ревнува? Защото, инстаграма ми прелива от заявки за съобщения от разни мъже... дали да не изляза на среща с някого и да кача стори за да го види? Все още се следваме с него.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, вие не се познавате, защо да ревнува? Защо отдаваш значение на непознат?
Животът не е сериал, че мъжете да ревнуват като луди, особено жена, която не познават. Дори и да изкоментира нещо, какво значение има? Давай напред.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: a6e198f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, от какъв зор ще го караш да ревнува? ! Стига интриги и драми, слез на Земята.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 308d12df54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 14, в началото си мислих, че просто си по-семпла и крайна, но въпреки това добронамерена, моя грешка. Звучиш като не особено интелигентен човек ( да не кажа друга дума), който реже, мачка, обижда и дотам му стига капацитета при решаване на проблем. Комплексарите много обичат да се нахвърлят върху хората, които смятат за по-слаби от тях, така да изпъкнат на чужд гръб, но всъщност слабите са те. пълно е с такива хора. Няма да ти казвам какъв е съпругът ми, че ще позеленееш от яд. Доста синтезирано написах първия си коментар, имах предвид, че доста се сърдеше, но се напаснахме. На мен на близки хора не минсе налага да се обяснявам, те ме познават добре. Ако ти се обясняваш, помисли защо!
Относно казуса на авторката ще кажа още 1 път, дано ме разберете и повече с глупости няма да се занимавам. Комуникацията е много важна не само във връзките. Момчето си направило тъпа шега, тя скочила яростно върху него, той се извинил и на свой ред я питал защо избухва, тя му казала, че понякога си е такава. И сега как според теб да разбере той, че не е такава? Повечето хора не харесват скандали. Ако беше честна и откровена можеше да не се стигне дотук и да имат шанс да се опознаят. Аз реших, че са в началото на връзката от поста на авторката, а те дори не се познават. За него е още по-лесно да се отдръпне, както и за нея. В такива ситуации 1 шанс се дава, ако е поискан и ако имат желание да се развият нещата между тях. Какви обиди, какви филми направиха някои от нищо, нямам думи. То идеални хора няма.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, а ти пък защо смяташ, че трябва да му се обяснява за характера си? Че и да го убеждава, че не е такава и да я избере? Ако е искал, е щял да я опознава. Да имат срещи, а не да коментира просташки сторита на непознато момиче.
В кой век живееш? 12-ти? Представям си как изписва романи защо така е постъпила в стил" мило другарче, няма повече да правя така". Стига, това е ужасно подценяващо и признак за отчаяно желание за мъж и ниско самочувствието. Така не се издигаш в очите на другия, а приемаш сервилна позиция. Ама жена с ниско самочувствие няма да ме разбере. И да не напишеш какъв е, то е ясно, че ще е с много кинти. Все пак да има смисъл от това сервилничане. Сърдел се, а слаба жена търпи. От кое човек да позеленее? Че и да завижда? За изхабени нерви, треперене и сълзи? Не, мерси.
Едно " Съжалявам/Извинявай" върши отлична работа без излишни обяснения, поклони и т. н. Едва ли се е извинил, а се е нацупил като първолак. То повечето мъже се изнежиха, и реагират я като деца, я като жени. И да им правиш поклони, все тая. Хич да не се занимава. Не дължи обяснения защо в дадената минута и час така е рекла и реагирала. И да не се променя, че после няма да се познае.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 39f49ee3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   21, чак не мога да повярвам, че жена не може да изстиска капка солидарност спрямо друга жена, в случая написалата темата. Не е за вярване, че си жена.
Него изкара ангел, а нея- грешница. Представям си, че искаш той да крачи като господар, напъчил гърди, а тя да ситни с миши стъпки зад гърба му, с наведена глава и вечно да се извинява и самобичува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker