Вярвате ли, че всичко се връща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вярвате ли, че всичко се връща?
преди: 1 месец, 27 дни, прочетена 967 пъти
Не само в любовния раздел, а като цяло? Например ако някой Ви е причинил нещо лошо, после да сте видели в възмездие, за което да си кажете, че ѝ/му се е върнало? Ще споделите ли пример, ако да?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 26 дни
hash: 868b11063b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Да аз имам такива примери доста. Мога да кажа за два по-конкретно. Имах едни роднини при които жената много мразеше мъжа, но си стоеше с него де. Един път бях в тях и случайно чух как започна да разправя на мъжа си- не мога да те понасям, идва ми да те блъсна през балкона, неприятни неща от този сорт. Минаха години човека почина, тя живя доста след него. Стана така, че се разболя и се наложи сина и да я гледа. Да но и той много не изгаряше от желание. Тя започна да развива деменция и той много и се дразнеше. Една друга наша роднина ми разказа как била в тях, той побеснял и започнал да вика на майка си мятай се през балкона не мога да те дишам. Това е абсолютно реален случай и абсолютно потвърждава как тя получи същото гадно отношение, което даваше и на мъжа и.
Друг случай - имам един далечен братовчед, който никога не ми е бил приятен и не съм общувала много с него поради тази причина, но мога да дам за пример и неговата история. Случи се така, че наследи някакви имоти от родителите си и започна да се прави на лихвар- раздаваше пари наляво и надясно и непрекъснато тормозеше хората да му ги връщат. В неговия случай беше по-скоро да се прави на велик, че видите ли колко хора му дължат пари и как ги притиска да ги връщат. Аз отдавна бях изгубила връзка с него и не знаех какво става с него, но разбрах покрай други роднини, че в един момент загубил всичко, започнал да играе хазарт, задлъжнял много и му била останала само една кола, която му запорирали, заради дългове. Тоест случило му се е да го тормозят заради дълговете му, както и той е тормозил другите хора преди това. Това са абсолютно реални истории на хора, които познавам и имам поглед над по-голямата част от живота им. В конкретните случаи не им се върна веднага, но дори след години живота ги постави в същите ситуации в които те поставяха другите. Затова лично аз много внимавам какво правя, защото това което правиш на другите един ден ще те застигне и теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 10b08e7bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не. За съжаление, хората се занимават с рекет, подкупи, наркотици, убийства и пак живеят в лукс, получават каквото искат, притежават авиокомпании, създават поколение. Докато „свестните“ едва свързват двата края и живеят от заплата до заплата.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: a4203e65ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Абсолютно всичко се връща. И добро, и лошо. Примери бол. Ако правиш добро да ти се върне, идва по-малко добро за теб. Или да се снимаш с човека и изтъкваш, както правят в мрежите. "Да правиш добро и да даваш с дясната ръка, а лявата ти да не знае" пише в Библията. Направи добро и забрави, хвърли го в морето. Никога не натяквай на човека. Пример за лошо: три мои съученички изпъдиха момиче от компанията им по много нечестен начин, едната беше злобна и я наклевети, другите подеха и не защитиха момичето. Минаха години. Две от тях с много зле, отритнати, без работа на 30 . Приятелите се дърпат от тях, защото им е писнало от драмите им, клюките и злобата им. Момичето, което изпъдиха и остана само без приятели няколко години има семейство, мъж, дете, работа и много приятели.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: f1d90bdde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нищо не се връща.
Просто има събития, които се случват на другия и ти ги възприемаш като възмездие, но рядко имат нещо общо с вашите взаимоотношения. Удобен начин да намериш покой. Но повечето такива неща се случват независимо от вашето общо минало.
Това е живота, такива са особеностите му.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: a346a2245a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мисля, че когато човек не е искрен, живее в лъжи, лицемерие и като цяло наранява други хора с действията и думите си, си трупа лоша карма. Имала съм връзка с такъв човек, опериран от всякакви морални ценности и без съвест и да ти кажа мисля, че при него вече е започнало да му се връща. Виждам, че е нещастен, озлобен, сприхав, вечно в тъпо настроение, тъй като не може да създава трайни връзки. Самотен е, тъй като не се задържат жени при него за повече от няколко месеца, докато го разберат що за стока е, изписало се е на лицето му всички гадории, които носи в себе си и сам е споменавал, че не се харесва на външен вид. За такива егоцентрици като него, най-голямото наказание е когато остаряват и започват да осъзнават, че все по-малко му се връзват на игричките и фалшивите думи.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 9691647b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не си задавам тъпи въпроси.
Ако някой ме е разочаровал е аут и изобщо не ме интересува какво прави или дали е адски добре. Просто вече е изтрит и не ме интересува, камо ли да седна да го мисля кога или дали ще му се върне.
М

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 4dde97766d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 6.

Не знам за него, ама на теб определено ти се връща по някаква причина, че толкова много се интересуваш от този човек, че чак си мислиш че знаеш всичко за него, ежедневието му, емоциите му, жените му, пък бил такъв боклук и всичко било толкова скапано. Но все пак отстрани изглежда, че сякаш бая се интересуваш от него, бая мислиш за това, нищо че е боклук.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: b23d8a830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Нашите мисли и дела в настоящия живот, определят какъв ще бъде следващият живот. Къде ще се родиш-място, семейство ит. н. Погледнете че болните с недъзи се множат, това не е случайно. Тези хора имат лоша карма. Няма как да крадеш, изнасилваш, тормозиш хората и в следващото превъплъщение са имаш добър живот. Това са правилата на Бога.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: e07f1a328f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Нещата са малко по-различни!

Този въпрос е сложен и се определя от нашият Създател - Бога!

Отговорът е че, всичко се връща(записва се и има значение)
но не непременно в този живот! Бог определя това индивидуално - за всеки човек!

Човек е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот!

И според нашите действия, мисли, думи и дела през този живот - ще бъдем съдени на Страшния Съд, и ще се определи къде ще живеем през вечния си живот: в ада с демоните, или с Бога в Небесното Царство!

Затова е много важно да изживеем земният си живот Богоугодно, спазвайки Божиите заповеди, имайки силна вяра и любов към Бога, и като обичаме и ближните си, и им помагаме като вършим добри дела!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 57fd0d5ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не, това е някакво самоуспокоение. На всеки му се случват и добри, и лоши неща, само че обръщаме внимание на тези, които пасват на нагласата ни. А и какво е добро и зло, е доста относително и субективно, няма как да има обективно добро или зло.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: b2036804e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До 10

Бате Бойко, Делянчо, Доганчо къде се вписват в сметката ти за "справедливия" бог? Явно тях и много други като тях ги е подминал, нали? А ти чакай и се надявай как в бъдещия им живот щели да се родят като инвалиди!
Пълно малоумие. Религията ви е изпила мозъка, който очевидно ви е в дефицит.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 7f3a84f99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 13 батко ти Бойко, Делянчо, Доганчо са твоето наказание, връща ти се за лошите дела които си вършил, затова страдаш заради тях, те са просто инструмента.

При мен всеки който ми направи лошо бива наказан. Една жена се омъжи за дядо ми когато бяха над 60г възраст с цел да му наследи тя имането и то да остане за нейните двама сина от предишния й брак. Накрая се оказа че двамата й сина не се ожениха, в последствие за около 4 години починаха и двамата, след още година почина и тя.
В друг случай пак се опитаха да ме измамят, в схемата имаше и участие на нотариус, не успяха, но ми причиниха голям стрес, но висшите сили наказаха нотариуса, той почина година и половина след опита за измама, като през това време страдаше от тежка болест, бе на средна възрат.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: d40d588fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не, категорично не се връща.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 42a89c3705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 13 Прочети внимателно какво съм написал и къде споменавам нещо за религиите. Вярата в Бога няма нищо общо с религиите. Вярата значи познание, знания за Божественото човешко развитие. От подобни многознайковци като вас сме на тоя хал. Идея си нямате за какво пиша..

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 0b9adda709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Трудно е да се каже какво се връща. Но много често и за хората, които са ти навредили има премеждия. Дали това възмездие за теб, или за някой друг или просто на теб така ти се иска е трудно, по-скоро невъзможно да се каже. Може би така го възприемаш, защото ти се иска да има възмездие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker