Имах връзка с момиче, което ни въртеше двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имах връзка с момиче, което ни въртеше двама
преди: 1 месец, 27 дни, прочетена 524 пъти
Аз съм на 28, а тя е на 23. Запознахме се миналото лято и имахме връзка около 7 месеца. Още по средата на връзката аз усетих, че нещо не е наред. Виждахме се все по-рядко, имах подозрения, че се забива с треньора си. Тия дни прекратихме връзката, а на следващия ден като знак от съдбата ми се даде да разбера, че е имала паралелна връзка с въпросния. Разбрах и за още неща, за които ме е лъгала. През цялото време ми се представяше за едно, а аз виждах пълната противоположност. Още на 3-4 месец ми светнаха лампичките, но за съжаление така и не се доверих на интуицията си и изгубих още 3-4 месеца в нерви. Не един път сме говорили по темата за изневярата и тя винаги я е отсъждала като нещо много лошо и че нямала как да направи такова нещо. Не мога да повярвам как съм имал такъв човек до себе си. Плашещо е колко двулична е била. Хубавото е, че горе долу на време я хванах каква е и каква манипулаторка е. Вие имали ли сте подобни случаи, в които сте разбирали, че човекът до вас е напълно различен от това, за което се представя? Разбирали ли сте за паралелни връзки на половинката ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 26 дни
hash: 77305005de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Една я хванах да изневерява коствено, после се оказа че реално тя не е била с мен, а е имала гадже от 4 години. Как не съм се светнал за 4 месеца не знам.
Една друга знаех че има нещо с някой чисто поведенчески, но не можех да го докажа, не съм сигурен че ми се занимаваше да ровя и е сигурно че грам не ми пукаше. Някъде 6 месеца общо.
В двата случая постъпих еднотипно. Прецених че с питане няма да стане, при така създалите се отношения не виждах шанс за дългосрочни взаимоотношения и просто изчаках да ми мине моментния бяс че ме правят на маймуна, един мъж не бива да говори когато е ядосан, още по-малко да взима решения. Правех се на ощипан че все едно нищо не е станало и след няма и месец и при двете като гръм от ясно небе, до вчера супер, днес край. Ама защо, как, не се обяснявам, мое решение точка.
Имах и една трета, там бях тотално прецакан, защото много я обичах, няколко години се влачихме и знаех че нещата са свирени, защото имаше критерии, които към онзи момент нямаше как да покрия. Знаех че има навика да си търси риби в интернет, знаех че търси усилено и знаех че като намери подходящия типаж който и трябва, ще съм извън борда. Когато започна все по-често да търси скандали и правеше крайни провокации вече знаех, че часовника тиктака и то не в моя полза. Малко по-късно се светнах че вече е намерила следващия, трябваше и само повод и да измисли как да ме изкара нищожество пред родата. Натам е ясно, бях лошия, виновния и тоя с рогата, всичко на куп. Докато аз се тръшках, нашата вече беше на морето с новия, щастлива, засмяна и опипваща го блаженно.

Съветът ми към теб авторе: Не я наричай манипулаторка и не я вини колкото и да ти е трудно, все пак до вчера си и мислел най-доброто, мега тъпо и тесногръдо е сега да създаваш някакви епитети защото било станало. Тя си знае, неин избор. Ако тръгнеш да я обиждаш за да се почувстваш по-добре, няма да сработи, никога не сработва. Дръж се мъжки и не търси под вика теле, прецакан си в случая, точка, случва се. Свиваш се и чакаш да мине, после се изтупваш и толкова.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 09eceed39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами, трудно е да се различи същинска изневяра от параноя. Моето момиче остава често с друго момиче, признавала ми е че са пробвали секс, гато и се обажда и тя доста се вълнува, но аз си реших че си внушавам. Нека малко ад видим, да се оставя да се развият нещата, ще видим. Може и да е така, и да не е така.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 66de8e8a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако беше читава и вярна, нямаше да я искаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker